Kort Nieuws: De Jonge gelukkigste man van jaar, vaccin onnodig, bijwerkingen en dictatuur

De vreugde-uitbarsting van Gezondheidsminister (CDA) De Jonge werd al lang voor de lancering van het nieuwe ‘covid-19 vaccin’ overschaduwd door nieuws van een tweetal medicamenten die volgens verschillende bronnen korte metten met het virus kunnen maken. Ondanks keiharde repressie van alle minder positieve berichten over het vaccin blijven mensen ze toch verzamelen en delen op sociale media. Om te bewijzen dat het duo Rutte-De Jonge nog steeds de enige bazen in NL zijn draaien zij met de Spoedwet de uitspraak van een rechter gewoon terug.

De Jonge nu al de gelukkigste man van het jaar op 5 januari 2021

Ontwormingsmiddel doodt covid-19

Volgens Medical Sciences is over het ontwormingsmiddel Ivermectin al sinds april 2020! bekend dat het binnen 48 uur het covid-19 virus doodt.

Ook vorig jaar werd de wereld al opgeschrikt door de melding dat HCQ (antimalariamiddel) eveneens snel een einde maakt aan een infectie met het wereldbekende virus
(zie professor Cahill hierover in een verklaring).

Bijwerkingen van het vaccin op sociale media

In bijgaande video staat een verzameling social media berichten die melding maken van bijwerkingen na vaccinatie met het covid vaccin.

Rutte gebruikt Spoedwet om rechterlijke uitspraak naar prullenbak te verwijzen

Berichtten we vorige week nog over de Viruswaarheid behaalt historische overwinning op Rutte, deze winst hield slechts een paar dagen stand.
Rutte’s regime verwijst uitspraken van rechters die niet stroken met hun ideeën naar de prullenbak. Er heerst maar een mening, een waarheid en die is van het duo De Jonge – Rutte.

Volgens Jeroen Pols van Viruswaarheid is ‘De gedwongen test (nog steeds) is niet alleen in strijd met het recht op onaantastbaarheid van het lichaam. Het voorstel is daarnaast onverenigbaar met het Europese mensenrechtenrechtenverdrag en de Internationale Gezondheidsregeling van de Wereldgezondheidsorganisatie (IGR).’

8 Comments

 1. Rob. Kun jij zorgen voor een stand-by info blok. Dat permanent stand-by, alle noodzakelijke info , bevat !
  Met daarin , de medicijnen die ons ( indien iedereen weet , waar en hoe, voor welke prijs ) , we, deze in huis kunnen halen, niet ingewikkelder dan paracetanol. Dus eventueel bij alle drogisten en supermarkten.
  En / of , bij welke artsen, en apotheken, of desnoods in het leven te roepen , medicijn – cafe’s , met specifiek deze ingredienten, in de juiste dosis en samenstelling!

  Het is hoogst onverantwoord, dat , juist omdat het bewezen werkt, mensen , gevangen en bezeten door lugubere blindheid in hun angst-labyrinth, het naaldwoud in te sturen.
  Ook zouden bv ‘ de andere krant’ en ‘ gezond verstand’ , en ‘ virus waarheid ‘ en soortgelijke ‘ woke ‘ , gezondheids-verspreiders , deze ultiem essentiele info, helder , en hanteerbaar, en zodoende overal eenvoudig aan te schaffen, Onder Ogen , dienen te brengen. Dus even uiterst praktisch en heel urgent !

 2. Als de geschiedenis ons één ding leert dan is het wel dat de brede massa altijd volkomen fout zit met haar beoordelingen en keuzes. “Nee Bosman, je moet wel gaan stemmen hoor want anders mag je niet meepraten”. Covid-19 en vaccins: de vernietiging van de economie en verplicht genezen van een ziekte die je niet hebt. Een verdien-model. En dan is er nog het klimaat, de CO-2 uitstoot, de Euro en de banken die moeten worden gered terwijl het gat in de ozonlaag nog steeds niet is gedicht. WAT EEN BAGGER!

  De wereldbevolking is steeds weer opnieuw het slachtoffer van een geperverteerd wettig betaalmiddel. En natuurlijk worden mensen bedrogen maar men bedriegt ook zichzelf. Mensen hebben de aarde nodig maar de aarde kan de mensheid missen als kiespijn. Er is maar één oplossing: een snelle verhoging van de zeespiegel van 100 meter en als ik daarbij verzuip is me dat volkomen worst.

