8 Comments

 1. Ik liep wat op de zaken vooruit maar alles valt nu toch echt op zijn plaats. De hele corona-bagger, de wetswijzigingen, de felicitaties aan het adres van Joe Biden, de ernstige misdragingen van de politie…alles!

  Alle ministers van de EU-landen -zo ook onze vriend Rutte- wonen in de kont van Xi Jinping en zijn onze landen aan het verkwanselen aan Chinese investeerders. Vandaag ook voor het eerst bij mijn strijdmakker Robert Jensen onder de aandacht:

  https://www.youtube.com/watch?v=CsoPxgD0aZk

  Of Trump of Biden nou president wordt lijkt niet zo belangrijk. Normaal gesproken maakt het voor de Amerikaanse bevolking niet uit of ze door Donald Duck of door Goofy worden geregeerd. Maar één ding heeft Trump niet gedaan: zijn land verkwanselen aan Chinese investeerders. Men moet dit eens plaatsen maast de jarenlange media-terreur tegen Trump!

 2. Men vergisse zich niet: de explosieve link hierboven is weinig anders dan een oorlogsverklaring aan het westen. Philips Nijmegen? In Chinese handen. Maar Giethoorn ook. China bezit al zo’n 500 bedrijven in Nederland. Maar ook de haven van Piraeus, vele dorpen op Korfu, Afrikaanse visgronden en ga zo maar door….alles in Chinese handen. Het eerste dat bij overnames gebeurt (chipfabriek Philips Nijmegen) is loonsverlaging. Als deze ziekelijke Chinese geeuwhonger niet wordt gestopt eindigt Nederland als een lage lonen land van de Chinesen. Met dank aan Mark Rutte en consorten.

  Blijf stemmen mensen, uw politici hebben het beste met u voor!

 3. Ik word hier enthousiast van en verdrietig tegelijk. Zweden heeft het zo goed aangepakt. Helaas loopt Zweden tegen dezelfde multiculti problemen aan als wij, maar anders was het voor mij het land om naartoe te emigreren.

 4. Verademing, inclusief de tekst tenslotte.
  Land om te gaan wonen. Wat voor hulp krijgen mensen die uit bezet, bezeten Europa, vluchten. ?

  Robert Verhoeven

 5. Nogmaals: China is vooral geïnteresseerd in de middenstand bedrijven…en -hoe is het toch mogelijk- laat het nu juist deze middenstand bedrijven zijn die met de anti-corona maatregelen kapot worden gemaakt. Dus straks voor de Chinese investeerders voor het oprapen liggen. De lezer kan zelf wel één en één bij elkaar optellen.

 6. AL IS MAAR DE HELFT HIERVAN WAAR, DAN IS HET ERG GENOEG: WEIGER, WEIGER, WEIGER OM TE WORDEN INGESPOTEN DOOR NIEUWE DOKTERS MENGELE VOOR GATES ZIJN MILJARDEN. EEN DOKTER MENGELE WAS GENOEG!

  FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
  08/12/2020
  —————————————————————————————————————————————-
  Aanvulling 18.15 uur: Twee deelnemers klinische testfase Pfizer ‘nano’ vaccin overleden
  —————————————————————————————————————————————–
  05.15 – In een document van de Amerikaanse FDA staat een afschrikwekkend lijstje van mogelijke ernstige ziekten en tegenreacties die kunnen optreden na injectie met Covid-19 vaccins (1). Naast de dood worden onder andere een hartaanval, een hersenbloeding, hersen- en ruggenmergontstekingen, narcolepsie en kataplexie, gevolgen voor zwangerschappen en geboorten, en tal van andere (auto-immuun)ziektes genoemd. Het promoten en direct of indirect verplicht stellen van Covid vaccinaties (bijvoorbeeld door ongevaccineerden de toegang tot gebouwen, winkels en instellingen te weigeren) komt daarmee neer op een ernstige misdaad tegen de menselijkheid, omdat iedereen dringend wordt opgeroepen en impliciet gedwongen wordt een potentieel levensgevaarlijke stof in zijn lichaam te laten spuiten, dat daarna nooit meer ongedaan kan worden gemaakt.
  Op pagina 16 van de ‘CBER-plans for monitoring vaccine safety and effectiveness‘ van het Vaccins and Related Biological Products Advisory Committee, gepresenteerd op 22 oktober 2020 in de Meeting Presentation COVID19, staat de volgende voorlopige lijst van verwachte mogelijke tegenreacties op Covid-19 vaccins:
  * Guillain-Barré syndroom, een auto-immuunreactie en aandoening van het zenuwstelsel, dat mensen kunnen oplopen na bijvoorbeeld de griepprik. Verschijnselen: tintelingen en gevoelsverlies, moeite met lopen, slikproblemen, snel toenemende spierzwakte, ademhalingsproblemen, verlies van reflexen, spierverlamming, en in zeldzame gevallen coma. Het syndroom gaat meestal na een tijdje vanzelf over, maar soms is het chronisch. In Nederland krijgen jaarlijks 1,3 op de 100.000 mensen GBS.
  * Acute uitgezaaide encefalomyelitis (ADEM), een ontsteking aan het ruggenmerg en de hersenen. Oorzaken: een virus of een vaccin (in 5% van alle gevallen is een gewone griepprik of het vaccin tegen H1N1 (Mexicaanse griep) de oorzaak). Komt bij slechts 8 op de 1 miljoen mensen voor. Tussen 2006 en 2014 kregen 60 Amerikanen ADEM na een griepprik, en 12 na gevaccineerd te zijn tegen H1N1.
  * Transverse myelitis is een zeldzame neurologische aandoening waarbij het ruggenmerg ontstoken raakt, en waar 2 personen in de testfasen door werden getroffen. Dit is een zeer zeldzame aandoening die normaal gesproken wereldwijd bij slechts 4,6 op de 1 miljoen mensen optreedt. Dat 2 personen van slechts enkele duizenden deze aandoening opliepen door een Covid-19 vaccin, zal velen dan ook bepaald niet gerust stellen. Deze twee vaccin slachtoffers zullen de rest van hun leven niet of nauwelijks meer kunnen lopen.
  * Encephalitis/ myelitis/ encephalomyelitis/ meningoencephalitis/ meningitis/ encefalopathie zijn door het comité voor het gemak maar samengevoegd, omdat het allemaal ontstekingen aan of om de hersenen betreft. Er is een waslijst symptomen van, zoals hoofdpijn, koorts, nekpijn, toevallen, afwijkend gedrag, problemen met denken, persoonlijkheidsveranderingen, zintuiglijke verstoringen, ernstige vermoeidheid, slaapstoornissen, coördinatiestoornissen, stemmingsstoornissen, epileptische aanvallen, tremoren, desoriëntatie, angsten, verminderd bewustzijn, en coma.
  * Stuiptrekkingen / toevallen.
  * Hersenbloeding.
  * Narcolepsie (de ‘slaapziekte’ waar enkele duizenden mensen aan lijden door het Mexicaanse griepvaccin in 2009. De Nederlandse staat heeft hier een schadevergoeding van tientallen miljoenen euro’s voor moeten uitkeren.)
  * Kataplexie. Aanvallen die seconden tot uren kunnen duren, en waarbij de spieren van het skelet acuut verslappen, soms tot een volledige lichaamsinstorting leidend. De persoon blijft de hele tijd bij bewustzijn.
