Mondkapjes, vaccinatie en miljoenen doden Spaanse griep – wat is het verband?

Krijgt NL een permanente mondkapjesmaatschappij?

Het geschatte aantal slachtoffers van de Spaanse griep loopt uiteen van 20 tot zelfs 100 miljoen. Volgens een rapport uit 2008 stierven de meesten aan longontsteking. Een arts beweert dat ook nu longontsteking weer sterk toeneemt. Deze keer door het gebruik van mondmaskers. Is er een verband tussen de miljoenen doden in 1918-1919 en het mondkapje? Zo ja, moeten we ook nu weer rekening houden met talloze slachtoffers door een ontsteking van de luchtwegen? Of is er een verband met de massa vaccinaties uit die tijd?

Rapport

Uit het rapport “Predominant Role of Bacterial Pneumonia as a Cause of Death in Pandemic Influenza” (Overheersende rol van bacteriële longontsteking als doodsoorzaak van pandemische griep) blijkt dat tijdens de Spaanse griepepidemie, die de wereld teisterde in 1918 en 1919, de meerderheid van de miljoenen doden niet aan een virus is gestorven, maar aan bacteriële longontsteking (bacterial pneumonia). Dat blijkt uit een rapport uit 2008. Lees hier het rapport.

Destijds was er onder experts wereldwijd overeenstemming dat de doodsoorzaak longontsteking was en dat zonder deze aandoening de patiënten zouden zijn genezen.

Bacteriële longontsteking

Ook ten tijde van de Spaanse Griep werd massaal een mondkapje gedragen. Ondertussen heeft het dragen van mondmaskers bekende risico’s die onderzocht zijn.

Wereldwijd schijnt er sprake te zijn van een enorme toename van bacteriële longontsteking (de veroorzaker van de Spaanse Griepdoden) volgens Dr. James Meehan, Oklahoma USA. Hij ziet patiënten met gezichtsuitslag, schimmelinfecties en bacteriële infecties. (Lees meer)

Volgens hem komt dit doordat ongetrainde mensen maskers dragen die niet steriel zijn. Ze zijn besmettelijk geworden. Ze pakken ze van hun autostoel, hun achteruitkijkspiegel, uit hun zak en ze doen het muilkorfje weer voor terwijl het iedere keer weer fris en steriel zou moeten zijn.

Dr Meehan voegt hieraan toe dat nieuw onderzoek aantoont dat maskers van stof de aerosols van covid-19 in de ruimte doen toenemen waardoor ze een toename van de overdracht van de ziekte veroorzaken. “In februari en maart werd ons verteld geen mondkapjes te dragen. Wat veranderde? De wetenschap veranderde niet. De politiek niet. Het gaat over meegaandheid.”

Mondmasker

Het roept verbazing op dat een onderzoek aantoont dat het virus niet de killer is maar een bacteriële infectie en dat desondanks niet gekeken wordt of die bacteriële longontsteking door het dragen van mondkapjes is veroorzaakt of misschien gestimuleerd. Dit lijkt me niet onbelangrijk, zeker als je kijkt hoeveel mensen destijds hieraan zijn gestorven.

Dat is het tegenstrijdige van de corona campagne. De overheid suggereert dat iedere dode er een te veel is, maar verplicht mondkapjes zonder deugdelijk onderzoek vooraf.

Er zijn ook mensen die vinden dat het mondmasker de veroorzaker is van de miljoenen doden.

Spaanse griep

Wat kunnen we leren van de Spaanse Griep?

De Spaanse griep dankt zijn naam eraan dat alleen in Spaanse media berichten over deze tragedie verschenen. Bijna alle bij de eerste wereldoorlog betrokken landen schreven niet over de massale sterfte. Dit om onrust bij de troepen te voorkomen. De hamvraag is waardoor stierven tientallen miljoenen mensen. Volgens het onderzoek uit 2008 was dus in veel gevallen bacteriele longontsteking de doodsoorzaak. Maar welke omstandigheden brachten deze mensen in deze situatie? Lag het aan de talrijke vaccinaties die zij kregen, aan een vírus, aan de verminderde weerstand door de oorlogsomstandigheden? Het geschatte aantal slachtoffers van deze griep loopt uiteen van 20 tot zelfs 100 miljoen.

