Bende van 35 terroriseert NL bevolking met angst en bedrog

Foto R. Vellekoop

Sinds eind 2019 manipuleert een geheime cel de NL bevolking. De leden jagen mensen de stuipen op het lijf, bedriegen hen met een leugenachtig verhaal en voeren een hetze tegen andersdenkenden. Dit alles gebeurt in opdracht van de regeringen Rutte en wordt gefinancierd door de slachtoffers, de belastingbetalers, zelf.

Denktank Desinformatie

Dankzij onderzoek door het duo Daniel van der Tuin/ Cees van den Bos van de gegevens die de vele WOB-verzoeken  heeft opgeleverd kunnen we weten dat er sinds september 2019 een geheime groep aan het werk was. Zij opereerden onder de bedrieglijke naam Denktank Desinformatie en waren verbonden aan het ministerie van VWS. Het doel van deze geheime club was om de vaccinatiebereidheid van de bevolking te vergroten.

Drie maanden voor het uitbreken van de coronacrisis in China zijn zij dus al actief. Zij hebben de macht om onwelgevallige berichten op sociale media te laten onderdrukken of te verwijderen, en doen dat ook. Zo manipuleerde Google de zoekresultaten in opdracht van de denktank.

Methodes

Met ongeloof keken coronakritische mensen destijds naar de psychologische oorlogsvoering die de overheid tegen hen voerde. Ik denk dat ieder er zo zijn ideeën over had, maar niet dat het zo ver zou gaan als blijkt uit onderstaande gehanteerde methodes.

Het duo ontdekte dat de overheid avatars en trollen inzette tegen de burgers. Deze nepaccounts werden gebruikt om te infiltreren in netwerken van burgers op social media. Zo beïnvloedden ze discussies op Facebook of Twitter en provoceerden ze burgers.

 • Er was sprake van georganiseerd debunken of tegenspreken van meningen. Deze manier van psychologische oorlogsvoering veroorzaakt twijfel en verwarring onder burgers.
 • Ook zorgden ze ervoor dat coronakritische mensen werden geblokkeerd op platforms als Facebook, Twitter, Youtube en Linkedin.
 • De inzet van factcheckers (verbonden aan mediabedrijven) diende om berichten met een groot bereik in de sociale media te bestrijden. Tijdens de campagne is ook gebruik gemaakt van influencers.
 • Intimidatie door inzet van politie en instanties zoals bijvoorbeeld het IGJ Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, zo kregen bekende NL-twitteraars de politie aan de deur.
 • Ook door werkgevers te benaderen of het verspreiden van persoonsgegevens

Praktijken

Door de praktijken van Denktank Desinformatie werden niet-meewerkende huisartsen aangepakt, maar ook critici van vaccins, het Artsencollectief en Viruswaarheid. Namens de overheid, maakten zij in groepsverband bekende Nederlanders verdacht. Dit gebeurde via hun ingangen bij massa- en sociale media. Zij zaaiden angst en verdeeldheid.

Artsen dreigden hun licentie te verliezen als zij tegen het coronanarratief ingingen of kregen boetes opgelegd. We weten nu uit welke koker dit beleid kwam. Tegelijkertijd moeten we niet vergeten dat dit onder wiens verantwoordelijkheid dit gebeurde. Niet alleen de leden van de denktank, maar ook de regering aansprakelijk voor wat zich in twee jaren van coronadictatuur afspeelde.

Leden

In de denktank waren 20 organisaties vertegenwoordigd en zaten 35 ‘experts’. Enkelen van hen verschenen tijdens de coronacrisis regelmatig op tv en publiceerden in de verschillende massamedia.

Een van de deelnemers was rechtsfilosoof Roland Pierik, die werkt aan de Universiteit van Maastricht. Hij geeft dit zelf toe in onderstaand bericht. De overige deelnemers zijn niet bekend. Evenmin een grote groep van ‘actievelingen’ die hen ondersteunde bij het bestrijden van critici van het coronabeleid.

