Infrastructuur en industrie dreigen in elkaar te storten, maar doen dat (nog) niet

Van allerlei kanten komen steeds onheilspellender berichten over het ineenstorten van industrie en alle gevolgen daarvan. Dit verhaal bestaat echter uit twee delen, wat is ECHT omgevallen en wat DREIGT om te vallen. Opnieuw wordt ingespeeld op angst, want dat maakt de mensheid zo mak als een schaap. Helaas is het uiterst moeilijk je niet in het ‘verhaal’ te laten meeslepen, want dat is nu precies wat het mogelijk maakt dat de Great Reset plaats zal kunnen vinden.

Dreiging

De elektriciteitsrekening bijvoorbeeld is gebaseerd op het geschatte verbruik vermenigvuldigd met een prijs waarmee deze bedrijven ondanks stijgende inkoopprijzen dezelfde winst kunnen blijven maken.

De toekomst ziet er niet bepaald rooskleurig uit doordat de Russen ons geen gas meer willen leveren zolang de sancties van de EU van kracht blijven. Hiermee calculeren deze bedrijven.

De elektriciteitsbedrijven laten de klant betalen voor elektriciteit met prijzen die zijzelf in de toekomst verwachten te gaan betalen voor bijvoorbeeld gas. Dit is gebaseerd op de dreiging dat de prijs zal stijgen.

Op deze manier verwerken ze in de rekening van de verbruiker, de dreiging van hogere prijzen in de toekomst,.

Dreiging drijft dus de prijzen op. Het maakt mensen niet alleen bang, maar het drijft met name degenen die hun rekeningen niet meer kunnen betalen tot wanhoop. De enige zorg die ze nog hebben is om de volgende maand te kunnen halen met hun geld.

Waarschuwen

Natuurlijk kunnen en moeten we elkaar waarschuwen voor naderend onheil. Dat is precies wat Mark van de Oever, voorman van de boeren verenigd in Farmer’s Defense Force, ook probeert in de volgende video.

‘Het gaat allemaal mis.’

Hij vertelt over het naderende ellende in de vorm van een prijzenexplosie. Hij voorspelt dat de economie in een recessie gaat komen. Hij zegt nadrukkelijk ‘Het gaat allemaal helemaal mis’. En hij kan heel goed gelijk hebben, want zijn voorspelling kan binnen enkele weken of maanden blijken juist te zijn.

Verhaal

Je zult je afvragen hoe je je in godsnaam niet kunt laten meesleuren in dit ‘verhaal’ als je je energierekening niet meer kan betalen. Dat kan je niet. Je zorgen zijn dan zo groot dat je enkel nog oog kunt hebben voor het redden van je bestaan.

Ben je erin geslaagd minder afhankelijk van energielevering door multinationals te worden, bijvoorbeeld door meer zelfvoorzienend te gaan leven of heb je een zodanig ruim inkomen dat prijsstijgingen van energie je niet kunnen deren, dan kan je ervoor kiezen niet mee te gaan met het ‘verhaal’.

Door namelijk te gaan rekenen op een gas- en elektriciteitsprijs die voortdurend blijft stijgen, stimuleer je dat de dreiging omgezet wordt in harde realiteit. Met andere woorden het verhaal van de Great Reset is geholpen met een bevolking die meegaat in de angst dat de inflatie straks alles om zeep helpt.

We maken dus met zijn allen de Great Reset mogelijk door mee te gaan en exact dat te doen wat er van ons verwacht wordt.

Er wordt van ons verwacht dat we uit angst voor steeds minder energielevering, door steeds hogere prijzen, geloven straks geen leven meer te zullen hebben. Dat wil zeggen, dat we op precies dezelfde manier zullen reageren als destijds het overgrote deel van de bevolking op de dreiging van een corona-uitbraak. We kwamen met zijn allen in een angstkramp terecht.

Twee jaar lang hielden de autoriteiten samen met de hondstrouwe massamedia de bevolking in een de greep van angst voor een virus dat de hele planeet zou uitroeien als de mensheid zich niet een aantal maal zou laten vaccineren.

Juist daardoor was de overheid in staat om ieder aan de meest absurde maatregelen te laten gehoorzamen en de meesten van ons nog dankbaar te laten zijn ook voor de (schijn)oplossing die het ‘verlossende’ vaccin bracht. Dankzij deze angstcampagne slaagden farmaceutische bedrijven erin miljarden vaccins te leveren. En kregen vele miljoenen mensen, al dan niet verplicht een of meerdere shots.

Kunst

Het is dus de kunst om dreiging en realiteit steeds uit elkaar te houden. Wanneer we deze twee ongemerkt door elkaar halen, is iedere dreiging al gerealiseerd. Dan is dat wat we verwachten al gebeurd. Dit zal de angst doen toenemen, want het is al veel erger dan gedacht.

Voorman Van den Oever praat in zijn filmpje steeds over wat er ‘gaat’ gebeuren, dus wat nog niet heeft plaatsgevonden, maar wat er waarschijnlijk wel zit aan te komen.

