Feest van de Waarheid in Amsterdam

Bericht uit de Matrix

Er waart een virus rond in Amsterdam op zondagmiddag. De hele middag nemen meer dan honderdduizend mensen bezit van het centrum van de hoofdstad. Een lint van meer dan anderhalf uur lang trekt door de stad.

Waarheidsvirus

Daar waar het apartheidsregime van Rutte al maanden bang voor is voltrekt zich deze zondag in ons land. Steeds meer mensen worden wakker en zien welke verschrikkingen dit demissionaire kabinet aanricht. Zij doen het leep, stapje voor stapje, maar gestaag tekenen de contouren van de apartheid zich af. Uitsluiting dreigt of is zelfs al aangekondigd door de werkgeversbonden voor niet-gevaccineerde werknemers. Ook de toegang ontzeggen tot evenementen en winkelcentra voor mensen die zich niet laten dwingen tot een experimentele injectie staat er aan te komen. Het ooit zo door Nederland verfoeide apartheidsregime van Zuid-Afrika rolt de junta van Rutte over ons uit.

Voorlopig heeft de leugen het gewonnen van de waarheid. Dagelijks ondersteund door de regeringsgetrouwe massamedia  geloven grote delen van de bevolking nog steeds het virusverhaal. Het lukt hen ook nog steeds om degenen die de leugens door prikken zwart, nee neer te zetten als leugenaars. Zij maken gebruik van het fascistische trucje om de leugen tot waarheid en de waarheid tot leugen te verheffen. Gelukkig weet iedereen dat uiteindelijk de waarheid het wint van de leugen. Helaas is het afhankelijk van de deelname van nog meer Nederlanders hoe snel met de leugen kan worden afgerekend.

Verbinding

De roep om vrijheid van Vijf September zal nog lang nagalmen in de straten van ons land. De bonte stoet van mensen die vrijheid, liefde en geen dictatuur wil is hartverwarmend. Eenmaal binnen de invloedssfeer kan je je niet anders voelen dan opgenomen in een warme douche van genegenheid. Er heerst vredelievendheid en ook grimmige standvastigheid. Ik geniet in stilte en een tikkeltje verbazing.

De afgelopen anderhalf jaar zijn er veel demo’s geweest, maar deze waren nooit zo massaal en intens als deze! En dat kan ook niet anders. De druk en onderdrukking van het regime Rutte neemt met de dag toe. De enige manier om daartegen stand te houden is te geloven in jezelf en je medemens!

Wanklank

Zelfs de ‘leugenpers’ van de NOS verslikt zich, al is het maar voor even. Zij sturen aanvankelijk een bericht de wereld in dat er tienduizenden in Amsterdam zijn voor een demo. Rond 16 uur is dat getal naar beneden bijgesteld tot ‘enkele duizenden’. Helaas zijn we niet anders gewend. De alternatieve media was in ieder geval massaal aanwezig en legt de uitbarsting van ‘Genoeg is Genoeg’ vast.

De gemeente Amsterdam zendt ook een boodschap rond, namelijk dat het te druk gaat worden in de stad. Echter net als in Zandvoort, waar meer dan zeventig duizend mensen zijn voor de Grand Prix, geldt in de hele regio Amsterdam-Zandvoort niet de ander-halve-meter-regel meer. In de hoofdstad is de Mobiele Eenheid inclusief de beruchte ‘Romeo’s’ afwezig.

Trots

Met trots kan ik zeggen, samen met meer dan honderdduizend landgenoten, Ja, ik was er ook op 5 September, de dag dat de Waarheid een middag Amsterdam overnam!

Met dank aan allerlei mensen voor deze prachtige beelden van de stoet.

“Dit is nog maar het begin.”

“The power of Love.”

Een dag die je misschien wel nooit vergeet!

(Beelden worden ook opgeslagen op Open.tube en Bitchute omdat de censuurpolitie het gegarandeerd binnenkort van FB laat verdwijnen)

 

Rob Vellekoop, 6 september 2021

8 Comments

 1. Ook al was ik er in real life niet bij, ik heb vol emotie de mooie dag gevolgd vanuit quarantaine. Geweldig was het, wat een goed gevoel moet dat zijn geweest om daar tussen te lopen ♥

 2. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Israël is van plan vierde Covid-vaccin toe te dienen!!
  Is dat ff lekker!!
  De Joden gaan zich zelf plat spuiten!!

  Israël begint met de voorbereidingen om een vierde dosis van de vaccins toe te dienen,aangezien het land te maken heeft met stijgende aantallen besmettingen, ondanks zeer voortvarende aanpak van de vaccinatie.

  De nationale corona virus-tsaar Salman Zarka zei dat het land zich moet voorbereiden op een vierde injectie,waarvan de werking kan worden aangepast om te beschermen tegen nieuwe varianten van het virus.

  ‘Aangezien het virus er is en zal blijven,moeten we ons ook voorbereiden op een vierde injectie’,zei hij.
  ‘Dit is ons nieuwe leven,in golven.’

  Maar hier lopen DE HEERTJES EN DAMETJES dan ook weer ver achter..MET DIE HYPE!
  Moeten al die geweldige werkgevers nu niet gaan roepen dat je….4 KEER volgespoten moet zijn wil je er bij hun BV in komen???

  En alle westerse Joden gaan nu massaal emigreren naar hun beloofde land!
  Krijgen we hier ook weer een heleboel huizen vrij voor de geluks zoekers….ex Afghanen.

  Ik dank U!

 3. De geschiedenis van vaccinaties en demonstraties herhaalt zich keer op keer, wie geinteresseerd is in een “eyeopener”, bij deze. Ze flikken het kunstje gewoon op nieuw, maar dan nu op wereldschaal.

  Dissolving Illusions Disease, Vaccines, And The Forgotten History ( 2013)

  https://ia801000.us.archive.org/17/items/SuzanneHumphriesMDDissolvingIllusionsDiseaseVaccinesAndTheForgottenHistory2013Pdf/Suzanne%20Humphries%20MD%20-%20Dissolving%20Illusions%20-%20Disease%2C%20Vaccines%2C%20and%20The%20Forgotten%20History%20%282013%29%20pdf.pdf

  Waarschuwing! Het lezen van dit gratis boek brengt uw televisie geadopteerde realiteit en perceptie in gevaar.

 4. Ik was er ook niet bij. Maar ik heb gebeden dat het goed mocht verlopen en dat zo stukje voor stukje de waarheid boven tafel mag komen.

 5. De video die @Corné ons in zijn laatste comment wil laten zien is inderdaad van het allergrootste belang. Bestudeer het alsjeblieft en je weet eindelijk wat er aan de hand is en wat voor smerig spel er met ons gespeeld wordt. Het is duidelijk: er is geen corona-pandemie, er is een corona-schandaal.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.