Virus?

De patiënten die aan deze ziekte sterven lijden aan hoge koorts en longontsteking. Binnen enkele dagen verdrinken de slachtoffers in hun eigen vocht. De massa sterfte doet zich voor aan het einde van de vierjarige oorlog, dus in 1918, wanneer de mensen volledig uitgeput, ondervoed en gestrest zijn.

Volgens een publicatie in 1997 in het vakblad Science (van 21 maart 1997) zou Jeffrey Taubenberger van een slachtoffer van de pandemie in 1918 een griepvirus (H1N1) hebben geïsoleerd.

De Canadese bioloog David Crowe twijfelt echter aan die vaststelling. De identificatie van het virus is namelijk gebaseerd op onderzoek van het longweefsel van een soldaat. Wel is hij gestorven aan de voor de Spaanse griep typische longziekte. Het gaat natuurlijk wel wat ver om dan voor miljoenen doden te beweren dat zij aan hetzelfde virus zijn gestorven.

Daar voegt Crowe hier nog aan toe dat dat je dan nog steeds niet weet of een virus voor alle doden verantwoordelijk kan zijn.

Het lijkt erop dat er verschillende griepgolven zijn uitgebroken, in februari 1918 in het Spaanse San Sebastian en eentje op hetzelfde moment in New York City. In maart 1918 in Kansas, april in Parijs, mei in Madrid. Vervolgens in juni in Duitsland, en tegelijkertijd ook in China, Japan, Engeland en Noorwegen.

De tweede zware golf breekt uit in Boston.

 

Opvallende test

In november 1918 worden testen uitgevoerd op 62 gezonde Amerikaanse matrozen. De artsen verzamelen vloeibare afscheiding uit de neuzen en kelen van doodzieke mannen en spuiten dit in de neuzen, kelen en ogen van de testpersonen.

Een ander deel van de proefpersonen bezoekt zieke soldaten in het ziekenhuis. Hier moeten zij zich over de patiënten heen buigen , zijn adem inademen en 5 minuten met hem spreken. De zieken moeten hun adem sterk uitademen en de testpersonen dit inademen.

Geen enkele van de gezonde mannen wordt echter ziek. (G. Kolata, The Story Of The Great Influenza Pandemic of 1918 and the Search for the Virus that Caused It).

Zwarte pest

Sterke gezonde mannen sterven van de ene op de andere dag. De ziekte heeft de kenmerken van de zwarte dood, de pest, plus van de ziekten waartegen deze mensen direct na de Eerste Wereldoorlog gevaccineerd zijn. Dat wil zeggen tegen tyfus, difterie, longontsteking, pokken, polio. In de VS zijn massa vaccinaties, met 24 stuks per persoon). Praktisch de hele bevolking krijgt giftige vaccins en daarmee een stuk of twaalf ziekten geïnjecteerd.

Volgens schrijfster en tijdgenote E. MacBean is de Spaanse griep veroorzaakt door vaccinaties. (lees verder) Volgens haar kregen alleen de gevaccineerden de griep.

Ze schrijft:”De propaganda die de geneesmiddelenindustrie gebruikt om de enorme vaccinatie campagne te rechtvaardigen in de VS is dat de soldaten terugkwamen uit vreemde landen met allerlei soorten ziekten en dat iedereen daarom geïnjecteerd moest worden.”

Volgens de Amerikaanse wetenschapsjournalist G. Kolata is deze pandemie bewust uit de kranten, tijdschriften, boeken en het collectieve geweten verwijderd.

Vaccinaties

Het lijkt plausibel dat de ‘Spaanse griep’ aan de ene kant het gevolg is van ondervoeding, honger en een gebrek aan hygiëne als nasleep van de Eerste Wereldoorlog. Aan de andere kant zijn er ook de massa vaccinaties. Deze werden met name aan soldaten gegeven. Dan gaat het om injecties tegen pokken, tyfus en griep. In die tijd berichten verschillende kritische kranten, bijvoorbeeld de „Christian Science Monitor“ en Eleanora McBean onafhankelijk van elkaar dat uitsluitend gevaccineerden de Spaanse griep kregen.

