Neuroloog waarschuwt voor hersenbeschadiging door mondkapje

Foto 123rf

Margareta Griesz-Brisson werkt als neuroloog in Mulheim en Londen. Ze vertelt waarom de corona maatregelen, en dan met name het mondkapje een regelrechte ramp zijn niet alleen voor jongeren, maar voor iedereen die zich de adem laat afsnijden.

Immuunsysteem

Om te beginnen zegt ze ter geruststelling dat we onze gezondheid grotendeels in eigen handen hebben. Door goede voeding, goed water, veel beweging, gezelligheid, vreugde, liefde en veel frisse lucht kunnen we zelf ons immuunsysteem versterken.

De neuroloog vindt het opvallend dat de regering dat nu net verbiedt. De overheid beveelt juist aan om de handen te desinfecteren, afstand te houden tot elkaar en mond- en neusbedekking.

Handdesinfectie zorgt voor allergieën, huidziekten en allerlei eczeem.

Misdaad

Afstand houden of social distancing is een brutaliteit, een verachting van de mens en pure wreedheid.

Het gebruik van mondkapjes beschouwt ze als een misdaad, want de mens kan zonder voeding, dagen lang zonder water, maar slechts minuten lang zonder zuurstof. Het mondmasker veroorzaakt zuurstofgebrek en een overschot aan kooldioxide.

Zuurstofgebrek

Ze waarschuwt dat de hersenen zeer gevoelig op zuurstofgebrek reageren. Er zijn zelfs hersencellen die niet langer dan drie minuten zonder zuurstof kunnen overleven. De acute symptomen van het optredende tekort aan zuurstof zijn hoofdpijn, benauwdheid, concentratiestoornissen en een tragere reactiesnelheid.

Maar het is allemaal nog erger voor de muilkorfdrager. Hersencellen delen zich niet of nauwelijks. Dus als de regering straks de bevolking weer toelaat gewoon te gaan ademen, zullen de verloren cellen door deling niet meer teruggewonnen kunnen worden. Wat weg is blijft weg!

En dan nog iets belangrijks voor angstige mensen. Zij geloven dat zij zich kunnen beschermen tegen virussen. Echter heeft een virus een grootte van 0,8 micrometer, terwijl de poriën van het mondkapje in grootte variëren tussen 80 en 500 micrometer.

Een masker beschermt dus helemaal niet tegen een virus!

Kijk hier naar haar video bericht via Facebook

Of bekijk het hier via BitChute (als FB het onverhoopt heeft verwijderd)

Kinderen en jongeren

De neuroloog geeft dus aan dat zuurstofgebrek de hersenen beschadigt. Voor de jeugd en jongeren zijn de mondmaskers helemaal ontoelaatbaar, omdat zij een zeer actief en adaptief immuunsysteem hebben. Hun hersenen zijn net zo actief.

Het kind moet zoveel leren. Volgens mevrouw Griesz-Brisson snakken de hersens van de jongeren naar zuurstof. Hen beroven van zuurstof is niet alleen een gevaar voor hun gezondheid, maar ook misdadig.

Het zuurstofgebrek remt de ontwikkeling van de hersenen en de ontstane schade kan niet meer worden teruggedraaid.

Meer gevaar

Er is nog een ander gevaar van het dragen van muilkorven op dagelijkse basis, met name gedurende meerdere uren. Als iemand besmet is met een luchtwegvirus kan iets van het virus uitgestoten worden bij iedere ademhaling.  Hierdoor zal iemand met een goed sluitend mondkapje virussen steeds opnieuw inademen waardoor de concentratie van het virus in de longen en neuspassages toeneemt. (zie ook)

Collega’s

Dokter Margareta roept haar collega’s op wakker te worden. Zij zegt dat ze weet hoe schadelijk zuurstofgebrek is voor de hersenen, maar de cardioloog weet dit voor het hart en de longarts voor de longen. Gebrek aan zuurstof veroorzaakt schade aan elk orgaan.

Ook de Ierse professor Cahill vertelt aan Del Bigtree in een interview dat mondmaskers zorgen dat de drager minder zuurstof binnenkrijgt. Ye wijst erop dat de latent aanwezige virussen, inclusief corona, juist opnieuw naar boven zullen komen. Voeding, vitamines (en zo min mogelijk stress) houden je afweersysteem op peil. (lees hier verder)

Verantwoordelijkheid

Wie draagt de verantwoordelijkheid voor deze misdaad, vraagt Griesz-Brisson zich hardop af?

“Wij zijn verantwoordelijk voor wat we denken. Niet de media.”
“Wij zijn verantwoordelijk voor wat we doen. Niet onze baas.”
“We dragen verantwoordelijkheid voor onze gezondheid. Niet de WHO.”
“We dragen verantwoordelijkheid voor wat in ons land gebeurt. Niet de regering.”

“Word wakker!”

Rob Vellekoop, 2 oktober 2020

49 Comments

 1. Ik kan mij niet voorstellen dat onze beleidsmakers en media dit niet weten, ook de onzin van elke positieve PCR test uitslag als ‘besmetting’ bestempelen. Het kan niet anders dan dt hier een agenda achter zit.
  Hoever zullen ze het laten gaan?:
  ninefornews.nl/wanhopige-arts-in-week-tijd-3-kinderen-gestorven-door-mondkapjes/

 2. Ja, wat deze neuroloog zegt is geweldig positief! Haar videopresentatie is ook nog eens zo prachtig, zo indringend, een genot om naar te luisteren, en haar dit te zien doen. Ik was zelf van plan om dit te vertalen, dat wil zeggen, van Nederlandse ondertiteling te voorzien. Maar met uw verslag kunnen degenen die wel Nederlands kunnen verstaan, en geen Duits, ook al een heel eind komen.

 3. Een vraag, begrijp me niet verkeerd, ik zit volledig in jullie kamp maar foutieve informatie stelt ons enkel in een slecht daglicht.

  “Echter heeft een virus een grootte van 0,8 micrometer, terwijl de poriën van het mondkapje in grootte variëren tussen 80 en 500 micrometer.”

  Een virus zweeft natuurlijk niet in zijn eentje rond dus de eigenlijke vraag is dan ook hoe groot is een neusdruppel of hoe groot is een aerosol waarin het virus zich bevind?

