Van Haga door minister De Jonge het zwijgen opgelegd over vaccinatiedoden

Volksgezondheidsminister De Jonge legt, geholpen door de Kamervoorzitter, Van Haga het zwijgen op in de Tweede Kamer. Als een ware dictator belet de minister hem het spreken, omdat Van Haga daarmee ‘de bereidheid tot vaccineren’ zou ondermijnen. Het FvD-kamerlid doet een belangrijke constatering en stelt hierover vragen. We besteedden hieraan eerder aandacht in dit artikel: Veel doden door covidprik zullen nooit bekend worden.

Hier volgt een letterlijke weergave van het debat

Van Haga
…nou ja, ik zaai helemaal geen paniek. En het is voor het vertrouwen in de overheid en het proces uitermate belangrijk dat er geen bias (Red. vooroordeel) is naar een kant.

Dus als er dit soort uitbraken zijn, en die zijn consequent een of twee weken nadat er gevaccineerd is, dan is dat goed om te onderzoeken. En dat is juist ontzettend belangrijk, ook in uw belang om daar transparant over te zijn.

En daarom was mijn vraag ook, nou is het dan zo dat het goed onderzocht wordt, en wordt het goed geregistreerd, dat…

De Jonge
Ja.

Van Haga
..als daar iemand overlijdt, dan goed gekeken wordt is die overleden aan de vaccinatie of is er onderliggend lijden.
Nou is mij ter ore gekomen, dat dan altijd dat onderliggende lijden prevaleert. Dus die wordt dan geregistreerd als iemand die overleden is aan kanker of een hartaanval of wat dan ook.

Terwijl onze ervaring bij coronadoden precies andersom is. Iemand komt met een auto-ongeluk op de IC, krijgt een wattenstaafje in zijn neus en wordt een corona-dode.

Dus daar zit een bepaalde onzekerheid en mijn vraag is erop gebaseerd, niet om hier paniek te zaaien, (naar De Jonge die hem in de rede valt) nee, ik ben nog even bezig.

De Jonge
….nepnieuws verspreiden….we zitten middenin een pandemie.
Van Haga
Voorzitter, dit kan echt niet.
De Jonge
Dit gaat over ernstige zaken.
Van Haga
Dit kan echt niet, ik zit middenin een zin.

De Jonge

Dit kan wel.
Nepnieuws verspreiden. Hoe het zit met coronabesmettingen in Nederland. Hoe het zit met gevaren rondom vaccinatie, dat kan niet middenin een pandemie. Dat is gewoon gevaarlijk.
Dar ondermijnt de bereidheid om te willen vaccineren en daarmee is dat een ondermijning van de Volksgezondheid.

Voorzitter

Nee, Van Haga.

Van Haga
Ik zat middenin een zin. U greep niet in. Dit is echt heel raar. Ik vraag alleen om een oprechte nauwkeurige en deugdelijke registratie en de reactie van de minister is echt verontrustend.
Maar ik laat het hierbij, want we komen hier duidelijk niet uit.
Ik vind dit uitermate vervelend.

De Jonge
Goed.

Conclusies

De Jonge doet Van Haga’s opmerking af als nepnieuws zonder hierop inhoudelijk in te gaan. Dit is een vreemde bewering van De Jonge, omdat zelfs in het gecensureerde Nederland geluiden naar buiten komen over uitbraken van corona in verzorgingshuizen inclusief dodelijke slachtoffers. In ons artikel leggen we uit hoe het komt dat eventuele sterfgevallen niet worden geweten aan het vaccin. Deze meldingen over uitbraken zijn afkomstig van de overheidsgetrouwe massamedia. Daar is geen sprake van nep.

Het volgende opvallende feit is de beschuldiging van De Jonge aan Van Haga van ondermijning van de Volksgezondheid.
Met andere woorden iedere kritiek op het beleid van de De Jonge tijdens de pandemie, zoals hij zegt, is per definitie een gevaarlijke ondermijning van de bereidheid tot vaccinatie en de volksgezondheid.

