De Jonge geeft startschot c0vid vaccinatie campagne

123rf

Gisteren heeft CDA Volksgezondheidsminister De Jonge tegenover het AD verklaard dat gevaccineerden ‘eerder zonder maatregelen door het leven kunnen dan niet-gevaccineerden’. De vaccins moeten nog geleverd worden, maar de Minister opent de vaccinatie campagne met oorlog tegen mensen die geen vaccin willen. En dat heeft direct consequenties, omdat bepaalde bedrijven dit beleid snel zullen overnemen.

Covid-19 vaccin

De Jonge sloot dit jaar al een staatsgeheime overeenkomst af met Astra-Zeneca over de levering van het vaccin voor 300 miljoen. Daarnaast wil hij dat de vaccins van andere fabrikanten ook een rol gaan spelen in het bestrijden van het virus.

Hugo de Jonge vertelt tijdens de zogenaamde livesessie die hij op 11 november samen met Rutte online doet, dat alle vaccins nog in de testfase zitten en ze van geen enkel vaccin weten of het werkt. Toch denken ze volgens hem dat de eerste vaccins de eerste maanden van het volgende jaar geleverd zullen worden. Ze werken met 6 a 7 vaccins die kansrijk zijn.

De Jonge beschouwt het vaccin als de allerbeste troef. Als tweede perspectief ziet hij “innovatieve behandelingen” en als derde nog veel meer gaan testen waardoor ze de risico’s proberen te verminderen.

Onwerkelijk

Als je de liveshow van Rutte en De Jonge ziet komt dit onwerkelijk voor, alsof ze in een hele andere wereld leven dan de burgers die hun maatregelen iedere dag moeten ondervinden.

Zo schrijft een kritische kijker:

“Gniffelen en ginnegappen??? Terwijl de maatschappij, de mensen, bedrijven en organisaties die haar dragen, als gevolg van jullie pathologische gelieg en doodzwijgen van het voortschrijdend inzicht van de wetenschap massaal kapot gaan. Gedragswetenschapper Jan de Wolf heeft een duidelijke diagnose voor jullie, Mark Rutte en Hugo de Jonge: psychopathie.”

Terwijl een ander schrijft:

“Ik word misselijk van deze voorstelling, maar zo blij van de vele reacties van mensen die kritisch blijven denken en kritische vragen stellen.”

Verplicht

Vaccinaties worden niet verplicht gesteld, zo spreekt de Gezondheidsminister zich nadrukkelijk uit.

Een motie hierover is in de Tweede Kamer met overgrote meerderheid aangenomen, waarbij alleen D66 en VVD toch liever vaccinatiedwang zien.

Ook komen er geen voordelen voor mensen die een vaccin hebben gekregen, zegt hij.

Opmerkelijk is dat De Jonge echter tegenover het AD later daarop alweer terugkomt, door te verklaren dat gevaccineerden eerder zonder maatregelen door het leven zullen kunnen, dan ongevaccineerden.

Met andere woorden het lijkt op de verklaring van Merkel die evenmin vaccinatieplicht wil. De verwachting is echter dat ongevaccineerde mensen van allerlei zaken worden uitgesloten, zoals bijvoorbeeld reizen. Een Australische Minister heeft al aangekondigd dat er eind volgend jaar een vaccinatiepas komt die toegang opent voor reizen buiten de grenzen.

Kritiek op het vaccin

Uit de pro-vaccinatie hoek valt geen slecht woord over het vaccin. Uit de kring van kritische artsen echter des te meer.

Beide ministers lijken uitsluitend overtuigd te zijn van de voordelen van een vaccin. Geen spoor van twijfel hierover is bij hen waar te nemen. Evenmin dat het mogelijk is dat de vaccins niet goed zullen werken, ook al hebben ze geen enkele garantie. Is dit naïviteit of desinteresse voor het lot van de straks gevaccineerde burgers?

Er is geen zorg te bekennen. Als je echter luistert naar de arts Madej zal de coronaprik een nieuwe generatie vaccins inluiden. (meer info hierover) Volgens haar zal het nieuwe vaccin ons lichaam genetisch gaan veranderen zonder dat alle gevolgen daarvan bekend zijn.

Dr Carrie Madej onderzocht het voorgestelde covid-19 vaccin (van Moderna) en komt tot verontrustende conclusies. De injectie modificeert volgens de dokter ons lichaam genetisch, zorgt dat we deels de eigendom over ons lijf kwijtraken, geeft een digitale code af en opent mogelijkheid ons te verbinden met AI.

Del Bigtree meldt dat het juridische team van ICAN onder leiding van Aaron Siri het National Institutes of Health (NIH) en geneesmiddelenfabrikant Moderna heeft gedagvaard een kopie te leveren van het Covid Vaccin Fase 1 Trial Safety Summary Report. Wat zij vonden zal volgens Bigtree een lawine van oppositie tegen elk gedwongen vaccin geven. (Lees zelf het rapport)

Ze ontdekten namelijk dat 70% van de proefpersonen negatief reageerden op het vaccin, sommigen zelfs extreem zorgelijk.

