Het grote uitsluiten is begonnen

Bericht uit de Matrix

Foto genomen tijdens demo tegen C.maatregelen, eind april 2020

De traditionele Uitmarkt vindt ook dit jaar plaats. Dit keer is het echter een mijlpaal, een nieuw dieptepunt, in de vaderlandse geschiedenis. Speciaal voor ieder die in koor over dertig jaar roept ‘Ich habe es nicht gewusst.” een verslag in woord. Daarnaast verduidelijkt Karin-Maria Keeser het met beelden.

Uitmarkt

In het laatste weekeinde van augustus staan lange rijen mensen te wachten om toegang te krijgen tot het festival. De Uitmarkt ‘markeert al 44 jaar de nationale opening van het culturele seizoen van Nederland en biedt een laagdrempelig en inspirerend podium voor iedereen…’ zo laat de organisatie weten op hun website. (https://www.uitmarkt.nl/over-uitmarkt)

De organisatie laat slechts mensen toe die aan de overheidsregels voldoen. Zij kunnen alleen binnen met een entreebewijs en een geldig vaccinatiebewijs of PCRtest die op hun coronacheckapp staat. Ook mensen of hun huisgenoten mogen geen last hebben van verkoudheid of hoestklachten, want dan komen zij er niet in.

Toch is het festival bedoeld als ‘uitje’ voor iedereen.

Taboe

De mensen die geduldig in de rij staan te wachten, zijn te vergelijken met het overgrote deel van de Nederlandse bevolking dat tijdens de Tweede Wereldoorlog wegkeek. Ook toen werd een gedeelte van de inwoners tot tweederangs burgers bestempeld. Volgens de overheidstrouwe media is deze vergelijking taboe. Het zou een schande zijn voor de slachtoffers van toen die door de nazi’s zijn vermoord.

Ook destijds werd de bevolking uit elkaar gereten in twee kampen. In een deel dat voldeed aan de eisen van de overheid en in een ander dat met iedere maatregel meer afgezonderd werd. Meer gedemoniseerd tot ‘untermensch’, met uiteindelijke bestemming de vernichtungskampen waarvan ze nooit meer terugkeerden.

Slechts een miniem stukje van ‘ons’ volk verzette zich toen tegen de uitsluiting.

Onwetendheid

Decennia na de Tweede Wereldoorlog vragen mensen zich nog altijd verbaasd af, hoe het zover heeft kunnen komen. Volgden miljoenen Duitsers hun Fuhrer uit onwetendheid met zijn verschrikkelijke daden of konden zij niet anders, gedwongen door de terreur en andere omstandigheden?

In de huidige tijd kan iedereen weten dat het vaderland bestuurd wordt door een regering die bepaalde grondrechten uit de Grondwet heeft ‘kalt gestellt’. Zo geldt er een grondwettelijk discriminatieverbod, dat echter door de demissionaire regering wordt weggelachen tijdens hun dinsdagelijkse talkshows op televisie. Mensen die zich niet laten vaccineren hebben minder rechten. Punt.

Misschien zijn ze niet op de hoogte van de censuur van ‘conspiracytheoretici’ zoals Robin de Ruiter.  Of van de ban die de uitgever van Vaccin Vrij van schrijfster Door Frankema over haar boek heeft uitgesproken, waardoor deze al maanden niet meer leverbaar zijn.

Maar zij zullen toch ondertussen wel door hebben dat het covid-19 vaccin helemaal geen vaccin is, maar een middel dat de komende jaren experimenteel wordt ingezet op de wereldbevolking? En het zal ondertussen na een jaar van testen toch wel doorgedrongen zijn, dat de PCR-test helemaal niet kan aangeven of iemand ‘het virus’ (wat dat ook moge zijn) bij zich draagt of niet? Maar dat daarop wel het ‘gezondheidsbeleid’ van het Ministerie van Volksgezondheid is gebaseerd?

Waarschijnlijk beseffen ze niet dat zij zich het middel tegen Covid-19 hebben laten aanpraten op basis van leugens en misleiding . Of willen ze niet aan zichzelf toegeven dat ze belazerd zijn met de aansporingen van de overheid om ‘zich verantwoordelijk te voelen voor hun medemens’ of om dat ze ‘hun vrijheid terug willen’.

Geloof

Het kan natuurlijk ook een kwestie van geloof in de overheid zijn. Hierdoor willen ze er maar niet aan dat er een overheid is die, zoals sommige artsen beweren, mensen laten injecteren met een experimenteel middel. Laat staan dat diezelfde overheid het heeft gemunt op kinderen, die soms tegen de wil van de ouders, het ‘prikje’ op school krijgen, bijvoorbeeld in de prikbus.

Ook sluit een groot deel van de bevolking de ogen voor het overheidsgeweld en intimidatie. Tegenstanders en demonstranten tegen de junta worden in Nederland niet in elkaar geslagen, niet geïntimideerd, dat ‘doen we in Nederland niet’. En dat klopt, als je enkel je informatie haalt bij de NOS. Dan bestaat er geen geheime politie die tijdens talloze vreedzame demonstraties wordt ingezet om geweld uit te lokken.

Pauze

Op een enkel rimpelingetje na is het tijdens de juli en augustus maanden weer als vanouds. Als je tenminste bereid bent je ogen te sluiten voor de verplichte mondkapjes in bussen, treinen en metro. De mensen mogen zelfs weer kris-kras door elkaar lopen op markten. Even mogen ze zelfs de ander halve meter afstand vergeten (weliswaar stilzwijgend en niet van overheidswege toegegeven). Ja, ze schudden elkaar zelfs weer de hand, zo van ‘het mag weer’.

