Van voorjaarsgriep (corona) naar najaarsgriep, geen pcr-test die hier iets van snapt

Foto R. Vellekoop

Bijdrage van An Do*

?Voor alle mensen waar we van houden?

Als jij in je tuin graaft en je komt een dikke wortel tegen, kan je zeggen: hier heeft een boom gestaan. Je zegt dan niet: hier stáát een boom.

Zo is het ook met de PCR-test. Die test laat zien dat je ooit een behoorlijke griep hebt gehad. Ze kan niet eens vertellen wát voor griep. Verder zegt het niets. De test kán geen levend virus detecteren. Dat kan alleen met een bloedonderzoek. Daarom noemt men de uitslag vals-positief, want het zegt niets.

Wat gebeurt er nu?

Voorjaarsgriep

Corona is een voorjaarsgriep. In maart was er een hoge piek te zien die richting de zomer mooi afgleed maar 0. Tijdens het reces van het kabinet bleef de curve 0 aanhouden. Ná het reces besloot het kabinet te gaan testen op corona met de PCR-test, hetgeen in de grafiek een lichte stijging aangeeft van vals-positieven. Twee verschillende metingen op één lijn.
Ieder mens is ooit wel een keer goed ziek geweest van een griep. Bij díe mensen geeft de test (vals-)positief aan.

De RIVM noemt het vals-positief.
De regering noemt het besmetting en de media roept: je hebt corona!

Grote onzin, want we hebben nu te maken met een heel ander virus: de najaarsgriep.
Nu denkt iedereen zichzelf en anderen te moeten/kunnen beschermen tegen ‘corona’ door 1,5 meter afstand te houden, een mondkapje voor te doen en verder niets, maar dáármee graaf je voor veel mensen nou juist een graf!

Najaarsgriep

De R is in de maand zoals ieder jaar. De najaarsgriep heeft zijn intrede al gedaan. Belangrijk is: preventie!
•1. Zorg (zoals ieder jaar) dat je immuunsysteem goed is door voldoende vitamine C en D te nemen.
•2. Zorg dat je weer een sociaal wezen wordt die een ander aanraakt en knuffelt. Daar komen stofjes bij vrij in je lichaam die je heel hard nodig hebt. Worden die stofjes niet aangemaakt, dan loop je het risico dat je in een depressie valt.
•3. Kleed je goed aan als je naar buiten gaat.
Allemaal lessen die je ooit van je moeder of van je oma geleerd hebt!

En voor de mensen die nu al angst hebben dat corona in het voorjaar terugkomt kan ik zeggen: die kómt terug. Dat doet hij al ieder jaar sinds 1963 en jullie hebben het nooit geweten. Ik ook niet.
Bang hoef je niet te zijn.

HCQ

Mocht je er ziek van worden, artsen mogen sinds de coronateller op 0 staat weer gewoon Hydroxychloroquine in combinatie met zink voorschrijven waarmee je na een dag of twee weer op de been bent en IC-opname zal nog alleen in uiterste gevallen plaatsvinden omdat de longschade die dáármee aangebracht wordt erger is dan de kwaal.

*(Het medicijn hydroxychloroquine was vanaf de corona uitbraak verboden. Bij overtreding dreigde de RIVM met een boete van €150.000 of verschijnen voor het tuchtcollege met het risico de licentie kwijt te raken. Voor iedere patiënt die een arts als corona patiënt meldde ontving de arts €4.000 (ook al kwam de patiënt voor een eksteroog).

Gelukkig wilden de meeste artsen in Europa hier niets van weten. Zij hebben zich achter de schermen verenigd. De zaak van het medicijn is gewonnen. Zaken tegen de overige maatregelen lopen nu.)*

Mondkapje

Mensen die denken een ander te helpen door een mondkapje te dragen worden nu het nieuwe gevaar voor de ouderen en de mensen die in de risicogroep vallen.

Het is een schijnveiligheid:
•1. Het superslecht voor je eigen gezondheid. Je ademt continu je eigen C02 in waardoor je lichaam een tekort aan zuurstof krijgt met alle gevolgen van dien zoals trombose, longembolie, hersenbeschadigingen en in het ergste geval overlijden door C02 vergiftiging. Dit laatste geldt met name voor jongere kinderen. Er zijn inmiddels al drie kinderen aan overleden.
•2. Wie help je daarmee? Als je keelpijn krijgt, een beetje hangerig wordt en je spieren zeuren, dan blijf je thuis. Dan begint de griep. Heb je dat niet, dan ben je geen enkel gevaar voor wie dan ook!

Denk zelf na. Ga niet in je angst zitten. Angst is de sterkste emotie die de mens kent en de énige emotie die het zelf denken uit kan schakelen.

5 Comments

 1. Dit, wil ik, in alle kranten en tv zenders en radio stations als
  breaking news.
  Hoe dan ook, dient deze heldere oprechte diagnose , aan iedereen onder ogen te komen
  Op scholen
  Universiteiten
  Stations
  In treinen en trams en bussen, pontjes en veren
  In ziekenhuizen en verpleeghuizen
  Benzinestations
  Kerk en moskee
  Cafe en restaurant
  Bioscoop en kiosk
  Boekhandel en supermarkt
  Hogeschool en peuterspeelzaal
  Binnenhof en buitenhof
  Sportschool en autowasserette
  Wassalon, sauna en zwembad
  Kermis, circus en meubelboulevard
  Gamma, Praxis, en andere megastallen
  Vleesverwerkingsindustrie en albert heyn
  Begraafplaatsen , gemeentehuizen en crematoria
  Voetbalstadions , rugby , ijshockey en schaatsbanen, huisartsenpraktijken, tandartsen

  In feite zou er , voor de duur van het verschijnen van dit bericht, – zonder geluid – als een rollende tekst over het scherm, terwijl op afspraak en in samenwerking, ook alle kerkklokken luiden

  Mogelijk dat Lubach of Tegenlicht of Cafe Weltschmerz en/ of Pakhuis de Zwijger en de groene Amsterdammer , in overleg , tot , deze ultieme het land reddende , bevrijdende , helende boodschap, kunnen komen!

