Volgens deskundige in rechtszaak tegen Staat zijn zowel avondklok als vaccin overbodig

Tijdens de rechtszaak van Viruswaarheid tegen de Staat maakt getuige-deskundige Pierre Capel gehakt van het het door de overheid gevoerde beleid. In een heldere uitleg geeft hij aan waarom de avondklok overbodig is en het vaccin achterhaald. Ook blijkt het beeld dat de overheid oproept over een zogenaamde Britse variant een erg vertekende kijk op de werkelijkheid te zijn.

Pierre Capel

Capel is emeritus hoogleraar immunologie. Hij zit al vijftig jaar in het vak en heeft zijn sporen verdiend met genetische modificatie en vaccinontwikkeling. Overduidelijk een man die weet waarover hij het heeft als het over vaccinatie gaat.

Hij liet zich al eerder kritisch uit over het beleid tegenover de BPOC. Lees hier wat hij daar zei in Immunoloog: overheid weet dat corona maatregelen niet helpen, gaat toch door.

Capel begint zijn betoog met de opmerking dat hij geschokt is over de termen die over de tafel vliegen. Twee termen zet hij even recht.
Hij vertelt dat besmettelijkheid betekent dat na dag negen na een infectie er nooit meer een actief virus is.
En voegt hij hieraan fijntjes toe, wat met besmettingen wordt gemeten heeft niets met besmettelijkheid te maken, omdat de PCR-test ook na die negen dagen positief kan zijn.

Een Britse variant bestaat niet

Capel meldt dat er nu in Engeland 747 verschillende varianten van het virus zijn. Hij vraagt zich cynisch af als je het hebt over de Britse variant of je dan praat over nummer 318  of over een andere. Hij vindt het niet terecht om over 1 variant te spreken terwijl het een hele brede familie is met eigen karakteristieken.

Daarnaast blijken zij zich nog heel snel over de wereld te verspreiden ook.

Lockdowns van havens of vliegvelden houden dit echt niet tegen.

Ook hekelt hij het voortdurend spreken in ons land over de ‘dreiging van de variant’ terwijl ook hier een veelheid aanwezig is. Volgens Capel gaat het op dit moment al over 342 aanwezige virusstammen.

Beleid

Normaal, betoogt de emeritus, is er een tweesporenbeleid. Men zoekt naar een medicijn en naar een vaccin. Nu is alles heel eenzijdig gericht op het vaccin. Terwijl het gebruikte spike eiwit in het vaccin nu al antiek is. Met andere woorden de vaccinatie beschermt tegen een besmetting uit het verleden en geeft heel weinig zekerheid voor de toekomst.

Als je een avondklok gaat instellen, de rechten van de mens gaat beperken, dan zou dat een groot effect moeten hebben. Nu is de avondklok nutteloos. Capel merkt op dat de enige groep die ‘s avonds thuiszit de ouderen zijn. Zij zijn juist geen nachtbrakers. Zij moeten beschermd worden.

Die hele avondklok werkt niet voor de groep waarvoor hij zou  moeten werken, de ouderen.

Medicatie

Volgens Pierre Capel kan medicatie de pandemie in een paar tijdseenheden opruimen.

Volgens hem zijn er effectieve geregistreerde middelen aanwezig om de drie fases die het virus ondergaat tegen te gaan. Dat is in de eerste plaats het virus zelf afremmen door het te verhinderen binnen te komen. Zit het eenmaal in de cel dan kan je het tegenhouden dat het de kern binnenkomt en tot slot als het virus daar toch komt voorkomen dat het zich vermenigvuldigt.

Ook tegen de ontregeling van het immuunsysteem, wat de echte ziekte is, zijn middelen. De longschade waar mensen maanden last van kunnen hebben kan naar zijn zeggen ‘prachtig’ worden afgeremd.

Prognose

Hij zegt geruststellend dat alle studies bewijzen dat een persoon niet langer dan een week besmettelijk is. Dit zijn de mensen waarbij de symptomen van de ziekte optreden. Behalve voor mensen met overgewicht waar het langer duurt.

De hoogleraar voorspelt dat we de komende maanden niet iets verschrikkelijks zullen krijgen. We kunnen wel met zekerheid zeggen dat we volgend jaar rond deze tijd weer een nieuwe coronagolf krijgen.

