Vrijheidsnieuws – toch demo in Den Haag op 5 mei

Onder het motto ‘Ik ben er klaar mee’ vindt er vandaag een demonstratie plaats in Den Haag. Naast de actie in Utrecht van vandaag volgt ook Den Haag als plaats voor protest tegen de lock down en de vrijheidsbeperking. De start van de demo is om 12 uur. De vorige editie vond plaats exact vorige week eveneens op dinsdag.

De komende tijd brengt DLM Plus onder de kop ‘Vrijheidsnieuws’ berichten over de vrijheid die NL sinds de lock down is kwijt geraakt. We laten zien op welke manier mensen hierop reageren omdat de massa media dit niet onder de aandacht brengen. Het standaardverhaal in de main stream is dat iedereen het allemaal wel goed vindt en dat ‘we de lock down met z’n allen ook willen’.

Kijk ook op Facebook

2 Comments

  1. oja? ieder die nu een vrijheidsvlag heb hangen, terwijl de oudjes en de halve wereld opgesloten zitten en de vechters waren juist voor onze vrijheid, hebben een bord voor de kop ik gun ze daarom dat dat er geen vrijheid meer is van ganse harte ! lekker in de cloud en een leven als in china ! succes not voor mij

  2. Hoor de E-Z-E-L eens balken; IIII- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHH !!!!!! ;

    telegraaf.nl/nieuws/463053933/blokhuis-nu-is-het-tijd-om-te-vieren-dat-we-in-vrijheid-leven – 05-05-2020 (oftewel de STOMSTE dag van het jaar)

    Und wer war bei der kapituliering in Wageningen nicht da bei … jawohl … der von Lippe, en verder leeft de bevolking waar dan ook ter wereld sinds 1913 toen in de VS de FED een feit werd nog steeds in SLAVERNIJ, dus welterusten volksverlakker !!!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.