Veel doden door covidprik zullen nooit bekend worden

foto 123rf

Waren vorig jaar tijdens de vermeende corona-uitbraak dagelijks de telramen gericht op de aantallen doden in verband met het virus, nu is er iets heel anders aan de gang. Het is moeilijk om er achter te komen hoeveel mensen juist overlijden aan het vaccin. Het lijkt dat er opnieuw met cijfers gegoocheld wordt. Trek aan de hand van de volgende feiten zelf je conclusie over wat ons te wachten staat.

Overlijdens gemeld in media

Zo kopt het AD ‘Grote uitbraak bij Rotterdams verzorgingshuis net na eerste coronaprik’. In het bericht voegt de verslaggever hier geruststellend aan toe dat ‘klaarblijkelijk het virus zich voor de vaccinatie verspreid heeft’. Waarmee een direct verband tussen mogelijke sterfgevallen en het vaccin voorkomen is. Vreemd want na de prik was er een grote uitbraak.

Ook uit Amersfoort komen verontrustende mededelingen. Hier begon de corona-uitbraak een aantal dagen nadat bewoners hun prik hadden gekregen. Er zijn ondertussen 10 bewoners overleden. Over een mogelijk verband tussen de toediening van het vaccin en de sterfte zwijgt het artikel.

Dat wat betreft enkele schaarse berichten in ons land in de massamedia over de gevolgen van de vaccinatierondes.

Toestemming

Op het moment dat een patiënt mondeling of schriftelijk toestemming verleent voor de vaccinatie is het haar eigen risico bij overlijden en dus niet te wijten aan het vaccin. Met andere woorden dan wordt dit geclassificeerd als een natuurlijke dood.

Zoals huisarts Bart van Tienen in bijgaand interview met de BPOC vertelt over een 90-jarige patiënt, die overlijdt aan de gevolgen van het covid-vaccin. Na overleg tussen hem en de GGD wordt om die reden de dood van deze dame genoteerd als ‘natuurlijk overlijden’.

Ook het Lareb, de instantie die in Nederland onderzoek doet en registreert wat de bijwerkingen zijn van medicatie, meldt dat de dood valt onder het eigen risico, omdat kwetsbare ouderen makkelijker kunnen overlijden.

Onderliggende problemen

Op dit moment zijn er 35 meldingen van overlijden bij Lareb als gevolg van een van de covidprikken. Het betreft 31 ouderen van 80 jaar of ouder en 4 ouderen tussen de 65 tot 79. Allen hadden een kwetsbare gezondheid vanwege uiteenlopende ernstige onderliggende ziekten en/of hoge leeftijd. Zij overleden binnen één tot 14 dagen na de vaccinatie.

LAREB schrijft op hun website:

“Overlijden na vaccinatie wil niet zeggen dat het overlijden is veroorzaakt door de vaccinatie. In Nederland overlijden per week gemiddeld zo’n 750-800 verpleeghuisbewoners, en 2000 mensen boven de 80.
Bij een groot deel van de meldingen zijn de onderliggende gezondheidsproblemen de meest voor de hand liggende verklaring voor het overlijden. Een aantal kreeg in de dagen na vaccinatie klachten die bekend zijn als bijwerkingen zoals koorts, misselijkheid en algemeen niet lekker voelen. Deze klachten zijn niet de oorzaak van overlijden, maar kunnen bij kwetsbare ouderen mogelijk wel bijgedragen hebben aan verslechtering van hun al fragiele gezondheidstoestand. In een deel van de meldingen is het overlijden niet direct verklaarbaar. Om nog beter inzicht te krijgen in de oorzaak van overlijden, de opgetreden bijwerkingen en de rol van mogelijke andere onderliggende gezondheidsproblemen heeft Lareb meer informatie opgevraagd over de meldingen bij de melders.”

Omgekeerde redenatie

Tijdens de eerste periode van de covid crisis werden artsen zoveel mogelijk aangemoedigd bij overlijden van een patiënt als doodsoorzaak covid te vermelden, ook wanneer de patiënt meerdere onderliggende klachten had.

Nu de vaccinatierondes op volle toeren draaien keren de instanties het om. Nu nemen ze andere klachten ook mee als oorzaak waardoor een verband tussen overlijden en het vaccin ineens minder voor de hand ligt.

Eerst is het beleid erop gericht om aan te tonen dat covid levensgevaarlijk is, nu dat de covid-injectie juist in uitzonderingsgevallen tot de dood leidt.

Wat staat ons nog te wachten?

Gebaseerd op de gegevens van het Lareb zijn er in Nederland al 650.000 vaccins verstrekt.
In totaal zijn er 3.945 meldingen met 18.241 vermoede bijwerkingen.

Experts zoals de Ierse professor Cahill verwachten echter dat de meeste gevaccineerden pas klachten ontwikkelen van 2 tot 5 jaar na vaccinatie.

Zowel uit de Verenigde Staten als het Verenigd Koninkrijk en Israël hebben we ondertussen verontrustende geluiden gehoord over de gevolgen van de vaccinatie.

