Meeste gevaccineerden zullen een vroege dood sterven

Evenals vorig jaar spreekt Dr Vernon Coleman ook nu zijn verwachtingen uit in verband met de c.crisis. Zijn verwachtingen van 2020 zijn helaas uitgekomen, hopelijk die voor de komende jaren niet. Hij windt er geen doekjes om, maar komt met een keiharde boodschap.

Verwachtingen

Gelukkig heeft Coleman de wijsheid niet in pacht, wel volgt hij al decennia de verrichtingen van de medische branche op een kritische manier. Hij verwachtte voor 2021 (zie zijn artikelen Covid-19 Vaccine, Possible Side Effects en Vital information On Covid Vaccin) sowieso dat de regeringen de bevolking niet zouden informeren over de gevaren van het vaccin. Daarin had hij volkomen gelijk. Om dit enigszins te omzeilen somde hij het lijstje van het Amerikaanse FDA op over de bijwerkingen, DLM Plus publiceerde vorig jaar ook deze lijst.

Daarnaast verwachtte hij dat de meeste regeringen alles zouden doen om kritiek op vaccins te verbannen. En zouden ze dit zelfs illegaal maken hierover te praten (ook dat kwam uit, zie Australië)

“Als je regering werkelijk om je zou geven, dan zouden ze een eenvoudige goedkope trial uitvoeren. Hierbij registreren ze gezondheidsproblemen van 20.000 patiënten die de injectie gekregen hebben en zouden ze deze vergelijken met 20.000 patiënten die de prik niet in dezelfde periode kregen. Deze vergelijking zouden ze iedere 3, 6 en 12 maanden moeten maken.” Maar ook dit lieten de regeringen na.

Wel tekenden regeringen contracten met geneesmiddelenfabrikanten, die zoals in NL staatsgeheim moesten zijn.

Vijf jaar

Hij stelt onomwonden dat de meeste gevaccineerden niet meer dan vijf jaar te leven hebben, “…en dat voor een vaccin dat niet doet wat het belooft.” Hij zegt dat mensen die deze vaccins aannemen suïcidaal zijn.
Met verbazing:”Ik begrijp niet dat er mensen zijn die zo gebrainwasht zijn en angstig door de leugens die zij gehoord hebben dat ze zoveel injecties accepteren.”

De fact checkers zullen zeggen dat ik dit niet kan bewijzen. En dat klopt. Ik kan alleen kijken naar de feiten die we wel hebben en daaruit conclusies trekken.

Veel van de dubbel gevaccineerden zijn een groot deel van hun immuunsysteem kwijt, waardoor ze ontzettend vatbaar voor veel ziektes worden. Daarom, zegt hij, verwacht ik dat de gevaccineerden enorm gevoelig zullen zijn voor de varianten van de griep. Daarnaast zijn er ernstige neurologische problemen die zich ontwikkelen en vruchtbaarheidskwesties. Het mRNA vaccin is nieuw, waardoor niemand je kan vertellen wat in 5, 10 of 15 jaar zal gebeuren.

Ook hebben zij een grotere kans op kanker.

Zelfhulp

De mensen die zich hebben laten vaccineren raadt hij aan zware lichamelijke inspanningen te voorkomen en het immuunsysteem te versterken.

Hij zegt je immuunsysteem in conditie te houden met supplementen zoals vitamine D en zink (neem dan wel meer dan de aanbevolen hoeveelheid). Wel raadt hij de mensen aan eerst naar hun dokter te gaan voordat ze medicatie of supplementen nemen.

Besmetting

Zullen de gevaccineerden een probleem zijn voor de mensen om hen heen zonder prik? Ja, zegt hij, ze zullen infecties bij zich dragen zonder tekenen of symptomen te laten zien. Zijn gevaccineerden meer kwetsbaar wanneer ze omgaan met ongevaccineerden? Zeker, want hun immuunsysteem is voor altijd veranderd. Alleen hoe kwetsbaar zij zullen zijn is nog een mysterie.

Het probleem is dat de autoriteiten hierover niet eerlijk zullen zijn, verwacht Coleman. Zij zullen claimen dat de sterfgevallen bij gevaccineerden door nieuwe varianten zijn veroorzaakt. En zij zullen de unvaxxed de schuld geven.

