Er komen meer c0r0namaatregelen en lockdowns, zal het groeiend verzet voldoende zijn?

Foto 123rf

Het einde van de lockdowns is niet in zicht. Evenmin als het stoppen van de 1,5 meter maatschappij. Voorlopig houden 160 regeringen aangestuurd door de WHO hun bevolking in een ijzeren greep van angst en geweld. Massa vaccinaties, een vaccinatiepas, armoede, verplichte mondmaskers, basisinkomen en een virusdreiging zijn voorlopig de ingrediënten voor meer machtsmisbruik.

De in maart 2020 gestarte eerste wereldwijde lockdown, gevolgd met een tweede in oktober 2020 ondervindt steeds meer verzet van de bevolking. Dat kan je zien in bijgaande video van eind oktober 2020. Niet gefilmd, maar wel meer en meer zichtbaar, zijn de maatregelen die er niet voor zijn om een zogenaamde pandemie te beteugelen, maar om een wereldomvattende dictatuur uit te rollen.

Bijna alle landen ter wereld doen mee. Hierbij gaan een of meer landen voor in het aanscherpen van de maatregelen en volgen de rest. Voortrekkers van de tweede lockdown zijn Australië (met name de staat New South Wales) en België.

Tijdens de aanloop naar de tweede lockdown zijn de mondmaskers geïntroduceerd als gedragsinstrument om mensen te leren 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Zo zullen steeds tijdens iedere volgende lockdown de maatregelen worden aangescherpt. Iedere voorgaande lockdown dient als opstapje naar de volgende. Denk aan de 1,5 meter die het resultaat is van de eerste lockdown en niet meer weggaat. Net als het muilkorfje dat is ingevoerd en blijvend zal zijn.

Let ook op dat iedere lockdown een andere schijnbare aanleiding heeft. De eerste lockdown in ons land zou nodig zijn geweest vanwege de dreiging van een mogelijk tekort aan IC units. De tweede i zou komen door groeiende aantallen besmettingen, oftewel positief getesten van de PCR onderzoeken.

Nu is het aan de bevolking hoe lang ze zich dieper en dieper de dictatuur in laten meevoeren. Het verzet hiertegen is er wel, maar nog lang niet krachtig genoeg, anders zouden de verschillende regeringen niet de maatregelen strikter maken. Ze lijken door te gaan totdat de volkeren een grens trekken.

Naar verwachting zal massa vaccinatie onderdeel zijn van de derde of vierde lockdown. Australië heeft voor 2021 al de invoering van een vaccinatiepaspoort aangekondigd om te mogen reizen. Rutte en De Jonge sturen al langer aan op vaccinatie tegen covid-19, zonder echter te beloven dat de 1,5 meter maatschappij daarna op zal houden.

Corona is een soort griep die de seizoenen volgt. Eentje in het voorjaar en een volgende lockdown in het najaar zullen vaste onderdelen van het dagelijks leven gaan worden. Overigens met iedere keer wel strengere maatregelen. Op deze manier zullen de lockdowns gaan en komen.

Doordat het MKB gesloopt wordt met iedere lockdown een stukje meer, kunnen de multinationals ook dat segment van de markt volledig gaan overnemen. De werkloosheid zal verder stijgen en wat is mooier dan mensen voor te spiegelen dat ze voortaan geen uitkering maar een basisinkomen zullen krijgen. Dit zal echter niets meer zijn dan een uitkering en niets te maken hebben met de oorspronkelijke ideeën, namelijk om ieder mens een meer zorgeloos bestaan te geven en de garantie dat hij of zij niet onder de armoedegrens zakt.

Invoering van een basisinkomen zullen regeringen benutten om nog meer vat op de door verstikkende lockdowns verpauperde bevolkingsgroepen te krijgen. Niemand is meer gehoorzaam dan degene die financieel afhankelijk is gemaakt. Met andere woorden de economische crisis die steeds dieper zal ingrijpen in de maatschappij creëert meer afhankelijkheid en gehoorzaamheid aan de regering.

Lockdowns zullen vergelijkbaar zijn met de dreiging van een terroristische aanslag. De war on terror zal nooit meer stoppen omdat terroristen nooit verdwijnen. Hetzelfde geldt voor virussen. Ze kunnen zich muteren, er kunnen nieuwe verschijnen. De een nog geheimzinniger en meer ongrijpbaar dan de andere die de overheid weer een nieuw excuus biedt om de regels aan te scherpen, ter bescherming van de bevolking. Ook gevaarlijke virussen, zoals het coronavirus, zullen de overheid (zogenaamd) dwingen om de 1,5 meter maatschappij te handhaven.

Het is aan het volk waar en wanneer deze Derde Wereld Oorlog van de elite (die regeringen het vuile werk laten opknappen) tegen de bevolking stopt.

13 Comments

 1. Waarom plaatsen jullie beelden waar overduidelijk agenten die zich voordoen als protesterende mensen het gevecht met de politie aan gaan? Overduidelijk bij 3.30 in de video waar iemand een vlag afpakt en op de politie in slaat. Hetzelfde als er op het Malieveld gebeurde. Geweld is niet de oplossing. Alleen massale maar vreedzame burgerlijke ongehoorzaamheid kan het tij doen keren. Daarvoor moeten meer mensen wakker worden. De macht ligt bij ons als genoeg mensen het door krijgen.

 2. Dit artikel ook geplaatst op blikopnosjournaal
  Wereldwijd protesten, behalve in België, daar zijn de maatregelingen zo streng dat protesteren ronduit verboden is, want max. 4 mensen bij mekaar laten komen is er van enige protestactie geen sprake, zeker niet door de torenhoge boetes, á €250 per overtreding.
  Noord Korea is nu een zwak aftreksel van België.
  En TEGEN de muilkorf protesteren met muilkorf op???

