Slowaakse minister-president: WHO pandemieverdrag is “onzin uitgevonden door inhalige farmabedrijven”

Gelukkig ligt de WHO niet overal even goed in de markt. Hun werkwijze is dan ook bedenkelijk. De Slowaakse minister-president moet er niets van hebben en het blijkt dat de WHO vaccins, mondkapjes en dergelijke adviseert (straks oplegt) in plaats van het immuunsysteem te stimuleren met vitamines. Dit laat de analyse van Dr John Campbell zien.

Inhalige farmabedrijven

De Slowaakse minister-president Robert Fico neemt geen blad voor de mond en durft als een van de weinige politici ongezouten kritiek uit te oefenen op de Wereldgezondheidsorganisatie WHO. Hij is minister-president sinds 25 oktober van dit jaar. Tijdens een partijbijeenkomst zei hij onder andere dit.

“...ik verklaar, dat de SMER Slowaakse Sociaal Democratie (de regerende politieke partij) niet het versterken van de macht van de World Health Organization steunt ten koste van soevereine staten bij het beheersen van het gevecht tegen pandemieën.”

“Dergelijke onzin kan alleen uitgevonden zijn door hebzuchtige farmaceutische bedrijven die het verzet van bepaalde regeringen begonnen waar te nemen tegen verplichte vaccinatie.”

“Onder de grondwet van de Slowaakse Republiek, de geldigheid van dergelijke internationale overeenkomsten tn gunste van de WHO vereisen de goedkeuring van de Nationale Raad van de Slowaakse Republiek, en ik geloof niet dat de onafhankelijke Slowaakse politieke partijen een dergelijke goedkeuring zullen geven, SMER en zijn parlementsleden zullen dit zeker niet doen.

https://vigilantnews.com/post/slovakia-shocks-the-world-new-prime-minister-rejects-signing-the-who-pandemic-treaty

Verdrag met de WHO

Het kabinet Rutte IV probeerde eerder zonder dat de Tweede Kamer er aan te pas zou komen bovengenoemde verdragswijziging met het WHO wel door te voeren. Zij zijn echter teruggefloten door dertig Kamerleden die wilden dat de Tweede Kamer hierover gehoord zou worden. Dit gebeurde op initiatief van Kamerlid Van Houwelingen (FvD). De belangrijkste wijzigingen staan echter gepland voor mei 2024!

Op 28 mei namen 194 leden van de WHO tijdens de 76e wereldgezondheidsvergadering (WHA) wijzigingen van de International Health Regulations IHR al aan.

Via de World Health Assembly sturen 194 lidstaten de World Health Organization aan. De Assembly bestaat uit de Ministers van Gezondheid van de lidstaten en is ’s werelds hoogste autoriteit op het gebied van gezondheid. De wijzigingen gaan over de effectiviteit van de samenwerking en het vergroten van de reactiesnelheid. (artikel 55 van de IHR).

Machtsovername

Het schijnt de bedoeling van de WHO te zijn om tijdens de World Health Assembly (WHA) van 2024 uiterlijk, deze vernieuwde pandemie-overeenkomst rond te krijgen. Het World Council for Health heeft over deze machtsovername een paper geschreven (Lees hier)

De wijzigingsvoorstellen van de internationale gezondheidsregels (IHR) werden aangenomen met meerderheid van stemmen tijdens de WHA. Vervolgens hebben de deelnemende staten binnen 10 maanden de tijd er niet aan deel te nemen. Als ze geen bezwaar maken, dan is de herziene versie automatisch op hun land van toepassing.

Naast de wijzigingsvoorstellen is er het pandemieverdrag. Hiervoor is een twee derde meerderheid in de WHA vereist en een ratificatie van het verdrag met het deelnemende land.  Dus 2024 zal het parlement het nieuwe pandemieverdrag met de WHO eventueel moeten ratificeren.

Echter op basis van artikel 35 van het concept-verdrag kan de overeenkomst op een voorwaardelijke basis al ingaan voor het ratificatieproces.

Het World Council for Health (WCH) waarschuwt dat de amendementen en het pandemieverdrag door de WHO als instrumenten voor meer samenwerking en het delen van informatie en uitrusting bij een volgende wereldwijde gezondheidscrisis worden gepresenteerd.

Zij kunnen echter omgezet worden in instrumenten met gecentraliseerde dictaten om instemming aan te moedigen en een kartel te rechtvaardigen dat gezondheidsproducten oplegt aan de bevolking. Hierdoor kan de macht van wereldgezondheid terecht komen via de WHO bij een paar machtige donors of donorlanden van deze organisatie.
Dit zijn bijvoorbeeld een aantal hoge inkomenlanden als de VS, China en Duitsland, maar ook de Bill & Melinda Gates Foundation en de geneesmiddelenindustrie.

Werkwijze van de WHO

De werkwijze van de WHO is recent duidelijk geworden door de manier waarop deze club met zetel in Zwitserland is omgegaan met de uitbraak van longontsteking bij jongeren in China.

In plaats van eenvoudigweg vitamine A aan te bevelen om de uitbraak van mycoplasmatische longontsteking aan te pakken, beveelt de WHO de volgende maatregelen aan:

– vaccinaties tegen griep, covid-19 en andere ademhalingspathogenen (ziektekiemen)
– afstand houden
– thuis blijven als je ziek bent
– testen en medische zorg
– mondkapjes dragen
– goede ventilatie
– regelmatig handenwassen

Dr Campbell spreekt er zijn verbazing over uit dat de WHO niet adviseert om het immuunsysteem te optimaliseren. Wat volgens hem en volgens het onderzoek dat hij aanhaalt gemakkelijk kan door het verschaffen van vitamine A.

Vitamine A

In het westen komt volgens John Campbell een vitamine A-tekort in volwassenen bijna niet voor. In Azië daarentegen is het een veelvoorkomend tekort. Een peer reviewed onderzoek geeft aan dat dit tekort aan deze vitamine juist een groot risico oplevert voor ernstige mycoplasmatische longontsteking.

Nota bene is in Peking in 2020 onderzoek gedaan naar deze longontsteking, die in feite een infectie van het longweefsel is. Het onderzoek wees uit dat hoge niveaus van vitamine A minder ernstige mycoplasmatische longontsteking te zien gaven, terwijl personen met een laag niveau juist ernstig ziek werden.

In het persbericht van de WHO over deze uitbraak in China wordt met geen woord gerept over dit onderzoek! Laat staan dat zij vitamine A noemen als heilzaam middel.

Campbell haalt er de gegevens bij van de Britse geneeskundige dienst, NHS. Daarin staat te lezen dat vitamine A of retinol
– belangrijk is om het immuunsysteem goed te laten functioneren
– het helpt tegen nachtblindheid
– het de huid en het ademhalingssysteem gezond houdt

Goede bronnen van A zijn: kaas, eieren, olieachtige vis, melk en yoghurt, lever en lever pate. Indirecte bronnen zijn bijvoorbeeld peen en gekleurde groenten, zoals paprika.

 

Meer over WHO lees je hier

Wil je dit artikel delen met anderen?
Stuur het dan per e-mail door en verklein de kans dat het bericht gecensureerd wordt.

Rob Vellekoop, 6 december 2023

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.