  De lange mars plus doet hiermee ongekend zeldzaam land en mensen en mind reddend werk. Het is dan ook daarom, dat je over de Tegenwoordigheid van geest dient te beschikken , om dit ongekend en zeldzaam op alle denkbare en mogelijke manieren aan iedereen onder ogen te brengen!!!

 2. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  Het gezichts-voorbind middel…of te wel het mondkapje,

  koolmonoxidevergiftiging,broeinest van bacteriën en het vermenigvuldigen hier van,het ophopen van koolstofdioxide…buiten lopen met een mondkapje…het is gewoon ziekelijk geworden.
  Welk recht heeft M Rutte en de zijne eigenlijk,om mij te ontnemen van covid-19???
  Als ik dat wil krijgen is dat de keus die ik maak…en zorg premie MOET je toch betalen…en dat loopt ook steeds maar op!(abonnementsgeld)
  Ik heb van het begin hier al geschreven….ventileren,Maurice de Hond heeft het ook ui gesproken.

  Tot zover maar weer.
  Ik dank U o zo vriendelijk.

 3. Blijkbaar heeft niemand zich ingelezen over types PCR tests en waar het op test en hoe. Het is eigenlijk een test op DNA/RNA en kijkt naar de vorm van het virus oa en evt mutaties. Zo heeft SARS-cov2 aka corona uitsteeksels in de vorm van een kroontje, vandaar ook de naam corona.

  Zeker geen influenza dus!
  Zelfs bij milde vorm zonder zh opname kunnen (blijvende) schade aan hart en longen voorkomen!

 4. Op pagina 39 van een CDC-document uit 2020 kan men opmaken dat dit prestigieuze Amerikaanse instituut op 13 juli van dit jaar nog steeds niet beschikte over het complete virale materiaal van 2019-nCoV (SARS-CoV-2). Met andere woorden: niemand heeft ooit het COVID-19-virus volledig kunnen isoleren. Er bestaat dus geen referentie om een test op te baseren. Volgens de gebruikelijke, wetenschappelijke onderzoeksmethodiek kan iets dat men niet kan meten ook niet bestaan.

  “CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel.”
  https://www.fda.gov/media/134922/download

  Gouverneur Andrew Cuomo heeft meegedeeld dat de maatregelen in de staat New York niet zijn gebaseerd op de resultaten van wetenschappelijk onderzoek, maar puur op angst.

  In Groot-Brittannië voert men momenteel wel tot 300000 “tests” per dag uit. Om een meetbare hoeveelheid materiaal te krijgen die enigszins representatief is, moet men zeer zorgvuldig te werk gaan omdat er tot 35 replicatiecycli worden doorgevoerd per test. Per test krijgt men dan 35 miljard kopieën, waar van alles mee mis kan gaan. Te midden van deze chaotische drukte is er al heel veel verkeerd gegaan, aldus wetenschapsjournalist Gavin Longmuir. Medewerkers schijnen niet altijd even zorgvuldig om te gaan met de verwerking van reeds gebruikte testkits, waardoor de kans op verontreiniging van nieuwe tests of monsters erg groot is. Daarnaast worden testbuisjes vaak onzorgvuldig opgestapeld waardoor ze gaan lekken en er kruisbesmetting kan plaatsvinden. Personeel werkt soms wel 12 uur per dag, vermoeidheid slaat toe en nog meer fouten worden gemaakt. Laboratoria huren mensen in die totaal geen ervaring hebben met de uitvoering van de RT-PCR-test.

  Al Kumar Osman, die zichzelf nu Boris Johnson noemt, stelt: 93% van de testresultaten is incorrect. 100% misschien wel?

  Jon Deeks, professor of biostatistics at the University of Birmingham, said about tests:“I don’t understand what’s happening at all. It’s desperate. The government has been very secretive about all sorts of things with testing. What actually the problem is, we need to know and we need to get it sorted.”

  Volgens de Times werkt men bij de Lighthouse Labs zo inefficiënt dat men wel 20 verschillende soorten testbuisjes gebruikt voor de swabs. De buisjes worden ook manueel geopend (!!) en met de hand (!!) voorbereid. Phil Robinson, geneticus:“I was appalled at what I saw!”

  Men meet maar een klein fragment van het complete genoom van SARS-CoV-2 omdat het volledige genoom dus nog steeds onbekend is. Die fragmenten zijn vorig jaar oktober al in Italië aangetroffen in rivierwater, in de buurt van Milaan. Door onzorgvuldig werk is de kans groot dat je door extreem veel testen dus zowat overal zulke fragmenten kunt aantreffen. Zo kan ook een appel “positief” worden bevonden. Dat zegt dus niets. En dan te bedenken dat men zo prat gaat op de status van “wetenschappelijk” verantwoord onderzoek …

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.