Dat is nogal wat. Kamerleden worden dus door de Volksgezondheidsminister bij voorbaat gemuilkorfd. Praten over vaccinaties in deze periode is door de minister gebombardeerd tot taboe. In het land van vrijheid van meningsuiting moeten Kamerleden hun mond houden. Wat een aanfluiting, wat een schande. Het niet optreden door de Kamervoorzitter maakt dit incident nog groter.

De Kamervoorzitter steunt De Jonge door te zwijgen. Zij belet De Jonge niet het spreken, maar laat hem gewoon zijn dictatoriale gang gaan.

Bekijk deze korte video van het incident

Tweet van De Jonge (met dank aan Frank Ruesink)

Frappant detail van deze tweet van de minister van Volksgezondheid, is dat hij beveelt FvD te stoppen met hun manier van leveren van kritiek op het regeringsbeleid.
Natuurlijk heeft deze minister hierover geen zeggenschap, toch probeert hij het opmerkelijk genoeg.

Hij probeert Forum op deze manier in een kwaad daglicht stellen. Hij beticht hen van ‘gevaarlijk gedrag’ en waarschuwt zo indirect de burger om FvD te mijden als een onbetrouwbare partij.

Wij schreven eerder over de kwestie van de coronadoden.
Waren vorig jaar tijdens de vermeende corona-uitbraak dagelijks de telramen gericht op de aantallen doden in verband met het virus, nu is er iets heel anders aan de gang. Het is moeilijk om er achter te komen hoeveel mensen juist overlijden aan het vaccin. Het lijkt dat er opnieuw met cijfers gegoocheld wordt. Trek aan de hand van de volgende feiten zelf je conclusie over wat ons te wachten staat.
Lees het hele artikel hier.

Rob Vellekoop, 25 februari 2021

11 Comments

 1. Ja dictators wensen gene objectiviteit, geen waarheid, daar gedijen zij niet op en wat dat Marokkaanse geval betreft die de Tweede Slaapkamer met harde hand richting Marokko leidt: Genocide op Europa eindelijk erkend?
  Genocide is enkel genocide als de heersende elite vindt dat het om genocide gaat? Zo lijkt dit soms. In een artikel of Oeigoeren in China met genocide zouden worden bedreigd, geeft een universitaire grootheid uitleg over wat genocide inhoudt. Dat hoeft niet enkel het grootschalig uitmoorden van een bevolkingsgroep te zijn, het kan ook ‘subtieler’.

  Via grootschalige geplande en gecoördineerde immigratie kan bijvoorbeeld op termijn een oorspronkelijke bevolking eerst tot minderheid in ooit eigen land worden gemaakt, en hierna cultureel en later zelfs fysiek als groep tot verdwijnen gedoemd zijn. Ook dat is een vorm van genocide.

  Als voorbeeld noemt de persoon de wijze waarop Han Chinezen door of met medeweten van de Chinese regering naar Xinjiang worden gestuurd met de bedoeling om uiteindelijk de Oeigoeren als bevolkingsgroep daar in grootte te overtreffen.

  Hetzelfde heeft de ex-Sovjet-Unie gedaan in bijvoorbeeld Estland, Letland en Litouwen, waar Russen heen gestuurd werden om zo de oorspronkelijke bevolking tot (bijna) minderheid te maken om hiermee het Sovjet-communisme te bevorderen. Ook de Nazi’s hebben soortgelijk gehandeld in onder andere Polen.

  Tot daar heb ik geen enkele moeite om dit alles te onderstrepen; waar ik moeite mee heb, is dat de persoon niet de lijn door trekt of durft te trekken naar de omvolking die nota bene voor een ieder zichtbaar in EU-Europa aan de gang is, gestuurd vanuit Brussel, Parijs en Berlijn naar wens van de VN te New York en niet te vergeten de Obamisten in Washington.

  Waarom wordt dit via het al jarenlang sturen van islamieten en zwarte Afrikanen naar EU- Europa geen genocide op blank Europa genoemd!? Dit hoort toch echt in het rijtje genocide-pogingen thuis.

