Via ademvrij naar keuzevrij bijmij voor mensen zonder test of prik

Olaf Weller gaat na zijn initiatief voor mondkapvrij winkelen en uitgaan nog een stap verder. Hij richt zich op mensen die zonder test of vaccin willen leven, werken en wonen. Daarvoor start hij een actie waarmee hij 100.000 deelnemers hoopt te krijgen. Dit zijn eigenlijk stappen naar een parallelle samenleving. Wie doet mee?

November

Op 6 november meldt Olaf Weller op Facebook:

“Lieve mensen, ik heb zojuist een website gemaakt om vraag en aanbod samen te brengen van mensen die zonder mondkapje willen leven.”

In korte tijd sluiten meer dan 500 aanbieders zich aan bij dit frisse idee van Olaf. Dat aantal is ondertussen gegroeid tot zo’n 1500.

Dit is een marktplaats voor het aanbieden van diensten aan mensen die vrij willen ademen tijdens het afnemen van jouw diensten en die graag je hele gezicht zien wanneer jij jouw werk doet. Bij deze ondernemers kan het nog op een menselijke manier en is het mogelijk om naar elkaar te glimlachen en een praatje te maken.

Met andere woorden een website die een verademing is voor mensen die absoluut niet belemmerd willen worden door de aanblik van mondkapjes.

Aanbieders en klanten kunnen terecht in de categorieën Gezondheid, Eten en Drinken, Wellness en Verzorging, Kinderen, Klussen en Reparaties en Sport en Bewegen.

Voor publieke binnenruimtes en contactberoepen is een mondmasker verplicht. Weller zegt hierop:”Bij de deelnemers ben je zonder mondkap met een onzichtbare beperking welkom en hoef je niet een vragenlijst in te vullen of word je de deur gewezen. Wij hebben daarvoor juist begrip.”

Bezoek de website AdemVrijBijMij

Welkom zonder test of vaccin

Als vervolg op ‘ademvrij’ heeft Olaf Weller het initiatief genomen voor een platform dat ervoor moet gaan zorgen dat je zonder voorwaarden voor test of vaccin toch kunt gaan naar de (tand)arts, sportschool of kinderopvang.

Hij heeft het ambitieuze plan opgevat om voortaan actief op zoek te gaan naar aanbieders in de buurt en hij wil projecten starten zoals een voedselbos of een eigen school om in de vraag van de leden te voorzien.

Om te beginnen zoekt hij daarvoor voldoende mensen en financiële steun. Daarvoor start hij een crowdfundingsactie in april met meer dan 100.000 leden als doel.
In de folder van dit project meldt Weller dat zij niet alleen een professionele website willen bouwen, maar ook een team op pad gaan sturen. Zij zullen alle vrijheidslievende aanbieders van heel Nederland in kaart gaan brengen.

Kijk op Keuzevrijbijmij

 

Rob Vellekoop, 23 maart 2021

8 Comments

 1. Kunt beste uitgaan van eigen immuniteit?
  Alleen al troep waarlichaam geen raas mee weet?

 2. Dit is een goed idee, schrijf ik ook in me teksten dat we een andere samenleving moeten creëren… want zonder twijfels dit systeem is klaar en is voor de schapen dat volgen en gechipt willen worden…

  Ben wel skeptisch maar alsnog open minded opgesteld, benieuwd of degene het ook echt meent… zal het iig bekijken, bedankt!

 3. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  ik leef mijn hele leven al smoel doekje vrij hoor…het is alleen een dwang middel om die te gebruiken anders kom ik niet aan mijn vreten die ik moet kopen bij AH!!.

  In mijn omgeving benader ik mensen op straat en ik stel de vraag—is er in Uw woon omgeving iemand ziek van de covid-19-20??
  en steeds krijg ik het zelfde antwoordt—volmondig nee!!

