Linkedin blokkeert account Rob Vellekoop

Met gepaste trots kan ik jullie vertellen dat ook ik ben toegetreden tot de mensen die zijn verbannen (tijdelijk of permanent) van Linkedin.

Mijn berichten, die ik deelde van DLM Plus, waren te oprecht en te waarheidsgetrouw.

Dat doet de censors pijn aan de ogen en de overheidsvolgers waren al te zeer in shock doordat ik de regering de Bende van Rutte noemde.

Natuurlijk ben ik wel het een en ander aan openlijke of bedekte censuur gewend, de afgelopen 10 jaar van internetactiviteit.

Het blijft natuurlijk jammer voor al die Linkedin-leden die mijn artikelen wel waardeerden.

Ik hoop dat een enkele lezer dit bericht wil / durft te delen op Linkedin, want dan weten deze lezers tenminste waar ik uithang.

Kortom, ik ben er nog steeds, maar niet meer op Linkedin.

Het wordt daar steeds saaier, nu steeds minder ‘ander geluid’ wordt toegestaan.

Blijkbaar geldt daar nog maar 1 waarheid, namelijk die van het Ministerie van Waarheid.

 

Rob Vellekoop, 4 januari 2021

 

21 Comments

 1. Rob, van harte. Zeldzaam . Ongekend. En ongehoord. Het is inderdaad een geuzenpenning ! Maar de ongelooflijke mentaliteit, die haar zieke praktijk , langs dergelijke wegen , meent te kunnen botvieren. Maar jouw voeten aarden in oprecht verworven grond. En je draagt je schedel vanuit deze doorzengende zegening, waardoorheen het licht onbelet direct ademt! In gekende opwaartse kracht. En als een kind wat weet wat huppelen en touwtje springen is, zal het je de blijheid schenken, die alleen volstrekt eigen zijnsgrond een geridderde kan schenken. Niet in harnas, maar omgekeerd, zonder !

  Robert Verhoeven

 2. Welkom bij de club Rob! Ikzelf wordt ook al jaren ge-schadowbanned op YOUTUBE. De leugen regeert en we worden mediaal, politiek, juridisch en economisch gelijkgeschakeld met communistisch China (het beste en voor psychopate geesten aantrekkelijkste verdienmodel) en het enige licht aan de horizon lijkt de onvermijdelijk dichterbij komende oorlog tussen de VS en China te zijn. Ik schat gezien de exponentieel toenemende escalaties in de Zuidchinese zee binnen tien jaar.

 3. Hebben onze ouders en hun generatie gevochten voor dit? Om de vrijheid van hun kinderen kapot gemaakt te zien worden door nieuwe nazi’s als Obama, Biden, Clinton, Soros, Gates, Merkel, Macron, De Jonge, Kaag, Rutte, Marijnissen, Halsema, Klaver? Waar wachten we toch op? Om straks braaf gechipt als koeien bijeen gedreven te doen wat, als ik mij goed herinner, dat reactionaire dictatoriale stuk tuig Van Es eens in 2015 brulde: ‘Ze hebben maar te doen wat wij zeggen dat ze moeten doen!’ Willen we verkommeren als nieuwe lijfeigenen van dat neplinkse nazi rapalje in slavernij? Of willen we onze vrijheden terug?

 4. Jeetje Rov, was a-scociaal van die sociale media kanaal. Ik volg je altijd op Linkedin en ik hoop dat ze het snel ontblokken.

 5. Even iets anders Rob,

  Door de reclame op jouw site voor boeken van Wim Hof, ben ik me daarin gaan verdiepen al kom ik niet veel verder dan het nemen van een koude douche als ik in goede doen ben.

  Maar weet jij toevallig hoe Wim Hof staat tegenover de vaccinaties.

  Het rare voor mij is dat er een hele club aan het ontstaan was, die graag alles GMO vrij wilde eten/drinken en terug naar de natuur willen.

  Is deze groep niet enorm anti vaccinatie of is de verdeel en heers cultuur zo sterk inmiddels, dat deze club ook niet van zich durft laat te horen?

  groet,

  Johan

 6. Ja, voorzover ik weet staat Wim Hof afwijzend tegenover vaccinaties.

 7. Hoi Rob, uit protest op het verwijderen van Wybren van Haga en zoveel anderen van Linked-In ben ik er ook vanaf gegaan. Ik lees alles van je gewoon op je website en heb ook een abonnement bij je. Weet je of het 2e boek van Robin de Ruiter over Corona ook snel in e-book wordt uitgebracht? Trouwen Wim Hof is fel tegen medicatie, maar juist voor het optimaliseren van de eigen gezondheid. Groetjes Martin Ruis

 8. Hoi Rob daar kon je op wachten dat ze je van Linked-In zouden verwijderen!
  Ik heb dit jaar fb,messenger e.d allemaal verwijderd,en zoek alles via duck duck go en volg bijv.cafe weltschmerz en Frank Ruesink op Telegram.Misschien ook iets voor jou?
  Trouwens de mensen die jou volgen vinden je toch wel,daar heb je geen fb of LinkedInvoor nodig.Succes! Groetjes Leaboop

