Hele wereld moet gevaccineerd worden in 2021

123rf

De Duitse Minister Spahn van Volksgezondheid windt er geen doekjes om tijdens de virtuele bijeenkomst van het Wereld Economische Forum in Davos. De wereld heeft wat hem betreft maar een doel, vaccinatie. Het gevolg hiervan zal zijn de aanpassing van het menselijke DNA door het mRNA covid-19 vaccin. We bekijken meteen even wie er achter het WEF zit.

Spahn

Spahn zegt het volgende zoals blijkt uit bijgaand filmpje.

“Ik ben het er volledig mee eens dat ons gemeenschappelijk doel is, de wereld dit jaar te vaccineren.

Wij willen het centrum voor mRNA-technologie worden in Duitsland.

En voor de volgende pandemie zou deze technologie ons de mogelijkheid kunnen geven dan nog sneller een vaccin te hebben.

Onze gemeenschappelijke vijand is een virus, niet de geneesmiddelenindustrie en niet wij met elkaar op de wereld of wie dan ook, de vijand is het virus.

Maar desondanks zijn er verdragen.

Het gaat om geld, om leveringen, natuurlijk ook discussies.

Iedereen wil zich vast en zeker laten vaccineren, wereldwijd en ook in Europa en de Europese Unie.

Ik zou echt graag willen dat we over de emoties heenkomen en dingen opgelost worden en tegelijkertijd moeten we een gemeenschappelijke aanpak vinden.”

mRNA vaccin

In een interview licht Dr Wakefield de werking toe van de mRNA techniek die voor het eerst in het covid vaccin wordt gebruikt (zeg maar rustig getest) wat Spahn zo openlijk promoot.

Een mRNA is eigenlijk genetische manipulatie, zegt Wakefield. Je stopt namelijk genetisch materiaal van een RNA virus in je cel en vraagt het celmechanisme om met het RNA eiwitten te maken. Deze eiwitten moeten dan bij jou een respons van je weerstand oproepen.

Het ernstige hiervan licht Wakefield ook toe.
Hij zegt:

“Je hebt cellen in je eigen lichaam die een eiwit produceren die in jouw immuunsysteem een immuunrespons oproepen, dat is een auto-immuunziekte. De kans dat dit misgaat is enorm groot. Het is nog nooit eerder bij mensen gebruikt.”

Volgens de dokter zien we nu al grote problemen optreden. Namelijk twee gevallen van anafylaxie en er zijn doden gerapporteerd.

Hij besluit met de waarschuwing: “Als het eenmaal in je zit kan je het niet meer weghalen, uitzetten of stoppen.”

Lees verder mRNA vaccin bedreiging van de mensheid

Wereld Economisch Forum en Klaus Schwab

De Duitse Gezondheidsminister zegt dit natuurlijk niet zo maar tijdens een vergadering van het Het World Economic Forum (WEF). Dit bestaat uit een groep politici, journalisten, zakenlui en culturele leiders die gezamenlijk werken aan globale regionale en industriële agenda’s.

Ze willen de economie resetten na deze pandemie. Klaus Schwab, een van de voormannen van het WEF, wil een ingrijpende verandering, van korte termijn visies naar lange termijn visies, van aandeelhouders kapitalisme, naar stakeholders kapitalisme.

Hun partners zijn ‘Apple, NBC universal, Amazone, JPMorgan Chase, Kaiser Permanente en tientallen andere high-profile bedrijven. Deze niet verkozen machthebbers hebben als plan de menselijke samenleving te herscheppen op hun manier. Maar ook zij werken weer in opdracht van hun broodheren, maar wie zijn dat eigenlijk?

Wie bestuurt de wereld eigenlijk?

Peter Phillips, Amerikaans professor in de politieke sociologie, ging op onderzoek uit en bracht de machtsstructuur in kaart. Hij deed dit in zijn boek de Giants.

Instellingen zoals het WEF zijn echter weer een tussenlaag in de piramide.

Volgens Peter Phillips, die hiernaar enkele jaren onderzoek heeft gedaan, zijn er zo’n twee a drieduizend miljardairs wiens vermogen wordt beheerd en belegd door 17 investeringsmaatschappijen met een gezamenlijk kapitaal in 2019 van 50.000.000.000.000 (50.000 miljard) dollar. Deze maatschappijen worden geleid door zo’n 200 mensen die bepalen op welke manier zij dit geld investeren, zodat er voldoende winst mee wordt gegenereerd, want dat is de kern van het kapitalisme. De grootste is BlackRock, die 6.000 miljard dollar te investeren heeft.

De reuzen (miljardairs) bezitten op deze manier al meer dan 90% van de wereld.

Deze investeringsgiganten hebben aandelen in 150 tot 200 multinationals. Die op hun beurt gebruikmaken van de wereldhandelsorganisatie WTO, het Wereld Economisch Forum (WEF) en het Internationale Monetaire Fonds IMF om hun kapitaal te vermeerderen.

Met de uitspraak van Spahn zien we op welke manier dit in zijn werk gaat. Spahn helpt door de bevolking te laten vaccineren de geneesmiddelenindustrie aan een miljardenwinst (die ieder jaar weer terugkomt). Let op: waarbij de aansprakelijkheid voor eventuele bijwerkingen van het vaccin niet meer ligt bij de vaccinproducenten.

Lees hier verder over de Reuzen

 

Rob Vellekoop, 1 februari 2021

4 Comments

  1. Hele wereld, dacht ik niet Gates, min 1 op z’n minst: Ik verdom het om gif in mijn lijf te laten spuiten door handlangers van die misdadiger.

  2. Ik neem aan dat de auteur met “Black Water” de investeringsbank Black Rock bedoeld die inderdaad een enorm vermogen beheert en die ook een leidinggevend is bij de samenstelling van ons nieuwe geld.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.