 3. In WO-2 waren Anton Mussert, Van Geelkerken en Rost van Tonningen de meelopers van NAZI-Duitsland.

  In de huidige WO-3 die de Nederlandse regering tegen haar eigen bevolking voert zijn Rutte en De Jonge geen meelopers maar daders:

  Voor deze twee zwaar criminele landverraders die een onvoorstelbare schade hebben aangericht aan de Nederlandse samenleving is er maar één straf.

 4. Een journalistiek of beeldverslag hoeft niet in te houden dat je het met de handelwijze van de geportretteerden eens bent.

 5. Als je even googled op “anti lockdown protest youtube” zie je dat het verzet tegen de lockdowns wereldwijd exponentieel aan het toenemen is. Dat verzet wordt ook steeds grimmiger en gewelddadiger en persoonlijk vind ik dat een heel goede zaak. Netjes blijven als je met beroepsmisdadigers te maken hebt is bijzonder dom want dat werkt juist averechts. Alle door Rutte en zijn handlangers toegepaste lockdown maatregelen zijn trouwens helemaal niet afkomstig uit de medische wereld maar zijn ontwikkeld door investeringsbank Black Rock. De vraag is dus:

  Waarom voert Rutte de misdadige directieven van de financiële maffia uit TEGEN de belangen van de Nederlandse bevolking?

  Aan de geldgeile schurken van de BPOC hebben we niets want die rekenen op de onwetendheid van de Nederlandse bevolking en “vergeten” de juiste vragen te stellen.

  ER MOET OPHELDERING KOMEN!

 6. “Daarvoor moeten meer mensen wakker worden. De macht ligt bij ons als genoeg mensen het door krijgen.”

  Werkelijk relevante kennis is macht en die kennis is alleen beschikbaar voor de enkelingen met een paar miljard op de bankrekening. Zij beheren het systeem waar iedereen van afhankelijk is gemaakt. Wat voor macht zou er bij “ons” liggen indien wij (onbewust) steeds weer meewerken aan de instandhouding van het slavensysteem dat “ons” daarvoor beloont?

 7. De BildeRberg-groep Sloper,
  De Sloper,

  Op en in dit continent krijg je geen massa mensen meer….na een aantal Mark Rutte kabinetjes te hebben gehad is er een maatschappij ge creeerd ik ik en de rest kan stikke….kijk naar grappige haussie met zijn vriend op dat feest van hem—kijk naar jullie geweldige koningshuis hoe die allemaal NIET aan de covid regeltjes hebben gehouden……………dan is mijn vraag……bestaat uberhaupt covid-19 wel???

  Ik denk van niet…virussen verzwakken op den duur.

  Dat er nog veel MEER virussen gaan komen staat al vast,met namen in en boven Rusland waar massaal de ijsmassa’s aan het smelten zijn en men is hier in dit land daar al aan het op voor berijden hoe men het voetjes volk kan sturen hier in.
  En daar bij speelt dan ook nog DE GLOBALISERING(die rotte BildeRberg-groep lui) van deze planeet een belangrijke rol in.
  Recentelijk is er WEER en vreemde vogelgriep in dit land aanwezig.

  Ik heb hier ook een paar keer gelezen dat men hier niets meer mag hebben…werk/bedrijf…..maar kijk nou eens een jaartje of 10 terug….wat mag je alleen nog wel hebben….????

  SCHULDEN!!!!
  Dat is een verdien model geworden van de kapitalisten…..voorbeeld…onze trotse auto bezitter…….hoe is die tig jaren lang als melk koe gebruikt door de Nederlandse staat(overheid)….nu zijn het de mensen zelf geworden….kijk nar je eigen kinderen hoe diep die in het rood staan bij de bank om te kunnen studeren!!!

  MENS U BENT DE KAPITALISTISCHE MELK KOE GEWORDEN VAN DE GROOT GRUITTERS.!!!!
  Wordt onderhand eens wakker!!!!!!!!!

  De grote multie bv holland betalen geen belasting..Tabak/Dupont/Olie..niets helemaal niets…wat zij dan wel doen….dit land waar u woont werkt leeft….tot ver diep in de bodem de zaak bevuilen!!!!!!!!!!zelf in rereatie plassen die gedumpt en bevuilt worden door graai kapitalisten….dat is wat er voor al Uw kindertjes over gaat blijven.

  Ik dank u maar weer eens.

 8. T.a.v. Matt, betreft: “veevervoer”
  Matt zou je hier nog een keer die mooie tekening van die gemaskerde schapen willen plaatsen? Ik wil die graag wat uitvergroten en op de achterruiten van mijn oude dieselbus plakken. Kunnen ze er hier in Hongarije ook wat van opsteken, is hard nodig!

 9. The Covid policies are an act of Terrorism executed on domestic grounds.

  State terrorism in this case, rolled out in 160 countries.

  The National coordinators for terrorism have to speak out

  and come into play. They are bound by their oath.

 10. De BildeRberg-groep Sloper,
  De Sloper,

  Superrijken worden rijker door pandemie:
  weerspiegeling van economisch systeem dat stuk is!

  Dit mag en mogen Mark Rutte en zijn BV Holland in de zak steken.

  Het “Volk gaat trappen”!!!
  Men pikt het gewoon niet meer,al tig jaren lang(en dat is van ongeveer 1973 af) moesten zij de broek riem aan halen tig jaren lang moeten zij op de 0 lijn gaan staan,tig jaren lang moeten zij in smerige vervulde lucht cq klimaat leven….Nederland BV…heeft het volk letterlijk en figuurlijk ziek gemaakt …gebruikt voor hun eigen gerieven.

  Ik dank U!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.