Zandvoort-syndroom: autofestival waar alles mag

Bericht uit de Matrix

Foto 123rf - gevangen

Met verbazing kijken vriend en vijand van het bewind Rutte naar de gebeurtenissen die zich voltrekken in Zandvoort. Niet eerder in deze tijd is een dergelijke happening door de veiligheidsregio’s toegestaan. Ook de regeringsgetrouwe massamedia zwijgen. Vorige week nog schreef DLM Plus over de veiligheidsmaatregelen rond de Uitmarkt om het gevreesde ‘virus’ in te dammen. Zandvoort is een vrijhaven, hier kan alles wat Rutte en co in de voorbije maanden streng verboden hebben.

Verslag van NU

Interessant is het verslag op de gebeurtenissen door de massamedia van de eerste dag. De reporter geeft aan dat ‘mensen in massa’s naar buiten lopen’. Ook dat zich weliswaar een incident voordoet, maar dat het ook wel weer meevalt:”Iedereen zou op stoeltjes blijven zitten, dat is zeker niet gebeurd.’ Gelukkig kan hij iedereen geruststellen met de mededeling dat dit kwam doordat er een pinstoring was (niet te verwarren met pitsstoring). Volgens Dutch Grand Prix was dit slechts een momentopname die zich weer snel oploste.

(https://www.nu.nl/288950/video/analyse-als-dit-in-zandvoort-kan-dan-kan-een-festival-ook.html)

Voor de leek, tijdens voetbalwedstrijden mogen supporters niet juichen en moeten blijven zitten op hun plaats. De Grand Prix is een bijzonder evenement, omdat de overheid hiervoor stilzwijgend andere regels hanteert.

Verslagen

De verslagenheid is groot. Op Facebook reageren tal van mensen met ontzetting.

“Ach ja. Die A status betrof niet Covid-19, maar dit was de A-status voor de machtshongerige Rutte, De Jonge en hun handlangers in de tweede kamer.”

“Ja en wat is nu het verschil met een festival?? Vind je t gek dat die jongeren depressief worden!”

“Iedereen die daar is werkt mee aan deze idiote testmaatschappijHoreca / evenementen branche, gooi alles gewoon open. Tv en radio uit, corona afgelopen”

“En in de staatsmedia kom je deze leuke foto’s van zandvoort helemaal niet tegen. Hoe kan dat nou?????”

“Wij zijn de baas, de overheid werkt voor ons.”

Voor de mensen die niet snappen wat er aan de hand is in Zandvoort, kan het volgende korte filmpje met Nederlandse ondertiteling erg verhelderend zijn.

Met een prachtige uitspraak van de Alien die samenvat wat overheid eigenlijk is:

“Omdat jullie je zorgen maken over een klein groepje slechte mensen die bereid zijn om te doden, stelen of iemand tot slaaf te maken………hebben jullie een systeem….waar sommige mensen voor een korte tijd zichzelf overheid mogen noemen, en zij krijgen het recht om iedereen als slaven te behandelen en als ze willen massamoord plegen met geld dat ze gestolen hebben en verkregen door bedreiging en geweld!”

Prinselijk

Er wordt met name op sociale media nogal afgegeven op de prins die met Dutch Grand Prix werkt. Ook dat heeft niets met de kern van de zaak te maken. Het is in het geheel niet relevant welke mensen hiervan voordeel hebben. Dat is slechts afleiding waar het hierover gaat. Ook heeft het niets te maken met verdeel en heers van de ene groep boven de ander. Dat zijn allemaal slechts symptomen van het grote geheel.

Dat grote plaatje is de plek waar de wereldbevolking al duizenden jaren leeft onder het waanidee dat mensen een heerser (tegenwoordig heet dit overheid) nodig zouden hebben. Zoals zo treffend in bovenstaande video met tekst van Larken Rose is weergegeven. Larken Rose is de schrijver van ‘Het meest gevaarlijke bijgeloof’.

 

Rob Vellekoop, 4 september 2021

4 Comments

 1. Iedere inconsequentie van de overheid, de officiële pers en de afhankelijke “deskundigen” mag geen enkele verbazing wekken, aangezien het puur gaat om leugens en bedrog om uiteindelijk mensen met elektronische nano-deeltjes te injecteren (ook via teststaafjes en mondkapjes).
  Dit om te gebruiken voor controle en beïnvloeding of eliminatie van de wereldbevolking (eliminatie wellicht in het beste geval als ongevraagde “euthanocide” te beschouwen).
  Of anders gezegd: iedere inconsequentie, hoe absurd ook, is ondergeschikt aan deze uiteindelijke doelstellingen.

 2. Nou Rob, die prins de grootstse huisjemelker van Amsterdam is namelijk wel de eigenaar van circuit Zandvoort en die invloed gaat al terug tot prins bernhard. Wanneer je broer de Koning is gelden er namelijk geen regels.

  En dat is de kern waar het om draait. De koning en zijn vrienden bepalen hoe het er in NL Failed state aan toe gaat. Met maxima in de VN wordt die wereldregering gewoon een feit.

  Bedenk wel dat alle ministers, 1e en 2e kamerleden trouw moeten zweren aan de Koning, want anders krijg je die baan niet en dat geldt dus ook voor iedereen in het geweldsapparaat, de advocatuur, alle ministeries etc.

  Dat massabewustzijn van het volk tot inzicht hoe nederland werkt, komt nooit van de grond en een demissionair Lees onwettig doorregerende kliek in volle uitrol van de SDG en het leegroven van Nederland gaat gewoon door of je leuk vindt of niet, en dat is nooit anders geweest.

  Dwarsliggen, dan sturen we de knuppels wel op je af of je bent je baan kwijt.

  De vooruitgang in demonstraties van ouders die voor hun kinderen willen vechten is eindelijk in opkomst, helaas weten we allemaal hoe het er in Nazi-Duitsland eraan toe ging en dat is nu niet anders. De graffiti op de muren in Duitsland „Ungeimpfte ins Gas“ spreken boekdelen.

 3. De Bilderberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Het leuke speeltje van DE graaiers moet ten kosten van alles gewoon plaats vinden.

  Even min dat zij ook hun eigen moedertje nog wel verkopen om aan geld te komen.

  Advies luid..blijf daar gewoon weg…voor de TV.zit je op de eerste plaats en je krijgt ook nog eens ALLES te zien!

  Daar zit je maar op 1 stukje vierkante meter en daar betaal je je eigen groen en geel aan…zonde van je zuur verdiende geld!

  Af fijn volgend seizoen is het toch af gelopen…daar het F1 gebeuren achter een betaal kanaal gaat….EN weer zijn het die GRAAIERS!!!

  Kapitalisme maakt erg veel kapot en men gaat er even vrolijk mee door!

  Ik dank U!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.