Bol verbant boek van Robin de Ruiter

Het boek Coronacrisis is door Bol verwijderd uit het boekenaanbod. Dit is gebeurd na een aanvaring tussen RTL Z en de schrijver van het verbannen boek. Academy of Happiness, dat al jaren alle boeken van De Ruiter verkoopt, gaat gewoon door met de verkoop.

Robin de Ruiter

Volgens de uitgever van het boek Coronacrisis weigerde Robin de Ruiter informatie te verstrekken aan een journalist van RTL Z  over de verkoop van zijn boeken.
Hierop werd de journalist kwaad en nam vervolgens contact op met Bol.com. Dezelfde dag werd het boek verwijderd.

Volgens Robin speelt onder andere RTL Z  een belangrijke rol in het hele censureren-gebeuren.

Zie website van RTL Z nieuws. Zij schrijven op hun website over De Ruiter: “In ‘Coronacrisis: het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht is nabij’ trekt hij de ernst van het coronavirus in twijfel. De Ruiter suggereert dat het virus de opmaat is naar de vestiging van een nieuwe wereldorde, onder leiding van een leider waaraan de hele wereld is onderworpen.”

Dat is dus de reden van het verwijderen van het boek: het in twijfel trekken van de ernst van het coronavirus.

Iets in twijfel trekken mag in Nederland dus niet meer, reageert Robin.

Robin de Ruiter had dit al verwacht. Hij zegt dat dit ook in andere Europese landen gebeurt.

“Dit is pas het begin. We leven al heel lang niet meer in een democratie. Nu wordt het eindelijk voor iedereen duidelijk.”

Hij voorspelt:”De verkoop van de boeken zal alleen nog maar meer toenemen.”

Coronacrisis

In het boek raadt De Ruiter mensen af het te lezen als zij geloven dat wij in deze bijzondere situatie zijn terecht gekomen door de coronapandemie. “Want, zegt de schrijver, Iedereen met een gezond verstand weet dat een lockdown bij voorbaat een volslagen sociale en economische ontwrichting teweeg zal brengen.”

De eerste druk van dit boek verscheen in 2009. Daarin voorspelde De Ruiter niet alleen een wereldwijde lockdown, maar hij legde ook uit waarom die moet plaatsvinden. Naar aanleiding van de coronapandemie pakt de auteur nu de draad weer op waar hij de eerste uitgave mee eindigde. Toen waarschuwde hij al voor technologische werelddictatuur, de zogenaamde Nieuwe Wereld Orde.

De Ruiter stelt de meest prangende vraag van de coronaperiode. Door de gevolgen van de lockdown sterven meer mensen dan aan het coronavirus.

Hoe komt het dat onze regeringsleiders de gigantische gevolgen van de door hun ingevoerde lockdown niet voorzien hebben? Zijn ze werkelijk zo dom?

De lezer kan er in ieder geval van uitgaan dat de coronamaatregelen zeker niet door onze politieke leiders zijn bedacht. Net als met de meeste belangrijke beslissingen voeren de politici gewoon uit wat hun opgedragen wordt!

Het is buitengewoon merkwaardig dat men wereldwijd een lockdown ingevoerd heeft. Des te meer omdat het sterftecijfer van mensen die gestorven zijn aan COVID-19 ver onder de norm ligt van de jaarlijkse normale griepsterfte.

De Ruiter geeft aan in zijn boek dat we in de allerlaatste fase zitten van het project dat uiteindelijk zal leiden tot het einde van onze vrijheid.

Na de verbazingwekkende gebeurtenissen van vandaag, moeten we voorbereid zijn op nog veel grotere veranderingen die binnenkort diep in ons leven zullen ingrijpen.

Dit boek geeft de lezers de mogelijkheid te doorzien wat er achter de schermen van de wereldpolitiek gebeurt en daarin patronen te herkennen. “Zodat, stelt De Ruiter, men kan gaan handelen, iets dat in deze tijd broodnodig is”

Boek

 

Coronacrisis – Het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht is nabij

 

Rob Vellekoop, 10 oktober 2020

10 Comments

 1. Het -wellicht buitenaardse- wezen Bill Gates for world president? Beiden zouden zomaar waar kunnen zijn. Waarom anders deze wereldwijde aanval op het economisch systeem waar de hele wereld op draait en afhankelijk van is. Na de totale economische ineenstorting veroorzaakt via de hoax corona: chaos, armoede, hongersnood, anarchie, recht van de sterkste, dog eat dog, overal moordpartijen en uiteindelijk echte pandemieën in de vorm van opnieuw wereldwijd de pest en cholera et cetera? Wie heeft hier belang bij? Wie wenst de wereld mensvrij te maken?
  Larie? Mogelijk. Maar wat is het dan wel?