 4. Het is erg belangrijk om met dit soort boodschappen de officiële pers te omzeilen en zoveel mogelijk lezers te vinden.
  Ik stel daarom voor om gebruik te gaan maken van b.v. de publicatieborden bij supermarkten, maar ook in scholen en bedrijven (beter niet je eigen school of bedrijf), bibliotheken en andere plaatsen waar een viltstift wonderen doet en een kaartje of blad papier geprikt kan worden of iets wat direct beschreven kan worden.

  Inhoudelijke teksten hebben als nadeel dat ze meer ruimte vragen en meer tijd om het op te schrijven, maar het kan wel.
  Mij lijkt het handiger de namen van alternatieve websites als DLMplus.nl op te schrijven. De kans dat het snel wordt verwijderd zal kleiner zijn dan bij (kritische) teksten.

  Hopelijk zijn er nieuwsgierigen die het opzoeken en is er een deel van hen waar het aanslaat of minimaal twijfel opwekt.
  Dit idee lijkt me ook iets voor vergelijkbare buitenlandse sites. Is er iemand die deze kent en wil benaderen ?

 5. hoe komt het dat de artsen op de OK urenlang kunnen werken met een masker?
  Metingen door mijzelf van bloedzuurstofgehalte geven niet tot nauwelijks een verlaging van zuurstof in het bloed aan wanneer ik een masker op heb,ik ben nog nooit onder de 97procent gekomen

 6. Het is haast niet te doen na zo veel jaren van indoctrinatie, maar vooruit dan maar weer: het hele idee dat mensen hebben meegekregen omtrent een virus is gebaseerd op de economische belangen van de farmaceutische industrie. Een “virus” leeft niet, beweegt niet en is geen op zichzelf bestaand organisme zoals een bacterie. Het is alleen maar een complexe bundel proteïnen, meestal mRNA. De gekleurde 3D-afbeeldingen die we te zien krijgen zijn “artist impressions”. Wat je daarentegen onder een elektronenmicroscoop ziet, zijn 2D-beelden in zwart-wit. De interpretatie van wat je dan denkt te zien is bovendien erg arbitrair. Je kunt niet direct bewegende beelden waarnemen van een virus dat een cel binnendringt en zelfs als dat al zou kunnen, is het niet mogelijk te bepalen wat dit dan voor gevolgen zou kunnen hebben. Voor zover men dan al eens echte opnames laat zien, zijn dat exosomen (lichaamseigen excreties waarin het mRNA verkapseld ligt, als onderdeel van het opruimproces van het immuunsysteem). De herkomst van het mRNA, dat men kan aantonen met behulp van de berucht onbetrouwbare COVID-19-test, kan heel divers zijn en de aanwezigheid ervan is niet specifiek voor SARS-CoV-2 (dat men nog steeds heeft kunnen isoleren).

  Dat die exosomen het lichaam zouden kunnen verlaten via de vermeende aerosolen is net zo onwaarschijnlijk als dat witte bloedcellen zouden kunnen worden uitgescheiden. Het is gewoon complete onzin. Met bacteriën daarentegen is dit een heel ander verhaal.

  De diameter van exosomen is zo’n 100 nm. Een muilkorf is – daarbij vergeleken – net zoiets als kippengaas om fijne zoutkristallen tegen te houden. Eveneens complete onzin dus.

  Medisch gezien zijn de huidige maatregelen volslagen irrelevant. Voor de economie is het allemaal ook niet erg bevorderlijk. Democratie bestaat niet meer. Dus wat blijft er over? Waar het werkelijk om gaat is dat je publiekelijk laat zien dat je je overgeeft aan iets dat veel wegheeft van een nieuwe religie: het is een initiatieritueel. Je gelaat bedekken is een rituele handeling: je oude persona moet namelijk verdwijnen om plaats te maken voor je nieuwe rol in de komende wereldorde. Eindeloos vaak je handen wassen (erg onverstandig trouwens) is ook een ritueel: het oude moet worden weggewassen om plaats te maken voor het nieuwe. Informatie censureren is als een boekverbranding; verbranding: ook een ritueel. Net zoals dat je een religie niet mag bevragen, zo geldt dat ook voor de corona-rituelen: gewoon doen en niet nadenken, want de hogepriesters weten het het beste. Er zijn volgelingen die worden beloond en afvalligen die gewetenloos mogen worden afgestraft. De focus ligt vooral op volslagen irrationele angst, niet op concrete feiten (want die verstoren het initiatieproces).

  Wanneer iets helemaal duidelijk en concreet is, hoef je mensen niet ergens toe te bewegen via trucjes zoals angst en tegenstrijdige informatie. Dat er inmiddels al meer mensen zijn overleden aan de gevolgen van welvaartsziekten en andere besmettelijke aandoeningen, daar hoor je niets over. Het gaat dus niet om het welzijn van de bevolking, maar om een agenda waar men niet openlijk en eerlijk over kan / wil praten. Op dat moment moet men allerlei trucjes verzinnen om mensen te motiveren. Verwarrende informatie, willekeur in de dagelijkse praktijk en paniek zaaien, geven gewoon aan dat er iets niet klopt. Mensen zien het niet want ze hebben nooit geleerd zelfstandig na te denken of zelf dingen uit te zoeken en bovendien is “zekerheid” (of de schijn daarvan) belangrijker. Bijgevolg riskeert men liever hersenbeschadiging door het dragen van een muilkorf dan dat men zich afvraagt hoe het nou zit met het recht op zelfbeschikking of met al die zogenaamde vrijheden in deze zogenaamde democratie.

 7. Sorry maar ik hoop echt dat dit artikel in een sarcastische noot is geschreven. Muilkorf? “Het mondmasker veroorzaakt zuurstofgebrek en een overschot aan kooldioxide.”??? Man mensen op de OK die hele dagen die dingen dragen hebben een serieus probleem dan ?? Virus wat zich sneller vermenigvuldigd omdat je het in en uit ademt via het masker? Uhh ? ik ken geen onderzoek die die stelling onderbouwt.

  Mondmaskers beschadigen niets, je krijgt nog steeds voldoende zuurstof binnen, no worries. Het is wel even wennen inderdaad en comfortabel is anders. De meeste mondmaskers filteren de lucht inderdaad niet, maar zie het als een spatscherm…natuurlijk zullen er partikels door of langs het masker vliegen bij het praten, hoesten of niezen, maar het meeste (vooral meevliegend speeksel wat het virus kan meedragen) wordt wel opgevangen en daar gaat het om…

  Waar het helaas heel vaak mis gaat is dat mensen ondanks het dragen van een mondkapje nog steeds heel veel aan hun gezicht zitten en dát is nou net hetgene wat je niet moet doen. Eerst handen wassen, dan aan je gezicht zitten, want dit is de grootste boosdoener bij het oplopen van een virus ?

