Black out – nieuwe vorm van protest tegen coronamaatregelen

Fan Club Bhakdi (Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Duits microbioloog en epidemioloog) roept de wereld op mee te doen aan een gemeenschappelijk initiatief. Rekening houdend met alle tijdzones is het de bedoeling dat iedereen op 12 oktober tussen 16.00 uur en 16:21 uur alles uitschakelt.

Elektriciteit

Overal op aarde moet alles tegelijkertijd worden afgesloten van elektriciteit, ook alle apparaten op batterijen. Want zeggen de initiatiefnemers:”Bedankt allemaal, we zijn aan het winnen omdat we samen het talrijkst zijn.”

NEW YORK 10:00 uur
LOS ANGELS 07:00 uur
CHICAGO 9:00 uur
MONTREAL 10.00 a.’
VANCOUVER 7:00 uur
SYDNEY 12:00 uur
AUCKLAND 2 uur
TOKIO 23:00 uur
SEOUL 23.00 uur
BANGKOK 21:00 uur
PEKING 22:00
SINGAPORE 22:00
HONG KONG 22:00
JAKARTA 21.00 u.
LONDEN 15:00 uur
BERLIJN 16.00 uur
HOLLAND 16:00 uur
PARIJS 16.00 uur
PRAAG 16:00
STOCKHOLM 16:00 uur
MOSKVA 17:00
MADRID 16.00 uur

Black Out van 21 minuten

Op 12 oktober 2020 willen ze tegelijkertijd een wereldwijde black-out van 21 minuten veroorzaken. Dit is bedoeld om de gigantische kracht van een eensgezinde wereldbevolking te laten zien.

Tegelijkertijd sluit iedereen de elektriciteit af en schakelt de telefoons, gsm’s, sociale netwerken (Facebook, WhatsApp, enz.) uit.

Het is een protest tegen de voorschriften, de beperkingen van vrijheidsrechten die verband houden met het C* -virus. Mensen over de hele wereld die een einde willen maken aan de mondmaskerplicht, sociale afstandelijkheid, dwang van kinderen voor verplichte vaccinatie, kunnen laten zien dat ze het met de maatregelen oneens zijn.

Al het gebruik van elektriciteit, mobiele telefoons, internet en andere elektronische apparatuur moet worden uitgeschakeld. Dit doen ze op 12 oktober 2020 namelijk tussen 16.00 uur en 16:21 uur.

Om de macht van de wereldbevolking te laten zien hoeven ze niet de straat op, zet gewoon alles uit waarmee “ze ons beheersen”. Het is een uiting van kracht, solidariteit en morele moed tegen de maatregelen.

Kracht

“Laten we allemaal onze kracht tonen. Stop de tijd en gebruik de 21 minuten voor uzelf, uw gezin, om te ontspannen of voor uw eigen gedachten. De mensheid kan haar kracht laten zien zonder geweld te gebruiken. Zonder dat er bloed vloeit. Zonder dat mensen gearresteerd worden. Raak de ongewenste machtbeluste regeringen op hun meest kwetsbare punt door op te houden consument te zijn. Heel kort, slechts 21 minuten. Op dezelfde manier kunnen ook andere grote multinationals worden aangepakt. Begin met enkele tientallen minuten en breid dit indien nodig uit naar langere periodes om de bedrijven en overheden op de knieën te krijgen.”

Verlicht de duisternis.

Liefde Over de hele wereld voor de black-out

Boycot

Oude vorm

Je geeft met een demonstratie een signaal af aan de overheid. Een of meer groeperingen proberen zoveel mogelijk mensen te mobiliseren om de straat op te gaan. Soms blokkeren de betogers wegen, fabrieksingangen, of houden zij marsen door centra of langs parlementsgebouwen. Vaak ook verzamelen zij zich op pleinen of velden waar toespraken gehouden worden.

Ik heb persoonlijk de mars tegen de neutronenbom meegelopen in het centrum van Den Haag met meer dan 600.000 mensen. Dat was een indrukwekkende gebeurtenis voor zowel de deelnemers als de regering waartegen de actie was gericht. De demonstratie was succesvol in combinatie met een agressieve mediacampagne die maandenlang werd gevoerd.

Ander spel

Het spel is echter veranderd. De reguliere massamedia zijn meer dan ooit onderdeel van het propaganda apparaat van de overheid geworden. Zij zullen acties tegen overheidsbeleid dus niet voldoende steun en aandacht willen geven. Kijk naar de acties van de Franse Gele Hesjes – de Gilets Jaunes. Zij kwamen meer dan 60 weken de straat op, maar de media brachten het alleen in beeld wanneer er ongeregeldheden zijn van de kant van de Gilets Jaunes. Voor de rest negeren zij deze spontane acties tegen Macron.