 2. De BildeRberg-Groep Sloper.
  De Sloper,
  Wat heeft mevrouwtje maxima..het vrouwtje van willempie…een paar jaar geleden uitgesproken…..identiteit bestaat niet…..bij welke organisatie;s werkt dit mevrouwtje??..VN.NATO.EU.UN.Bilderberg-groep mensje.

  Tja is weer een gegeven hoe je als mens onderdrukt wordt….lomp gehouden word.mond gesnoerd wordt…en zekers als het imago schaad….en ten tweede over een half jaar moet U weer naar de stembuis…en vrolijke vriend M Rutte..wil nog 4 jaar door gaan met alles kapot te privatiseren…en Uw belasting geld uit geven aan zijn vrienden…BV-Holland.
  RTLZ..is nog altijd een buitenlandse TV zenden…gerund door ventje de mol.

  Staat U ook nog elk jaar op de dam te roep..vrijheid moet men koesteren???
  Ik persoonlijk lig dan altijd dubbel van die onzin!!

  Zou U eens tegen een paard moeten vertellen…begint die spontaan te hinniken.

  Vrijheid???
  Welke sofinummer geloofd daar nu nog in??

  Volk—-schaapje kudde—wordt onderhand eens wakker!!!

  U heeft van M Rutte een aantal weken vrij mogen rond huppelen…nu moet je massaal weer opstal…net als de koetjesssss!!!!…..dat is nou het jaar 2020.

  Ik dank U.

 3. https://www.youtube.com/channel/UCOVus4q3qrOyKV_cxyfwfhw

  In het bovenstaande interview met dr. Andrew Kaufman vertelt dr. Carrie Madej dat zij tijdens haar opleiding op een stageplek vroeg naar de aard van tetanus, waarna de cursusleiding terugkwam met het antwoord dat zij niets hadden kunnen vinden. Er bestaan geen studies die onomstotelijk bewijzen dat tetanus überhaupt wel bestaat en dus wordt er zo maar voor niets een “tetanus”-vaccin toegediend. Dit is de zoveelste onzichtbare (ongrijpbare) vijand waar we vooral heel bang voor moeten zijn, want angst is commercieel en politiek zeer interessant. Met angst kan je ook geen rationeel gesprek aangaan en feiten verdwijnen dan in het niet.

  Dr. Kaufman:”Heb je ooit iemand gezien die echt ziek is geworden als gevolg van hepatitis-B? Je kunt wel antilichamen vinden, maar ik heb nog nooit iemand gehad met leverfalen (waar men bang voor wordt gemaakt) als gevolg daarvan. Mazelen, kinkhoest, difterie, … ”

  Dr. Carrie Madej:”De NIH werkt sinds 1972 aan een abortusvaccin, het tetanus-vaccin met hCG-antigenen toegevoegd, dat toen in de VS hoofdzakelijk werd verstrekt aan Latino-vrouwen van een leeftijd waarop ze nog zwanger hadden kunnen raken. Ze geven dit gewoon toe en dit is in eerste instantie bekend geworden na een studie die door het Vaticaan werd gesponsord. Meteen aan het begin van de zwangerschap komt dan het immuunsysteem in actie waardoor ongemerkt een spontane abortus optreedt in een zeer vroeg stadium.”

  Tijdens de World Congress Meeting uit 2014 in Las Vegas hield John Craig Venter, een Amerikaanse biotechnoloog en zakenman, een lezing over de wijze waarop het menselijke genoom zou kunnen worden veranderd om zogenaamde “designer babies” te maken (een “betere” mens) en dat vaccins daarbij erg nuttig zouden kunnen zijn om dit principe te extrapoleren naar grote groepen mensen. Hij zei toen ook:”Wat is God? God creëert en nu kunnen wij ook creëren.” Daarnaast vermeldde hij de mogelijkheid om in de toekomst vaccins op maat te downloaden via je mobiele telefoon door biogel, onderhuids aangebracht via een vaccin, van buitenaf instructies te geven om bepaalde stoffen aan te maken.