  * Anafylaxis, oftewel een anafylactische shock, een ernstige, soms levensbedreigende allergische reactie, die na ieder vaccin kan optreden. In de VS overlijden er jaarlijks zo’n 500 tot 1000 personen door. De schatting is dat tot 100 per 100.000 mensen per jaar anafylaxis krijgt, ongeveer 5 x zoveel als in 1980. Zou dat misschien iets met het fors toegenomen aantal vaccinaties te maken kunnen hebben?
  * Acuut myocardiaal infarct, oftewel een hartinfarct.
  * Myocarditis/ Pericarditis. Myocarditis is een ontsteking van de hartspier, dat hartfalen kan veroorzaken. Pericarditis is een ontsteking van het hartzakje.
  * Auto-immuun ziekte.
  * De dood.
  * Gevolgen voor zwangerschap en geboorte. (In de bijsluiter van het Pfizer vaccin wordt zelfs expliciet gewaarschuwd dat ‘onbekend is of het Covid vacicn van invloed is op de vruchtbaarheid.‘)
  * Multiple Sclerose en andere ‘demyelinisatie ziekten’ (MS is met afstand de bekendste, maar staat niet apart genoemd in het document).
  * Niet-anafylactische allergische reacties.
  * Trombocytopenie, een tekort aan bloedplaatjes, wat stollingsproblemen veroorzaakt. Verschijnselen zijn o.a. onderhuidse bloedingen, neusbloedingen, bloed in je urine, zwarte ontlasting, bloedbraken, bloedingen van slijmvliezen en heftige menstruaties. Wordt meestal behandeld met medicijnen, soms een bloedtransfusie.
  * Uitgezaaide Intravasculaire Coagulopathie (DIC): bloedklonters die in het hele lichaam kunnen optreden. Symptomen: pijn in de borst, kortademigheid, problemen met praten, problemen met bewegen, huidbloedingen, bloed in urine en ontlasting, orgaanfalen.
  * Ader trombose (Veneuze trombo-embolie, VTE), waar ook longembolie onder valt.
  * Atritis en artralgie / gewrichtspijn.
  * Ziekte van Kawasaki, ook bekend als MCLS (mucocutaan lymfekliersyndroom), een zeldzame aandoening waarbij de middelgrote bloedvaten ontstoken raken.
  * Multisystemisch Ontstekingssyndroom bij kinderen, of MIC-S (Multisystem Inflammatory Syndrome in Children), een zeldzame, op de ziekte van Kawasaki lijkende ziekte.
  * Door het vaccin versterkte ziekten.
  De Britse overheid gunde onlangs een contract aan Genpact in Londen voor de levering van speciale A.I. software, om het verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op de Covid vaccinaties, die deze week in Groot Brittannië zijn begonnen, te kunnen monitoren en registreren. Het Britse Oxford vaccin van AstraZeneca is tevens aangekocht door minister Hugo De Jonge. In oktober overleed een van de deelnemers aan de laatste testfase.
  Aanvulling 18.15 uur: Twee mensen die deelnamen aan de klinische testfase van het Pfizer Covid-19 ‘nano’ vaccin, blijken te zijn overleden aan ‘ernstige tegenreacties’. Eén persoon kreeg 62 dagen na vaccinatie een hartaanval, en stierf drie dagen later. De ander kreeg 3 dagen na de eerste vaccinatie arteriosclerose (aderverkalking), en ging eveneens dood. Desondanks hoopt Pfizer nog deze week een spoedautorisatie te krijgen om het vaccin aan de bevolking toe te dienen. (2)
  Ongekende massale misdaden tegen de menselijkheid in de maak?
  Het niet of onvoldoende op de hoogte stellen van het publiek van de risico’s van de experimentele Covid vaccins door de overheid is niet alleen een grove schending van alle medische principes en goed bestuur, maar is het moedwillig in gevaar brengen van de volksgezondheid, dat neerkomt op een ernstige mensenrechtenschending, en een ongekend massale misdaad tegen de menselijkheid nu andermaal blijkt dat op voorhand reeds bekend is dat er aanzienlijke aantallen vaccinatieslachtoffers zullen vallen.
  Iedereen moet volgend jaar in vrijheid, zonder dwang, en volledig geïnformeerd over de voors en tegens een weloverwogen besluit kunnen maken over het al dan niet halen van een Covid-19 vaccin. Degenen die besluiten om dit niet te doen, dienen op geen enkele wijze te worden gediscrimineerd, bijvoorbeeld door hen de toegang tot diensten, gebouwen, bedrijven, winkels en evenementen te ontzeggen. Gebeurt dat wel – en alle tekenen wijzen daar op – , dan kan dat niet anders dan medisch fascisme worden genoemd, en een misdaad waarvan de beleidsbepalers, -uitvoerders en andere daders in een toekomstig tribunaal, een soort Nürnberg 2.0, zouden moeten worden berecht.