Om duidelijk te krijgen met wat voor een heerschap we hier te maken hebben, zegt zijn uitlating op tv van juli 2021 genoeg:
Roland Pierik: “Als je vrijwillig niet de juiste vaccinatiegraad krijgt, denk ik dat een drang gerechtvaardigd is.”
Ook zei hij tegen Trouw in augustus van hetzelfde jaar:”Geef alleen gevaccineerden toegang tot de universiteit.” en in oktober dat er niks mis was met mensen beperkingen op te leggen die niet geprikt waren.

Met dergelijke veelzeggende uitspraken van het boegbeeld van de Bende van 35 geeft hij de atmosfeer weer van NL in die tijd: er heerst angst en ontzetting bij mensen over het virus waartegen ze zich al dan niet gingen laten vaccineren.

Tot op de dag van vandaag is er niet opgetreden tegen de verantwoordelijken voor de onderdrukking, misleiding en het loslaten van een geneesmiddelen-experiment op de bevolking.

Bronnen

> Desinformatie deel 3 het arsenaal

> Verder lezen in Dossier Corona

 

Rob Vellekoop, 29 april 2023

3 Comments

 1. Het is bij wet verboden om een criminele of terroristische organisatie te financieren .
  Dus , ongeopende blauwe enveloppen weer retour afzender .

 2. Wat een schoften van deze zgn.” Denktank” evenals Alle verantwoordelijken bij het min.van VWS..Rutte..de Jonge..Grapperhaus en alle anderen.! Mijn jongste zoon zit in een GGZ instellingen waar van de ca.900 ernstig zieke patiënten er ca.600 zijn geprikt..en van ten minste 1 patiënt weet ik absoluut zeker dat hij gechanteerd is om zich gedwongen te laten ” vaccineren ” omdat..hij anders NOOIT meer van zijn kamer af zou mogen..!!Er werd met het Astra Zeneca ” vaccin ” geprikt en toen bekend werd dat dit veel bloedklonters en stolsels gaf is men 2 weken gestopt..om vervolgens met hetzelfde ” vaccin ” gewoon door te prikken..? WIE geeft ons als naasten de garantie dat de ” schade ” vergoed wordt en WAT indien deze patiënten aan deze gevolgen zullen overlijden..? Mijn zoon is nadrukkelijk NIET geprikt..( nog niet ) alleen maar omdat deze boze en zeer verontruste moeder ALLES uit de kast heeft getrokken om hem te beschermen..niets anders..! Ook is er hier op de GGZE 4 maanden een zware lockdown geweest..naar nu blijkt voor NIETS ! De mensen hier de stuipen op het lijf gejaagd zowel de naaste familieleden en onnoemelijk veel immateriële schade toegebracht. ! Een HELE instelling met 950 toch al zeer zieke en kwetsbare mensen gedurende 4 maanden TOTAAL van de buitenwereld afgesloten.! Geen patiënt eruit…geen familielid en of ” virus ” erin..! Verschrikkelijk..wat ook hier is gebeurd..! Dit is GENOCIDE en een Grote misdaad tegen de menselijkheid..!! Aub..HELP ONS deze misdaad te ontmaskeren..! U mag altijd contact met mij opnemen..! Met dank..!

 3. Dit was nieuw voor mij en is belangrijk voor ons allen:

  Vladimir Putin was not a “young global leader” in the WEF. When the program started in 2004 he was already a state leader and 52 years old. He attended Davos but obviously Russia took a different path and he stopped attending the annual meetings in Davos. So banning Putin from this annual meetings was merely a formality because he was no longer attending anyway. It is a misreporting to state that Putin was a “young global leader”.

  Het Nederlandse NSB-volk betaalt dankzij het kabinet Rutte flink mee aan de door coke-snuiver Zelensky uitgevoerde terroristische aanslagen op burgerdoelen in Rusland. Ikzelf hoop dat onze geliefde westerse leiders in hun ijver WO-3 te ontketenen gaan oogsten wat zij gezaaid hebben. En het begin mag er zijn: we horen er uiteraard niets over in de mainstream media maar de NATO is al vernietigd door de Russen. Geen woord over de Kinzhal raket die begin mei een militaire bunker op 130 meter diepte (!) heeft geraakt met naar schatting 300 doden, nagenoeg allemaal hooggeplaatste militairen van de NATO en Oekraïne. Ik wens de Russen veel succes met hun actie in Oekraïne.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.