 3. Wanneer doet de pers haar werk weer eens?

  Waar halen al die mislukte persmuskieten toch in vredesnaam hun onzinverhalen vandaan. Een verhaal heb ik eruit gepikt om aan te tonen wat voor onzin men uitkraamt. RTL stelt in oktober 2020 dat 10 procent van de wereldbevolking besmet is geweest met corona. Zo kopt het artikel. In dat zelfde stuk stelt men dat de WHO laat weten dat er 35 miljoen mensen zijn besmet. Voor de goede orde: ik neem aan dat de journalist bedoelt dat er 35 miljoen besmet zijn geweest tot in oktober, wat niets zegt over hoeveel er totaal besmet waren en nog zijn.

  Bovendien, hoezo 10 %? Kunnen ze net als Rutte bij dat Griekse reddingsgeld niet rekenen bij RTL? 10% van 7,8 miljard is 780 miljoen dat is toch wel ietsjes meer dan 35 miljoen wat dus nog geen half procent is. RTL baseert deze onzin op wat een zekere Mike Ryan, hoofd van de noodhulpoperaties van de WHO zegt. Deze Ryan, zo stelt RTL liet onder ander het volgende weten op een bijeenkomst in Genève. “Onze beste schattingen vertellen ons dat ongeveer 10 procent van de wereldbevolking mogelijk is besmet met het virus.”

  Waar haalt deze onheilsprofeet deze cijfers en schatting vandaan? Via de officiële cijfers in december 2020 waren 85 miljoen besmettingen wereldwijd geweest of nog lopend en inclusief doden. Zomaar wat cijfers brullen werkt vertekenend en voedt enkel de al heersende paniek. Als je kijkt naar de zogenaamde besmettingen in Nederland (860 duizend) schrikt iedereen in eerste instantie. Zomaar een cijfer ergens neerzetten kan snel een vertekend beeld opleveren, dit nog afgezien het feit dat de coronatest verre van correct lijkt te zijn. Dat cijfer zomaar ergens zonder uitleg noemen voedt het idee dat er op dat moment zoveel besmettingen zijn wat niet waar is, het gaat over het totaal aantal besmettingen in het hele jaar 2020, dus inclusief ook de vele genezingen en 12 duizend doden ervan.

  Bovendien betekent deze hoge besmettingsgraad tevens dat corona niet half zo gevaarlijk is als wordt beweerd, bij dus 12 duizend doden door corona op een bevolking van ongeveer 17 miljoen is dit ongeveer 0,08 % (wat dus iets hoger dan het gemiddelde van de wereldcijfers van het aantal doden dat op 0,025% ligt).

  Verder als er echt op dit moment 860 duizend besmettingen zouden zijn (wat dus niet zo is maar wat in heel 2020 bij elkaar is geweest en nog lopend plus inclusief doden) zouden er dus zeker vele duizenden zo niet wellicht minstens 10 duizend mensen zwaar ziek op dit moment opgenomen moeten zijn, iets waar onze ziekenhuizen totaal niet op berekend zijn. Is dat aantal opnames waar? Ik dacht het niet. Van mensen om mij heen die vermoedelijk corona hebben gehad hoor ik dat het een akelige ziekte is, vergelijkbaar met een zeer zware griep, maar hoor ook dat iedereen die ik ken die het heeft gehad er ook weer van genezen is.

  Waarom dus zit met name de pers zoveel onzin uit te kramen? Het officieel gemelde aantal besmettingen in de wereld ligt op ongeveer 35 miljoen mensen, van de totaal 7,8 miljard mensen, stelt men in het artikel. En men vervolgt: Dat komt neer op ongeveer 0,4 procent van de wereldbevolking. Wat dus niet klopt! Volgens die Ryan van de WHO zou het werkelijke aantal besmettingen dus veel hoger zijn. Honderden miljoenen mensen zouden dus al met het virus in aanraking zijn gekomen. Aan dit cijferwerk van die Ryan is geen touw meer aan vast te knopen. Cijfermatige wartaal is het. Nogmaals de officiële cijfers van de WHO zijn nu in december 2020 85 miljoen/ januari 2021 86,5 miljoen besmettingen bij mensen wereldwijd (geweest, lopend of overleden).