Een klokkenluider uit de VS vertelt dat in heel 2020 niemand stierf aan covid-19 en er waren er misschien in totaal een stuk of vijf ouderen die überhaupt het virus kregen.
Echter na vaccinatie met het Pfizer vaccin eind vorig jaar, drie weken later, ziet hij een patroon van nevenwerkingen bij de ouderen in het tehuis waar hij werkt.

Mensen kunnen niet meer lopen of praten, of zijn verward. Tot zijn schrik ziet James dat mensen sterven, nadat ze het vaccin hebben toegediend gekregen. In het tehuis van Develon zijn al veertien bewoners gestorven. Lees verder “Ouderen sterven na vaccinatie als vliegen”

Groot-Brittannië

Ook de cijfers uit Groot-Brittannië geven geen aanleiding tot rust.

Het programma Hugo Talks meldt een verdrievoudiging van het aantal doden in 1 week tijd van ouderen in verzorgingstehuizen.

Het zijn er 1700 in 1 week tijd. Hierop heeft hij de Minister van Gezondheid gevraagd wie van hen het covid-19 vaccin hebben gekregen. Daarop heeft hij tot nu toe geen antwoord ontvangen. Op 27 januari blijkt 95 procent van de ouderen gevaccineerd te zijn met het nieuwe vaccin (de eerste prik).
Lees verder “Ouderen sterven na vaccinatie als vliegen”

Israël

Het dringt in ons land maar langzaam door hoe groot de risico’s zijn. In Israël is dat inmiddels anders. Daar is in korte tijd een derde van de bevolking met het Pfizer-vaccin ingeënt en de impact daarvan is alarmerend. De animo voor ‘een prik’ is in Israël dan ook zienderogen afgenomen.

Israël moest als boegbeeld fungeren voor de wereldwijde vaccinatiecampagne. Het plan was om de hele bevolking van 9,3 miljoen in korte tijd te vaccineren. Eind december werd daarmee gestart en inmiddels ontvingen 3,3 miljoen Israëli’s een eerste Pfizer-injectie en 2 miljoen ook al een tweede (stand op 7 februari).

Al vrij snel verschenen er op social media alarmerende berichten. Tientallen gevaccineerden bleken te overlijden vlak na de vaccinatie of enkele weken later.
Lees verder Vaccinaties in Israël blijken nu al rampzalige gevolgen te hebben

Verwachte bijwerkingen van het vaccin

FDA publiceerde eind oktober 2020 een lijst met bijwerkingen die kunnen optreden na vaccinatie. In een document van de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) staat een lijst van mogelijke ernstige ziekten en nadelige lichamelijke reacties die kunnen optreden na injectie met Covid-19 vaccins.

Naast de dood worden onder andere een hartaanval, een hersenbloeding, hersen- en ruggenmergontstekingen, narcolepsie en kataplexie, gevolgen voor zwangerschappen en geboorten, en tal van andere (auto-immuun) ziektes genoemd.

Bekijk de waslijst met bijwerkingen hier


Rob Vellekoop, 19 februari 2021

8 Comments

 1. Waar worden per maand , de sterfcijfers / gekoppeld aan de locaties , zoals zorg en verpleeghuizen , bij gehouden.?
  Maar even goed andere voorkeur categorieën.

  En is ook als proef bv half kabinet en half parlement en helft van de redacties van dagbladen al bestookt met de door hen beleden redding?
  En soortgelijk , helft al het personeel ziekenhuis.
  Soortgelijk politie .
  Soortgelijk onderwijzend personeel.

  Waar zijn de cijfers , per definitie per maand , ook los van de huidige griep en de komende 1000 mutaties , steeds vindbaar ?

 2. De zevende dag, een debat over vaccinatie met Dr. Hilde de Smet en Sam Brokken. Het is wel opvallend en positief dat er toch een platform aan hen gegeven wordt,
  Wat toch wil zeggen dat de er ondertussen meer en meer vragen en bedenkingen ontstaan onder de bevolking.

  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/02/15/mocht-de-zevende-dag-sceptici-over-vaccinatie-uitnodigen/

  Israël, UK en de Verenigde Emiraten worden ook weer vermeld met hoge mortaliteit en ook hoge vaccinatiegraad.

 3. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Zolang de farmaceuten gevrijwaard zijn van schade claims en rechts vervolging en de staat de Nederlanden zich niet heeft uit gesproken van verplichting van vaccinatie,s is mijn advies…neem niets tot u lichaam wat U zelf niet wenselijk vindt.
  Het menselijk lichaam is tenslotte NIET van De Staat der Nederlanden maar eigendom van uw zelve.

  Deel dit zoveel mogelijk!

  Ik dank U!

 4. Besmettingen nemen toe, dus meer vaccineren!
  Afstand houden – werkt niet!
  Mondkapje – werkt niet!
  Lock down – werkt niet!
  Avondklok – werkt niet!
  WEET U WAT WERKT – DE LEUGEN!

 5. De Leugen werkt ja, maar wel door zaaien van ANGST en verdeling

  En betreffende bericht ervoor; baas over eigen lijf idd!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.