Bizar politiegeweld in Den Haag tijdens #boerenprotest – video –

Den Haag tijdens een roerige boerenprotestdag. De boeren komen naar het Parlement om te vragen de stikstofplannen te wijzigen omdat hun voortbestaan als boer hierdoor wordt bedreigd. In de nasleep van het protest maakt de politie jacht op solidaire demonstranten met de boeren. Een heel klein deel hiervan kettlen zij, sluiten hen in met 12 politiebusjes, politiepaarden en een dertigtal ME-ers. Daarna begint het kat-en-muisspel met de gemaskerde politie-agenten, romeo’s genoemd, die proberen geweld uit te lokken. Deze video maakt verslag van dit bizarre sadistische spel door de mensen die moeten zorgen voor ‘orde en veiligheid’.

Video in twee versies beschikbaar, op twee platforms.

Op Facebook * totdat het wordt weggecensureerd

Op open.tube afhankelijk van de bereidheid van provider om dit aan je door te geven

Rob Vellekoop, 28 juni 2022

1 Comment

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Aan alle demo boertjes!!!

  Tijdens jullie massale demo lopen er tussen jullie in een groep FAKE BOEREN mee,afkomstig van de Nederlandse gestapo,om zo de belangrijke aan spreek mensen op te kunnen pakken en zo het zwijgen te doen opleggen.
  Mocht het tot een schermutseling komen…maak daar dan zoveel mogelijk beeld/geluid en foto’s van en deel dat zoveel mogelijk!!!

  Ik opruien…nee hoor ik doe alleen maar een mededeling…en ten tweede …internet staat voor de 3 WWW’s!

  Wat ik ook nog zou willen adviseren om te doen is—–ALLE BOEREN MOETEN NIETS MEER UIT LEVEREN EN DAT MINIMAAL VOOR EEN HALF JAAR LANG…..laat die witte boord elite maar verhongeren!!!

  De boer is troef!!!…..en niet het graai kapitalisme!!!

  Ik dank U!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.