  Dan liegt men in het artikel niet echt, maar door twee andere belangrijke cijfers in het stuk niet te geven kan een verkeerde suggestie worden gewekt. Namelijk hoeveel mensen zijn op dit moment besmet en hoeveel zijn genezen. Dat mag de lezer zelf uitvogelen door het aantal doden van het totaal aantal besmettingen af te trekken. Maar dan weet je als lezer nog steeds niet of het aantal dat dan resteert nog ziek is of niet meer. De meeste mensen zegt een lading cijfers niet veel als er geen uitleg bij die cijfers wordt gegeven en dat is dus een manier om verwarring er hieruit voort angst te zaaien, zonder dat je verweten kan worden expres iets fout te doen.

  Daar is een naam voor, dat heet politiek bedrijven! Daarover kreeg de pers al eens een veeg uit de pan van iemand die niet veel later in het mediapark in Hilversum is doodgeschoten. En door verder niets te zeggen suggereer nu ik hier iets mee, wat men nooit kan bewijzen wat zij denken dat ik zeg want ik zeg dat helemaal niet, en zo werkt het. Door bepaalde zaken weg te laten iets suggereren is geen journalistiek bedrijven maar is een vorm van mening beïnvloeding en propaganda.

  Mijn vraag als echt journalist aan deze Mike Ryan is ‘waarop baseert hij zich met deze min of meer uit de lucht gegrepen stelling’ en via vervolg onderzoek naar hem zou ik willen weten wat zijn connectie is met de farmacie? Net als een mannetje in Nederland, die nota bene nog steeds in functie is, die als aandeelhouder van de fabriek die toen het vaccin tegen de, onder andere door hem als allesverwoestende aangekondigde griepgolf fabriceerde, en zo Nederland volkomen ten onrechte vele miljoenen van dat vaccin heeft laten bezorgen, door dus dat bedrijf waar hij als aandeelhouder een lekker sommetje aan kon verdienen. En deze man zit nog altijd op zijn plek en wordt als betrouwbaar gezien!

  Corona WHO cijfers besmettingen en doden totaal wereldwijd: 86 436 449 Confirmed cases Last update: 8 January 2021 = iets meer dan 1 % van de wereldbevolking; 1 884 341 Confirmed deaths Last update: 8 January 2021 = ongeveer 0,025 % van de wereldbevolking: Risico besmetting met corona wereldwijd bij 7,8 miljard mensen was in 2020, volg de rekensom: 1 % van 7,8 miljard is 78 miljoen, dus bij 85 miljoen besmettingen komt dit risico neer op iets meer dan 1% om besmet te zijn geraakt met corona in 2020. Het risico in 2020 om er aan te overlijden was nog kleiner, ofwel ongeveer 0,025%.

  Een vergelijking waarom alles rond corona onzin is: in Nederland overleden in 2019 151 885 mensen, 45 duizend (ofwel ongeveer 0.25% van de Nederlandse bevolking) stierf in 2019 aan kanker en ruim 37 duizend (ofwel ongeveer 0,22% van de Nederlandse bevolking) stierf aan hart- en vaatziekten. Het risico in 2020 om aan corona te overlijden was bij 12 duizend doden ongeveer 0,08% van de Nederlandse bevolking. Wanneer is Nederland in volledige lockdown geweest vanwege dat hogere aantal doden bij kanker en hart- en vaatziekten? ‘Onderzoekjournalisten’ doe jullie werk eens!

 4. Nog even over dat kort geding… En ik maar denken dat wij in een rechtsstaat leven, waarvan het hoofddoel is de burger te beschermen tegen machtsmisbruik door de regering. Niet dus! Ongekend! Op deze manier kan de hele grondwet de prullenbak in. Een grof schandaal dat veel te weinig aandacht krijgt.

 5. De BildeRberg- Groep Sloper,
  De Sloper,
  Zoveel mogelijk paniek zaaien,valse beloftes uitstrooien en voor al manipuleren.

  Weet U het nog,heb hier al wat meer geschreven…groen is geel..als je het maar blijft herhalen gaan de onderdanen het van zelf ook uit spreken.

  President Trump had ook covid-19 opgedaan tijdens zijn campagne,heeft zeggen en schrijven 3dagen in het hospitaal gelegen de 4de dag liep die al weer rond,…en hier zijn mensen een jaar later nog knetter ziek…covid-19..wat is dat??

  Vraag het eens aan de Rockefellers die hadden een draaiboek hier van!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.