Ook de acties in Hong Kong die zijn gericht tegen het Chinese moederland veranderden niets. Vele weken kwamen honderdduizenden mensen de straat op.

Die botsing tussen vaak agressieve ordetroepen en boze demonstranten komt zeker de actie niet ten goede. Het publiek dat (nog) zijn standpunt moet bepalen zal zich hierdoor meestal negatief laten beïnvloeden. Daarnaast zijn deze acties gericht tegen een standpunt of te nemen beslissing van de overheid en niet tegen de politie die niets anders doet dan de klappen voor de regering opvangen.

Nieuwe vormen

Het oude demonstreren is niet effectief genoeg. In een wereld waar alles om geld lijkt te draaien moeten acties financiële consequenties hebben. Je ziet ook dat de overheid de acties van de Gele Hesjes wel probeert te smoren met economische consequenties. Demonstranten zitten in Frankrijk soms weken in een cel en verliezen daardoor hun baan en hun inkomen.

Op dus naar acties met economische consequenties voor de tegenpartij. Een mooi voorbeeld is Ierland waar in 2015 een heuse strijd tussen de bevolking en de conservatieve regering woedde over de waterbelasting. Hier ontwikkelt zich het verzet van demonstraties tegen bezuinigingen in weigering van duizenden om waterbelasting te betalen!  Kijk daar schrikken regeringen van. Wanneer duizenden weigeren een belasting te betalen dan komen de heilige begrotingen in het gedrang.

Consumentenstaking of (producten)koopstop

Voor een multinational geldt dat een rustige actie door tienduizenden mensen vanachter hun pc voldoende is om hem te dwingen bijvoorbeeld geen pesticiden meer te leveren of kleding van kinderarbeidmisbruikers te verkopen. Gezamenlijk stoppen met kopen van hun producten tijdens een afgesproken periode werkt prima!

Een mooi voorbeeld is de actie van duizenden rekeninghouders van ING, die hun rekening opzegden nadat de voorzitter van de Raad van Bestuur zichzelf een miljoenen salarisverhoging wilde gaan geven.

Dit kan allemaal zelfs in alle rust gebeuren vanachter de pc. Mensen hoeven de straat niet op, spreken dit met een grote groep af en kondigen het vooral even aan. Dan weet de bank tenminste dat ze niet ongebreideld arrogant kunnen doen zonder dat de klant dit pikt.

Ook Shell zal het niet leuk vinden wanneer de consument zo boos is geworden over de beloning van zijn topman met meer dan 20 miljoen per jaar, dat ze hier een maand lang geen benzine meer gaan tanken. Zelfs de zorgverzekeraars kunnen aan het eind van dit jaar eenvoudig aangepakt worden: stap allemaal over naar de zorgverzekeraar die het goedkoopste is.

Einde volgzaamheid

Demonstreren door te betogen met groepen dat je het oneens bent met de overheid is onderdanig en lijdzaam. Eigenlijk geeft de betoger aan dat hij ongehoorzaam wil zijn aan zijn meester, de overheid. Hij klaagt zijn meester aan. Dit beeld wordt des te sterker wanneer je ziet dat politie in Frankrijk Gele Hesjes neerknuppelt. Zij weigeren naar hun baas te luisteren en krijgen daarom een pak slaag. Het is niet alleen bruut geweld van de politie, maar ook gênant dat mensen zich laten afranselen omdat zij ongehoorzaam zijn.

Demonstraties in de vorm van koopstops of consumentenstakingen gebeuren veel meer op basis van gelijkwaardigheid. De consument zegt “Ik hoef je product niet meer.” En daarmee is de kous af. Hij gaat geen rondjes door de stad lopen met borden dat hij de producten slecht vindt. Nee, hij koopt niets meer van het bedrijf.

In dit plaatje past de Black Out actie voor 12 oktober. Een volstrekt vreedzame actie, indien uitgevoerd door zoveel mogelijk mensen zal iedere regering schrik inboezemen. Eigenlijk is dit de beste manier om de macht van de bevolking te tonen. Als regeringsmaatregelen niet akkoord zijn, volgt een boycot.