Zullen de vaccins effect hebben op de hersenen van de geïnjecteerden? Vernon zou verrast zijn als dit niet het geval zal blijken te zijn. Hij verwacht dat de geprikten een veel lagere levensverwachting zullen hebben.

Het lichaam zal zeker niet altijd reageren zoals verwacht, maar hij gelooft dat velen zullen sterven tijdens de wintermaanden. De komende jaren zullen de sterftecijfers omhoog gaan.

Dr Vernon Coleman

De Engelse Dr Vernon Coleman’s neemt sinds de jaren 70 de gezondheidsgevaren waar en doet hiervan verslag. Hij publiceerde twee boeken The Medicine Men and Paper Doctors. Het leverde hem vrienden waaronder patiënten op en vijanden onder dokters en geneesmiddelenbedrijven.

Zijn voorspellingen deed hij meestal al jaren voordat anderen de moed hadden hierover te spreken. Met name waarschuwt hij voor de gevaren van zelfhulpmedicatie en voorgeschreven medicijnen.

Je kunt hem terugvinden op zijn website vernoncoleman.org en Brandnewtube

 

Tot slot, hart onder de riem

“Je bent niet alleen, steeds meer mensen worden wakker.
Onze aantallen groeien dagelijks.
Als we deze oorlog willen winnen, moeten we hard en vastbesloten zijn.
Vermijd de massamedia, en vecht tegen de leugens.”

Kijk ook naar de waarschuwing van artsen uit eind 2020
Immunoloog:”Absoluut absurd om mensen booster te geven”

Rob Vellekoop, 18 december 2021

5 Comments

 1. Ik pluk er even uit.

  ‘ Hij zegt je immuunsysteem in conditie te houden met supplementen zoals vitamine D en zink (neem dan wel meer dan de aanbevolen hoeveelheid). Wel raadt hij de mensen aan eerst naar hun dokter te gaan voordat ze medicatie of supplementen nemen.’

  Rob, is het mogelijk om een keer specifiek , hierover , goed te informeren ? Dus, hoeveel VitD en zink . En welke D.

  ——-

  Maar nu ook nog een vraag over het veelal identieke in op elkaar reagerende informatie-velden!
  Ik kan , ongeacht , mijn het al dan niet eens zijn , met de info vanuit het onderhoud van de tegenover elkaar staande gedachten-werelden en hun praktijken , over beide in ieder geval constateren , dat de ene verzameling info, alswel het gangbare geloofsonderhoud, beide

  Als grondstof ‘ Angst ‘ hanteren !

  Als deze man gelijk krijgt , is , wanneer het nuchterder aandacht krijgt ( minder verwikkelt !) de vraag , hoe en waardoor , middels de huidige wijze van bestrijding , de immuniteit van de mensheid , juist wordt aangetast !
  Afrika , dat dit niet kan betalen , lijkt zodoende een enorme populatie , waarmee dan , het vergelijken kan plaatsvinden. Dus armoede als ditmaal een zekere veiligstelling van een collectief terecht komen in een aanpak , praktijk en verstaan , die er in resulteert dat ( en nu komt toch een soort vergelijkend onderzoeks-voorstel, gewoon in je eigen omgeving ) ieder mens , in zijn eigen directe omgeving , een reeks van mensen kent , die zich deze aanpak/ praktijk , ‘ hoe dan ook ‘ , hebben laten welgevallen , en daarmee , nogal in grote aantallen direct om ons aanwezig zijn! ? Of heb ik dit mis ?
  Ook , neem ik aan op tv, en dat dan dus als te volgen aantallen ; ook daar . Dus , zowel je eigen directe kring , familie, vrienden , buren, en daaraan toegevoegd wat er op tv passeert. Dan is , lijkt me , zo voor een ieder vast te stellen , wie van hen , slachtoffer is van bijwerkingen .

  De door jou onder de aandacht gebrachte man, is wanneer het handelt over werken met angst , mn angst voor een toekomst , in beide gevallen , nauwelijks van elkaar te onderscheiden .

  Daarnaast is er dan de categorie ‘ wakkere mensen ‘ , aldaar , alles in het licht van een overgang van 3D naar 5 D . En daar tref je dan ook weer alleen , het onderhoud van die benadering aan.

  Omdat ik zowel de gangbare , als de wellicht even omvangrijke – zichzelf niet mainstream noemende , info , volg, ben ik van beide op de hoogte, en is opvallend , dat al deze winkels , toch hoofdzakelijk ‘ de broodjes ‘ bakken, die geheel beantwoorden, aan de verwachting .

