Denen bevrijden zich uit ijzeren corona greep

De Denen hebben massaal de covid wet geweigerd. Net als in ons land wilde de Deense regering de noodverordening van maart omzetten in een wet. In tegenstelling tot ons land pikten de Denen dit niet en kwamen massaal de straat op. De hele wereld hebben ze laten zien dat er grenzen zijn aan de dictatoriale neigingen van ‘democratische’ regeringen en hoe hiermee om te gaan. De massa media wereldwijd zwijgen als het graf. Blijkbaar is dit niet het nieuws dat zij naar buiten willen brengen.

Nieuwe wet

Volgens de nieuwe Deense wet zouden besmette mensen voortaan gedwongen kunnen worden medicijnen te slikken, in het ziekenhuis opgenomen of in quarantaine geplaatst te kunnen worden. Daarnaast zou de Deense Gezondheidsautoriteit de bevoegdheid krijgen groepen mensen aan te wijzen die gedwongen gevaccineerd konden worden. Mensen die bovengenoemde maatregelen weigeren konden worden opgesloten.

In de noodverordening van maart 2020 waren al opgenomen de verplichte internering, dwang vaccinatie en medicatie .

Begin november braken de Denen los. Na een massaal protest dat 9 dagen aanhield, waarbij de bevolking boos de straat op ging met het slaan op potten en pannen, is het wetsvoorstel ingetrokken.

De Denen blijven echter op hun hoede, ze gaan ervan uit dat de strijd nog niet gewonnen is.

Protest

 

Main stream media

Ondertussen is er iets vreemds aan de hand met de main stream media. Zij zwijgen over deze ingrijpende gebeurtenis, die enorme gevolgen kunnen hebben voor de acceptatie van de draconische covid regels door veel meer volkeren. Met name Australië en Nieuw-Zeeland zitten in de voorhoede als het gaat over het instellen van een medische dictatuur.

 

Rob Vellekoop, 18 november 2020

lid van de

15 Comments

 1. WAAR BLIJFT HET NEDERLANDSE VOLK TOCH?

  Laten we niet vergeten dat verreweg het grootste gedeelte van het Nederlandse volk de nazaten zijn van mensen die nooit hebben begrepen wat hen in WO-2 overkomen is, die altijd al bereid waren elkaar af te zeiken en massaal wegkeken toen de joden door Nederlandse politie uit hun huizen werden gehaald. Toen die huizen vervolgens leegstonden hebben veel Nederlanders nog wel even in die huizen ingebroken om nog wat mooie spulletjes weg te halen. Nederlanders zijn gezagsgetrouwe en laffe slapjanussen en de meeste mensen die kinderen hebben weten dat die karaktertrekken worden doorgegeven.

  Van het Nederlandse volk valt ook nu weer niets te verwachten.

 2. Iedereen op dit forum zegt, waar blijft de NLse bevolking? Nou ga dan naar alle demonstraties en voer actie net als de Denen. En zet veroordelende uitspraken zoals van Johan op een ander forum.

 3. Er komt een mondkapjesplicht hier in NL per 1 december 2020. Ik zou zeggen draag dat onding niet, het is slechter voor je gezondheid om het te dragen dan niet te dragen. Inconsequente regels helpen niet tegen een virus, ook geen mondkapje. Geeft wel zuurstofgebrek. Als je een politieagent/boa aannemelijk kan maken dat je geen mondkapje hoeft te dragen wegens een beperking of ziekte, krijg je geen boete.

  RIVM zegt zelf dat mondkapjes schijnveiligheid zijn. Wetenschap geeft aan dat mondkapjes geen bescherming zijn en zelfs schadelijk. Fabrikanten geven duidelijk aan dat mondkapjes geen bescherming tegen Covid-19 geven. De grondwet geeft aan dat een mondkapjesplicht niet mag. Het strafrecht geeft aan dat zulk een plicht een misdrijf is tegen de persoonlijke vrijheid.

  Mondkapjes dienen geen medische reden, zij dienen om ons gedrag te beïnvloeden. Hoogleraar rechtswetenschap Jan Bouwer zegt dan ook: “Maatregelen om ons gedrag te beïnvloeden zijn ongrondwettelijk.”