  Het verhaal in de krant bevestigt ironisch genoeg dat er wel degelijk een vorm van genocide-poging op blanke Europeanen aan de gang is als men het via demografische sturing beïnvloeden van de bevolkingssamenstelling genocide noemt, zoals dit in China plaatsvindt met Oeigoeren, iets dat dan eveneens opgaat als het om de door politieke krachten gestuurde zwarte/islamitische volksverhuizing naar Europa gaat.

  Of ligt alles opeens anders als het om de dictatoriale wens vanuit Washington en de VN gaat in het belang van de islam? Wordt iets als omvolking in islamitisch georiënteerde kringen aldaar als onzin betiteld als het om de blanke bevolking van Europa gaat?

  Waarin verschillen Oeigoeren, die volgens velen op wens van de Chinese overheid tot minderheid in hun eigen provincie worden gemaakt, van de vele volkeren in EU-Europa die via dus eveneens demografische sturing tot minderheden in eigen land dreigen te worden gemaakt.

  De ene vorm van genocide is iets meer genocide dan een andere vorm van diezelfde genocide? Begrijp ik het goed als ik dus stel dat het enkel om genocide gaat als een islamitisch volk wordt bedreigd, terwijl het niet om genocide gaat als eenzelfde soort bedreiging opgaat voor christelijke en blanke volkeren? Is dit niet een heel klein beetje hypocriet met twee maten meten, links georiënteerde zelf verklaarde heiligen?

  Ik heb inmiddels zo de kots van dit soort mensen met deze mentaliteit. Ik wens niet eens meer met dit soort lui in discussie te gaan, dus achteraf na pakweg vijf jaar hypocriete Joris ‘kunnen we nog praten’ Luyendijk, trek ik hierbij mijn ooit aanbod als antwoord op uw vraag in en stel dikgedrukt: Nee, dank u, dat wil ik niet meer!

 2. @bozeoudeman,”De ene vorm van genocide is iets meer genocide dan een andere vorm van diezelfde genocide? Begrijp ik het goed als ik dus stel dat het enkel om genocide gaat als een islamitisch volk wordt bedreigd, terwijl het niet om genocide gaat als eenzelfde soort bedreiging opgaat voor christelijke en blanke volkeren? Is dit niet een heel klein beetje hypocriet met twee maten meten, links georiënteerde zelf verklaarde heiligen?,”
  Christelijke en Islamitische bevolkingsgroepen zijn bij voorkeur nationalistisch en rechts. Chinese overheid is “communistisch” maar bij voorkeur ook nationalistisch. Ze zijn geensinds nog links te noemen. Dat is allang voorbij.
  Voor de rest heb je gelijk.

 3. Terwijl De Jonge alles uit de kast haalt om de vaccinatiebereidheid van de Nederlanders overeind te houden en gevaarlijke bijwerkingen afdoet als zijnde “nepnieuws” slaat men in Frankrijk groot alarm (zie DWN) over de bijwerkingen van AstraZenica. De Jonge is een misdadiger van de ergste soort en het Nederlandse electoraat heeft na zorgvuldig te hebben nagedacht zèlf om deze schurk gevraagd bij de stembus. Als de geschiedenis ons één ding leert is het wel dat de stompe horde (82% van de kiesgerechtigden) ALTIJD de verkeerde beslissingen neemt. Stemmen dat is zaken doen met terroristen, het domste dat mensen kunnen doen.

