Hartverwarmende Pleindemo komt op voor onze vrijheid

Op maandag avond 12 oktober stroomt rond 19 uur het Plein in Den Haag vol met drie tot vierhonderd mensen. Zij maken zich ernstige zorgen over de vrijheid van ons land, nu het er naar uitziet dat de Spoedwet door de Tweede Kamer op dinsdag wordt aangenomen. Er gebeurt weer iets opvallends, iets vernieuwends.

In de vorige editie van de pleindemo’s georganiseerd door Mordechai Krispijn en Frank Ruesink in Den Haag besluiten 80 mensen aan de voet van het monument van Willem I te gaan zitten. Zij laten zich niet hun recht op demonstratie en meningsuiting afpakken. Vervolgens is de politie tot arrestatie overgegaan en heeft tot de volgende dag 15 uur hieraan handenvol werk gehad.

Deze keer zijn er drie tot vierhonderd demonstranten die van geen wijken weten. Ook niet nadat Krispijn hen heeft verteld dat iedereen die nu gaat zitten kan worden aangehouden. Deze demonstratie is namelijk niet vooraf aangekondigd bij de politie. Om vrijheid hoef je immers niet te vragen die heeft iedere Nederlander!

Ruesink neemt ook het woord en zegt:”Als je bereid bent je vrijheid in te leveren voor de vrijheid van Nederland, ga dan nu zitten!” 

De stemming is eensgezind en vastberaden, daarom blijven de mensen op het Plein waar de ME ook al weer standby staat. Zij zingen liederen en luisteren naar toespraken.

Deze video vangt iets van de sfeer van die avond.

Tegen 20 uur gebeurt er opnieuw iets opmerkelijks. In plaats van te blijven zitten en te worden gearresteerd door de politie, die zich overigens tot dan toe afzijdig heeft gehouden, doen zij iets totaal onverwachts.

Mordechai vraagt aan alle mensen om naar huis te gaan, vreedzaam. Niet omdat de politie of de burgemeester dit wenst. Nee, zij geven hiermee een machtig signaal af aan wie de baas is in ons land, ook al denken politici daar anders over. De bevolking is namelijk de baas en vanavond laat een klein deel dit aan Rutte en zijn club weten.

Alle mensen staan ook inderdaad rond 20 uur op en vertrekken. Het Plein kil en stil achterlatend.

Voor dinsdag staat er weer een demo op de agenda, vanaf 15 uur, het tijdstip waarop de Tweede Kamer beslist over de Spoedwet en daarmee kiest voor Vrijheid of voor een dictatuur.

 

Rob Vellekoop, 13 oktober 2020

7 Comments

 1. Toen in Duitsland de fascisten onder leiding van Adolf Hitler aan de macht kwamen werd de belachelijke Romijnse groet ingevoerd. Iedereen deed van harte mee en wee degene die weigerde. Die raakte z’n baan kwijt of werd afgetuigd en/of gearresteerd door de politie.

  En nu wordt in Nederland onder het fascistische regiem van Mark Rutte de belachelijke maskerplicht ingevoerd. Iedereen doet weer van harte mee en wee degene die weigert. Die raakt z’n baan kwijt of wordt afgetuigd en/of gearresteerd door de politie….

  ZOEK HET VERSCHIL!

 2. Toen Adolf Hitler en Joseph Goebbels met Duitsland klaar waren lag Duitsland in puin.

  Als Mark Rutte en Hugo de Jonge met Nederland klaar zijn ligt Nederland in puin…

  ZOEK HET VERSCHIL!

 3. Weer iets nieuws dat verdacht veel lijkt op SARS-CoV-2, maar dan net iets meer vervelend:

  Een man heeft het westnijlvirus opgelopen, vermoedelijk doordat hij in de buurt van Utrecht is gestoken door een mug. Het westnijlvirus komt vooral voor bij vogels en wordt overgebracht door muggen. Zo’n 80% krijgt helemaal geen klachten, 20% krijgt milde symptomen zoals koorts en griepachtige verschijnselen. In uitzonderlijke gevallen kan een infectie leiden tot ernstige neurologische klachten. Een klein deel van de patiënten zal overlijden.

