Misleiding door vaccinatiecampagne steeds bekender

Foto R. Vellekoop, Amsterdam

Nu zelfs de massamedia mogen melden dat de coronacampagne een misleidend zijn, wordt het tijd voor een overzicht van het grootste bedrog van deze eeuw en zijn daders. De politiek is nog niet zover het boetekleed aan te trekken, laat staan dat zij de misleiding als een misdaad zien. De Tweede Kamer houdt (voorlopig) de boot af. Ondanks alles loopt de nieuwe covidprikactie gewoon door.

In de alternatieve wereld is het bedrog van de coronacampagne al veel langer bekend. Het tij lijkt echter te keren doordat steeds meer mensen dankzij een tsunami aan onthullingen gaan zien dat hier serieus iets niet klopt.

In de Roos

Tijdens een hoorzitting van de commissie van het europarlement over covid antwoordt mevrouw Small op de aan haar gestelde vragen. Zij is de plaatsvervangster van directeur Bourla, die weigert voor de commissie te verschijnen. Pfizer is de grootste leverancier van covidvaccins van de Europese Unie. De helft van de inwoners van de EU heeft een Pfizer vaccin ingespoten gekregen!

Video-verslag van de hele hoorzitting

Op 0:52:38 – Nederlands Europarlementariër Roos vraagt haar: “Werd het Pfizer covidvaccin getest op het stoppen van de overdracht van het virus voordat het op de markt werd gebracht?

De Pfizer vertegenwoordiger Small antwoordt hierop:
“Over het stoppen van immunisatie voordat het vaccin op de markt gebracht werd, nee, we moesten met wetenschappelijke snelheid [handelen] om te begrijpen wat er op de markt gebeurt.”

Roos zegt hierover:”Miljoenen mensen voelden zich gedwongen wereldwijd om gevaccineerd te worden vanwege de mythe:’Je doet het voor een ander.’ Dit blijkt nu een goedkope leugen te zijn.”

Deze leugen wordt wereldwijd verspreid en komt ook terecht in de VS via het veel bekeken kritische programma van Tucker Carlson. Je zou toch minimaal verwachten dat de verontwaardiging voor dit bedrog en het mensen bewust blootstellen aan een gevaarlijk experimentele injectie enorm is. Zodanig dat geen mens nog langer een prik neemt. Helaas dringt dit nieuws nog niet ver genoeg door. En zijn de mensen nog niet klaar om de overheid te gaan wantrouwen, wat blijkbaar uiterst goed voor de gezondheid is.

Onwetend of kwaadaardig?

We laten hier drie politieke leiders aan het woord. Zij uiten zich hartstochtelijk over de noodzaak dat iedereen zich moet laten vaccineren. Zijn ze keihard aan het liegen of deden ze dit uit onwetendheid, omdat de deskundigen dit voorschreven?

Voor het geval dat Twitter dit bericht verwijdert, noteren we nog even hun uitlatingen hierover.

Minister Kaag (D66):”Wie een vaccin neemt doet iets voor een ander. Beschermt de ander.”

Burgemeester Halsema van Amsterdam (GroenLinks):”We moeten ons echt laten vaccineren. En het is echt verstandig om te doen. Je beschermt namelijk ook de mensen van wie je houdt.”

Minister De Jonge:”..omdat we zover zijn met vaccineren en omdat we die CTB gebruiken. Dat maakt het toch veiliger om weer in grote groepen bij elkaar te komen.”

Geheimen van Pfizer

De overige geheimen over het vaccin en de aankoop komen voorlopig niet aan het licht, doordat Pfizer directeur Bourla weigert voor de covid-commissie van het Europarlement te verschijnen. Hij moet daar een paar pijnlijke vragen beantwoorden. Bijvoorbeeld de vraag over het SMS-verkeer tussen hem en de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leijen. Onder andere de Europese ombudsman en Rekenkamer velden eerder een vernietigend oordeel over de aankoopprocedure van het vaccin. Deze commissie kan echter mensen niet dwingen deel te nemen aan de hoorzittingen.

CTB / Coronapas

Roos haalt het hiervoor ook al aan: ‘Het enige doel van het vaccinatiepaspoort was om mensen te verplichten de vaccinatie te nemen’. Uit WOB- documenten komt dit naar voren.

Onderzoeker Cees van den Bos komt tot de conclusie dat einde 2020 de injecties nog verder onderzocht moeten worden in de volgende fase van de klinische onderzoeken, niet duidelijk is hoe de vaccins zich verhouden tot een natuurlijke infectie, of ze beschermen tegen transmissie en wat een vaccin doet bij mensen die de ziekte reeds hebben doorlopen.

Verder kunnen we lezen dat uit verschillende WOB-documenten blijkt dat voorafgaand aan de vaccinatiecampagne bekend was dat het vaccin geen transmissie van het virus voorkomt. Het was namelijk niet onderzocht tijdens de onderzoeken en het lag ook niet voor de hand bij een respiratoir virus.

Desondanks voert de overheid de misleidende campagne om het vaccin te promoten ‘Je doet het voor een ander’.

Uit een document vrijgegeven dankzij een WOB-verzoek is te lezen dat het Ministerie van VWS en de Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) op 14 december 2020 al voorbereidingen troffen voor een digitaal vaccinatiebewijs, terwijl ze dus wisten dat het vaccin geen overdracht van het virus kon voorkomen!

Waarom dan toch een dergelijke pas invoeren, als je weet dat het de volksgezondheid niet ten goede komt? Welke agenda volg je dan eigenlijk? Deze misschien?

Massamedia

De massamedia kunnen ondertussen niet veel anders dan aandacht aan de omstreden vaccinatiecampagne besteden. PowNed mag het spits afbijten. Waarschijnlijk omdat veel tv-kijkers dit programma toch niet serieus nemen.

Tweede Kamer

In de Tweede Kamer houdt de meerderheid de bom onder het vaccin nog tegen.

Alberta, Canada

Er zijn echter regeringsleiders die ook korte metten beginnen te maken met het beruchte coronaverleden. Canadees premier Smith is daar een recent voorbeeld van.

Tijdens haar inauguratierede heeft de nieuwe premier van de staat Alberta, Canada Danielle Smith gezegd dat de ongevaccineerden de meest gediscrimineerde groep zijn die zij ooit in haar leven heeft gezien.

Prikactie gaat door

Alsof er niets aan de hand is. Alsof er geen WOB-documenten zijn die een voor een gepubliceerd worden en onthullen dat het coronavaccin weinig of niets goeds uit kan richten voor de gezondheid. De prikactie gaat onverminderd door.

Telegram groepen

Hier kan je terecht voor wat extra informatie over het covidcircus.
Een onophoudelijke stroom berichten verschijnt al een aantal jaren in diverse zeer actieve Telegram-groepen. Hier worden de misstanden en de kwalijke gevolgen van de vaccinatie toegelicht en vooral verzameld.
Ik noem drie kanalen.

 

Rob Vellekoop, 14 oktober 2022

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.