  De overheid zelf experimenteert eigenlijk met het volk. Experimenten waarbij redelijkerwijs slachtoffers te verwachten zijn, zijn bij de wet verboden. Zie de Code van Neurenberg.

  Een mondkapje geeft zuurstofgebrek, een van de gevolgen daarvan is een verzwakking van het immuunsysteem, waardoor je vatbaarder zal worden voor allerlei virussen. De mondkapjesplicht kan dan ook gezien worden als een vorm van staatsgeweld.

  Op corona-nuchterheid.nl vindt je een doktersverklaring inzake mondkapjes. Deze is beproefd in het OV en in de meeste gevallen geaccepteerd. Omdat gezaghebbenden vaak inconsistent zijn kan het voorkomen dat het niet wordt geaccepteerd.

  Het dragen van mondkapjes kan de volgende gezondheidsklachten veroorzaken:
  Hoofdpijn, luchtwegklachten, CO2 ophoping, hypoxie (zuurstoftekort in uw lichaamscellen), schade aan het immuunsysteem, verhoogd risico op infecties, hersenbeschadiging en zuurstofgerelateerde levensgevaarlijke situaties.

  Rob Vellekoop, kan jij een protestactie beginnen met jouw invloed? Het balletje laten rollen?

 4. Media lijdt aan virus!
  Wordt tijd dat deze burger verraders voor het tribunaal verschijnen?

 5. Waar blijven wij, we moeten er wat aan doen en niet wachten tot het telaat is of is het al te laat. Van nature zijn wij toch vechters? Ik wel mijn ouders hebben de oorlog meegemaakt mijn vader heeft 4 jaar krijgsgevangen gezeten aan de Birma spoorlijn. Mijn opa heeft de ridderorde ontvangen daar hij gedurende de oorlogsjaren in verzet zat. Ik schaam me eerlijk gezegd een NL te zijn.

 6. We worden masaal in de zijk genomen en dat is nog zachtjes uitgedrukt . Onze ouderen en kinderen zijn in levensgevaar net zo ook de toekomst van de mens.

 7. “cases”, “besmettingen”, “positief getesten” zijn voldoende voor deze “pandemie” onder de nieuwe definitie, van het door geen enkele burger ter wereld gekozen WHO.
  Waar vroeger het aantal en de dodelijkheid van een ziekte bepalend waren, telt onder de nieuwe definitie slechts de “besmettelijkheid”. Vandaar dat het enkel nog over “cases” gaat.
  Onder de nieuwe definitie kan men bij een verkoudheidsgolf (=coronavirus in alle oud medische boeken) een pandemie uitroepen. Dit is dan ook precies wat nu lijkt te gebeuren, men verbergt het zelfs niet, maar men weet dat burgers goedgelovig zijn en dat opgeklopte berichtgeving en nepbeelden genoeg zijn om de publieke perceptie te bepalen. De burger is dus medeplichtig, want hij accepteert het verhaal blind. Dat men nog nooit heeft kunnen aantonen dat virussen(= bolletje oplosmiddel) besmettelijk zijn deert klaarblijkelijk ook quasi niemand. Autoriteit = waarheid en pseudo-wetenschap de nieuwe religie.

  De eerste beelden bij de start van deze show waren mensen die plots zomaar doodvielen op straat, dan beelden van steeds hetzelfde overvolle hospitaal met steeds een andere locatie als onderschrift. Vervolgens beelden van overal ter wereld waar men ‘massagraven’ zag graven met buldozers om het immense aantal doden in te dumpen. Later bleken ook die beelden uit het archief te komen van totaal andere events (eentje was van een New Yorks eiland waar men gevangen begroef). Vervolgens circuleerden beelden van grote hallen vol lijkkisten, die bleken dan ook weer uit het archief te komen van een oude natuurramp. Op zich wilt een kerk vol doodskisten ook niet zeggen dat er werkelijk lijken in liggen. We zagen leger kollones rijden, en de commentator vertelde dat die vol lijkkisten lagen.