 8. Wat kunnen we dan doen om geen mondmaskers te hoeven dragen in winkels, supermarkten, mini verplaatsing in hotels en restaurant.
  Ik wil geen boetes betalen? Welke acties? Wat doen we samen/apart???

 9. Vreemd. Blijkbaar is het medische mondkapje, waarmee u zegt ervaring te hebben, gezonder voor de drager.

 10. Natasja, deze neuroloog spreekt over de verplichte NIET medische mondkapjes. Vergelijk aub geen appels met peren.

 11. Er zijn daarenboven ogenblikkelijk in the picture termen bv ‘ georganiseerde stalking en hyper daadwerkelijke ‘ voortdurend ‘ ongewenste intimiteit ‘ waaronder al hetgeen , met als alibi een virus, vanuit de overheid , aan ons opgelegd , zoiezo reeksen van rechtszaken te ondernemen, die in feite ook allen volledig vanuit ‘ een mensheids-metoo, ‘ onder de aandacht te brengen zijn.

  Het ‘ metoo – concept ‘ , zoals inmiddels praktijk in reeksen van veroordelingen , waarin immer centraal staat hoe mensen in terugblik her-beleven hoe machts-misbruik hen bewoog tot meegaandheid ( tegen hun wil ) vanuit angst.

  Dat zelfde bewustzijns-concept is niet minder toepasselijk op wat , grote aantallen , thans via de route van angst – oproepen/ zaaien / onderhouden en vanuit die onderwerping , die ditmaal, ultiem geraffineerd in elkaar zit, dan werkelijk bewerkstelligen dat de voor onze veiligheid en volksgezondheid ( pardon ?!!!) ‘ voor ons bestwil dus , over onszelf en elkaar afgeroepen sociale controle, dieper en verder gaande dan ooit eerder , ( alhoewel, godsdiensten zijn ook zo georganiseerd ! De geschiedenis van de angst moet nog geschreven worden , maar bestaat immer uit de drie componenten waarmee ‘ metoo ‘ zichzelf ook wist te profileren tot herkenning, en die 3 bestanddelen , zijn het dna van alle macht , en angst, onderwerping en instandhouding van dit recept waaraan identiteiten hun hyper misplaatste eigenwaarde ontlenen, en ermee onderhouden ,inclusief veelal de horigen , dus de slachtoffers, inschikkelijken, gehoorzamen, en elkaar in vereenzelviging daarmee controlerende en er onder houdende!

  Ik vermoed dat wanneer je ‘ wat er gebeurt ‘ , in al deze ‘ verhalen ‘ , neerkomt op ‘ ontwaken versus, het via reeksen van bekende methoden, alles en iedereen ( inclusief zichzelf ) vast willen houden binnen wat ‘ al voorbij is ‘ . In feite staat hier dan ook niet minder dan ‘ alles dat van gisteren is ‘ tegenover de tegenwoordigheid van geest van het permanent onbekende volstrekt referentieloos nieuwe heden. In welke laatste onbeschreven feitelijkheid we voortdurend geboren worden.
  Maar daarmee is in beeld- onder ogen – een gebeuren waarin alles wat gebaseerd is op macht , thans stervende is. Voor alles wat zich met de daarmee gegeven identiteiten / vermeende eigenwaarde / stuiptrekkend binnen al de over de aarde verspreide en gegeven machtsstructuren, in stand wil houden , tegenover het alom en zeer divers ontwaken van de miljarden , tegenover al deze al voorbij zijnde , maar nog hevig op ook ogenschijnlijk diverse manieren , werkelijkheids-claims, geeft de verwarrende verwikkeling aan , waar deze diagnose waarin een metoo in ruimer begrepen zin, zich laat openbaren als een tool dat , wat zich thans voltrekt vanuit blinde macht , waarin we ons ongekend en opgelegd en er in mee spelend , niets dan ongewenste intimiteiten, stalking en alle vormen van te benoemen machtsmisbruik laten overkomen, ditmaal voorkomend en optredend in het zich daarvoor lenende verhaal van een virus, dat in zichzelf , slechts ter onderhoud van ons immuunsysteem , op een bodem van woeker en fijnstof , zich wist te ontwikkelen tot resistentie . Waarbij overigens niet perse de allereerste resistentie de mens zelf hoeft te zijn, maar de resistentie van de voorwaarden voor zuurstof, leven, bestaan, en dat is een aarde en kosmos, bevrijd van het alom
  heersen van de georganiseerde onmacht, die steeds meer doorgelicht in het ontwaken van de aarde en miljarden mensen, nog slechts weet op te treden in deze macabere dans van alles wat macht heeft en onderhoud , edoch nergens nog de mens representeert. Alleen in dat licht is de wereldwijde representatie-crisis te doorschouwen. Want niemand vertegenwoordigt nog iemand , een ultieme mindsetting om het ‘ metoo-besef ‘ , een herken concept kan zijn, voor ruimer gebruik, dan de eerste aanwendingen. Zoals we eveneens mogen beseffen , dat wanneer het licht wordt aangestoken, het niet zo is, dat er iemand tussen de opkomende zon, en de mensheid hoeft te gaan staan , om die daadwerkelijkheid te gaan verkopen, want dat ‘ het verkopen ‘ , is over , voorbij.

 12. Wat een onrust wordt gezaaid met deze ‘informatie’. Een treinrit ( met mondmasker) wordt nu dus een levensgevaarlijke onderneming? Wie help je met deze informatie?

 13. Uit de reactie’s op te maken van verschillende personen die een tegen bericht geven omtrent het gebruik van de mondkapjes, vind ik niet onderbouwend. De Neurologe heeft het hier over niet medische mondkapjes waar dit kan optreden, ikzelf heb hier last van,mijn saturatie zakt onder de 95% En waardoor ik duizelig wordt.en mijn functie als Taxichauffeur niet op een veilige wijze kan uitvoeren.En dit wordt verplichtend opgelegd.Deze mensen die dit tegen spreken moeten maar eens goed hun huiswerk gaan doen.