  Tja waar komen die 7000 besmettingen dan wel niet vandaan…er komt steeds meer naar buiten dat er bij die beruchte test straatjes geen flikker te doen is…er komt nog geen hond om te testen,maar toch krijg je te hoeren dat er weer duizenden positief zijn…..schiet mij maar lek!!!

  ga zo door en je moet nog steeds in het keurs lijf blijven lopen…anders volgt er een boete van 95,00 euro of meer……

  Wat zijn de Nederlanders toch een braaf volkje geworden na 1 jaar opsluiting!!!…..dat durven zij dan ook nog uit te spreken….net of de Nederlanders te veel geld zouden hebben….men zit godver domme letterlijk en figuurlijk in de chit…door dit gezeik!!!
  Hoeveel boete;s heeft de Nederlandse Gestapo al uit geschreven???….35000?? x95,euro of nog meer!!

  Zo ik ga maar weer eens een balletje nuttige.
  ik dank U vriendelijk!

 4. de sloper, ook bij de supermarkten zet ik geen mondkapje op. ten 1e ben ik ertegen, ten 2e ik ben 72 en verdom het mee te gaan in een leugen en ten 3e heb ik een vrijstellingskaartje uitgeprint en altijd bij mij. en mocht ik een boete krijgen dan betaal ik die echt niet ! eet smakelijk.

 5. Kinderopvang (staatsopvoeding) is sowieso hardstikke slecht.
  Elk kind (baby, peuter, kleuter) heeft de moeder in de nabijheid (op roep- / of hoorafstand) nodig tot een leeftijd van 6 à 7 jaar. Want alleen dán kan het uitgroeien tot een evenwichtige volwassene, die zelfstandig én zelfverzekerd door het leven gaat.

  Hoe velen van ons lopen er wel niet rond met diepe trauma’s als gevolg? !
  https://www.youtube.com/watch?v=nV4hW33BUVQ&t=1s
  De “overheid” heeft het goed voor elkaar?

 6. Het is geen uitspraak van de ‘europese rechtbank’ (voorzover deze bestaat, er is wel een Europees Hof), maar van de Raad van Europa. Dit is adviserend en niet bindend. Typisch broodje-aap-verhaal.

 7. Door Mascha Vdf Roedelof – Facebook:
  *
  De biologische waarheid is dat de germ theorie van Louis Pasteur frauduleus is en dat besmettelijke ziekmakende micro-organismen inclusief virussen niet bestaan.
  *
  De letterlijke vertaling van virus is gif.
  Gif kan op verschillende manieren je lichaam binnen komen (van binnenuit of van buitenaf): via antibiotica, chemo, zware metalen en lichaamsvreemde stoffen in vaccins, GMO-voeding, luchtvervuiling, angstprogramma’s met als gevolg innerlijke conflicten waardoor een bio-logisch programma opgestart wordt.
  *
  Exosomen, bacteriën en schimmels ondersteunen ons zelfhelend vermogen in het weer in balans komen.
  *
  Er is niets wat van mens tot mens besmettelijk overgedragen kan worden. Ook niet via aerosolen. Er kan ook niets van dier tot mens besmettelijk overgedragen worden.
  *
  Zodra deze biologische waarheid begrepen wordt, kunnen mensen direct voorbij het vaccinatie issue ‘wel/niet nodig’ en/of ‘wel/niet veilig’, voorbij behandelingen, want waarom iets behandelen dat niet bestaat? Voorbij testen, want waarom testen naar iets dat niet bestaat?
  Kortom: we kunnen zakken in het biologische gezondheidsparadigma en alle afleidingen daaromheen laten oplossen.
  *
  De 5 biologische natuurwetten vanuit German New Medicine geven je inzicht in hoe een ‘ziekte’proces in 2 fasen (conflictactieve fase en helingsfase) verloopt en dat micro-organismen dat een essentiële rol in vervullen. Je wilt de micro-organismen dus niet gaan bestrijden (doodsparadigma) maar ondersteunen in hun werk (levensparadigma).”
  *
  Lees eerst de 4e biologische wet:
  https://www.germaansegeneeskunde.nl/4-ontogenetische-systeem-microben/

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.