 4. Socialisten stem vooral NIET op de ondemocratische dynastie partij SP waar de brave Gates volgster Marijnissen uit vrees en irritatie over de opkomst van het Forum van Democratie deze belachelijk probeert te maken, nog net niet demoniseert, maar wel venijnig naar uithaalt uit vrees dat als het Forum gelijk heeft de leegloop in dat miezerige MAO SP partijtje begint. Net als pappie met Fortuyn, tracht nu zij de concurrent af te remmen met dombo uitspraken dat zij met ‘Baudet opgescheept zit die corona als griep afdoet’. Maar mevrouw dombo, die zonder pappie er niet was gekomen, wat is corona dan anders volgens uw meeheulende domheid? Corona is bedacht door Gates en de farmacie om zo eeuwig de mensheid met ziektes te knevelen, ziektes de mensheid door deze Gates en farmacie gebracht. Het ene medicijn veroorzaakt een volgende ziekte of aandoening waardoor iemand weer een ander vaccin of medicijn nodig heeft, om ladingen pillen later als bijwerking de eerste klacht terug te krijgen. Een vicieuze cirkel noemt men dit. Tot in de eeuwigheid kunnen Gates en de farmacie zo honderden miljarden binnenharken door de mensheid tot zieke ongezonde proefkonijnen te maken en gebruiken. Vertrouw dus niet op dat deel van de doktersmassa die als een witte jassen maffia doelbewust hieraan meewerken omdat zij via artsenbezoekers verdienen aan vaccins die onnodig zijn en verdienen aan het voorschrijven van meer en meer en meer medicijnen. Vroeger was arts zijn een echte roeping, dat is het allang bij velen niet meer. Helaas! De gezondheidzorg is net als iets als huisvesting een ordinaire tak van de consumenteneconomie geworden. ‘It’s the economy stupid’, zei Bill Clinton eens en ik voeg daaraan toe: ‘the economy of the vew!’

 5. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Wat dacht je hier van????

  Artsen,onder wie OMT-lid Jan Kluytmans,verdienen miljoenen aan testen!!!!

  Een groep artsen,verenigd in de maatschap Microvida verdient miljoenen extra dankzij de vele coronatesten.
  Brabantse ziekenhuizen vinden deze verrijking aan een epidemie zeer ongepast. Omdat hun ‘overwinsten’volgens de ziekenhuizen in geen enkele verhouding staan tot hun inspanningen,willen de ziekenhuizen het geld – afkomstig uit publieke middelen – niet betalen.
  Arts en OMT-lid Jan Kluytmans behoort tot de veelverdieners.
  Dat onthult FTM.

  Voor een PCR-test ontvangt Microvida 65 euro uit publieke middelen.
  Vanwege de grote aantallen testen in de regio West-Brabant is de factuur voor heel 2020 naar schatting opgelopen tot zestien miljoen euro.
  De ziekenhuizen proberen de enorme geldstroom in te dammen,maar de artsen weten van geen wijken. Het is hun geld.
  De microbiologen menen volgens het contract recht te hebben op het geld,ook al staat daar geen ondernemersrisico tegenover.

  Bovendien zijn al die testen volgens de ziekenhuizen massaproductie.
  De machines geven een positieve of negatieve uitslag;daar komt weinig advies van de microbiologen aan te pas.
  In dit licht is het de vraag of het gerechtvaardigd is dat er voor elke test ruim twaalf euro in de zakken van de witte jassen verdwijnt.

  Is dit eigenlijk nog wel DE PANDEMIE..die zij hebben uitgesproken??
  De geloofwaardigheid rammelt aan alle kanten met publiekelijke –ZAKKE VULLERS–
  Hoe is het toch mogelijk dat geheel Nederlands BV bijna filiatie dreigt te geraken,er dus zo mee om wordt gegaan!!

  IK ROEP OP……KOM MASSAAL IN VERZET BURGERLIJK ONGEHOORZAAMHEID EN OPEN AL UW DAGELIJKSE ACTIVITEITEN!!!
  GA GELD VERDIENEN..U VERDIENT HET OOK…NET ALS DIE WITTE BOORD CRIMINELEN!

  Ik heb meerdere malen uit gesproken…dit is een fake PANDEMIE EN EEN PLANDEMIE!!

  Het Rockefeller Verhaal van De Plandemie!!!(is hier toen NIET geplaatst door meneer Rob en waarom weet ik ook niet,zelfs Joost die weet het nu ook nog steeds niet..waarom het niet is geplaatst)

  ik dank U!!en succes met Uw burgelijke ongehoorzaamheid!!..ga actie voeren–leg snelwegen plat..kom in opstand net als in Wit-Rusland..Myanmar

 6. Geeft wel weer aan dat de kamervoorzitter niet alleen slecht functioneerd maar ook nog eens partijdig is. Mevr. Arib is dus iemand die niet op die plek hoort!!!!!!!!!

 7. Even zo vrolijk gaan deze idioten door, Paashuis meT zijn uitlatingen over katten, daar lusten de honden geen brood van!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.