10 Comments

 1. Mijn vrouw en ikzelf hebben ons vandaag hier in Hongarije tegen het corona-virus moeten laten vaccineren. Natuurlijk wilden we dat niet maar het alternatief was verplichte quarantaine en daar hadden we natuurlijk ook geen zin in. We waren vanmorgen meteen aan de beurt en onze huisarts heeft het nieuwe Russische vaccin Sputnik V gebruikt en tot nu toe gaat alles goed. Geen merkbare bijwerkingen. Dus mochten er onder jullie mensen zijn die denken dat het middel niet goed geteCt is dan kам iс dit middой van нaжte anбevelen пройти вакцинацию здесь, в Венгрии, альтернативой был: продукт абсолютно безопасен.

 2. Helaas kan je na een dag natuurlijk niet beoordelen of het deugdelijk is. Kan je iets meer vertellen over deze verplichte quarantaine waarmee de overheid dreigde?

 3. Wees gerust Rob, die verplichting en dreiging zijn er niet. Was je zo geschrokken van mijn bericht dat je de laatste regels niet gezien hebt? *)

 4. Rob, omdat de EU het voorheen zo opgehemelde “voorzorgsprincipe” volledig aan de kant heeft geschoven ten voordele van Big Pharma en ze daarmee volledig vrij spel hebben gegeven plus daarnaast het feit dat ze totaal geen enkele verantwoordelijkheid hoeven af te leggen en alle nevenschades op de belastingbetaler worden afgewenteld. Dus dubbel kassa voor hun. Zo worden ze steeds rijker en hebben dus steeds meer geld om die macht af te kopen bij slaafse regeringen, nu al 193 via de WHO.

 5. Reactie op Johan: ik zou als ze dan toch gaan verplichten ook kiezen voor Sputnik omdat dit gebaseerd is op het griepvaccin (sars) en niet op moderne ongeteste GMO technieken omdat, voor zover ik weet, dit in Rusland nog steeds verboden is.
  En als het al zo zou zijn dat Rusland experimenteert met DNA in de vaccins zullen ze niet compatibel zijn met de Westerse troep, dus krijg je 2 kampen.
  En zoals al overduidelijk bewezen, dat griepvaccin werkt niet (heeft Gates zelf toegegeven) en heeft matige bijwerkingen behalve bij 70+ die al onderliggende ziektes hebben, die kunnen die immuunsysteem boost niet goed verdragen.

 6. Natuurlijk niet Eric, wij moeten er niet aan denken. Geen enkele behoefte te genezen van een ziekte die we niet hebben. Bovendien is de samenstelling van een vaccin geheim en staat de producent boven de wet…opzouten dus! Ik denk dat wij hier voor de komende jaren prima zitten op het Hongaarse platteland. Niet dat die corona-bagger helemaal aan ons voorbij gaat (er is maskerplicht in winkels en openbare gebouwen) maar de politie treedt nergens op en we kunnen gewoon naar Oostenrijk gaan wanneer we willen. Je moet alleen even de juiste grensovergang weten en ik ben mijn diepe haat tegen politiemensen in dit land zelfs een beetje kwijtgeraakt. Verreweg de meeste politieagenten zijn hier gewoon aardig tegen de mensen en ze geloven zelf ook niet alles…een enorm verschil met het Nederlandse politietuig.

  Winkelen in Zweden? In Zweden zijn al zo’n 10.000 vlotte jonge mensen gechipt en ze zijn er laaiend enthousiast over….pure horror!

 7. Rob,
  geloof in bosman is aardig gezakt, geloof er geen ene drol van zijn beweringen!
  De eerste maal met placebo ingespoten geeft geen merkbare klachten?
  Hooguit psychische?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.