 14. In Azië dragen ze al tientallen jaren mondkapjes , hoor er weinig van dat men daar last heeft van zuurstofgebrek.?.

 15. Natasja; De omgeving binnen een OK is steriel, alles is aangepast, zoals zuurstoftoevoer en ventilatie. Er is een fors protocol hoe met medische mond-neus maskers om te gaan.

  Hieronder de uitleg van een OK verpleegkundige mbt. de werking van een NIET-medisch mondkapje;
  En mijn tip is toch verdraaid goed te luisteren naar medici die vertellen wat de gevolgen zijn voor de gezondheid!

  Bij het verbranden van glucose komt kooldioxyde vrij:

  C6H12O6 + 6 O2 => 6 CO2 + 6 H2O + energie.

  Kooldioxyde en water reageren met elkaar, waarbij koolzuur ontstaat wat makkelijk uit elkaar valt, waarbij H+deeltjes vrijkomen:

  CO2 + H2O => H2CO3 => HCO3- + H+

  Dit wordt normaal uitgeademd. Als je de adem bewust inhoudt, stapelen de H+

  deeltjes zich op en wordt het bloed zuurder. Dit noemt men ‘respiratoire acidose’.

  Dit geeft een sterke prikkel aan het ademcentrum, waardoor je weer gaat ademhalen. M.a.w. Men gaat hyperventileren. Mondkapjes dus zeer ongezond!”

 16. [robvellekoop schreef:
  3 OKTOBER 2020 OM 09:58
  Natasja, deze neuroloog spreekt over de verplichte NIET medische mondkapjes. Vergelijk aub geen appels met peren.]

  Niet medische mondmaskers laten ook gewoon zuurstof door! Het meest benauwende mondmasker wat ik regelmatig heb moeten dragen is een FFP2-masker en ja daar moet je even goed aan wennen, maar zelfs dat masker laat gewoon voldoende zuurstof door…dan zullen die Action maskers dat ook wel doen niet waar?

  Geloof wat je wilt geloven, maar ik zie nergens een fatsoenlijke onderbouwing van haar stellingen in de vorm van medische gerelateerde onderzoeken, zoals ik zou mogen verwachten van een neuroloog.

  Er wordt veel te veel valse informatie verspreid wat voor veel verwarring en frustraties zorgt onder de mensen. Genoeg mensen die deze situatie aangrijpen om zelf in de spotlights te komen, zij het met onzin artikelen als bovenstaande, zij het met hele complottheoriën. Het creërt niets anders dan nog meer angst en dat is gewoon absoluut niet oké.

 17. Andrea, je mag alles roepen, maar dan moet je bij mij wel kunnen toelichten waarom het onzin is. Ga je gang zou ik zeggen!

 18. Ik geef door wat de neuroloog aan ons vertelt. Deze neuroloog meldt niet dat niet medische kapjes GEEN zuurstof doorlaten. Zij geeft aan dat de zuurstoftoevoer sterk verminderd wordt waardoor een mens MINDER zuurstof krijgt.

  Wat #fatsoenlijke# onderbouwing betreft, je stelt dat een masker zuurstof doorlaat en je onderbouwt dit door te suggereren dat jij regelmatig mondkapjes hebt gedragen.

  Vervolgens spring je naar jouw conclusie: er wordt veel te veel valse info verstrekt en dan is het tegenwoordig gangbaar om het woord complottheorie in de discussie te gooien. Zo van als je me niet wilt geloven, nou het lijkt wel een complottheorie. Kortom ook bij jou heeft de maandenlange propaganda zijn uitwerking niet gemist. Wat mij betreft draag je braaf de voorgeschreven niet medische mondkapjes, maar leg anderen dit niet op. Dan zijn jouw beweringen geen enkel probleem.

 19. Dus omdat jij er weinig klachten over hoort vanuit Azië zijn de mondkapjes voor jou geen probleem.

 20. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Wanneer houdt dit gekeuvel onderhand eens op..joh…
  Je kan geen tv kanaal of radio aan zetten of het geouwehoer over covid-19 is er wel op…wat een gezeik zeg….een testje hier…een doekje hier…een kapje daar…een ander halfje hier….een handen wasje daar….ik ben ge-hersens spoelt.
  Vroeger heb ik ook niet geluisterd naar wat mijn ouders allemaal zegde…op de scholen had ik er ook geen oren naar…laat staan dat ik nu wel naar meester mark rutte zou luisteren???
  Pleur toch eens op man…

  Kijk eens naar hoe de CIA weer eens lekker aan het klooien is met Navalny,hoe de president op dit moment internationaal vals beschuldigd woord,zelfs door Minister Blok.
  Hoe dat er een dame die alleen maar verstand heeft van –het aanrecht–de nieuwe president van Wit-Rusland zou moeten worden door de westerse dictators.

  Dat Turkije een valse berisping krijgt van dit geweldige Bussel,omdat die olie en gas zoekt in een zee die blijkbaar van een ander is….nou kijk dan toch ook nog maar eens heel erg goed wat de USA aan het stelen en helen is…wat kamp Israël aan het stelen is van grond gebied en in de Golanhoogten.

  Dat er een kei harde Brexit op komst is dat de Holland BV nog meer schade op GAAT leveren…..op naar de Nexit. …EERST HET EIGEN VOLK DAN HET BUITENLAND.

  Ik dank U!

 21. Mij interesseert de kwaliteit van die mondkapjes in het geheel niet. Zo ver kom ik niet eens. Maar de weinige keren dat ik zo’n achterlijk ding in een winkel moet dragen voel ik wel degelijk een lichte weerstand in mijn ademhaling. Knap irritant dus en nergens voor nodig. Op ons terrein is het dragen van maskers en de angstig dappere por met de elleboog verboden en er wordt binnenshuis nog lekker ouderwets gerookt. Mensen die niet willen roken zijn van harte welkom maar dat moeten ze dan maar even buiten doen.

 22. De hoofdvirologe Maria Rita Gismondo (66) van het Ospedale Luigi Sacco, vertelde onlangs in Berlijn dat zij publiekelijk is aangevallen en onder druk gezet door de Italiaanse overheid om op te houden verklaringen af te leggen omtrent de werkelijke situatie in Lombardije. In Italië werd de noodtoestand afgekondigd toen er slechts 4 ‘corona’-patiënten waren. Ze beschouwt SARS-CoV-2 nog steeds als de oorzaak van een milde griep die al ruim vóór de maatregelen aanwezig was onder de bevolking. In november 2019 werd het virion toevallig al in rivierwater ontdekt door medewerkers van een milieucontroledienst in Milaan. “Kennelijk willen mensen liever paniek.” Gismondo zegt verder dat het dragen van mondkapjes gevaarlijk is voor de gezondheid.