  Via kennissen uit België (momenteel een soort politiestaat) is mij bekend geworden dat men daar nu met heel veel drama op Tv tal van bekende Vlamingen toont die allemaal “besmet” zouden zijn met SARS-CoV-2. Sommigen van hen kunnen nauwelijks op de benen staan en bewegen schokkerig. Komt dit voor bij griep? Lijkt dit niet eerder op neurologische verschijnselen? Heeft Bill Gates niet een bedrijf dat genetisch experimenteert met muggen en heeft hij niet al voorspeld dat COVID-19 nog maar het begin is en dat het volgende spul pas echt goed ieders aandacht zal trekken? WO-III, aldus Gates: geen bommen, maar micro-organismen …

 4. Mondkapjes.
  Voor en tegenstanders weten dat deze dingen een virus niet kunnen tegenhouden, het is dus duidelijk geen medisch maar een politiek instrument. Geen enkele twijfel over mogelijk!
  Het wel of niet dragen van zo’n muilkorf is dus een politiek statement geworden, als je ‘m vrijwillig draagt sta je achter deze regering.
  Dit moet het nieuwe normaal worden, een muilkorf als modeartikel, zonder dat vod moet je je naakt gaan voelen. Heel venijnig wordt het erin geramd: de mondloze mens.
  Mocht er een draagplicht komen en je geen gedonder wil door dat te weigeren zou je er een tekst op kunnen zetten.
  Muilkorf; monddood; bacterie broeinest; CO2 broeinest; virus doorlatend; brain killer; zuurstofstopper; zuurstofgebrek = hersenschade; enz. enz.

 5. Arib beklaagde zich dat 2de kamer leden belaagd werden door scheldpartijen?npo fake
  ?

 6. Dat over Hitler zit ook heel anders in elkaar, dan wat ons al meer dan70 jaar door de leugenmedia door de strot gedrukt wordt!
  Toen waren de mensen enthousiast, om dat AH de tataal op zijn gat liggende economie in 3 jaar tijd tot een bloeiende economie te creeren, door die woekerrente banken eruit te gooien en zelf geld te gaan drukken! Ik heb vaak van mensen, die in in die tijd leefden, vertelden, dat het de mooiste tijd van hun leven was! Maar de zionisten hadden in 1933 al de oorlog verklaard aan Duitsland, wat het economisch te goed deed!Judea declears war on Germany!Ook werden de in Polen wonende Duitsers zwaar mishandeld en afgeslacht, ( ook wel black sunday genoemd)werden er duizenden Duitsers vreselijk afgeslacht! Duitsland werd ook jaren door Poolse partizanen aangevallen en niet 1x! De internationale zionisten en door de zionisten, vrijmetselaars beinvloedde geallieerden hitsten de Polen op die Duitse etnische groep, nog verder te terroriseren,toen was het voor AH na vele onderhandelingen,
  genoeg om die bevol
  kingsgroep te ontzetten, de geallirerden hadden nu een zg goede reden om Duitsland de oorlog te verklaren en WOll was geboren!Vandaag de dag worden er nog steeds leugens over Hitler en Duitsland, vnl de Zionisten verteld, als wraak op stop zetten van de in zionistische handen zijnde banken! En de bescherming van Europa tegen het duivelse communisme, bolschewisme! Die hebben 60 miljoen Russen afgeslacht! Watik wil zeggen dat wij nu door dezelfde mensen en hun marionetten onderdrukt worden, dus eigenlijk tegen dezelfde vijand vuechten, maar we zullen winnen! Ik ben nog achter veel meer zaken gekomen,ik heb dit alles in een boek vastgelegd, maar zal door de satanische machthebbers ook wel verboden worden!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.