Neem het vaccin niet, waarschuwt McCullough

Tijdens een hoorzitting in het Europese Parlement heeft de vermaarde Amerikaanse cardioloog McCullough iedereen gewaarschuwd de covid-injectie niet te nemen omdat dit niet veilig is. Daarnaast waarschuwde hij voor de machtsconcentratie van Big Pharma dat volgens hem een syndicaat is onderweg naar werelddominantie. Nederland denkt hier anders over en begint nieuwe campagne.

Hoorzitting

De expert-hoorzitting werd georganiseerd door de Europarlementariërs Christine Anderson (Duitsland), de Kroaten Mislav Kolakušić en Ivan Sinčić, Christian Terhes uit Roemenië en Virginie Joron (Frankrijk). Naast McCullough waren andere experts aanwezig, zoals de Belg Matthias Desmet.

De moedige parlementariers willen hiermee bereiken dat mensen zich bewust worden van de werkelijke gevaren die komen van de WHO en de EU. Ze spreken van een greep naar de macht door de wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Anderson gaat zelfs zover door te stellen dat de WHO de drijvende kracht is achter ‘pandemische noodsituaties’. Daarnaast ziet ze een ondemocratische verschuiving van politieke beslissingen naar ongekozen supranationale organisaties die niet meer ter verantwoording kunnen worden geroepen.

Samenspannen

Dr. Peter McCullough roept tijdens de hoorzitting op voor een complete stop van alle COVID Injecties, omdat ze niet veilig zijn voor de mensen: “Ik verklaar dat de COVID-19-vaccins en al hun opvolgers en toekomstige boosters niet veilig zijn voor menselijk gebruik.”

Dr. McCullough heeft zich ook kritisch uitgelaten over de WHO en de pandemische reactie. Hij zei onder andere dat er sprake is van een bio-farmaceutisch complex dat zich na jaren van planning heeft gevormd. Dit is volgens hem een werkend syndicaat dat de ambitie heeft voor een wereldwijde dominantie over alle planten, dieren en mensen. Via de route van gezondheidsproblemen heeft het complex wereldwijde controle en macht verworven.

“Aan het begin van de pandemie was er een onderzoek door de WHO naar de oorsprong van SARS cov2, dat was het begin van de doofpot,” zegt Dr. McCullough. “We wisten op dat moment… dat Anthony Fauci, Francis Collins, Jeremy Farrar die bij Wellcome Trust was [en] die nu de hoofdwetenschapper is bij de WHO, Kristian Andersen bij Scripps [Research], Eddie Holmes in Sydney, Peter Daszak bij EcoHealth Alliance – ze hebben allemaal samengespannen in januari 2020 om te verdoezelen wat ze wisten. Dat het virus is ontwikkeld in een gezamenlijke Amerikaans-Chinese samenwerking in het lab in Wuhan, China. En ze misleidden de wereld met 12 opeenvolgende frauduleuze artikelen in de peer-reviewed literatuur.”

Het complex heeft wereldwijde terreur veroorzaakt via drie valse narratieven:
>  SARS-CoV-2 infectie is onaantastbaar. Het kan en zal niet eerder worden behandeld. De enige openbare gezondheidsreacties zijn afstand houden, lock down, mondkapjes, en het iedere 6 maanden nemen van genetische vaccins zonder dat het einde daarvan in zicht is.
>  COVID-19 vaccins zijn veilig en effectief, zonder dat vragen toegestaan zijn van de academische wereld, mainstream media, of tussen collega’s.
>  De enorme menselijk tol die betaald wordt voor de Spike-eiwitletsels, handicaps en dood komen door de coronavirus infectie, niet van de opgestapelde synthetische mRNA coding voor celproductie en circulatie van hetzelfde langdurende Spike-eiwit.’

Menselijke tol

Hij ziet twee golven van menselijk lijden, namelijk SARS-CoV-2 ademhalingsziekte en massale willekeurige covid-19 vaccinatie. Beide dienden ‘het ontwikkelde, ziektebevorderende en potentieel dodelijke Spike-eiwit toe van het nieuwe Wuhan Institute of Virology-coronavirus’.

“De vaccins hebben de bevolking in de wereld geteisterd. Wereldwijd nam twee derde van de mensen een vaccin…
[het boodschapper-RNA-vaccin] is de code voor het potentieel dodelijke spike-eiwitgedeelte van het virus. Het was het slechtste idee ooit om de genetische code door injectie te installeren en de ongebreidelde productie van een potentieel dodelijk eiwit in het menselijk lichaam voor een ongecontroleerde duur toe te staan. Alles wat we over het vaccin hebben geleerd sinds ze zijn uitgekomen, is gruwelijk.”

De cardioloog vertelt dat het spike-eiwit volgens 3.400 peer-reviewed publicaties vier belangrijke ziektedomeinen veroorzaken:
1. Hart- en vaatziekten, hartontsteking of myocarditis… Het cardiovasculaire domein van schade in het menselijk lichaam door het vaccin is aanzienlijk groter dan alles wat we ooit hebben gezien met cholesterol, hoge bloeddruk of diabetes.

2. Neurologische ziekte. Beroertes, zowel ischemisch als hemorragisch, Guillain-Barre-syndroom, oplopende verlamming die tot de dood kan leiden [en] die tot de dood heeft geleid met boodschapper-RNA-vaccins, kleine vezelneuropathie, gevoelloosheid en tintelingen, oorsuizen en hoofdpijn.

3. Bloedstolsels – zoals we nog nooit eerder hebben gezien. Het spike-eiwit is het meest trombogene eiwit dat we ooit in de menselijke geneeskunde hebben gezien… Het spike-eiwit veroorzaakt bloedstolsels.

4. Immunologische afwijkingen. Vaccin-geïnduceerde trombotische trombocytopenie (VITT) en spiersysteem ontstekingsstoornis zijn vroege acute syndromen.

Doof

In Nederland (en de rest van de westerse wereld) zijn overheden doof voor deze waarschuwingen. Dat blijkt in ieder geval uit de nieuwe vaccinatiecampagne die in ons land dit najaar weer van start gaat.

Hoogleraar Chantal Rovers moedigt mensen in ieder geval aan op Twitter, met als gevolg honderden reacties van mensen die het onbegrijpelijk vinden en afkeuren dat er weer geprikt gaat worden.

https://www.dlmplus.nl/wp-content/uploads/2023/09/threadchantalrovers.pdf

Bronnen

Lees hier ons coronadossier

Wil je dit artikel delen met anderen?
Stuur het dan per e-mail door waarmee je de kans verkleint dat het bericht gecensureerd wordt. Vaak worden onze artikelen namelijk ‘geshadowband’.

Rob Vellekoop, 21 september 2023

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.