  ————————–

  Als lid van de Adviserende Wetenschappelijk Raad van de Ierse regering en van de ‘International Science Advisory Board’ is Dr. Dolores Cahill een vooraanstaand wetenschapper op het gebied van biomedicijnen.

  Dolores:

  “Mondkapjes verminderen de zuurstofopname, brengen het lichaam in een zuurstof-stress en daardoor wordt het immuunsysteem afgeremd.

  Er is geen basis voor social distancing, want er bestaan maar drie micro-organismen die zich op korte afstand verspreiden: tuberculose, pokken en ebola.

  Dit is de nieuwe idiotie: ons immuunsysteem zou er in 2020 plotseling mee ophouden.”

  ————————–

  Dr. Russel Blaylock (University of Mississippi Medical Center) verklaart op basis van een studie uit 2015 dat gelaatsmaskers nadelig zijn voor de gezondheid en nauwelijks effect hebben om besmettingen tegen te gaan.

  ————————–

  Prof. em. Dr. med. Sucharit Bhakdi:

  “Er bestaat geen wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit van gelaatsmaskers bij asymptomatische dragers van micro-organismen. In tegendeel: experts verklaren dat ze voor gezonde mensen juist schadelijk kunnen zijn.”

  ————————–

  Volgens de Duitse viroloog Hendrik Streeck, mag ná onderzoek in de regio Heinsberg nabij Sittard de volgende conclusie worden getrokken: “Het ‘coronavirus’ wordt niet doorgegeven via klinken, gsm’s, afstandsbedieningen, katten of in kapsalons of winkels.”

  ————————–

  Dr. Stoian Alexov, een vooraanstaand patholoog, verklaarde dat hij en zijn Europese collega’s geen bewijs hebben gevonden voor de veronderstelling dat er in Europa mensen zouden zijn gestorven door het “coronavirus”. Volgens hem is er geen bewijs voor de aanwezigheid van een pandemie. “Een ‘corona’-besmetting leidt niet tot de dood. De griep kan wel tot de dood leiden,” benadrukte hij.

  ————————–

  De Duitse lijkschouwer, Klaus Püschel, die meer dan 140 “corona”-doden onderzocht, zei op de Duitse Tv dat de hysterie rond het “coronavirus” overtrokken is.

  ————————–

  Meer dan 500 Duitse artsen en wetenschappers hebben zich aangesloten bij een extraparlementaire onderzoekscommissie om te onderzoeken wat er nou werkelijk gaande is op onze planeet met betrekking tot COVID-19.

  De resultaten van hun bevindingen worden hevig gecensureerd op alle social media-platformen, evenals berichten die deze bevindingen aanhalen.

  Dr. Heiko Schöning, één van de aanvoerders van deze commissie, heeft het volgende gezegd: “We beschikken over heel veel bewijzen om aan te tonen dat het wereldwijde verhaal omtrent de werkelijke aard van SARS-CoV-2 nep is. Er bestaat in werkelijkheid niet meer gevaar dan voor griep.”

  ————————–

  Andrew Kaufman, M.D.:

  “Men heeft in longvocht RNA gevonden waarvoor men al meteen een RT-PCR-test heeft ontwikkeld zonder eerst iets te hebben kunnen bewijzen ten aanzien van de oorsprong van het gevonden materiaal. Men kan het bestaan van een bepaalde RNA-sequentie hiermee aantonen, maar dat zegt niets over de herkomst ervan en dus is de gebruikte test niet betrouwbaar (zo’n test heeft, zelfs met een betrouwbare referentie, een foutmarge en daar komt nu dan nog een geschatte marge van 80% vals-positieve resultaten bovenop). New York Times: 90% of all US COVID cases are false positives.

  Onze lichaamscellen bevatten vesikels en organellen met een membraan. Op regelmatige basis kunnen hier exosomen uit worden afgescheiden onder invloed van stressoren zoals (electromagnetische) straling (5G kan – bewezen – DNA beschadigen), gifstoffen, (long)kanker, stress, angst, enz.”

  ————————–

  James Hildreth, M.D.:”COVID-19 is geen virus maar een lichaamseigen exosoom.”

  Exosomen zijn juist noodzakelijk om ons lichaam te bevrijden van toxische stoffen.

  ————————–

  Vlak voor zijn dood in 2019 deed Etienne de Harven, patholoog en vooraanstaand onderzoeker op het vlak van virologie, de volgende uitspraak:

  “We maken nooit een viruspandemie mee. Wat we wel meemaken is een angstepidemie. Zowel de media als de farmaceutische industrie zijn hier vooral verantwoordelijk voor door angst te versterken. Die angsten leiden altijd tot fantastische winstmarges.

  Hypothesen omtrent het bestaan van deze virussen worden bijna nooit geverifieerd door middel van empirisch onderzoek of de gepaste controles. Zij komen tot stand via consensus. Dit wordt dan al snel een dogma dat efficiënt wordt verspreid op een quasireligieuze manier door de media, waarbij verzekerd wordt dat alleen die research wordt gefinancierd die het dogma bevestigt. Onderzoek dat alternatieve hypothesen kan bevestigen, wordt uitgesloten.

  Censuur is een belangrijk instrument om afwijkende visies in het debat uit te sluiten op verschillende niveaus via populaire media en wetenschappelijke publicaties.”

  ————————–

  Professoren Tom Jefferson en Carl Heneghan analyseerden 25 papers over “corona”-testen en kwamen tot de ontdekking dat in een Italiaanse regio meer dan de helft van de uitslagen vals-positief was. De onbetrouwbare test kan verklaren waarom het aantal besmettingsgevallen opeens snel stijgt in landen zoals Groot-Brittannië en Nederland, terwijl er nauwelijks mensen sterven aan het “virus”.

  ————————–

  Professor Yitzhak Ben Israël, tevens lid van de adviesraad van Teva Parmaceutical Industries, legde de cijfers van de verspreiding van het “corona”-virus in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Italië, Israël, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Spanje naast elkaar.

  Wat blijkt: het virus gedraagt zich – ongeacht de genomen maatregelen – overal exact hetzelfde, zowel in landen met zeer strenge quarantaine zoals Spanje en Italië, als in Zweden, dat amper social distancing invoerde. Dat betekent dat het verwoesten van de economie, zoals nu ook in Nederland gebeurt, totaal onnodig is en onmiddellijk kan worden teruggedraaid.

