Hoe dicht zitten we bij een burgeroorlog?

Een enorme botsing van voor- en tegenstanders vindt plaats tijdens Prinsjesdag 2022. Een dag later is er een ware clash door de uittocht van de voltallige ploeg van Rutte tijdens de Algemene Beschouwingen. Het leger dat boeren van de weg plukt op weg naar Den Haag. De miljoenen die hun lasten niet meer kunnen betalen en letterlijk honger lijden. Dit zijn zichtbare gevolgen van de enorme onderhuidse spanning die naar het oppervlakte dreigt te komen? Gaan deze spanningen voor een burgeroorlog in geradicaliseerd NL zorgen?

Rutte en tien procent erbij

De meester bezuiniger, die een aantal jaar geleden vol trots meldde dat hij al 51 miljard had bezuinigd, verhoogt het minimumloon met tien procent. Er komt een prijsplafond voor energiekosten. Probeert dit kabinet de groeiende onrust op deze manier nog even te kanaliseren, omdat eindpunt 2030 nog te ver weg is?

Misschien dat hierdoor de druk enigszins van de ketel is, maar het lijkt erop dat de mensen klaar zijn met deze fratsen. Het wantrouwen is ongekend diep sinds de coronacrisis. Peilingen  tonen dat het kabinet niet geliefd, eerder gehaat is.

De kloof tussen regering en bevolking kan niet beter getoond worden dan met onderstaande video. Marijnissen vertelt over de misere van de bevolking en Rutte en Kaag lachen het weg.

Prinsjesdag 2022

Op Prinsjesdag staan voor- en tegenstanders met de rug naar elkaar langs de route die de Gouden Koets aflegt van het Koninklijk Paleis naar het Binnenhof.

Dat is heel duidelijk te zien in deze video. Voorstanders applaudiseren voor de voorbijgaande koets. Met de rug naar hen toe afgekeerd staan de tegenstanders, die zingen ‘Alex rot op!’

De tegenstanders roepen ‘Aftreden’, ‘Schaam je kapot’ bij het passeren van de koets en ‘Landverrader’, omdat NL is overgedragen aan de EU en het World Economic Forum, inclusief hun Agenda 2030.

Het boegeroep door duizenden tegenstanders valt zelfs door de NPO niet meer te ontkennen. Ze overstemmen de vrolijke klanken van de oranjefans.

Aftocht Kaag

Een dag later vindt opnieuw een enorme clash plaats tijdens de Algemene Beschouwingen in de Tweede Kamer.

Tijdens de speech van FVD-voorman Baudet verlaat de Minister van Financien de Tweede Kamer nadat Thierry Baudet een boekje open deed over het feit dat Kaag aan het Saint Anthony’s College in Oxford, heeft gestudeerd waar overheden mensen rekruteren. Het voltallige kabinet volgt haar gedwee met inbegrip van Rutte.

Baudet zegt in zijn toespraak letterlijk, voordat Kaag opstapt:
“Een goed voorbeeld is het St Anthony’s College in Oxford, waar Sigrid Kaag haar MFIL heeft gedaan. En wat weinig meer is dan in feite een opleidingsinstituut voor Westerse geheime diensten. Dat wil zeggen voor precies die globalistische elites die achter de schermen onze levens willen plannen.

Het St Anthony’s College staat bekend als het ‘spy-college’ van Oxford en dat is waar de Britse geheime dienst mensen rekruteert. Dat is een gegeven. Dat is een feit.”

Ondertussen verlaat Kaag de zaal, maar Baudet gaat onverstoorbaar verder met zijn betoog.

“En het laat zien hoe verbonden het Marxisme was met de Deep State, al decennia, nog steeds.”

Meer kabinetsleden staan op.

De Kamervoorzitter zegt gebiedend:”U rondt af mijnheer Baudet.”

“De mensen dus, die nu weglopen, die mensen de erfgenamen van deze misdadige ideologie die de Franse en Russische revoluties heeft veroorzaakt. De ideologie die zich transformeerde tot cultureel Marxisme van de tweede helft van de twintigste eeuw.”

Dan stapt ook Rutte op.

“Die mensen hebben de agenda van het moderne globalisme bepaald en ik kan niet begrijpen waarom de leden van het kabinet nu weglopen.”

Daarna schorst de voorzitter, blijkbaar geschrokken van de vertrekkende regeringsploeg, de vergadering. Om later met de volgende mededeling terug te keren.

Laat dit even rustig op je inwerken. Een Kamerlid wordt verboden te praten. Hij wordt door de Kamervoorzitter als een klein jongetje, die honderdduizenden kiezers vertegenwoordigt, in de hoek gezet.

Dissidenten

Naast deze uitingen van onvrede en het buiten spel zetten van een Kamerlid is er echter veel meer.

Er heerst boosheid onder tallozen omdat het ‘democratische en vrijheidslievende’ Nederland zijn andersdenkenden met een afwijkende mening van het regeringsstandpunt vervolgt en opsluit. Zoals Huig Plug, Max van den Berg, Micha de Kat en anderen.