En ook tegenstrijdigheden in het beleid van het bewind worden als storend ervaren, maar daarna is het weer ‘bizniz-as-usual’. Op voetbaltribunes mogen wel tienduizenden mensen bij elkaar komen, maar opspringen bij een doelpunt, dat mag niet.

Resultaat

Het resultaat van ongeloof en nodeloze onwetendheid rolt zich al een tijdje uit. Het verspreidt zich als een kankergezwel door het lichaam van de samenleving. Er lijkt geen kruid meer tegen gewassen. Het gaat steeds meer lijken op fascisme. Het komt stapje voor stapje dichterbij, de Jodenster, de apartheid, het zondebok creëren. De overheid stoomt in een cursus ‘Hoe word ik fascist’ de bevolking klaar om een hekel te krijgen aan mensen die zich niet laten vaccineren. Deze worden langzaam ontdaan van hun menselijkheid en bestempeld tot ‘onverantwoordelijken’, ‘ongevaccineerden’. Zij krijgen de schuld van het falende coronabeleid.

Een deel van de afrekening is begonnen. Treffend in beeld gebracht door Karin-Maria. “Als je je niet wilt laten vaccineren, heb je geen rechten meer.” En dat begint te kloppen, je mag als dwarsdenker  tegen het gedachtegoed van het Ministerie van Gezondheid in ieder geval geen evenementen meer bezoeken. Vanaf 20 september volgt er meer, zegt juntaleider Rutte.

Beeldverslag

Verslaggeefster Karin-Maria Keeser doet verslag vanachter de hekken van de rijen mensen voor de Uitmarkt 2021. Zij toont hoe het komt dat er duizenden mensen niet aanwezig mogen zijn, omdat de overheid hen uitsluit.

Website meldt

De website van de Uitmarkt meldt ondertussen:
“Vanwege de coronamaatregelen is een gewone Uitmarkt op het Museumplein natuurlijk nog niet mogelijk, maar de nationale herstart van cultuur in Nederland wordt dit jaar wel op zo groots mogelijke wijze gevierd. Mét vele theaters in het land die met een speciale editie van het Nationale Theaterweekend dit weekeinde hun deuren open gooien, mét de grote nationale cultuurcampagne ‘Mooier dan Ooit’, mét live publiek op het Museumplein en mét de vele televisiekijkers thuis.

Een groot aantal Nederlandse artiesten staan op het podium, zoals Tania Kross, Douwe Bob, Ruth Jacott, Big2, Hans Klok, Het Nationale Ballet, Jamai, WIES, Amartey, Rob Dekay, OG3NE en musicals als Titanic, Diana & Zonen, Amélie, The Sound of Music en Disney’s Aladdin.”

Rob Vellekoop, 29 augustus 2021

7 Comments

 1. Ik mag niet meer zingen in mijn koor , want ze houden zich aan de landelijke regels. Ik ben dus buitengesloten en ze hebben niet door wat ze doen, vergeef het hen. Ooit gaan de ogen open hopelijk is het dan nog omkeerbaar.piety

 2. Dat dit ‘vaccin’ niet bedoield lijkt, is nu gebleken, de niet-gevaccineerden moeten nou boete doen!

 3. De Bilderberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  er zijn wel tientallen dingen in deze maatschappij waar de eenvoudige mens uitgesloten is geworden…..bv..wie zijn er nog op de dag van vandaag nog mensen die mee kunne–mogen doen met de elite welvaart?

  welke beroeps bevolking wordt gechanteerd door een geweldige werkgever…welk bedrijf verklooit gezondheid van de omwonende…welk bedrijf heeft een tig jaren lang de Schelde lopen bevuilen door rotzooi te lozen….welk bedrijf maakt een product waar de consument long aandoeningen van krijgt en met gevolg dat de dood er opvolgt…welk bedrijf verziekt de lucht die u in moet ademen waar u ook weer ziek van gaat worden…het gaat maar door en dat gaat maar door…..goed voor de werk gelegenheid???…goed voor de Nederlandse economie????….goed voor de elite hun welvaart,hun hebben dingetjes hun speeltjes????

  Het wordt onderhand eens tijd dat nieuwe generaties het wettelijk gaan op eisen…..een normaal–fatsoenlijk–gezond woon en leef klimaat,met minimaal een dak boven het hoofd/gezonder voedsel..in plaats gemanipuleerd voedsel,een gewoon normale gezondheid zorg….in plaats van dat alles kapot geprivatiseerd is door de 10 jaar lange VVD boeven benden!

  Ik dank U voor het lezen van mijn betoog!

 4. Oude machten die als gevolg van vernieuwende kosmische krachten hun macht over de mensheid voelen aangetast worden en krampachtige pogingen doen om hun macht
  te behouden door het opwekken van nog meer doodsangst dan de gebruikelijke. Echter de vernieuwende krachten zullen een steeds sterkere invloed krijgen onverbiddelijk en zullen uiteindelijk domineren en alles scheiden wat positief daarop reageert en wat niet. Dus een ieder die dit leest en dit hele gaande drama gadeslaat als een soort nachtmerrie en er niet door gevangen genomen wilt worden houd moed en als je de moed dreigt te verliezen houd dan toch moed want het licht en de waarheid overwint tenslotte altijd. Moeilijke tijden staan ons zeker nog te wachten. Het klassieke drama van het goede tegen het kwade is nog niet ten einde maar zal er zeker komen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.