Bronnen:
Inentingsrapport van Hans Tolzin van Nov./Dez. 2005: Der amerikanische Impf-Bürgerkrieg von 1918 und das Rätsel der Spanischen Grippe unter https://www.impf-report.de/download/impf-report_2005.pdf
„Christian Science Monitor“, 22. Feb. 1918,
S. 1 Impf-report von Hans Tolzin vom Jul./Aug. 2005: Die Vogelgrippe und das Tabu der Massentierhaltung; ab S. 19 https://www.impf-report.de/download/impf-report_2005.pdf
Jon Rapport, Febr. 2004, Angegebene Originalquelle: Eleanora McBean Ph.D., N.D. “Vaccination condemned”, Kapitel 2, http://www.newmediaexplorer.org/sepp/2004/02/07/the_avian_flu_and_drugless_doctors.htm
Kent-Depesche Nr. 09+10/2020 vom Sabine Hinz Verlag: S.8: https://www.yumpu.com/de/document/view/63481486/es-reicht

Ooggetuigenverklaringen

Deze massa vaccinaties worden over het algemeen ontkend. Gelukkig zijn er ooggetuigenverslagen.

Ingri Cassel, directeur van Vaccination Liberation in Spirit Lake / USA, beroept zich in juli 2003 in een bijdrage voor de “Idaho Observer” op een bericht van de tijdgenoot Dr. Rosenow, hygiene-inspecteur bij het Amerikaanse leger. Hij schrijft over meer dan 31.106 gehospitaliseerde gevallen van “longtuberculose” met 1.114 doden gedurende de deelname van de VS aan de oorlog. Voor de legerarts was het destijds niet mogelijk een onderscheid te maken tussen “longtuberculose”, de gevolgen van een inenting en Spaanse griep. Cassel citeert nog een andere schrijfster, Anne Riley Hale.

Zij  spreekt van een Inentingsorgie in het Amerikaanse leger. Verhoudingsgewijs waren veel slachtoffers soldaten. De mannen die geen inenting kregen bleven gezond. Destijds werd ervan gesproken dat meer soldaten aan vaccinaties stierven dan door vijandelijk geweervuur.

Ook in het Britse en Franse leger enten ze hun soldaten in, vooral tegen tyfus. Toch waren er 7000 geregistreerde tyfus gevallen onder de Engelsen in 1916 en meer dan 113.000 bij de Fransen.

Een andere ooggetuige is Dr. Eleanor McBean, Ph.D., M.D (arts), een samenvatting uit haar boek The Swine Flu Expose (1977) is hier te vinden, Hoofdstuk 2:  De Spaanse griep van 1918 werd veroorzaakt door vaccinaties.
Zij schrijft onder andere, dat een ding zeker is en dat is dat de Spaanse griep van 1918 werd veroorzaakt door veel verschillende vaccins die het lichaam vergiftigden.

Rob Vellekoop, 15 december 2020

12 Comments

 1. In feite hoeven we ons helemaal niet bezig te houden met de corona fake-pandemie en alle daarmee samenhangende aspecten. De anti-corona maatregelen hebben niets met de volksgezondheid te maken, met de genomen maatregelen ligt het uitsluitend in de bedoeling om de economie zo ver als mogelijk is te crashen. Ons financieel stelsel is achter de schermen tegen de betonnen muur gereden en we krijgen nieuw geld. Maar om nieuw geld te kunnen invoeren moet eerst de economie worden vernietigd want geld met rente heeft dwingend “onbeperkte” economische groei nodig. Kortom: het corona-virus krijgt de schuld van de financiële crash en de bankiers en hun handlangers in de politiek (de werkelijke daders!) hebben daarmee op tijd hun nek uit de strop. Mensen die nog wat spaargeld hebben kunnen nog maar één ding doen om te voorkomen zich niet schaamteloos kaal te laten plukken in de komende jaren (door onteigening, negatieve rente, inflatie gevolgd door hyperinflatie etc. etc.) is het omzetten van uw spaargeld in goud, het enige echte geld in de wereld. Het beste kunt u Krugerrands aanschaffen, de munt is slijtvast en is overal in de wereld inwisselbaar. Breng het niet onder bij een bank maar bewaar het privé. Echter: de tijd dringt. Want in de loop van volgend jaar gaat de inflatie fors toenemen. Dus nogmaals: dit alles heeft niets met de volksgezondheid van doen, we worden geconfronteerd met de gevolgen van een op sterven na dood want geperverteerd betaalmiddel. Mijn vrouw en ikzelf hebben evenals vele anderen onze maatregelen al 11 jaar gelden -dus kort na de bankencrisis van 2008- genomen. Het heeft voor ons prima gewerkt en geen windeieren gelegd. Dus wèg met uw smerige geld (u raakt het toch kwijt!) en Krugerrands kopen.