Politiegeweld

Er is de afkeer van het politiegeweld door de geheime politie (Romeo’s) en ME die overal waar de tegenstanders van het bewind zich laten zien ook op de proppen komen en mensen inrekenen.

Deze video toont enkel 1 voorbeeld daarvan.

Of deze gewelddadige arrestatie op Prinsjesdag zelf.

Nood

Nederland is voor velen in nood. Zij maken dit kenbaar met een omgekeerde vlag, die in talloze gemeenten worden opgehangen en even zo snel weer worden verwijderd door ijverige ambtenaren omdat dit het imago van de regering schaadt. Het gaat zelfs zover dat tijdens Prinsjesdag, het hoogtepunt van het Parlementaire Jaar, tegenstanders geen omgekeerde vlag langs de route van de koets mogen ophangen.

Kijk zelf maar.

Koers

Waar koers je dan als overheid op aan, als je al deze incidenten en symptomen op een rij zet?

Dit alles staat niet op zichzelf. Het grootste bewijs voor de uitverkoop van Nederland heeft Rutte laten zien tijdens de coronajaren 2020-2021. De regering en de meerderheid van het Parlement liepen letterlijk mee aan de leiband van de WHO en de EU als vertegenwoordigers van de farmaceutische industrie. Verdwaasd, eerder bezeten, gingen zij mee in het coronaverhaal waardoor ze de hele NL bevolking hebben blootgesteld aan een medisch experiment op ongekende schaal, het covid-vaccin.

Sterker nog, ze gaan er dit najaar gewoon mee door en zij willen de maatregelen die hierbij nodig zijn om iedereen aan de spuit te helpen vastleggen in de wet, hierbij gesteund door de Raad van State.

Daarnaast neemt de armoede ongekende vormen aan, een van de zichtbare symptomen is dat kinderen zonder eten naar school gaan. De ‘omzet’ van de voedselbanken groeit alom. Dit lijkt het kabinet echter niet te deren.

De plannen volgens The Great Reset van het World Economic Forum kunnen pas dan volledig zijn nadat er een reset is geweest. Alles moet veranderen. Na de chaos die de machthebbers aan het creeeren (de regering Rutte is hierin blijkbaar heel succesvol) zijn zal er naar verwachting een algemene roep om veiligheid en zekerheid komen vanuit de bevolking, wanneer alles in puin ligt.

En die kunnen de machthebbers de in ellende verkerende bevolking dan bieden: veiligheid in ruil voor hun vrijheid.

 

Rob Vellekoop, 22 september 2022

 

2 Comments

 1. Het systeem waarin we leven is opgegeven en wordt nog even volgens alle regelen der kunst uitgeplunderd. We zien bij elke verzonnen crisis een forse geldstroom lopen van arm naar rijk. Van ijverig naar lui. Eerst mocht de farmaceutische industrie de zakken vullen, daarna was de wapenhandel aan de beurt (Kaag: “Er is geen bovengrens aan de levering van wapens aan Oekraïne”) en nu zijn daar nog de merkwaardig hoge energiekosten bijgekomen…what next?

  Wat is hun bedoeling? Welnu: hun eigenlijke doel met de terreur die over onze hoofden wordt uitgestort is dat we uiteindelijk moeten worden “gered” met maar één bankrekening en digitaal (programmeerbaar!) geld. Dergelijk geld kan b.v. een vervaldatum krijgen. Dat digitale geld kan niet geleidelijk maar zal in één keer in omloop moeten worden gebracht vóórdat de mensen in de gaten krijgen wat digitaal geld is. In ieder geval totale controle en een sociaal kredietsysteem. En daarmee de volledige afhankelijkheid van een misdadig regiem.

  Nogmaals: wàt een slappe koning die voor de poen gaat en zijn volk op de kop schijt en wàt een aanfluiting die troonrede. En -het kan niet op- wat een schaamteloze vertoning in ons parlement waarbij Baudet het woord is ontnomen. Het lijkt wel of ze in paniek zijn omdat steeds meer mensen wat beginnen te vermoeden…

 2. Het “probleem” van de belachelijk hoge prijs van aardgas die niet alleen veel gezinnen in de armoede drijft maar ook verwoestend is voor onze economie kan per direct worden opgelost met Gronings gas. Maar…dat mag niet van de minister.

  De baten van de hoge energieprijzen (een enorm bedrag aan afgeperst geld) moet men eens plaatsen naast de uitspraak van minister Kaag dat er geen limiet is aan de wapenexport naar Oekraïne.

  Maar laten we eens kijken wie de eigenaren zijn van de beste landbouwgrond ter wereld. Want dat geeft een heel andere kijk op de Amerikaanse oorlog tegen de Russen in Oekraïne die door de Europese lidstaten wordt betaald:

  https://www.youtube.com/watch?v=9exlqRGbh4k

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.