Zet vanavond een brandende kaars voor je raam!

123rf

Een bijdrage van Fred Teunissen

De aankondiging van een tweede harde lockdown, vanavond om 19:00 is een door en door occulte actie. Het moment zegt alles: de premier lanceert dit nieuwe onheil tijdens de zonsverduistering van vandaag. Die heeft zijn hoogtepunt om 17:13 en duurt tot 19:52.

Het goede hiervan: dit maakt ZONNEklaar dat we met een spirituele strijd te maken hebben.

De lockdowns hebben niets, maar dan ook niets met de volksgezondheid te maken en alles met pogingen om de bevolkingen van onze planeet van hun bezittingen te beroven, te muilkorven, te decimeren en te onderwerpen aan een duistere macht.

Uit protest en om me te concentreren op het LICHT zet ik vanavond een brandende kaars voor het raam. En ik zal dat de gehele lockdown blijven doen en steeds mediteren op het goddelijke LICHT dat ons vroeg of laat uit deze duisternis zal bevrijden.

 

No More Lockdown!

Als tegenwicht tegen depressieve gevoelens die kunnen opkomen na de mededelingen van de regering tot slot een krachtig protestlied, gezongen door Van Morrisson (dat ik gisteren ook al plaatste).

Fred Teunissen, 14 december 2020

7 Comments

 1. Opvallend dat de nog strengere maatregelen komen, nadat er een memo van EZ was gevonden waarop staat dat de Horeca best weer open kon, omdat sinds de sluiting het aantal positief getest en bleef stijgen. Maar de Horeca mocht niet open, dus moesten de aantallen positief getesten drastisch stijgen en dit is het gevolg. Het wordt tijd dat de Buitenparlementaire Onderzoeks Commissie op gaat treden en de boel aan de schandpaal nagelt. Dit zijn hele trieste tijden en dit kost weer onnodig mensenlevens. Dus schandpaal is niet voldoende.

 2. Mijn vrouw en ik zetten geen kaars voor ons raam. We zijn geen kleine kinderen.

 3. Ik had het ook moeilijk vanmorgen, zo’n zware energie vandaag ik voel het zelfs hier. Meditatie, lichtwerk en liefde is de sleutel ❤️

 4. Waar komen die enorme aantallen positief geteste mensen toch vandaan? Een glaasje Coca Cola test al positief in het Oostenrijkse parlement. Dus in Oostenrijk wéér tien miljoen over de balk om het volk uit te plunderen en te besodemieteren met grote aantallen “geïnfecteerden” om de meest schunnige maatregelen te rechtvaardigen. De PCR-test is bullshit:

  https://www.youtube.com/watch?v=LBmGvJAyhfs

 5. De BildeRberg-groep Sloper,
  De Sloper,

  Heb ik ook gedaan…brand heel mijn huis af…is dat effe wat!

  Antwoord……het was maar een kartonnen doos onder de brug!!!

  Ik danke U noch nal!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.