 

Rob Vellekoop, 12 oktober 2020

 

 

6 Comments

 1. En ondertussen lachen de regerende psychopaten het gepeupel hartelijk uit doordat iedereen keer op keer weer blijft reageren op alles wat zij ons voorschotelen en zodoende weten ze dat hun desinformatie doorkomt bij het grote publiek.

  Iedereen blijft de gewenste terminologie herhalen door erover te praten, mensen zetten hun hele hebben en houwen op internet, kranten worden gelezen, Tv-info wordt geabsorbeerd, verdeeldheid viert hoogtij, mensen blijven mobiel bellen en dragen vrijwillig al hun mobiele afluisterapparatuur met zich mee, enz.

  Het blinde geloof in de absoluut goede intenties van politiek en wetenschap valt niet uit te roeien want we hebben het toch zo “goed” en dat is – helaas – zo tastbaar (grotendeels dan), zolang er nog brood en spelen zijn.

  En toen verschenen er heropvoedingskampen, verplichte “vaccins” met biosensoren van Profusa, continue monitoring, gerichte depopulatie, een avondklok, een Ministerie van Waarheid, enz. Toen was het te laat. Welkom in de Technocratische Dictatuur der Nederlanden!

  Slaap rustig verder.

 2. Goed plan, laat verder ook iedereen weigeren om naar de NPO en de zenders/programma’s van De Mol te kijken; laat niemand nog naar de linkse clown Van Rossum luisteren; laat iedereen het abonnement op de Volkskrant, NRC, Trouw en andere overheidskranten opzeggen; zeg massaal het lidmaatschap van oproepen op en wordt lid van Ongehoord Nederland; zeg massaal het lidmaatschap op alle foute politieke partijen op en wordt lid van Het Forum van Democratie of straks wellicht een andere partij die voor de burgers opkomt en niet voor de financiële veelvraten uit de politiek; haal uw kind(eren) van school als de school mondlapjes verplicht, start indien mogelijk met zelf onderwijs geven, weiger mondlapjes te dragen, weiger te worden gemuilkorfd.

 3. Ik denk dat het idd heel effectief zou kunnen zijn. Mits we het GOED doen (geen halve maatregelen) en ook met ELKAAR TEGELIJK in actie komen.

  Er zijn ideeën genoeg. De meest effectieve moeten we uitwerken.
  Zijn er mensen genoeg?
  Zo ja, gezamenlijke acties plannen en aan de slag! Geen tijd te verliezen.

  VOORSTEL: We betalen vanaf nu GEEN belastingen meer! (Op de BTW na, want anders krijg je jouw boodschappen waarschijnlijk niet mee)
  Met onze belastinggelden financieren wij namelijk hun baan, hun beleid, hun plannen, etc.
  Dus… Inkomensbelasting, omzetbelasting, waterschapsbelasting, gemeentelijke belastingen, etc. voor zover als mogelijk per direct STOP zetten.
  Je snapt: het werkt alleen als we het SAMEN doen.

  Zou jij dit idee durven te steunen??
  Heb jij andere ideeën die nóg effectiever kunnen zijn?

  Stuur dan een mailtje naar: klaarmetdeleugens@gmail.com

  KLAAR-MET-DE-LEUGENS
  Als wij niets doen, verandert er niets!

 4. Ik verneem het plan van blackout nu pas. Een dag TE LAAT.
  Een blackout heeft m.i. dan ook alleen zin als ie wekelijks wordt herhaald, zodat steeds meer mensen zich kunnen aansluiten in dit actieplan!

 5. Imo bescheiden mening is het enigste wat zou kunnen helpen en neuh, die is niet populair, toch jezelf goed inlezen en de kennis delen aan de ordervolgers een de onnadenkende meelopers.
  Ik merk echt als je het gesprek, en geloof mij ik moet mij echt inhouden om niet te fel te worden, maar elke keer blijkt dat zij die mondkapjes dragen en covid bull volgen echt niet op de hoogte zijn.
  Zo toch proberen the wave of change te stuwen.
  God help mij met geduld! 😉

 6. Gewoon laten uitrazen zo’n virus. Veel minder kans op mutatie als het kort onder de mensen is. Uiteindelijke dodental zal niet veel schelen. Kan de overheid overigens niets schelen, gaat ze enkel om de nieuwe religie (lees economie). Moeder aarde heeft genoeg voor iedereen als we leren delen en samenwerken en teruggeven wat ons wordt gegeven door de aarde. de meeste mensen volgen de regels als makke schapen, de aangetrokken regels verdwijnen echter niet zomaar als de heisa achter de rug is. De ruimte om vrij te ademen wordt kleiner en kleiner.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.