Moeten we werkelijk het duo Rutte / De Jonge geloven en ons hierover geen zorgen maken? Of moeten we nog beter naar de livesessie gaan luisteren om vooral te horen wat ze NIET verteld hebben?

Weigeren van vaccinatie weigeraars

Sommige bedrijven weten niet hoe snel ze moeten reageren. Het bedrijf Ticketmaster eist volgens Billboard van mensen die kaartjes kopen bij het Amerikaanse bedrijf dat ze gevaccineerd moeten zijn, waarbij zij ervan uitgaan dat het vaccin slechts een jaar lang bescherming tegen covid-19 biedt.

Op zich is deze actie niet zo vreemd. Het bedrijf kan natuurlijk geen tickets verkopen zolang regeringen vasthouden aan stringente corona maatregelen. Om overheden te overtuigen dat de festival bezoekers niet besmet of positief getest zijn, zullen ook in ons land organisatoren eisen dat festivalgangers gevaccineerd zijn.

En het is niet onwaarschijnlijk dat nog veel meer bedrijven die nu gesloten zijn zullen volgen.

De Jonge hoeft dus helemaal geen vaccinatieplicht in te stellen om zoveel mogelijk mensen te dwingen zich te laten vaccineren. Bedrijven, sportclubs en allerlei andere instanties zullen de covid19-prik zonder wettelijke plicht gaan eisen.

Zoals deze Groen-Links wethouder uit Almere. Hij zegt uitsluitend gevaccineerde bezoekers op Floriade 2021 te verwachten.
(Lees bericht)

 

Rob Vellekoop, 12 november 2020

lid van de

8 Comments

 1. Laat ze zichzelf maar volspuiten met dat troep, maja dat zal niet gebeuren… en als de meerderheid dit vraagt dat ze zichzelf moeten doen word het natuurlijk in scene gezet… it’s all a big fucking show, lekker meer verdeeldheid creeren… “het is niet verplicht maar je mag veel niet doen als je het niet neemt”…

  Zieke wereld, oh nee de wereld is ok… het zijn mensen die alles moeten naaien, kapot maken en verpesten… mensheid pffff

 2. “Gniffelen en ginnegappen???”

  Wanneer je interviews met Bill Gates bekijkt, merk je ook dat hij een vreemde grijns opzet op het moment dat hij de meest verschrikkelijke dingen vertelt. Men noemt dit ‘duping delight’: dupeerplezier. Dit is een kennelijk niet te onderdrukken grimas die zich voordoet wanneer mensen met psychopathische trekken hun plezier niet kunnen inhouden, beseffend dat ze mensen dingen in hun eigen nadeel kunnen laten doen en er toch mee wegkomen.

  Uit onderzoek blijkt dat deze psychopaten zelden of nooit bij een psychiater terecht zullen komen omdat ze zo ‘normaal’ lijken, vaak heel intelligent zijn (op een foute manier) en zelfs deskundigen kunnen misleiden met hun gladde praatjes. Op basis van hun intelligentie en manipulatieve gedrag zorgen ze ervoor dat ze binnen wettelijke kaders blijven en dus nooit in contact komen met justitie (waar natuurlijk ook heel wat soortgelijke mensen werkzaam zijn).

  Ze kunnen aan de buitenkant heel menselijk lijken en emoties heel goed imiteren, terwijl ze in werkelijkheid aan de binnenkant leeg zijn.

  Beroepen die gepaard gaan met macht over anderen zijn zeer aantrekkelijk voor psychopaten en ze bloeien op te midden van chaos omdat ze dan allerlei kansen zien om hun doelen te verwezenlijken.

  Maatschappelijk “succesvolle” psychopaten zijn simpelweg overlevingsmachines zonder geweten. Ze zijn in hun jeugd beschadigd geraakt, mogelijk via specifieke projecten, waarbij ze al op jonge leeftijd door de regerende elite worden uitgekozen om later bepaalde taken uit te voeren die belangrijk zijn voor de NWO.

 3. De hele COVID-19 roadmap ligt allang klaar. Binnenkort worden de eerste ‘quarantainekampen’ openbaar gemaakt; kamp Vugt is al genoemd. Vaccinatie, dat staat allang vast: kiezen of delen.

 4. De BildeRberg-groep Sloper,
  De Sloper,

  Weet je…na het lezen van de eerst zin alleen al……sorry ik heb dit niet verder kunnen lezen…

  Gisteren heeft CDA Volksgezondheidsminister De Jonge tegenover het AD verklaard dat gevaccineerden ‘eerder zonder maatregelen door het leven kunnen dan niet-gevaccineerden’.

