Er woedt een oorlog om ons bewustzijn die we met positiviteit zullen winnen

JC Kay

JC Kay, een kunstenaar uit Australië, was zo ziek van de angstporno en het verhaal dat al maar herhaald wordt dat ze zich in een paar video’s uitsprak en meteen viraal ging. In de afgelopen maanden groeide bij haar de behoefte om haar waarheid uit te spreken. “Stap uit de leugen en het bedrog waar we middenin zitten”, zegt ze.

Toen Kay zag dat mensen maskers droegen en hoe hen het zwijgen werd opgelegd, maakte dit haar nog meer vastberaden om zich uit te spreken. “Ik wil dat mensen begrijpen hoe belangrijk het NU is, het is noodzakelijk om je bewustzijn te laten groeien. Er is de noodzaak om uit het bedrog te stappen waar we middenin zitten.

“Stap uit de negativiteit en de rommel die zij over ons uitstrooien.”

“Dit is WWIII. Er woedt een oorlog om je geest, om je geloof, je bewustzijn.” Ze moedigt de mensen aan juist wakker te worden en naar binnen te kijken. Binnen in jezelf.

JC vertelt dat wij mensen allemaal speciaal zijn. De wereld heeft ons echter geleerd om mensen te haten. Het leerde ons dat we niets zijn. Zij zorgden dat je gelooft dat je slechts een hoopje stof bent in een uitgestrekt universum.

“Je bent echter zoveel meer. Word je hiervan bewust.”

“Stop met het zoeken naar hulp van buiten. Zoek niet naar aliens om ons te helpen of engelen of spirituele gidsen of naar Trump.”

“Er is ons verteld dat mensen slecht zijn. Nee, dat zijn we niet. Ik weet zeker dat het Licht gewonnen heeft.”

Ze roept mensen op wakker te worden, op te komen voor jezelf en jouw waarheid te spreken.
“Je bent het meest indrukwekkende wezen op deze planeet. Ieder individu heeft ongelofelijke capaciteiten.”

“Dit gaat niet over een virus.
Dit gaat over bewustzijn en wakker worden.”

“Je hebt God in je. Des te meer we de focus leggen op de positieve tijdslijn, des te meer mensen we uit de negativiteit kunnen halen. Mensen over de hele wereld lijden. Dit lijden is er omdat zij ons bedrogen hebben. De meeste mensen hebben dit geaccepteerd als hun waarheid, maar dit is niet de echte waarheid.”

Ook geeft ze aan op welke manier je hieraan kunt beginnen.

“Ga naar binnen en mediteer. Vind vrede in jezelf. Vind antwoorden in jezelf. Zo ben je gemaakt. Alle antwoorden zitten in je.”

“Begin het positieve te geloven.
Zet je tv en radio uit.
Begin je te focussen op positieve dingen.
Werk aan jezelf en zorg dat je het gaat inzien.”

“Geen angst meer! Niet meer leven in een getraumatiseerde toestand. We kunnen de duisternis overwinnen. We leven in een andere werkelijkheid dan waarover ze al honderden jaren gelogen hebben.”

“Word wakker.”

 

Bron: bovenstaande video

Rob Vellekoop, 14 september 2020

 

5 Comments

 1. Alles wat opgedragen wordt druist in tegen de natuurlijke eigenschappen van de mens?

 2. Prima stuk, ook mee eens, wel een vraag

  Wat is viraal gaan.

  Op youtube, zie ik bij geen van haar video’s ook niet op haar een kanaal, views van boven 50k.

  viraal in mijn opinie is > 500k

 3. Fijn dat je dit geluid en deze invalshoek deelt, Rob. In de woorden van Buckminster Fuller: “You never change things by fighting the existing reality.
  To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”

  Dat is wat we aan het doen zijn, beetje bij beetje. Elke dag weer. Daar geloof ik in. Het komt goed. Dat voel ik in mijn hart. Ik weet niet wanneer en ik weet niet exact hoe. Maar het komt goed. Geloven = zien. Zo binnen, zo buiten.

 4. Ik zoek me een ongeluk op het internet naar de betrekkingen tussen de aandeelhouders van de SPAR (COOP, LIDL, AH enz.) en de politiek. Die betrekkingen moeten er zijn want deze bedrijven werken zonder uitzondering ijverig mee aan de volstrekt zinloze en misdadige coronamaatregelen van onze regering.

  Opvallender nog: deze bedrijven bedienen zich zelfs van extra personeel dat er op toeziet dat de coronamaatregelen worden nageleefd. En dan vraag ik mij natuurlijk af: regeren de aandeelhouders van die bedrijven ons nou of worden we geregeerd door Mark Rutte en zijn kontkruipers?

  Werkelijk alles wat de “door god boven ons gestelden” aanraken verandert in stront. Zo weten we bijvoorbeeld allemaal dat ze bij justitie en bij de politie vele (en vèrgaande!) bevoegdheden hebben. Nu kun je een bevoegdheid gebruiken of niet…maar je kunt een bevoegdheid ook mìsbruiken! En nu komt het mooiste: wetenschappelijk onderzoek naar het misbruik van bevoegdheden toont aan dat tegenwoordig méér dan de helft van alle misdaad in ons land uit deze door de minister van justitie zorgvuldig verzwegen criminaliteitsvorm bestaat. Daarmee is de Nederlandse overheid een grotere bedreiging voor de Nederlandse samenleving dan alle “gewone” misdaad in ons land bij elkaar.

  (bron: het in 2006 afgeronde wetenschappelijke onderzoek “Overheidscriminaliteit als specimen van organisatie-criminaliteit” van hoogleraar strafrecht Prof. Dr. G. van den Heuvel Universiteit van Maastricht)

  Echt….ALLES waarover onze politici zich ontfermen verandert in poep. Dus hou in godsnaam eens op met stemmen!

 5. Ik wil aan mijn vorige comment nog graag toevoegen dat in 1996 het “Pikmeerarrest is aangenomen onder oud-minister van justitie mw. W. Sorgdrager van D66. Daardoor heeft het overheidspersoneel juridische immuniteit verkregen met als gevolg een zeer sterke toename van het misbruik van bevoegdheden, een misbruik dat in strikt juridisch opzicht een vorm van georganiseerde misdaad is.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.