  Xander
  (1) GreenMedInfo
  Zie ook o.a.:
  05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
  04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
  02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
  27-11: 240 Nederlanders laten zich vrijwillig besmetten met corona om vaccins te testen
  26-11: Hugo de Jonges vaccin ‘wordt nooit in VS toegelaten omdat het niet aan de veiligheidseisen voldoet’
  26-11: Gevestigde topartsen waarschuwen dat mensen dagenlang zware bijwerkingen kunnen krijgen van Covid vaccins
  24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen
  21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
  20-11: Amerikaans bedrijf begint klinische test met Covid-19 neusspray vaccin op mensen
  19-11: Nieuw gratis E-boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’ (download nu het nog kan)
  17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
  15-11: Britse overheid zet urgent AI software in om ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op Covid-19 vaccin te verwerken’
  12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
  22-10: 9 mensen dood na halen griepvaccin (Z-Korea);… (Dode na test met ‘Nederlands’ Covid vaccin (AstraZeneca) zou placebo hebben ontvangen)
  16-10: Zorg komt in opstand tegen corona hoax: 87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren vaccin
  03-10: Vrijwilligers klinische testfasen Covid vaccins krijgen ernstige Covid symptomen
  29-09: Hierom is de klinische testfase van de grote vaccinproducenten volstrekt waardeloos
  22-09: Gehandicapt slachtoffer HPV-vaccin Gardasil begint rechtszaak tegen producent Merck
  13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
  09-09: Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen
  05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates (/ Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?)
  03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’
  22-08 (/ Ook Zweden heeft slechte ervaringen met experimentele vacccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin)
  04-08: Fabrikanten definitief niet aansprakelijk voor eventuele schade door corona vaccins (/ RIVM liegt op eigen website dat blijvende ernstige gevolgen van vaccinaties ‘niet bewezen’ zijn)
  23-07: Moderna maakt 1 miljard coronavaccins die in tweede testfase bij 100% milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaken
  02-07: ‘Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
  24-06: ‘Zuigelingensterfte historisch laag nu er enkele maanden minder gevaccineerd is’
  22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
  07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin

  Waarschuwing: hoofd van de Duitse gezondheidsdienst geeft op voorhand toe: mensen zullen sterven aan de inenting
  december 9, 2020

  De Duitse federale regering bereidt de burgers voor op de onvermijdelijke sterfgevallen als gevolg van het Coronavirus-vaccin. Het hoofd van het Duitse equivalent van Amerika’s Centers for Disease Control and Prevention (CDC) verzekerde de bevolking dat de “statistisch zeer waarschijnlijke” sterfgevallen hoogstwaarschijnlijk te wijten zullen zijn aan “reeds bestaande aandoeningen” in plaats van aan het vaccin.
  In een exclusief voor RAIR Foundation vertaalde verklaring herinnert Prof. Lothar H. Wieler, voorzitter van het Robert Koch Instituut, de Duitsers eraan dat “in Duitsland gemiddeld 2.500 – 2.700 mensen per dag sterven”. Met dit in gedachten, vervolgt hij, is het belangrijk om te onthouden “dat mensen in verband met de inenting zullen sterven”.
  Prof. Wieler vertelt vervolgens dat wanneer deze mensen sterven na het nemen van het vaccin, “het dan uiterst belangrijk zal zijn om te bepalen of de doodsoorzaak het vaccin was of een andere reeds bestaande ziekte. Veel van deze mensen zijn bejaard en extreem oude mensen, wat impliceert dat deze mensen hoe dan ook kwetsbaar zouden zijn om te sterven”.
  RAIR rapporteerde in mei over professor forensische geneeskunde Klaus Püschel, die verklaarde dat de meerderheid van de sterfgevallen die aan het Coronavirus worden toegeschreven, afkomstig zijn van zeer zieke patiënten die waarschijnlijk binnen een jaar zouden overlijden. “De angst dat dit een dodelijk virus is en dat velen eraan zullen sterven is volledig overdreven”, zei Püschel. “We moeten duidelijk maken dat we niet in een glazen kast willen leven. We kunnen ons niet overal tegen beschermen. En dit virus is een relatief laag risico”.
  De ironie is dat de regering de aan het Coronavirus toegeschreven sterfgevallen overdrijft, maar ze lijkt het tegenovergestelde te doen voor de onvermijdelijke sterfgevallen als gevolg van het vaccin. Opgemerkt moet worden dat het opdoemende vaccin is uitgeroepen tot potentieel gevaarlijk door zeer geloofwaardige wetenschappers, waaronder de Duitse viroloog Doctor Sucharit Bhakdi.
  Prof. Lothar H. Wieler sloot zijn verklaring af met een merkwaardige opmerking over de noodzaak van “vaccinatiecentra met gecentraliseerde gegevensverzameling” om de doodsoorzaak van degenen die het vaccin nemen op te sporen.
  RAIR heeft de tirannie van het Coronavirus in Duitsland nauwlettend in de gaten gehouden (zie onderstaande lijst van artikelen). Het is duidelijk dat de tirannen die het mooie Europese land leiden misbruik maken van hun macht door willekeurige en gevaarlijke mandaten uit te voeren die doen denken aan Oost-Duitsland, waar vaccins verplicht waren.
  Bekijk de video hier:
  • EXPOSED: Secret Recording in German Classroom Reveals Coronavirus Child abuse
  • Coronavirus Propaganda Video Applauds Citizens For Doing Nothing (Watch)
  • TYRANNY: Dr. Bodo Schiffmann’s Practice Raided by Coronavirus Police (Video)
  • Police State: German Doctor’s Birthday Raided for Violating So-Called ‘Toilet’ Mask Mandate (watch)
  • German Police Woman on ‘Questionable’ Coronavirus Pandemic: ‘Stand up and Say Stop’
  • WARNING: Renowned Virologist Sucharit Bhakdi Warns Against Hastily Created Gene-Altering Coronavirus Vaccine (video)
  • Prominent German Virologist: Masks are a ‘Health Risk’ (video)
  • German State Health Officials storm school, illegally test terrified children for coronavirus
  • German Doctor: ‘I had daily dangerous and deadly diseases and infections to deal with – Covid-19 is not one of them’
  • Corona Tyranny: Student Reveals Teachers force them to wear masks despite overturned German mandate (Video)
  • Covid Tyranny: Masked School Children Brainwashed into Isolation by the German State (video)
  • Shocking New Law: German State Will Confiscate Children and Place Them in Government ‘Forced Isolation’ Corona Facilities (video)
  • Child Abuse: Mother Slams School Order Banning Children Unable to Wear Masks (Watch)
  • Dr. Guido Hofmann: Coronavirus is an introduction to a ‘Worldwide Dictatorship’
  • Doctors Send Covid Vaccination Warning: Germany to use Citizens as ‘Lab Rats’ (video)
  • DEMAND ANSWERS: Bill Gates’ Global Mandatory Vaccination Agenda Challenged by Germans (Must Watch)
  • Germany’s Coronavirus Police State: ‘Pull back or I’ll use my weapon’ (Watch)
  • Protests Explode Across Germany: Doctors & Citizens Demand Merkel’s Totalitarian COVID-19 Restrictions End (Videos)
  • WATCH: Iron-fisted Germany broadcasts disturbing lockdown warnings while still accepting flights from coronavirus-infected Iran & China
  • STASI TACTICS: German Woman Ignites Crowd, Denounces Coronavirus Tyranny (Must Watch)
  • Politician Declares ‘False Alarm’: ‘The Gov’t Remains One of the Biggest Fake-News Producers During the Corona Crisis’ (WATCH)
  • WATCH: German state threatens to confiscate children who don’t bring ‘daily health certificate’ to school
  • SHOCKING: German Politician Exposes Coronavirus ‘False Alarm’ and Slams Social Media Censorship (Must Watch)
  • Renowned Forensic Doctor Destroys Media ‘Killer Virus’ Lies: ‘Nobody has Died of Covid-19 in Hamburg without Previous Illnesses’ (Watch)
  • German Lawyer Warns: Proposed Law could ‘Introduce Compulsory Coronavirus Vaccination for Everyone (watch)
  • Double Standard: German Police Aggressively Enforce Coronavirus Quarantine Rules on All but Muslims (Watch)
  • Erdoğan uses Coronavirus Lockdown as a vehicle to Blast the Islamic Call to Prayer Across Germany (Watch)
  • BREAKING: Migrants waving ISIS flags fight to break German Covid-19 Quarantine – use Children as Shields (WATCH)

 7. Frits Blom was voorstander,30 j kinderarts, non vaccinatie beleid, gelinkt aan jarenlange ervaring met vaccins, vertrouwde op eigen immuniteit?
  Alles wat er van vaccinatie komen kan, weegt niet op tegen natuurlijk e weerstand vertrouwen!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.