Mooi en vredig koffie drinken Museumplein voelt als overwinning

Na wat oefening lukt het op zondag om met elkaar te Koffie Drinken zoals dat bedoeld is. Samen op een vuilniszakje in het gras op het veld van het Museumplein. In het zonnetje lekker met elkaar keuvelen. Ondertussen mooi en vredig in alle harmonie aangeven wat je wilt. In vrijheid een kopje koffie en wat Hollandse gezelligheid. Dat is toch niet te veel gevraagd!

Wat voorafging

Overwinning

“Een overwinning!”, schrijft Viruswaarheid Limburg.
“We waren op de koffie op het Museumplein.
Vanaf 15.00 werd er omgeroepen dat we het plein moesten verlaten anders werd er geweld gebruikt..
We zijn gaan zitten, allemaal gaan zitten. De linie werd opgesteld, waterkanon stond klaar…maar er gebeurde niks. Je zag dat de politie/marechaussee geen raad wisten met de situatie!!
We zijn blijven zitten tot 16.00 uur en daarna weggegaan.
Wat voelt dit goed een overwinning.
Dank aan alle strijders die er waren. Wat een top sfeer en samenzang.
Halsema je bent de zwakste schakel, you’re out!
Team viruswaarheid Limburg ❤

4 Comments

 1. Chapeaux jullie zijn de vrijheidsstrijders! Daar kan Femke…hoe heet die trut ook al weer, nog iets van leren.
  LANG LEVE DE VRIJHEID, VRIJHEID VAN MENINGSUITING, VRIJHEID VAN DEMONSTREREN, VRIJHEID VAN LICHAMELIJKE INTEGRITEIT, VRIJHEID EN GEEN TIRANIEKE DICTATORIALE ONDERDRUKKING!
  Weg met dictator rutte en compane van het omt rivm !!!!! RAUS !!!!

 2. DE AVONDKLOK WORDT VOLGENDE WEEK GESCHRAPT!

  Niet vanwege al die vreedzame en liefdevolle demonstraties maar vanwege de internationaal bekend geworden rellen en plunderingen, plunderingen van winkels waarvan de eigenaren traditioneel VVD stemmen. Daarmee is ook duidelijk dat de kabinetsleden van het kabinet Rutte-3 gewoon aan het uitproberen zijn tot hoe ver ze kunnen gaan met hun misdadige maatregelen die niets te maken hebben met een griepvirus maar alles met de onbeschaamde wensen van een paar schatrijke hufters. Ik hoop dat het nog veel vaker tot rellen en plunderingen komt want alleen dàn blijken er ineens alternatieven te zijn. Alleen dàn komen de leden van dit misdadigerskabinet tot nieuw inzicht. En ook niet verder dan dat: voor dóórzicht zijn deze schurken te lui en te dom.

 3. Een overwinning is pas bereikt als onze politici door mannen in witte jassen liefdevol worden meegenomen naar een gesloten afdeling van een psychiatrische kliniek.

 4. ik begrijp dit stukje tekst helemaal niet, elke week was de sfeer vriendelijk en prima en relaxed..dingen begonnen nooit te escaleren tot me hardhandig en oneerlijk begon, en eerlijk gezegd, ja we besloten nu weg te gaan om 4 met z’n allen, maar het was ook zo dat de me en nu ook tegenwoordige marechaussee, niet klaar stond om iedereen verschrikkelijk te meppen, man vrouw of oude man of vrouw, zoals de vorige 2 x..
  Ze hadden nu ook eerst een rij gewone politie agenten ingezet en daarna pas de rij me erachter, dat scheelde met escalatie dus ja zeker een pluim ook voor hun en ook geen waterkanon gezien of groot dramaties paardenspel- zij hebben dus ook hun beleid aangepast! verder was het elke keer raar om te moeten horen dat je weg moet omdat de situatie “gevaarlijk” zou zijn terwijl er een vriendelijke sfeer hangt, dat is ook een reden waarom mensen het dan echt het onbegrijpelijk vinden dat ze wegmoeten, heel surrealistisch..terwijl ze anders ookwel allemaal zouden gaan tegen 5 want iedereen krijgt honger en t is koud.. bovendien is er een enorme media framing aan de gang, want zo gewelddadig was het allemaal nooit niet- de me en romeo’s daar gelaten. geen enkele keer! dus nu niet doen of wij een succes hebben geboekt vind ik onzinnig.. Beide, de demonstranten en de ME hebben hun beleid aangepast- ik denk ook dat een heleboel ME geen zin meer heeft om er op los te slaan of collega s erop los te zien slaan op gewone burgers van alle leeftijden en allerlei pluimages- we zijn elke keer heel vriendelijk daar samen toevallig allemaal een kop koffie aan het halen.. het enige wat er gebeurd door die media lala is dat mensen minder trek krijgen in koffie, maar wie gelooft z’n eigen gedachten wat betreft de smaak van koffie zodra ze denkt dat er een vies smaakje aan zit?!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.