Hij doet dit met de beste bedoeling, namelijk om te waarschuwen.

Het geeft veel mensen echter het gevoel dat het al zover is gekomen, dat alles om ons heen al is ingestort. Door angst kunnen we namelijk realiteit en dreiging met elkaar gaan verwarren. Dat is heel natuurlijk, immers angst vertroebelt ons zicht op de werkelijkheid. Het zorgt voor een tunnelvisie met nog maar 1 uitkomst.

Dus wees de angst voor, door deze twee uit elkaar te houden!

Dreiging van instorting

Wat dreigt er allemaal mis te zullen gaan?

De verwachting is dat er de komende wintermaanden weinig of geen staal meer zal worden geproduceerd, dat zorgt voor minder bedrijvigheid en minder arbeidsplaatsen in de industrie. Er zal veel minder tot geen mest meer geproduceerd worden waardoor de voorziening van levensmiddelen gaat stagneren. De voedselprijzen zullen waanzinnig stijgen.

Geen of weinig gas brengt de elektriciteitsvoorziening in gevaar met nog veel meer ellende als gevolg.

De Europeanen zullen waarschijnlijk te maken krijgen met al maar stijgende kosten en schaarste, iets wat sedert de Tweede Wereldoorlog niet meer is voorgekomen. De bottleneck is energie en het lijkt erop dat nu er geen enkele toenadering tussen de Europese Commissie en Rusland mogelijk is, dat de welvaartsstaat een enorme knauw zal krijgen.

Gerealiseerd

En sta dan eens stil bij wat er op dit moment om je heen allemaal al echt is ingestort. Dat helpt. Blijf alert, laat je niet meeslepen in angst, maar blijf kijken naar wat dreigt en wat werkelijk is omgevallen, want dit is en blijft nog steeds het 2030 scenario.

Heel bewust decimeren de globalisten de steunpunten van onze beschaving om de ineenstorting en de ontvolking door te kunnen voeren. Ze tasten aan:

 • Levensmiddelen
 • Energie
 • Gezondheid (vaccins, biowapens)
 • Distributieketens
 • Financiën
 • Verkiezingen
 • Vrijheid en zelfbeschikking
 • Weer / Geo-Engineering

Dat alles is al mogelijk als de mensheid gaat geloven dat dit toekomstscenario onvermijdelijk is, door dreiging en realiteit met elkaar te verwarren!

Rob Vellekoop, 10 september 2022

 

 

1 Comment

 1. Royal Dutch: wie dit nog in zijn bedrijfsvoering heeft moet zich diep schamen.

  Geen Zaken Mee Doen!

  Voor de ondernemers geintereseerd in hoe de wereld werkt in het territorium

  genaamd Nederland, het volgende:

  Royal Dutch = de vernietiging van het Autochtone Nederlandsche Volk = Omvolking

  Het Koningshuis / Familie = Instigator van de 2030 WEF Great Reset Agenda

  Het Koningshuis / Familie = allen getraind Young Global Leaders = Verkoop van Nationaal naar Globaal Control

  Wat de ondernemers en het volk zich eens moeten realiseren is dat zij onder dwang 50% en meer

  van hun inkomen afdragen aan deze familie. De familie als eigenaar van The State of The Netherlands,

  geregistreerd in de U.S.A. District of Columbia, zijnde een buitenlandse mogendheid met meer dan

  1000 dochterondernemingen = de bezetting van het territorium genaamd Nederland door een

  buitenlandse mogendheid!…..Nogmaals, een buitenlandse mogendheid.

  Het in lijn vallen van het geweldsapparaat (Politie, Militair, en nu ook 23000 BOA’s, zijnde een onderliggende diersoort van

  het menselijk ras met een serieuze geestelijke beperking, geneigd tot extreem geweld, houdt deze kartels

  (Kartel van de Koning, Polieke Kartels, Bureaucratische Kartels en Groot Industrieel) in het zadel door het

  afleggen van trouw aan Willem Alexander (genaamd Koning, een benaming uit een ver verleden, fabel, sprookje).

  Ik laat het hierbij, leest mijn posts maar op deze site en doe zelf je onderzoeken naar de waarheid en realiteit

  van de wereld waar je in leeft, denk aan de 3 G’s alles in de wereld draait om Grond, Grondstoffen en Geld.

  Verandering kan alleen wanneer het geweldsapparaat gaat inzien dat ook zij hier geoffered worden door

  een zeer kleine machtsgroep. Ik zeg het nogmaals: de hele situatie van de afgelopen 3 jaar, in gang gezet

  door het landveraad van deze zeer kleine machtsgroep kan in een paar weken zijn opgelost.

  Arrestatie van deze groep voor landverraad, confiscatie van geroofd vermogen,

  leidend tot een hervorming van een libertair Nederland zonder een politiek kartel, is de sleutel.

  De straten zouden hier geplaveid zijn met goud!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.