  En wat blijkt nu? Je moet getest te worden om te weten of je het wel hebt, niemand valt dood op straat en de ziekenhuizen zijn leeg volgens berichten van medewerkers die door de censuur geslipt zijn. Quasi niemand kent iemand die aan corona is overleden in zijn eigen omgeving. De doden vallen enkel in media. Het winkelpersoneel, de voetbalclub, de buren, de collega’s, tante Annie, iedereen is nog gezond en wel. Er sterven zoals al sinds mensenheugenis elke dag mensen aan allerlei aandoeningen maar die sterven nu “met” corona, niet aan. Hoe weten ze dat? Door een flut test die zelfs door de bedenker als totaal ongeschikt wordt aangemerkt.

  Het verhaal is nu zelfs zo gewijzigd, dat mensen die niet ziek zijn, toch ziek en zelfs besmettelijk kunnen zijn. Dit is echt ongelofelijk. Gezond zijn kan nu een teken zijn dat je ziek bent volgens onze heersers en nieuwe priesters. Er is blijbaar een epidimie van verstandverbijstering en goedgelovigheid?

  Ondertussen moeten begrafenisondernemers subsidie krijgen om overeind te blijven. Ik sprak vorige week iemand die bij een groot uitvaartdienst bedrijf werkt en die zei, “ik snap het allemaal niet meer, het is nog nooit zo rustig geweest, soms zelf een week zonder klanten.”

  Dus geen massagraven, geen kollones met lijkkisten, geen kerken en sporthallen vol, geen volle ziekenhuizen, geen doodvallende mensen op straat en niemand uit je hele kennissenkring onverwacht overleden AAN corona. Wel mensen met griepachtige symptomen zoals elk jaar, maar dat zijn nu coronapatiënten in agenda21 taal.

 8. Enkel “cases”, je kan ook “cases” maken door iedereen te testen op oorsmeer. Hoe meer je test, hoe meer cases! Vervolgens test je iedereen die overlijdt op oorsmeer en je kan dagelijks de oorsmeer doden in angstaanjagende grafieken tonen in het nieuws. Je haalt nog wat oorsmeer specialisten(eigenlijk veeartsen) in de studio met aandelen in oorstokjesbedrijven om de boel een air van degelijke wetenschap mee te geven.

  Dan hup, heel het land in lockdown en we laten de oorsmeer specialisten speculeren over hoe het oorsmeer zich verspreid? Zit het in de lucht? Via onze handen? Moeten we oordoppen in? Moeten we maskers dragen? Moeten we oorsmeerkampen bouwen en oorsmeer spuiten met o.a. kwik en aluminium verplichten? En hoe groot is de kans dat het oorsmeer muteert naar een besmettelijkere variant? Moeten we jaarlijks een ander soort oorsmeervaccin maken als mutatie de samenstelling licht gewijzigd blijkt? Oorsmeerpassen? Oorsmeerkampen? 1.5m uit elkaar blijven om de “oorsmeercases” te beperken? Mensen laten verhongeren en alle andere medische behandelingen stoppen? Mensen opsluiten in hun huizen? Werkloosheid en hongersnood prefereren boven oorsmeercases? Want ja je wilt niet dat je 92 jarig suikerzieke oma sterft MET oorsmeer!

  Zoek op:
  S L
  T A
  E N
  F K
  A A
  N

 9. Zeer zwaar naïef om aan te nemen dat ze daar geen verplichting meer gaan krijgen, maar komt, net zoals hier al is aangegeven> een indirecte verplichting , stukje bij beetje uitsluiting van deelname in de maatschappij. Zo krijgt de overheid de minste weerstand. Hier in Nederland staat de meerderheid al met de mouwtjes opgestroopt klaar.

 10. Zie de website over de great reset. Daarin staat beschreven wat de rol van de media hierin is. De msm vervult gewoon hun rol en zijn net zo schuldig als rutte, de jonge enz. Berichten vanuit de msm moet worden gewantrouwd.

 11. Wij Nederlanders laten zich om de tuim leiden, ziet niemand dan dat ze de wereld aan het resetten zijn, het lijkt wel een strafkamp aan het worden

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.