  ————————–

  Dr. Stefan Lanka, viroloog en moleculair bioloog, vertelt dat de in de media getoonde afbeeldingen van zogenaamde virussen in werkelijkheid composities zijn die door ontwerpers worden gemaakt met bepaalde software, op basis van overtuigingen waarvan de correctheid nooit is bewezen via empirisch onderzoek.

  Dr. Stefan Lanka gebruikt het woord “virus” zelf niet meer omdat hij niet meer gelooft in de ruim 100 jaar oude en nog steeds onbewezen theorie van ziekmakende micro-organismen. Hij is bekend om zijn onderzoek naar een virusachtig object dat hij aantrof in zee-algen. Sinds 1994 twijfelt hij aan het bestaan van een HIV-virus en de laatste jaren heeft hij bekend gemaakt dat er geen wetenschappelijk solide onderzoeksresultaten bestaan waarin wordt bewezen dat medisch relevante virussen überhaupt wel bestaan. Drie jaar geleden zei hij in het inmiddels beroemde Zenger-interview:

  “Ik bestudeer al heel lang alles wat met virologie te maken heeft. Het is heel makkelijk om aan te tonen dat het Aids-virus niet eens bestaat omdat ik mij realiseerde dat de hele groep waartoe dit vermeende virus wordt gerekend, de retrovirussen, niet eens bestaat. Hetzelfde geldt voor alle andere virussen waarvan de farmaceutische industrie beweert dat ze levensgevaarlijk zouden zijn.”

  Er bestaat in de beschikbare literatuur dus geen bewijs voor het bestaan van ziekmakende virussen en Dr. Stefan Lanka spoort mensen aan hem niet te geloven maar om zelf vragen te stellen aan overheidsinstellingen. In september 2001 heeft hij samen met Karl Krafeld een boek gepubliceerd “Impfen – Völkermord im dritten Jahrtausend?” (Inenten – genocide in het derde millennium?). Ook in dat boek geven ze aan dat er nog steeds geen bewijs is geleverd voor het bestaan van medisch relevante virussen.

 23. Er wordt gesproken over mondkapjes die in de ok worden gebruikt
  Er wordt gesproken welke de tandarts draagt
  We hebben het over de gewone mondkapjes ??
  Maar er staat duidelijk bij in het verhaal dat je hersen beschadiging oploopt als je geruime tijd (langer dan 3 minuten)
  Iedereen die het benauwd krijgt maakt als eerste zijn of haar mond vrij .Al die artsen die een eigen mening hebben maken het niet echt duidelijk voor de mensen die toch al onzeker zijn .
  Ik zou zeggen vaar de koers op je eigen kompas ,doe wat je zelf goed vindt en luister niet naar iedereen .
  Iedereen die tegen de regels zal met argumenten aankomen ,en iedereen die het er mee eens is zal die proberen te ontkrachten .Wens iedereen heel veel wijsheid

 24. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Covid-19/corona is geen pandemie,maar een plandemie!!

  Ik dank U!

 25. Nee Rob ik werk al 10 jaar in de gezondheidszorg op de operatiekamer, daar heb ik mijn ervaring en mijn kennis vandaan. Ik heb in deze 10 jaar noch bij mijzelf noch bij mijn hardwerkende collega’s klachten wat betreft zuurstoftekort ervaren. Ik beweer zeker niet alle wijsheid in pacht te hebben, maar dit is toch echt duidelijk onzin.

  Maar ik hoef u niets te verantwoorden. Ik kijk gewoon kritisch naar een artikel en zie nergens een onderzoek wat mevrouw haar stellingen onderbouwt. Zij komt met dit soort stellingen en hoort dit als een professional te onderbouwen. Klaar.

  Geloof gerust dat men minder zuurstof krijgt, maar mevrouw spreekt zichzelf zwaar tegen. Enig idee hoe groot een zuurstof (O2) molecuul is? Zoek dat eens op en lees het stuk over de grootte van het virus… Maar goed propageer vooral deze onzin! Dot was mijn laatste bericht, want mensen als u zijn helaas toch niet voor rede vatbaar.

  Gelukkig zijn er ook nog mensen die ook inzien hoeveel onzin er hier verkondigd wordt. https://www.volksverpetzer.de/corona-faktencheck/griesz-brisson-zerlegt/

 26. @ natasja en anderen die voor een masker zijn of muilkorf..

  Weet het alleen medisch niet maar waarvoor wel.. masker als doel andere bang maken, jezelf monddood maken, vrijheden weggeven VOOR WAT!

  Vertel wat ik meemaak, lees en zie… aub doe wat onderzoek naar de nieuwe wereld order de plannen van de elite, volg het geld en je komt overal achter, puzzelstukjes zullen hopelijk connecten (als je eenmaal weet hoe hun spelletje werkt en wie ze allemaal onder controle hebben)..

 27. @Natasja
  Ik kijk ook kritisch naar al die filmpjes net als Rob trouwens. Maar de discussie of mondkapjes helpen of niet doet eigenlijk niet ter zake. Daarom vind ik de video van de neuroloog ook niet belangrijk.
  Als je graag een mondkapje draagt en je denkt dat dit bijdraagt tegen de verspreiding van het virus,ga je gang.
  Maaarr,ga het dragen van mondkapjes niet opdringen aan mensen die daar anders over denken.
  En daar gaat de discussie nu over.
  Je bent verantwoordelijk voor je eigen gezondheid, niet voor iemand anders z’n gezondheid.
  Dat betekent dus ook dat medewerkers in de zorg verantwoordelijk zijn voor hun eigen gezondheid.Dat hebben ze zelf in de hand.En dan zullen de problemen in verpleeghuizen en ziekenhuizen vanzelf minder worden.
  Ik heb hier beneden een aantal links toegevoegd over mondkapjes en een interview met 1 van de beste dokters,wetenschapper ter wereld, Zach Bush.
  Deze man is niet direct afhankelijk van iets of iemand en al een hele tijd vooraanstaand.
  Hij legt uit hoe de wereld in elkaar zit en dat we eigenlijk helemaal niet bang hoeven te zijn.
  Veel kijkplezier.
  https://www.bitchute.com/video/rlWESmrijl8Q/
  https://www.bitchute.com/video/pICQnZVzhmQq/
  https://advances.sciencemag.org/highwire/powerpoint/238202
  https://stichtingvaccinvrij.nl/covid-19/

 28. Onzin. Mondmaskers worden al eeuwen gebruikt in de medische wereld. Ik kan mij niet voorstellen dat als het echt slecht is dit nog steeds in ziekenhuizen, dierenpraktijken word gebruikt laat staan in China waar ze dit voor corona ook gebruikten door luchtvervuiling.