  Dit is nou de democratie waar die lui nou altijd het hoogste woord over hebben?????

  Eerste klas chantage van de bovenste plank!!!

  Dat wil dus zeggen dat elke sofie nummer zich MOET laten vol spuiten met chemicaliën….buiten dat het ook nog eens schadelijk kan zijn voor jou eigen lichaam waar jij de baas over bent….wil dat zelfde sofie nummer mee kunnen doen met het leven op deze planeet…..en zich tot sint juttemus aan de Markt Rutte dictaat regeltjes moet houden…

  Is gewoon mis makend en ziekelijke vertoning.

  Bij deze veeg ik met regeltjes van dictator Mark Rutte mijn reet mee schoon!!!

  U laat zich lekker in spuiten…de bij werkingen komen een x aantal maanden later aan het licht…vervolgens wordt je daar ziek van…,moet jij weer een gevulde portemonnee mee nemen—eigen risico/eigen bijdragen—om daar aan weer geholpen te worden….is wel een heerlijke bij verdiensten voor die zelfde overheid die u nu gaat verplichten cq chanteren om te laten vaccineren.

  ik hoop stiekem op een asteroïde op deze god vergeven planeet.

  Ik dank U!!!

 5. als de heer De Jonge problemen wil,kan hij deze krijgen,probeer maar te verplichten of te chanteren

 6. Stop de terreur van neplinks, namaak liberaal en gestoord christendom: stop de nieuwe nazi’s! Stop de leugenmedia, stop technobedrijven als Twitter, Google en Facebook, stop GATES, de demon die totale controle over de mensheid wenst met zijn vaccin 666. Stop de psychopathische multimiljardairs als Gates, Soros en Zuckerberg voor het te laat is.

 7. Beste mensen, wat worden wij met z’n allen belazerd door het duo Mark en Hugo. Weet u wat? Ik maak er een trio van, want Ferdinand mag hier natuurlijk niet ontbreken. Voor het gemak zal ik hen Kwik, Kwek en Kwak noemen. De jonggehuwde zal ik Kwak noemen. De andere 2 kunt u zelf vast invullen. Kijk deze heren maar eens diep in de poppetjes van hun ogen en u weet wat ik bedoel. Zo komen vandaag alle verhalen van mijn ouders en grootouders over de 2e wereldoorlog wel erg dichtbij. Het volk moet worden afgericht en volgzaam worden. De PCR test is uitsluitend ontwikkeld voor researchdoeleinden. Corona wordt er in ieder geval niet mee aangetoond. Hoeveel mensen in uw eigen omgeving kent u eigenlijk die zijn overleden aan Corona? Ikzelf ken niemand. Procentueel stelt het al helemaal niets voor. Op een wereldbevolking van 7,6 miljard mensen met 13 miljoen overlijdens wereldwijd lees ik op mijn calculator een percentage van maar liefst 0,0017%. Het is trouwens normaal dat oudere mensen en jongeren die iets mankeren eerder komen te overlijden. Dat is altijd al zo geweest. Alleen wordt op al die overlijdens vandaag het etiket Covid-19 geplakt. Dit schijnt voor partijen ook financieel aantrekkelijker te zijn. De nieuwe wereldorde is een feit. De verkiezingen zijn weer aanstaande. Gebruik uw verstand en stem vooral op de kleinere partijen. Nog slechter dan vandaag kan haast niet. Ik denk ook even aan een oude uitspraak die zeker niet van mijzelf is. “Ben ik nou degene die zo slim is, of ben jij nou zo dom?” Op naar een digitale wereld zonder contant geld waarin je zelfs niet meer op reis kunt zonder een chip in je lijf. Mijn kat heeft er al een. Alleen mag mijn kat straks gelukkig nog gaan shoppen zonder mondkapje. De burger daarentegen riskeert een boete van € 95,00, uiteraard exclusief € 9,00 administratiekosten. Wat een mazzel zeg dat het u geen strafblad oplevert. Dit laatste heeft u natuurlijk te danken aan de recente bruiloft van Grapperhaus. In gedachte zie ik de eerste Boa al uit de bosjes springen met zijn wapenstok in de aanslag. Je mag er niet aan denken al zou het hier om te beginnen om een pilot gaan. Zelf prefereer ik in dat geval liever oom agent. Alles beter dan dat je te grazen wordt genomen door iemand die omdat hij of zij te dom was om te schieten vanuit een Melkertbaan is gepromoveerd tot Boa, stadswacht etc.
  Tot slot hoop ik nog een ding en dat is dat alle verantwoordelijke bewindsleden oud genoeg zullen worden om ooit nog berecht te worden wegens misdaden tegen de menselijkheid. Ik ben vast niet de enige die hen dit van harte gunt.
  Mensen….. ontwaak!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.