Van Dissel toont krankzinnigheid kerstlockdown aan in 1,5 minuut

Bericht uit de Matrix

Foto R. Vellekoop, Amsterdam

Dit keer geen letterlijke tekst van de persco op de site van de overheid maar een samenvatting in ‘eenvoudige taal’. De verklaring van Van Dissel is daarin niet opgenomen, daarom plaatsen wij hem hier letterlijk. Dit voor volgende generaties die er hopelijk nog komen, om de krankzinnigheid van de maatregelen van de kerstlockdown duidelijk te laten zien.

Van Dissel

Een kopie van de 1,5 minuut van Van Dissel is natuurlijk ook elders opgeslagen, om te voorkomen dat dit stukje geschiedenis door toedoen van YouTube verdwijnt.

Letterlijke tekst uitgesproken door Van Dissel op de persconferentie van 18 december 2021.

“Wat we weten is dat de Omikron-variant zich kan onttrekken aan opgebouwde afweer ten gevolge van een doorgemaakte infectie of een eerdere vaccinatie. Zeker als dat enige tijd terug is en dat biedt dan uiteindelijk minder bescherming om die weer op te lopen.

En waarom komt dat?
Dat komt eindelijk omdat de Omikron-variant te veel afwijkt van het virus waarmee dat vaccin gemaakt is.

En u moet dat vergelijken, iemand trekt plotseling een andere jas aan en dan herken je hem niet meer. Dat is eigenlijk wat er gebeurt. Het afweersysteem kan hem eigenlijk niet goed herkennen omdat die Omicron-variant aan de buitenzijde een ander gedaante aanneemt en op zich nog hetzelfde vermogen heeft om de cel te infecteren.

Nou, dat die Omicron-variant dat kan en dat we dus zien dat opgebouwde afweer daar onvoldoende tegen beschermt of in ieder geval veel minder dan tegen de huidige Delta-variant, dat is natuurlijk een flinke tegenvaller. Dat zult u begrijpen, want dat zet ons toch weer een beetje terug.

Tegelijkertijd weten we ook dat booster-vaccinaties, dus het geven van een derde vaccinatie na een volledige vaccinatiereeks van twee (tenzij het Janssen-vaccin gegeven is), dat dat opfrissing geeft van het afweersysteem en ook maakt dat na die booster de bescherming tegen de Omikron-variant weer belangrijk toeneemt.”

Samenvatting in ‘eenvoudige taal’ van de persconferentie van 18 december 2021

Reden kerstlockdown 2021

Volgens de demissionaire regering verspreidt de omikron zich in Nederland zeer snel. Het OMT verwacht dat deze variant eind december al dominant zal zijn. De snelle opmars leidt nog dit jaar tot een stijging van het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen en op de IC’s. Om een mogelijke overbelasting van de zorg in januari te voorkomen moet de verspreiding van de Omikron-variant vertraagd worden.(https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/12/18/verspreiding-omikron-vertragen-nederland-in-lockdown)
Of lees hier alle maatregelen van de kerstlockdown 

Krankzinnigheid maatregelen

Volgens de verklaring van Van Dissel:
1. De Omikron-variant wijkt te veel af van het virus waarmee het vaccin gemaakt is.
2. De bescherming tegen de Omikron-variant neemt toe na de booster.

Uit het eerste punt blijkt dat het vaccin te weinig bescherming biedt, maar desondanks moeten de reeds gevaccineerden een derde injectie met hetzelfde vaccin krijgen.
Ook moeten zoveel mogelijk niet-gevaccineerden geprikt worden met dit vaccin dat niet tegen de variant is opgewassen.

Punt 2 is volledig in tegenspraak met punt 1. Van Dissel spreekt zichzelf volledig tegen.

Het wordt nog veel absurder nu in de verklaring van de overheid, als toelichting op de maatregelen vermeld wordt dat boosteren nodig is, want

“Alleen met een booster ben je beter beschermd tegen deze variant.”

Stilstand

Opnieuw komt een land tot stilstand. Op basis van de verwachting dat de zorg in januari overbelast zal zijn moet Nederland in lockdown. Dat is als je de woorden van Van Dissel (deskundige) serieus neemt net zo’n absurde maatregel als toen de Nieuw-Zeelandse premier het hele land in een lockdown liet gaan na het signaleren van 1 positief getest persoon.

De massale vaccinatiecampagne van de overheid duurt inmiddels bijna een heel jaar en desondanks liggen de ziekenhuizen (volgens de regering) weer vol. Het vaccin zou mensen hun vrijheid teruggeven, maar daarvoor in de plaats moeten de goedgelovige gevaccineerden opnieuw aan de injectienaald. Twee (experimentele) injecties zijn niet genoeg, een derde is vereist, terwijl Van Dissel verklaart dat het weinig zin heeft tegen de Omikron-variant.

Het is nog erger nu driekwart van de bevolking zich opnieuw bij de neus laat nemen en braaf de regering volgt. De regering gaat met kerstreces, de bevolking in lockdown!

Rob Vellekoop, 18 december 2021

2 Comments

  1. De lockdowns hebben NIETS met de volksgezondheid te maken. De lockdowns moeten enerzijds de doodsteek worden voor de middenstandsbedrijven en anderzijds de inflatie die er aan komt (en die naar alle waarschijnlijkheid zal overgaan in hyperinflatie) nog even beteugelen. Hoge inflatie lijdt namelijk tot grote maatschappelijke onrust en de inflatie zal volgend jaar in de overdrive gaan. Inflatie (=legale diefstal) bestaat uit de omloopsnelheid van het geld vermenigvuldigd met de hoeveelheid geld die in omloop is. Nu is er de afgelopen jaren heel veel geld bijgedrukt en daardoor is de inflatie sterk toegenomen. Om die inflatie nog even te beteugelen moet dus de omloopsnelheid worden teruggebracht….en dat is wat wordt gedaan met de lockdowns. Het is van het grootste belang (je hoort er NIETS over!) om te weten dat achter de coulissen van de fake-pandemie ons financiële stelsel is gecrashed. Ik kan jullie nu al wel vertellen wat er over 50 jaar in de geschiedenisboekjes zal staan: “in het jaar 2019 is er wereldwijd een verschrikkelijke pandemie uitgebroken die tweehonderd miljoen levens heeft geëist en die de wereld-economie totaal heeft vernietigd”. De Corona fake-pandemie krijgt dan de schuld van de grootste financial crash uit de geschiedenis terwijl de werkelijke oorzaak als vanouds in het duister blijft: de graaizucht van de institutionele beleggers.

    Ter verduidelijking: de omloopsnelheid van het geld (een lastig te berekenen factor!) is b.v. hoe vaak een tientje zijn waarde toont. Stel je gaat ‘s morgens naar de kapper en geeft hem een tientje. Nog dezelfde dag koopt die kapper twee pakjes shag en de sigarenman gaat ‘s avond met dat tientje naar de bioscoop. Het tientje heeft zijn waarde dan drie keer op één dag getoond en dat wordt de omloopsnelheid genoemd.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.