Wereldwijd protesten tegen #lockdown – kijk zelf

Foto R. Vellekoop

Wereldwijd beginnen steeds meer mensen te zien wat er feitelijk aan de gang is. Van de VS tot in Nigeria, van Duitsland tot in ons land. Bekijk dit verslag en realiseer je waar Bevrijdingsdag over gaat, dus vrij van onderdrukking en beperkingen onder welke noemer dan ook.

3 Comments

  1. 6 mei 2020 begint ‘De zachte revolutie van Liefde’ ? Doe je mee? ? #SoftRevolutionOfLove

  2. Gisteren ( 9 mei 2020) werd er aandacht gegeven bij Nieuwsuur op NPO2 over alle complottheorieën . En dat deze onzin zijn.( letterlijk gezegd door de omroepster) Een paar uit het kamp van tegenstanders vertelden heel summier dat deze onzin zijn en er werden nauwelijks medestanders aan het woord gelaten.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.