Vrije energie congres in Stuttgart toont spectaculaire nieuwe technieken

Een bericht van Piet Tummers*

Op 21, 22 en 23 juni vond in Stuttgart het congres Technologien der Neuen Zeit plaats met zestien presentaties, die voornamelijk over nieuwe vormen van elektriciteitsopwekking gingen. Er waren ongeveer 230 deelnemers uit tien landen, waaronder een vijftal uit Nederland.

De organisator van dit congres, Jupiter-Verlag uit Schaffhausen in Zwitserland heeft de afgelopen 37 jaar een 70-tal van dit soort congressen en seminars verzorgd. Allemaal draaiden ze om duurzaamheid en nieuwe energie-technologieën met toepassingen in de diverse sectoren van de samenleving. Meestal gebeurde dit in samenwerking met organisaties zoals de Deutsche Vereinigung für Raumenergie (DVR).

Hieronder enkele high-lights uit de presentaties over elektriciteitsproductie ‘middels ongebruikelijke methodes’, voorzien van links naar uitgebreider informatie.

Hilpert-Turbine

Deze waterturbine van de elektro-werktuigbouwkundige Thomas Hilpert, functioneert als een combinatie van een buizen-centrifuge en een straalbuisaandrijving (gepatenteerd in 36 landen). Testprogramma’s in 2023 hebben aangetoond dat het hydraulisch rendement op 220% uitkwam. En dat de benodigde hoeveelheid water daarvoor 90% minder is dan bij ‘concurrerende’ machines bij gelijk eenzelfde geleverd vermogen.

Minimale vermogen 30 kW, kost circa 125.000 euro.

De werking van deze turbine berust op de theoretische beginselen zoals reeds 250 jaar geleden gepostuleerd door de Hongaarse wetenschapper Jan André Segner (1704 – 1777). Door deze te ‘ontkennen’ en nog steeds met de onvolledige impulsvergelijkingen van Euler te werken werd en wordt de maatschappij miljarden schade berokkend. Op sublieme manier voorgedragen door Thomas Hilpert.

Info : www.hilpert-turbine.de

E-mail: kontakt-zu-hilpert-turbine@use.startmail.com

Holcomb-Energy-System (HES)

Over dit systeem van Dr. Robert Holcomb werd op 3 oktober 2023 op TransitieWeb al verslag gedaan.

Een meetteam onder leiding van Jupiter-Verlag bracht recentelijk tijdens een trip in de USA (19-24 april 2024) een bezoek aan het HES-Laboratorium in Sarasota/Florida, waarvan op het congres een film vertoond werd. Testobject was een 500-kW-ILPG. Onder het beperkte vermogensverbruik in het laboratorium kon duidelijk een COP van 2,11 gemeten worden. COP=Coëfficiënt of Performance, uitgaand-vermogen gedeeld door ingaand-vermogen.

Voor het complete verslag van het bezoek, zie deze pdf.

De HES-marktstrategie is van verkoop verschoven naar leasing en dan bij voorkeur naar units vanaf 500 kW. Het eiland Zanzibar voor de kust van Tanzania heeft een installatie van 50 MW besteld.

Autonome ERR-Fluxgenerator

Deze ERR, Electromagnetic Radiation Receiver, ontwikkeld door Dr. James Schwartz uit Phoenix (Arizona) onttrekt een energetische ‘flux’ aan de atmosfeer en de aarde, waarmee autonoom elektriciteit wordt gegenereerd. Adolf en Inge Schneider (Jupiter Verlag) konden bij hun bezoek op 21 april 2024 aan Dr. Schwartz zien dat het systeem toen tot om en nabij 3 kW kwam, hetgeen in een optimale situatie 9 kW kan zijn. Bij de ingevangen energie zou het gaan om stralings- en neutrino-energie !!

Met zo’n technologie zou de hele wereldbevolking zichzelf op eigen locatie op relatief eenvoudig wijze van elektriciteit kunnen voorzien. Dit wordt Dr. Schwartz blijkbaar door de betreffend gevestigde ‘energieleveringsorde’ niet in dank afgenomen.

 

Bron: www.youtube.com/watch?v=B5wGflXZp2Y2

Meer info over de Fluxgenerator

EnergiCells van ENG8

Deze presentatie werd gegeven door de Hongaar Dr. György Egely, schrijver van meerdere boeken en wetenschappelijk adviseur van ENG8. Bij de EnergiCells gaat het in feite om ‘katalytische fusie reacties’, een nieuwe LENR technologie (Low Energy Nuclear Reaction). Als primaire brandstofbron dient het watermolecuul.

ENG8 heeft EnergiCells in ontwikkeling voor diverse toepassingsgebieden met vermogens vanaf 5 Watt tot 50 kW. De eerste apparaten zullen nog dit jaar via leasing in de markt gezet worden.

 

Verslag volgt

Een verslag van het congres (Duitstalig) wordt opgenomen in het door Jupiter-Verlag uitgegeven NET-Journal nummer 7/8 van 2024.

Zie ook de website Borderlands of Science, Deze is opgedragen aan moedige laterale denkers, amateuronderzoekers, uitvinders en experimentatoren, die ideeën ontwikkelen.

Stuttgart in beeld

Ter afsluiting nog een twee treffende foto impressies:

 

De CEO van Neutrino-Energy moet zich blijkbaar ‘gedwongen’ laten flankeren door bodyguards, de mannen links en rechts van het podium.

Een delegatie van SEMP (Zuid-Korea) levert commentaar bij de Zoom-verbinding met hun laboratorium waarbij een Solid-State elektriciteitsgenerator AISEG met een rendement van 1769 % wordt vertoond.

Dit bericht verscheen ook op Transitieweb.nl

Lees ook:

Het dossier Vrije energie

Het boek Verborgen Energie van Jeane Manning

Het boek Vrije Energie van Jeane Manning

Het boek Energie in overvloed van Karsten van Asdonk

2 Comments

  1. Bedankt voor deze info. Hoop alleen niet op nog meer straling. Het elektromagnetisch veld door bizar veel zonnepanelen (sommige gezinnen hebben er wel 20 of 30!…of 1 persoon heeft er 10?) hier in de buurt is enorm gestegen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.