Coronanieuws: het staatje van oversterfte van Steigstra, de zelfcensuur van ON en eindelijk debat

Er zijn weer onthullingen over het coronavaccin en de gevolgen van de censuur. Wereldwijd roeren mensen zich die willen dat de nieuwe vaxx-campagnes stoppen en de schuldigen aan dit drama berecht worden. Dat geldt ook voor Nederland. Uit het staatje van Steigstra valt namelijk niet alleen af te leiden hoe goed de covid-vaccinatie werkt als depopulatiemethode, maar ook op welke manier ‘het systeem’ omroep Ongehoord Nederland in het gareel probeert te houden. Verder gebeurt op dit gebied eindelijk iets nieuws in de Tweede Kamer.

Gareel

Op de verjaardag van Sint-Nicolaas zond Onafhankelijk Nederland een special uit met onder andere immunoloog Schetters, huisarts Jan Vingerhoets en Marcel de Graaff over nieuwe onthullingen over het coronavirus/vaccin. Het werd een breed informatief programma over covid, waarbij de kritische noot niet werd gemeden. Wel is duidelijk hoe omzichtig ON te werk gaat. Dat is ook wat blijkt uit de verklaring van Steigstra.

Zijn grafieken werden niet getoond in de tv-uitzending (wel werd de oversterfte besproken), want ON vreesde voor het voortbestaan. Laat dat maar even bezinken. Nog steeds geldt er een vorm van censuur over alles wat met covid-19 te maken heeft, dit ondanks een aanhoudende stroom onthullingen. Soms wordt de censuur zichtbaar, zoals bij ON. Gelukkig lijkt op de een of andere manier dit Twitter (X) nog niet te deren.

Op X vinden we de grafieken en de uitleg van statisticus Herman Steigstra terug, die de ontwikkelingen van de oversterfte volgt in ons land en pleit voor onderzoek.

Het staatje van Steigstra

In het staatje komt het erop neer dat 23.000 mensen zijn overleden aan corona (zie de rode lijn). Steigstra baseert zich daarbij op de cijfers van het CBS. Doordat dit aantal vrijwel niet meer toeneemt wordt het gat met de blauwe stijgende lijn van de ‘niet verklaarde sterfgevallen’ (oversterfte) steeds groter.

De oversterfte is het getal van de overlijdens boven het verwachte aantal.

Dus tot de zomer van 2020 stierven 9.000 meer dan verwacht.
Tot maart 2021 waren dat er 16.000 meer en ondertussen
zijn meer dan 55.000 mensen gestorven boven het verwachte aantal.

Omtzigt

Al die tijd hield de politiek de boot naar een onderzoek van deze gegevens en een verklaring voor de oversterfte af. Er werd een aanzet genomen om een commissie te installeren die onderzoek zou doen naar de coronacrisis, maar dit initiatief werd opgeblazen.

In de tegenwerking lijkt dankzij de laatste verkiezingen verandering te zijn gekomen. Op 6 december krijgt Omtzigt een meerderheid mee voor debat hierover in de Tweede Kamer, dat waarschijnlijk in januari van het nieuwe jaar zal plaatsvinden.

EMA

In de uitzending van ON is ook aanwezig Marcel de Graaff, Europarlementariër (EP) namens FVD. Hij heeft samen met enkele andere EP’s een brief geschreven aan het Europese Medicijn Agentschap (EMA). Hierop hebben zij onthullende antwoorden gekregen. De EMA geeft aan dat ze bij de goedkeuring van de vaccins aangegeven hebben dat het voor individuele immunisatie was en

  • niet voor beheersing van besmetting
  • en niet ter voorkoming of verhindering van besmettingen

Volgens de EMA mochten mensen alleen in aanmerking komen voor een prik nadat en arts dit voor hen had vastgesteld. Voor mensen onder de 60 zou niemand gevaccineerd behoren te worden.

Desinformatie

Dus concludeert De Graaff, hallen vol met vaccinprikkers waren in strijd met het gebruik waarvoor de vaccins waren toegestaan! De EMA-verklaring is vernietigend voor het gevoerde beleid van Rutte en De Jonge. De regering wist dat de vaccins niet zouden beschermen tegen de verspreiding van het virus, maar deelden deze info niet met de burgers. Ze brachten juist hun gezondheid in gevaar!

De regering organiseerde een scala aan maatregelen die feitelijk geen enkele zin hadden en waarvan ze toch op de hoogte moeten zijn geweest, denk aan het verbod op handen schudden, de ander halve meter afstand, de mondkapjesplicht, het coronatoegangsbewijs en de applicatie op de smartphone om elkaar te verklikken.

De regering Rutte was in feite de de bron van desinformatie weten we nu.

Ondanks de bekentenis van Pfizer (Lees: Misleiding door vaccinatiecampagne steeds bekender) en andere onthullingen is er geen politicus voor dit wanbeleid (op zijn zachtst uitgedrukt) tot nu toe veroordeeld.

Lees ons Coronadossier

Rob Vellekoop, 7 december 2023

2 Comments

  1. Het FvD vroeg al veel eerder dan Omtzigt om een debat over de “onverklaarbare” oversterfte. En -hoe is het toch mogelijk- toen was iedereen in de Kamer daar fel op tegen. Het is net als vroeger op het schoolplein: met z’n allen tegen één. Afijn, er zal wel weer een commissie worden benoemd om de zaak uit te zoeken, vanouds de beste methode om een smerige misdaad via de lange baan de doofpot in te schuiven. Het feit dat Omtzigt nu ineens wel succes boekt betekent niets anders dan dat Rutte en De Jonge inmiddels weten hoe ze hun nek uit de strop kunnen houden. Kijk beste mensen: liegen, bedriegen, je land verraden, gappen en moorden….het mag allemaal. Maar vissen zonder vergunning dat mag niet, dat wordt direct afgestraft. Een zoveelste bewijs dat het Nederlandse volk door zwaar criminele idioten wordt geregeerd. Net goed want zelf om gevraagd: FvD van 8 naar 3 zetels.

  2. ”De regering Rutte was in feite de de bron van desinformatie weten we nu”, nou wisten de oplettende burgers dat rutte en zijn wef regering een bron van desinformatie was, dat al heel lang, die hebben zich dus normaliter ook niet laten vaccineren.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.