  Rob, waar in dit geheel, wordt het eigen gelijk eens doorbroken?

 2. Beste Robert,
  je hebt volkomen gelijk. Ook de alternatieve nieuwsvoorziening komt met negatief nieuws. Vandaar dat ik iedere week probeer een mix te brengen waarin ook positief nieuws is opgenomen. De mensheid is echter dermate geïndoctrineerd dat positief nieuws veel minder gewaardeerd (is gelezen) wordt dan zijn negatieve broer. En negatief nieuws moedigt de negatieve emoties aan, wat dus betekent volgens wakkeren zoals David Icke en Christina von Dreien, dat je als mens in het lage trillingsveld blijft, in plaats van naar een hogere trilling (5e dimensie) te gaan met positiviteit.

 3. Beste Rob,
  Ikzelf gebruik al jaren 25 mcg vit d s’zomers
  75 mag vit D rest van jaar
  2,5 mg ( min) vit C p/d
  30 tot 60 mg zink p/d
  Vaak is zinkspiegel laag en als je nog ooit extra zink genomen hebt, beginnen met 3 x dus 20 mg.
  Vergeet ook magnesium niet.
  De angstporno die over de wereld gaat heeft een doel. Je bent of in een opgewekte emotie ( vaak aangeduid als -ver-licht) om daarna ondanks beter weten weer in troebele sfeer te komen.
  Dit word bewust gedaan( door jezelf overigens) om alle angst echt maar dan ook echt onder ogen te zien zodat je ook echt kan loslaten. Vaak is er angst van voorouders/ vorige levens wat diep in je genen naar boven aan het komen is.
  Omarm het, bezie het, stel het gerust en laat gaan. Je bent daar niet meer.
  Alles komt helemaal goed.
  Je kunt tevens helpen door den haag met al z’n trawanten liefde en licht te sturen. Laat het maar in het licht komen wat ze daar doen.
  Niet mopperen nu, want zij vervullen een taak om ons vrij te maken, al denken ze daar zelf anders over. Maar iedereen werkt in het licht nu. Het niet-licht wordt meer en meer zichtbaar. Vandaar dat je hen in het ” licht moet zetten.

 4. angst is een slechte raadgever
  mensen probeer ondanks alles
  positief te blijven
  doe je best op gebied van
  alles alleen en op eigen gevoel te doen
  lees geen negatieve berichten en kijk niet
  naar nieuwszenders
  zij houden van en leven op commotie
  volg jouw eigen gedachten en ideeën
  dat is de enige manier om je te wapenen
  zeg alle contacten af die jouw mening willen
  ontkrachten en bedenk: zij weten niet beter
  en zijn erg bang
  hopelijk krijgen de nieuwe maatregelen
  een goed gevolg op klein niveau
  nu nog het verbieden van plezierreisjes
  met het vliegtuig ….

  Geld is alles wat telt helaas in deze ontaarde wereld
  we willen niet terug naar het omarmen van communisme
  om de begrijpelijke redenen
  mensen zijn namelijk onverbeterlijk
  in hun slechte en jaloerse gedrag

  laten wij proberen ieder voor zich een goed voorbeeld
  te zijn voor onze kinderen en verdere generaties
  er moet een mooie tussenoplossing te bedenken zijn
  op dit moment is dat wat mij betreft
  het negeren van commercieel ingegeven
  praatjes en afzien van de algemeen heersende hebberigheid
  ook op klein niveau
  blijf zoveel mogelijk thuis
  houd van de mensen die je liefhebt
  en wacht op een betere tijd
  niet-gevaccineerden kunnen als voorbeeld dienen
  maar dan moeten we ons afscheiden van de volgespoten
  gekkies die denken dat ze alles kunnen blijven doen

  mensen blijf hopen op een mooie toekomst
  alles is aanwezig hiervoor
  maar de mens zal moeten buigen
  groetjes aan alle lieve mensen

 5. Wat je in de voorkamer van je gedachten ziet wordt vaak waarheid. En angst verlaagt altijd je immuumsysteem.Er gaan geruchten dat niet alle vaccins 100 procent werkzaam zijn, er schijnen ook placebo’s tussen te zitten. Houd moed mensen en leef je leven in vertrouwen op je Hoger zelf.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.