  Ik begrijp de lasten maar elke keer dit soort artikelen zorgen voor ruzies. Corona vermoord mensen en is veroorzaker van deze maatregelen. Als wij echt van dit virus af willen incl van de maatregelen moeten we eerst corona verslaan. Mensen wouden de mondkapjes plicht voor deze in ging. En nu komen daar weer negatieve dingen over.

  Tuurlijk zal er ergens waarheid in zitten maar longpatiënten struggelen dagelijks met dit probleem al zonder mondkapje. Als ik ergens me druk om maak is het de zorg en de longpatiënten die met de mondkapjes moeten lopen. Wij als niet longpatiënten houden dit langer vol dan zij en wij kunnen ze tussendoor af zetten de zorg niet en de longpatiënten krijgen dubbel op de lasten

 29. Meneer kuiper, zou niet graag door iemand met dat percentage van 97%
  geopereerd willen worden?
  Heb zelf als zorgverlener ermee(saturatiemeter) gewerkt en dan begint juist de symptomen van alertheidgebrek of tekort op te treden?

 30. @Kimberley
  Kijk nu eerst even naar de video https://stichtingvaccinvrij.nl/covid-19/
  De onderste in het rijtje met Zach Bush. Het is slecht en niet aan te raden om een oorlog te beginnen tegen virussen aangezien ze een deel van ons eigen zijn. We kunnen niet zonder ze.
  En trouwens het is onbegonnen werk. Let it go.

 31. “Mondmaskers worden al eeuwen gebruikt in de medische wereld.” Euh, nou nee, niet echt. Het staat misschien interessant, maar dat is medisch gezien niet erg relevant. In de medische wereld worden vaker allerlei zaken in de praktijk toegepast terwijl studies aantonen dat bijvoorbeeld diverse stoffen of ingrepen schadelijk zijn. Het woord “bijwerking” is een eufemisme voor vergiftigingsverschijnselen. De status van een witte jas is geen garantie voor een soort absolute onfeilbaarheid of denken alles te kunnen weten of overzien.

  “Ik kan mij niet voorstellen dat als het echt slecht …” Mensen doen nog steeds zoveel dingen die echt slecht zijn. Dat is niets bijzonders. Men verdient miljarden aan de verkoop van tabak en alcohol. Dat is belangrijker dan volksgezondheid.

  “Ik begrijp de lasten maar elke keer dit soort artikelen zorgen voor ruzies.” Je bedoelt dat je braaf volgzaam het gewenste riedeltje moet afsteken, want erbij horen is belangrijker dan inhoudelijk correcte informatie. Mensen kiezen voor hun eigen emoties en het is niet erg zinnig om anderen aan te wijzen als de bron daarvan. Emotionele volwassenheid kan helpen om om te gaan met informatie die men niet kan / wil begrijpen. Het hele bestaan is trouwens een constante confrontatie met zaken die wellicht niet in de smaak vallen, maar wat is het nut van verzet daartegen?

  “Als wij echt van dit virus af willen …” Men heeft SARS-CoV-2 nog nooit geïsoleerd en er bestaat geen betrouwbare test om de aanwezigheid ervan aan te tonen. Bovendien heeft men nooit iets gedaan met de Koch-postulaten om eenduidig een verband aan te tonnen tussen ziekteverschijnselen, die overigens zeer sterk uiteenlopen, en de aanwezigheid van SARS-CoV-2.

  ” … moeten we eerst corona verslaan.” Maakbaarheid is een illusie en er valt niets te ‘verslaan’ (het is ook niet zo dat alles in dit bestaan moet worden gezien als een strijd).

  “En nu komen daar weer negatieve dingen over.” Het is een eigen keuze om een bepaald betekenismodel te hanteren. Het doet er niet toe om situaties te voorzien van labels zoals negatief of wat dan ook.

  “Wij als niet longpatiënten houden dit langer vol …” Je kunt ook geloven dat je iets “doet” door met een komkommer rond te lopen: dat is net zo zinnig als een muilkorf dragen.

  Men noemt de huidige situatie een “pandemie”. Waar zijn dan al die miljoenen sterfgevallen die bij dat begrip passen (na ruim 6 maanden)? Meer mensen overlijden nog steeds ieder jaar aan allerlei andere besmettelijke aandoeningen waar men nooit iets over hoort. Dit gebeurt al miljoenen jaren lang en de mensheid is kennelijk nog steeds niet uitgestorven.

  Jaarlijks overlijden nog steeds heel veel mensen aan de gevolgen van een besmetting die ze in het ziekenhuis oplopen na een operatie, ondanks allerlei maatregelen zoals het gebruik van mondkapjes. Daar hoeft men geen meningen over te hebben want de feiten liggen er gewoon, voor iedereen na te gaan.

 32. Het is maar een masker
  Het is maar 1.5 meter
  Het is maar een Spoedwet
  Het is maar je vrijheid!

  Om eventueel 2% van de vaak oudere en zwakkere mensen te redden, moet de overige 98% hun hele leven aanpassen en moet hiervoor de hele economie naar de verdommenis geholpen worden?!

  Ik wil best rekening houden met een ander maar niet volgens de buiten-proportionele regels van de overheid.

 33. Even een totaal andere vraag
  Wat men tegenwoordig gebruikt als mondmaskers
  Ken ik als zijnde stofmaskers
  Als het klopt wat de dame hierboven zegt
  Dan lijdt een merendeel van de bouwvakkers , metaalarbeiders en andere beroepen die deze maskers voor corona ,gebruikte tijdens hun werk
  Nou heb ik niet echt veel liefde voor de overheid
  Keer op keer heeft ze de arbeider belazerd denkende aan asbest en chroom 6
  Dus nogmaals mijn vraag
  “Op welk termijn is het dragen van een mondmasker schadelijk voor de hersenen ?
  Is dat bij een 8 urige werkdag voor meerdere weken schadelijker ? “

 34. Volgens de neuroloog lopen de hersenen al onherstelbare schade op na drie minuten zuurstofgebrek.

 35. Het lijkt soms wel dat je mensen haast moet bekeren, alsof het om religieuze verschillen gaat :-). Doen we ook nog iets met de resultaten van wetenschappelijke studies of de praktijkkennis / -ervaring van artsen?

