Rechtszaak tegen Rutte stap dichterbij, maar Gates stribbelt nog tegen

De stichting Recht Oprecht heeft vorig jaar 17 personen gedagvaard, waaronder Mark Rutte, Hugo de Jonge, Jaap van Dissel en Gates. De stichting wil dat zij in het schandaal rond de covidcrisis voor de rechter verantwoording afleggen voor hun daden. De gestarte bodemprocedure wordt op het ogenblik vertraagd door een tegenstribbelende Bill Gates.

Recht Oprecht

De stichting Recht Oprecht voert een bodemprocedure voor de rechtbank in Leeuwarden namens zeven eisers (waarvan er een ondertussen is overleden) tegen de Staat, Mark Rutte, Hugo de Jonge, Ernst Kuipers en andere kopstukken waaronder Albert Bourla (de ceo van Pfizer) en Bill Gates (de feitelijke eigenaar, belangrijkste beleidsbepaler van onder meer de WHO en GAVI).

De initiatiefnemers hebben op 14 juli 2023 met de verspreiding van de 17 dagvaardingen het startschot gegeven ‘om het corrupte Covid-19: The Great Reset project -en alle personen die daaraan zijn verbonden – te ontmaskeren’. De bodemprocedure is hierdoor formeel gestart. De gedaagden waren gedagvaard tegen de verkiezingsdatum van 22 november 2023.

Daardoor moesten de gedaagde partijen zich via een advocaat melden bij de rechtbank in Leeuwarden. Vanaf 22 november 2023 zou de bodemprocedure formeel ‘onder de rechter’zijn. Dit heeft echter vertraging opgelopen doordat alle gedaagden eerst een verzoek tot uitstel hadden ingediend.

Op 21 februari 2024 hebben alle gedaagden hun schriftelijke reacties op de dagvaarding aan de rechtbank overlegd, behalve Bill Gates, die stelde dat de Nederlandse rechter niet bevoegd is over hem te oordelen.

Gates

Nu door Bill Gates een ‘incident’ in de bodemprocedure is gestart, schort dit procedure op. De rechtbank zal zich eerst over het incident moeten uitspreken voordat verder gegaan kan worden. Met andere woorden: de rechtbank moet eerst een uitspraak doen over haar bevoegdheid om over Bill Gates te kunnen oordelen. Daarna gaat de procedure– met of zonder Bill Gates – verder.

Zowel Albert Bourla als Bill Gates hebben in de Verenigde Staten meerdere keren geprobeerd om de deurwaarders bij de betekening van de dagvaarding op afstand te houden. De stichting geeft aan dat Bill Gates via het recht zijn aansprakelijkheid probeert te ontlopen.

De mondelinge behandeling van dit ‘incident’ voor de rechtbank in Leeuwarden zal een openbare zitting, met toegang van het publiek heeft tot de publieke tribune in de rechtbank.

In de regel dient de persoon in kwestie ook zelf aanwezig te zijn. Afwezigheid bij een door hem zelf aangevraagd openbaar pleidooi kan worden opgevat als minachting voor de Nederlandse rechtbank en de Nederlandse rechter.

Slachtoffer

De stichting vindt dat iedereen in Nederland slachtoffer is van het ‘project Covid-19: The Great Reset’. Zij zeggen dat helaas vele Nederlanders nog niet door hebben dat ook zij slachtoffer zijn. Ook bij hen zal uiteindelijk het besef komen, denken zij, dat zij (letsel)schade lijden als gevolg van dit project lijden. Hun uitgangspunt is dat iedereen in Nederland (en daarbuiten) door de personen achter dit onrechtmatige project schadeloos moeten worden gesteld.

Bron

Website Recht Oprecht

Lees ook Rutte, De Jonge en Van Dissel gedagvaard

Rob Vellekoop, 29 maart 2024

4 Comments

  1. De rechtbank in Leeuwarden is een smerige boeven-bende. Ik heb er eens een rechtszaak in beroep gevoerd en werd tijdens de zitting (er waren onwelgevallige getuigen bij!) onschuldig bevonden. Wat ik ook was. Echter: uitspraak over 14 dagen. En wat dacht je? Ik mocht 500 Euro boete betalen aan een individu dat bij mij vernielingen had aangericht. Deze vernielingen werden uitgevoerd in opdracht van Officier van Justitie .. (naam gewoon laten staan Rob, het is wat het is) van het OM Groningen en hadden tot doel strafbare feiten uit te lokken. Want zo gaat dat als je “te veel” weet. Ik was namelijk de hoofdgetuige van het strafblad van een wiskundelerares van het Zernike College. Het ging om een niet-verjarend strafblad wegens meervoudige poging tot moord met de strafblad-aantekening “GEVAARLIJK”.

    Echt heel vies tuig daar in Leeuwarden. In Groningen (5 keer voorgekomen wegens “te veel” weten) hetzelfde gajes. De betrokken lerares die inmiddels is overleden heeft haar werkzaamheden bij het Zernike College in 2006 “wegens ziekte” beëindigd. Nu is het justitie zèlf dat er voor verantwoordelijk is dat iemand met een dergelijk strafblad niet voor de klas komt te staan maar bij justitie dachten ze “we verzwijgen onze blunder, doen net alsof de lerares ziek is geworden en nu we gaan we de hoofdgetuige van het strafblad helemaal de vernieling in werken.” Welnu: er is niet veel juridische kennis voor nodig in te zien dat het “rotzooien” met een getuige zeer strafbaar is maar daar hebben ze bij justitie geen boodschap aan. Voor alle duidelijkheid: die twee pogingen tot moord zijn in mijn jeugd op mij ondernomen. Beide keren op een haar na gelukt….it’s all in the family. En er is nog iets. Een OvJ die zijn/haar bevoegdheden heeft misbruikt is vaak twee jaren later rechter. Dus dan weet je wel wat daar op justitie zit!

  2. Op vrijdag 16 november 1951 verdreef de politie een grote groep Friezen van het Zaailand met knuppels en waterkanonnen toen twee Friese journalisten voor de Leeuwarder politierechter stonden. Het waren Fedde Schurer (de hoofdredacteur van de Heerenveense Koerier) en Tsjebbe de Jong (redacteur van het Bolswarder Nieuwsblad). Beide journalisten hadden namelijk mr. S.R. Wolthers (de kantonrechter van Heerenveen) “beledigd” omdat hij een verdachte die Fries sprak belachelijk had gemaakt. De dag van de rechtszaak leeft tot op de dag van vandaag verder onder de naam ‘Kneppelfreed’ (knuppelvrijdag).

  3. Die Gates heeft op een heel zieke manier teveel macht. Superrijken zijn sowieso veel machtiger dan landen zijn. Dit moet stoppen en rechtbanken en advocaten moeten hun werk doen en geen slaafjes zijn van de Staat!!!!!!!!!!!!!

  4. Rechtvaardigheid verwachten van rechters in dienst van de beklaagde is bij voorbaat zinloos.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.