  Van hem komt het idee dat delen van het genoom moeten worden gepatenteerd. Wanneer dus straks een stukje technologie van een bedrijf in jouw lichaam zit, dan mag het bedrijf (dat er een patent op heeft) er alles mee doen want het is hun bezit. Het is nu al mogelijk dat al je lichaamscellen reeds genetisch gemodificeerd zijn en dus ben je grotendeels het bezit van bedrijven. Het feit alleen al dat je voor de staat een BSN bent, dus een juridisch construct, namelijk een rechtspersoon en geen persoon van vlees en bloed, creëert economisch interessante opties voor biotech-bedrijven. Het is technisch mogelijk dat zo’n bedrijf een unieke code of hun “logo” aanbrengt in een stuk van het menselijke genoom (plaats zat).

  Stefano Montanari en Antonietta Gatti hebben alle vaccins die in Europa verkrijgbaar zijn opgekocht en via elektronenmicroscopisch onderzoek vonden zij in ieder getest vaccin vreemde nanopartikels van allerlei diverse metalen (antimonium, kwik, aluminium, enz.) die niet afkomstig waren van de machines waarmee deze vaccins worden geproduceerd. In Australië wordt al de mogelijkheid geopperd om bijvoorbeeld bijstand of andere sociale voorzieningen in te trekken indien mensen zich niet vrijwillig laten inenten met een vaccin waarbij allerlei testfases worden overgeslagen en dat in een absurd korte tijd al zowat klaar lijkt te zijn (Moderna, AstraZeneca, Pfizer). De heiligheid van het menselijke lichaam is dus gewoon betekenisloos. Volg het geldspoor: wie verdient momenteel massa’s geld, terwijl kleine ondernemers failliet gaan en de economie stuk is gemaakt? Nu de heersende elite zowat alles al bezit, blijft er nog maar één grondstof over om te exploiteren: de mensheid. We hebben al leren geloven dat we grotendeels overbodig zijn geworden en dat we schuldig zijn aan alles wat er maar misgaat op deze planeet, dus ja, de mensheid ben je dan maar beter kwijt dan rijk? Eerst nog een smak geld verdienen en dan: opgeruimd / compleet controleerbaar staat netjes?

 4. Heeft iedereen het nieuwe boek “Mein Kampf gegen die Holländer” van Mark Rutte al gelezen? Een absolute must voor alle kontkruipers en NSB-ers en het is overal verkrijgbaar!

 5. Wat heftig weer. Het boek Vaccinvrij is ook weggehaald, maar weer teruggekomen. Belangrijk om ook over deze censuur te praten en mensen wakker worden, met elkaar gaan praten en blijven praten.

 6. “Heftig” is niet zo belangrijk: er gebeurt wat er gebeurt en ergens over praten, helpt niet echt veel. Er wordt al genoeg gepraat. Je kunt massaal gewoon beter niet meer meedoen met de rituelen van de “corona”-religie. Helaas bestaat de massa vooral uit volgzame lafbekken zonder ruggengraat en die blijven zich conformeren zolang ze hun kroketten en vermaak maar hebben. Zo banaal is het nou gewoonweg in de praktijk en de elite beseft dit maar al te goed. Schijnzekerheid is belangrijker dan echte vrijheid want mensen kunnen dit niet aan omdat ze dan hun verantwoordelijkheid moeten nemen en dat wil men niet.

 7. @Janneke

  Helemaal eens met de inhoud van je bericht , maar wat doe jij dan anders dan ” de volgzame schapen ” . Neem jij wel je verantwoordelijkheid ?

 8. Ja, doei. Hoe vaak moet ik jullie coockies accorderen? O, ja en waarom accepteren jullie geen boekenbonnen? Bij gebrek aan een verdriet (smart)-foon en een fatsoenlijke bank zit er geen e-bankierenbank voor mij in. Stel mijn vrijheid erg op prijs! Dacht DLM+ ook, maar heeft het dan over zijn/haar eigen vrijheid, die van anderen, ik bijvoorbeeld moet dan maar geen boeken kopen? Bol is van de pot gerukt maar jullie zijn niet anders.

 9. Hoe zo? Je kunt het aankoopbedrag toch gewoon overmaken op de bankrekening of als je dat op prijs stelt contant betalen?

 10. Wat zal Robin de Ruiter zeggen als we na de coronatijd weer al de vrijheid hebben die we hadden voor het uitbreken van de pandemie ?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.