  Nog héél belangrijk om te weten is het volgende: als er geen rente op het geld zou zitten dan zouden alle bankiers en politici meteen werkloos zijn. Voor bankiers en politici -die er niet aan moeten denken om regelmatige arbeid te verrichten- is die rente dus van levensbelang!

  Vandaar het vernietigen van de economie.

 2. Nog een kleine tip zonder voor iemand reclame te willen maken: een bonafide edelmetaalhandelaar in Nederland is Holland gold in Alkmaar. Verzeker u van anonieme aankoop. Koop niet bij de meer bekende handelaar Doijer en Kalff, zij onderhouden achter de rug van hun cliënten contacten met overheidsinstellingen over transacties. Let op: het verschil tussen in- en verkoopsprijs moet niet te groot zijn. Succes gewenst!

 3. Dit klinkt misschien hard, maar als ik uit dit artikel haal dat soldaten massaal stierven door die vaccins dan is er maar 1 oplossing voor wereldvrede en dat is alle militairen, politie EN de gehele politieke klasse massaal als eerste aan bod laten komen voor het GMO/DNA vaccin en dat ‘1918’ vaccin.
  Binnen 1 jaar hebben we wereldvrede want dan hebben die 0,01% geen ‘wapens’ meer om ons te bestrijden cq uit te schakelen als nutteloos vee.

 4. abnormaal:
  Niet panisch maar welbewust en reeds lang gepland.
  En de resultaten zijn zichtbaar: de hele wereld heeft een muilkorf op.
  Dit is nog maar het begin, mensen moeten ‘vies’ van mekaar zijn,mekaar verraden als ze niet in de pas lopen en het is absoluut verboden om samen te scholen zodat er een opstand kan gevormd worden want daarom zijn restaurants, café’s en alle grote evenementen verboden terwijl overduidelijk bewezen is dat dit helemaal niets met gezondheid te maken heeft maar met gedragsmanipulatie en dat is wat die 0,01% wil, de hele wereld tot slaaf maken en het vaccin zal hun daarbij helpen. Dan hebben ze het bewijs dat de wil van de mensen gebroken is en kunnen ze regels invoeren wat ze willen, het zal allemaal slaafs opgevolgd worden.
  En kijk om je heen: hun plan werkt! Wereldwijd!

 5. Dank voor het artikel Rob! Er is maar een klein lichtje nodig om de duisternis te verdrijven. Goed werk. Hopelijk wordt het goed gedeeld, zodat de waarheid het licht ziet.

 6. In reactie op schrijven van Johan Bosman: de crisis wordt inderdaad gebruikt om iets anders erdoor te drukken. Daar zijn alle onafhankelijke financiële experts het wel over eens. Dus wat je stelt is wel waar. En goed, je kan wat goud en zilver kopen,maar voor de meeste mensen is dit toch niet bereikbaar. Bovendien gaat de prijs bij grote verkopen sterk omhoog.Nu is hij aardig stabiel. Maar kijk de volgende video’s:
  https://www.youtube.com/watch?v=zCCH7WnGGhw en https://www.youtube.com/watch?v=-HACvgBmA6E
  Wat betreft bacteriën op mondkapjes kan je zelf een test doen met een faceshield. Draag hem een paar keer. Wacht een dag,en ziedaar: de kolonies bacteriën (schimmels) zijn zichtbaar op het plastic.

 7. Er wordt gevraagd de video zoveel mogelijk te delen, maar er staat geen enkele link bij, dus is niet mogelijk te delen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.