  Voorbeelden:

  FOX News meldt dat tandartsen zorgwekkende gebitsproblemen melden, zoals rottende kiezen, terugtrekkend tandvlees en een slechte adem, als gevolg van het dragen van mondkapjes. Dr. Rob Ramondi van One Manhattan Dental meldt dat men tandvleesontstekingen ziet en gaatjes bij mensen die daar voorheen nooit last van hadden. Mensen gaan namelijk vooral door de mond heen ademen en daardoor komt er te weinig stikstofoxide in het bloed waardoor bloedvaten niet voldoende verwijden. De neusholte verwarmt en filtert bovendien de lucht voordat deze wordt ingeademd.

  Link: https://www.foxnews.com/health/mask-mouth-dentists-new-term

  De American Stroke Association vermeldt een studie waaruit blijkt dat mensen met tandvleesproblemen twee maal meer kans hebben op herseninfarcten als gevolg van verharding van belangrijke slagaders naar de hersenen.

  Link: https://newsroom.heart.org/news/gum-disease-inflammation-hardened-arteries-may-be-linked-to-stroke-risk?preview=2ab5

  Prof. Denis Rancourt vermeldt: “Masks Don’t Work”. Hij geeft aan dat mondkapjes ook nooit een significante bijdrage hebben geleverd aan de vermindering van de jaarlijks grote aantallen mensen die overlijden aan de gevolgen van griep.

  Link: Masks Don’t Work, A review of science relevant to COVID-19 social policy: https://muchadoaboutcorona.ca/wp-content/uploads/2020/07/masks-dont-work-rancourt.pdf

 36. Zuurstofgebrek en te veel koolmonoxide? Ik kan me er niks bij voorstellen. Heb 15 jaar gewerkt op de operatiekamers en heb toen dagelijks lange perioden een mondmasker moeten dragen en nooit iets gemerkt van zuurstofgebrek.

 37. Lucht bestaat uit 21% zuurstofgas. Wat we na één adem uitademen bestaat uit 16% zuurstofgas. We kunnen onze eigen adem meerdere keren in en uit ademen voordat de zuurstof op is. Met mondkapje komt er ook weer nieuwe lucht door het kapje. Daarbij de wetenschap van artsen/medici die de zuurstof met mondkapje meten, waar geen zuurstoftekort in het bloed wordt gemeten.. Wat voor punt wil ze dan maken.
  Daarnaast: hoezo heeft ze het erover dat het virus (0,8 micrometer) makkelijk door het mondkapje kan dringen omdat het kleiner is, maar later wordt er vermeld in dit artikel dat het virus niet meer weg kan door het dragen van het mondkapje(met poriën van 80 tot 500 micrometer)?
  Er worden alleen maar ‘feiten’ bij elkaar geraapt hier en daar, maar niet nagedacht over hoe het elkaar keihard tegenspreekt.

 38. Wat een heerlijke flauwekul.

  Er zijn al miljoenen chirurgen overleden of hebben hersenschade opgelopen omdat ze vrijwel dagelijks uren een mondkapje dragen.

  Miljoenen werklieden zijn overleden of hebben hersenschade opgelopen omdat ze tijdens hun werk een stofmasker op hebben.

  Wat zijn we weer heerlijk naïef

 39. Dan rest de vraag kunnen wij, ik, jij hier iets aan doen.. tegen spoedwet (is al doorgedrukt), tegen andere regels, tegen de elite…

  Uit ervaring geleerd dat dit niet werkt, kan wel informeren hierover.. maar denk dat de oplossingen bij onszelf ligt, in ons zelf.. we zijn alleen vergeten hoe ons geest, lichaam werkt…

  Weet ook niet alles maar weet wel dat protesten geen zin hebben en laatste wat ik denk is om ons energie te switchen.. ik ga ook weer me mind trainen na 18 jaar gestopt met smoken omdat ik dit persoonlijk belangrijk vind..

  Maja ieder zo zn eigen manier, mijn excuus als ik bot overkom wou het ff kwijt.. iig blijf wakker en probeer angst weg te slaan…

 40. Dank voor de prachtige illustratie van het wereldwijde overheidsbeleid van de waanzin.
  Je vraagt je werkelijk af hoe we hebben kunnen overleven tussen medio maart 2020 en 1 juni 2020 (periode zonder mondkapje) en de decennia, wat zeg ik eeuwen daarvoor.
  Ik denk dat alles simpel samen te vatten is: draag vooral het niet-medische mondkapje als je daar behoefte aan hebt, dat is voor mij een teken van erg weinig intelligentie.

 41. Toch nog even de reactie van 2 professionals in het programma de highwire van afgelopen donderdag. Er komen daar veel mensen aan het woord die verstand van zaken hebben. Het gekke hier in Nederland is dat het zelfs in sommige ziekenhuizen verplicht is om een masker te dragen. Dit blijkt bij navraag beslist te zijn door de managers die er geen verstand van hebben.
  Dus hier de link naar de laatste uitzending. Bij ongeveer 50 min begint het interview.
  thehighwire.com/videos/the-covid-defection-begins/

 42. aan al die schrijven mondmaskers worden al eeuwen gebruikt in de medische wereld ga eens na hoeveel medisch personeel te maken krijgt met beroertes of andere hersen beschadigingen eop latere leeftijd of tijdens hun cariere en spreek dan nog eens

 43. Ik werk in een fabriek, 5 uur per dag en werk hard, altijd zweten, in duitsland. Waar mondkapjes al maaanden verplicht zijn (en de situatie niks is veranderd door de invoering hiervan).
  Iedereen die zegt blablabla maakt niks uit voor je zuurstof gehalte blablabla artsen doen het ook 5 uur blablabla. Ga jij maar eens 5 uur hardlopen met een mondkapje. Ik word helemaal slecht hiervan, hoofpijn, licht in mn hoofd, en MERK dat ik gewoon te weinig zuurstof heb. Iedereen die daar een probleem mee heeft, dat ik deze maskers als misdadig zie, kan net als alle parlementsleden die voor het dragen van mondkapjes hebben gestemt dood neervallen, want dat zal mijn toekomst ook wel zijn gezien ik al helemaal niks van die vaccinatie wil weten.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.