Duitsland vastberadener dan ooit in opstand tegen dictatuur

Duitsers zijn klaar met corona maatregelen

De uitrol van de coronamaatregelen ligt steeds enkele maanden voor op die in ons land. Toen wij geen mondkapjes nodig hadden volgens het regime Rutte, waren de Duitsers al gemuilkorfd. Hetzelfde geldt voor hun protesten. Zij protesteren meer dagen en op meer plaatsen tegelijk dan in Nederland, waar het zich meestal tot Den Haag en Amsterdam beperkt.

Sinds het afgelopen weekeinde zitten de Duitsers al een jaar in de lockdowns en andere verstikkende maatregelen waarvan Merkel suggereert dat deze tegen het virus zijn gericht. De bevolking voelt ondertussen in toenemende mate dat niet corona maar het volk zelf bestreden wordt door de autoriteiten.

Bekijk bijgaande beelden van enkele steden in Duitsland. Meestal hebben zij een maskerplicht tijdens het demonstreren, maar daar trekt bijna niemand zich iets van aan. Van de lichaamstaal van de manifestanten kan je afleiden dat de politie zijn krediet heeft verspeeld. Er is geen enkel respect meer over voor hun optreden. Je ziet ook dat ze zich niets van de afschrikkende macht van het geweld aantrekken, met of zonder paarden.

De Duitsers zijn er helemaal klaar mee. In ieder geval het deel dat massaal de straat op gaat. Zoals bekend ligt het omslagpunt bij de 10 a 11 % voordat een hele bevolking in beweging komt. Iedere demo naderen de Duitsers deze kritische grens meer. We kijken met veel belangstelling hoe en wanneer zij de maatregelen als lastige vliegen van zich zullen hebben afgeschud.

Een compilatie van beelden van het afgelopen, ook voor Duitsland, roerige en opstandige weekeinde.

Rob Vellekoop, 17 maart 2021

5 Comments

 1. Geweldig, hopelijk spoedig ook in Nederland, daarna een tribunaal!

 2. Zouden de Duitsers dan ook weten wat wij (zouden moeten) weten …

  Als schaap zijnde vertrouw je de “instanties” … toch !!! ;

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/123851750/ema-ziet-geen-aanwijzingen-dat-stollingsproblemen-komen-door-vaccin-astra-zeneca

  Maar aangezien wíj in ieder geval geen schapen zijn …

  http://www.economedian.com/2021-03-12eed-van-hippocrates-kan-bij-het-grofvuil.html (reminder)

  … hebben we het EMA dan ook niet erg hoog staan toch !!!

  The Powers That Shouldn’t Be zijn dan ook vastberadener dan ooit ons allemaal plat te spuiten … linksom of rechtsom !!!

 3. Die worden al meer dan 100 jr aan het lijntje gehouden, en als ze dat door gaan krijgen, Mutti en co. beter kunnen gaan emigeren.
  Of het wat helpt denkt ik niet, want de wereld is in de 21 eeuw heel klein geworden.

  En er wordt echt op buigen en breken aangestuurd, dat laatste kon nog wel eens werkelijkheid worden, we gaan het zien, en zullen meestrijden!!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.