Iedere eeuw helpt een spirituele gezondheidsgids ons verder

Als vierjarige jongen krijgt hij al onderricht van de Geest van Compassie. Hij leert waar mensen ziek van worden en hoe zij zichzelf kunnen helpen daaraan wat te doen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Toch overkomt ons dat iedere eeuw en leeft de ontvanger van al die kennis al vele tientallen jaren onder ons. Daarom noemt hij zichzelf boodschapper, want meer is hij niet.

Anthony William

Zijn naam is Anthony William en hij leert sinds zijn vierde de gezondheidstoestand van mensen herkennen en hen vertellen hoe zij zichzelf kunnen helpen. De kennis helpt ook zowel de alternatieve als conservatieve geneeskunde een nieuwe richting in te slaan. In zijn boek Medical Medium beschrijft Anthony zijn kennismaking met de Geest die nooit meer bij hem wegging, ook al zat de jongen helemaal niet op zijn aanwijzingen te wachten.

William weet heel veel over chronische ziekten en ligt daarmee naar eigen zeggen decennia voor op medisch onderzoek. Dat laatste is niet zo verwonderlijk, lijkt me, want Big Pharma lijkt niet bezorgd over de genezing van mensen, maar eerder over het maximaliseren van hun winsten.

Toch is de manier waarop hij de wijsheid doorkrijgt bijzonder. Anthony hoort de stem van de Geest sinds zijn jeugd in zijn linker oor. Het helpt hem van jongs af mensen inzicht te geven in hun gezondheid, maar ook wat zij tegen ziektes kunnen ondernemen.

‘Ik ben een woord’

Deze Geest is echter geen geest in de letterlijke betekenis van het woord, nee, hij vertelt over zichzelf dat hij ‘een woord’ is. Hij legt de jongen uit dat dit allemaal niet zo bijzonder is, want een woord is een bron van energie. Er blijken trouwens meer van dergelijke ‘geesten’ te zijn, bijvoorbeeld Geloof, Hoop, Vreugde. Deze werken echter op een andere manier op mensen in.

Anthony William krijgt echter nog veel meer te horen dan gezondheidskwesties. Hij ontvangt inzichten in hoe de wereld werkt, maar ook over oude beschavingen. Dit is inclusief kennis over het bedrog door mensen met een kwade natuur en bedrog door industrieën die wereldwijd opereren en de gezondheid van mensen beïnvloeden.

We blijken echter geen invloed te kunnen uitoefenen op de vrije wil van de mensen die hier grote schade aanrichten uit hebzucht en voor het spel.

Ziel, hart en geest

De Geest van Compassie meldt ook interessante zaken over onze ziel. Deze ziel bevindt zich in onze hersenen. Het slaat onze herinneringen en ervaringen op en neemt deze mee naar volgende levens. Ziel, hart en geest zijn drie aparte delen van een mens, die met elkaar verbonden zijn. Het hart geeft richting, de geest is je wil en fysieke kracht. Je geest maakt het mogelijk dat een mens klimt en rent.

Je geest terugwinnen, nadat je je zelf verloren hebt gevoeld, kan bijvoorbeeld door te gaan wandelen. Dit helpt je dan ook je hart en ziel weer op te bouwen.

Mensen die zichzelf verloren voelen of niet meer ‘heel’, gaan op zoek naar hun ziel. Dit kan het gevolg zijn van een negatieve ervaring.

Door meditatie kan je weer vrede vinden, wat op zich weer kan leiden tot het bevrijden en helen van je ziel. Het aardige is dat aangegeven wordt dat er talloze vormen van meditatie zijn. Zo schijnt het gadeslaan van de golven op het strand of op een bepaalde manier kijken naar de bomen om je heen, vogel kijken of fruit plukken al meditatief te werken.

Essentiële Engelen

In het boek Medical Medium leren we ook de rol van Engelen kennen, namelijk dat we het recht hebben ons op hen te richten wanneer we ze nodig hebben. Engelen willen ons kalmeren, onze geest en ziel opnieuw opbouwen en ons lichaam helen. Zij zijn er feitelijk om ons te helpen zoveel mogelijk uit onze vrije wil te halen.

Er schijnen 27 engelen te zijn die ons willen helpen. Om er een paar te noemen, de Engel van Genade, Engel van Geloof, Engel van de Zon, Engel van Vrede, Engel van Water, enzovoort.

Tot slot

Het is machtig en positief waarmee Anthony zijn boek afsluit:

“Kom altijd terug met deze waarheid: Je mag een goed leven hebben. Je verdient het om een goed leven te hebben. Een goed leven bestaat voor jou. En de basis van een goed leven is een goede gezondheid. Je verdient het om te genezen, maak gebruik van de herstellende mechanismes van je lichaam. Je verdient het om gelukkig te zijn.”

Blijkbaar gaat het niet alleen om het genezen van ons lichaam, maar ook om de genezing van onze ziel, geest en het hart dat door ervaringen op aarde lijdt. Dat maakt de Spirit of Compassie ons duidelijk. Er worden tal van oplossingen gegeven om te helen, niet alleen lichamelijk, maar ook spiritueel, want het lichaam kan niet zonder onze spirit.

Het boek ‘Medical Medium’ is verkrijgbaar bij onze sponsor Academy of Happiness.

Rob Vellekoop, 24 december 2022

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.