 9. Hallo Rob is er een bepaalde reden waarom je mijn berichtje niet geplaatst hebt,
  Of gaat het niet helemaal goed met versturen?
  Ik had niet het idee dat ik je iets stuurde dat niet door de beugel kon! Jammer dat je overal tegen een soort censuur aanloopt! Maar misschien heb ik het mis Groetjes Leaboop

 10. We horen er niets over in de media: met behulp van onze slappe Europese leiders zijn we overgenomen door China. Op Canadees grondgebied worden op uitnodiging van slapjanus Trudeau Chinese militairen van de PLA getraind voor “winter warfare”. Ook de WHO met zijn China-made corona-bagger is een spreekbuis van Xi Jinping. Biden, Merkel, Macron, Rutte, Von der Leyen en ga zo maar door…allemaal corrupte slapjanussen die in de zak van de communistische dictator Xi Jinping zitten en het is nu ook heel duidelijk waarom Trump weg moet. Ik heb nooit van mijzelf gedacht het noodzakelijk te vinden om zo spoedig en krachtig mogelijk militair in te grijpen tegen grab while you can China. Daarna een militair tribunaal voor alle corrupte slapjanussen.

 11. cijfers om over na te denken

  Bij een hoge besmettingsgraad van bijna 85 miljoen in 2020 bij corona is het risico te overlijden aan corona, gezien de 1.8 miljoen doden, ofwel iets meer dan 2% toch vele malen lager dan bij een tuberculose besmettingsgraad van 10 miljoen in 2019 met 1. 4 miljoen doden, ofwel 14%. Waarom is er dan nooit een lockdown en andere waanzin geweest bij TB in 2019 met alle nu al en straks nog vele malen meer toekomstige ellende zoals nu wel bij corona? Het risico om te overlijden bij TB was in 2019 dus 14% tegenover bij corona in 2020 2%. Vermeldenswaard is bovendien dat een grote groep mensen met HIV speciaal vermeld wordt in de WHO TB cijfers om duidelijk te maken dat een grote groep dus al ernstig verzwakt was. Een specificatie die bij corona wordt nagelaten, Waarom?
  It’s the economy stupid, the economy of the richest. That’s why!

  bron: WHO cijfers 2019
  A total of 1.4 million people died from TB in 2019 (including 208 000 people with HIV). Worldwide, TB is one of the top 10 causes of death and the leading cause from a single infectious agent (above HIV/AIDS). In 2019, an estimated 10 million people fell ill with tuberculosis(TB) worldwide. 5.6 million men, 3.2 million women and 1.2 million children. TB is present in all countries and age groups.

 12. Nee Leaboop, maar het gebeurt soms dat ik er wel 12 uur of meer overheen laat gaan voordat ik comments bekijk en toelaat. Vierentwintig uur per etmaal DLM Plus met alle reacties in de gaten houden vind ik te veel. Vandaar. Mocht ik een comment weigeren dan stuur ik je daarover mail.

 13. Voor alle duidelijkheid aanvulling op door mij genoemde cijfers:
  Risico wereldwijd bij 7 miljard mensen om besmet te raken was in 2020, volg de rekensom: 1 % van 7 miljard is 70 miljoen, 85 miljoen komt dus neer op iets meer dan 1% risico om besmet te zijn geraakt met corona in 2020. Het risico in 2020 om er aan te overlijden was nog kleiner, ofwel ongeveer 0,025%. Dus?

 14. Bij deze mijn excuses voor mijn ongeduldige reactie!
  Ik wist niet dat je op telegram zat ,ik ga je er bij zetten
  Bedankt voor je reactie.Succes met alles wat je doet✌️

 15. Rob goed om te horen dat je ook op Telegram zit. Alleen nu nog de discussie aanzetten. Er is al genoeg eenrichtingsverkeer in de media. Tv,radio,kranten noem maar op. Een goede (harde)discussie zoals op bijv. Twitter lijkt me wel wat.

 16. Aan alle zelfstandige denkers, schrijvers en activisten herbalisten en hen die voor mensenrechten opkomen..
  Steeds meer berichten komen door van mensen die aangevallen worden door non lethal weapons en het gebruik van voice 2 skull.
  Ik heb regelmatig bezoek van zwarte helikopters. Ik ben persoonlijk benieuwd naar jullie ervaringen.

  Als jou dit overkomt accepteer het niet, meld het bij de politie ,desnoods 112.
  ( Heb ik ook gedaan)
  Meld het bij de overheid en mensenrechten organisaties. zij hebben de plicht ons hiertegen te beschermen.

  https://youtu.be/xVP9hZtHEIQ

 17. Hallo Rob,

  Ik heb zojuist een berichtje op LinkeDin(g) geplaatst met jou verhaal. En de tekst: I am one of the humans, who does appreciate Rob’s very honest articles. Yes, he does think differently! Well, so what? So, LinkeDin(g) owners, two things: 1. I will follow Rob’s own website, I did that already anyhow. So nope, no win points for you there. And 2. if you ban just one other human from my account I wil simply ban you from my life by simply quitting your website.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.