 

Rob Vellekoop, 28 februari 2021

3 Comments

 1. Ernstig dat Corona , inmiddels een godsdienst is. Met priesters en een door angst van waarlijk zelf -contact verstoken aantallen , uitgeleverden , zelf-geaborteerden , ingeschakelden uitgeschakelden . En dat wereldwijd . Een gesloten inrichting. Honderd wereldbezitters , de bezeten Davos-Bende, dwingt de enige opgelegde en resterende toegang tot hun hemel
  via de aflaat van het vaccin . Krankzinnigen als Dwang666, willen dat het leven , de deelname eraan, alleen toegankelijk is via een pasje .
  Te bedenken dat de gemiddelde leeftijd van de aan deze griep overleden mensen 81 is . Ge middelt ! Doorgaans al co-mortaal in een voorportaal. Het aantal sterf-slachtoffers van fijnstof per jaar , er eens naast leggen . Ik stuur zo wat relevant materiaal , voor de liefhebbers !

 2. De door Rutte en consorten onderhouden staat van VolksOngezondheid ! Tot dusver.

  Voor de zorgvuldig nieuwsgierige mensen , waaronder wellicht zelfs journalisten , die nog in staat zijn,

  de juiste vragen te stellen , wanneer het gaat om sterf-oorzaken , en de diverse geschikte sterf klimaten en bodems, en hoe , door wie en door wat , deze onderhouden en gevoed worden ! En genegeerd !

  Dus , cijfers naast elkaar kunnen en durven leggen.

  VERKIEZINGSHANDLEIDING om de Partijen en kamer-bevolking via hun onderkenningen moties en inspanningen tegen het licht te houden.

  ——— Doorgestuurd bericht ——–

  Milieudefensie vindt de Europese wet voor luchtkwaliteit te slap. De Gezondheidsraad heeft onlangs nog eens bevestigd dat de Europese normen onze gezondheid niet voldoende beschermen. Ook bij lagere concentraties fijnstof komt onze gezondheid in gevaar.

  Jaarlijks overlijden 12.000 mensen vroegtijdig en zijn tienduizenden langdurig ziek door de vervuilde lucht.

  https://milieudefensie.nl/recht-op-gezonde-lucht/waar-is-de-lucht-ongezond

  En , leg bv de cijfers naast , COVID sterfte

  waarbij opgemerkt

  Gemiddelde leeftijd ! COVID sterfte ! 80 plus !

  De gemiddelde leeftijd van overleden mannen bij wie COVID-19 was vastgesteld was 79,7 jaar, bij vrouwen 83,8 jaar. Bij vermoedelijke COVID-19-slachtoffers lag de gemiddelde leeftijd van de overledenen iets hoger: 81,8 jaar bij mannen en 84,4 jaar bij vrouwen.

  En voor meer cijfers over sterfte verdeling van de te benoemen oorzaken.

  https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/40/10-duizend-coronadoden-tijdens-eerste-golf-van-de-pandemie

 3. Rechtzaken die tegen de staat worden gevoerd worden ALTIJD verloren. Wie recht zoekt dat ook maar enigszins tegen de belangen van de staat ingaat zal dat in ons land absoluut niet vinden. Erger nog: tegenwoordig bestaat méér dan de helft van alle misdaad in ons land uit het misbruiken van bevoegdheden (en justitie heeft vele en vèrgaande bevoegdheden) waardoor de Nederlandse overheid de grootste bedreiging van onze samenleving is. Ikzelf ben ook één keer zo dom geweest om mijn recht in Nederland te zoeken. En ik had daar ook een heel goede reden voor: in 1969 wordt mijn vader (vlieginstructeur en vliegtuigwerktuigkundige in de civiele luchtvaart, geen domme kerel dus) op een bijzonder smerig kunstje getrakteerd. Dit vieze kunstje heeft hem zijn leven gekost, in 1971 springt hij onder een trein. Omstreeks het jaar 2000 ga ik voor het eerst op onderzoek naar de motieven en de dader en die dader bleek een vriendinnetje van de minister van justitie te zijn. Van dit vriendinnetje van de minister van justitie ontdek ik in 2006 ook nog eens dank zij de medewerking van één van mijn beste vrienden (het is hoogleraar jeugdpsychiatrie Prof. Dr. M.J Eijer) het strafblad. Het is een niet-verjarend strafblad met de strafbladaantekening “GEVAARLIJK” wegens meervoudige poging tot moord. Het strafblad bleek afkomstig van Jeugdpsychiatrisch Centrum “Zandwijk” (dat is justitie), Scheltemalaan 11 in Amersfoort. Tja, en als je zoiets ontdekt dan wordt je leven in Nederland heel gevaarlijk. Dan kun je nog maar één ding doen: naar het buitenland vluchten. En zo zijn mijn vrouw en ik in Hongarije terecht gekomen waar ik na vele jaren van de meest smerige terreur van het Openbaar Ministerie Groningen en de politie van Winschoten gelukkig weer veilig ben. Ik ben nog steeds in het zorgvuldig bewaarde bezit van een bewijs van het bestaan van dit strafblad dank zij een verschrijving van een justitiemedewerker van het O.M. Groningen.

  Nederland en recht? Vraag er niet eens om!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.