Kritische gesprekken over Belgische opstand, Rutte’s leugens en politie-apparaat

Demo Ter Kamerenbos, Brussel

Met de maker van de Audiokrant, Niels Lunsing, heb ik een belafspraak ‘s morgens om half negen. Een uurtje daarvoor heb ik bijna twintig verslagen gelezen van onthullingen van politie-agenten over hun corps. Niels overvalt me er eigenlijk mee. Onze afspraak was ik vergeten, zo zat ik nog in de ellende waarover ik gelezen had.

Over de aftakeling van ons land in de richting van een totalitaire staat waarbij de militaire junta’s van Latijns-Amerika verbleken. Ik ben kwaad, nee razend. Hoe is het mogelijk dat een stel omhooggevallen politici van onze politie een fascistische bende aan het maken zijn? Met dat gevoel ga ik het gesprek met Niels in, het komt dus rechtstreeks uit het hart, uit mijn hart.

In de 31e editie van De Audiokrant praat Niels Lunsing ook met Veerle Coulembier van RT België en Guido Jonkers van Wanttoknow. Veerle doet verslag van de jongste opstand in België, waar de Belgen eindelijk in beweging lijken te komen tegen de draconische coronamaatregelen. Guido zet het vergrootglas op Rutte.

Luister zelf

De Audiokant is een wekelijkse bundeling van onafhankelijk nieuws. Naast de reguliere media bestaat er ook een alternatieve media waar veel mensen in Nederland zich met passie inzetten voor eerlijke en onafhankelijke nieuwsvoorziening. Het geluid van de alternatieve vrije media is de afgelopen jaren flink gegroeid en wil graag meer samenwerking.

Om dit geluid te versterken maakt Niels regelmatig een overzicht van verschillende kanalen met onafhankelijk nieuws (websites, YouTube-kanalen, podcasters en schrijvers) die bestaan naast de oude media.

 

5 Comments

 1. ‘kiesgedrochten’, rob! wat een prachtige samenvatting van de hele pervers corrupte ‘evenredige vertegenwoordiging’. het is inderdaad verschrikkelijk, zoals je al opmerkte, maar deze uitdrukking is prachtig. wan ogri de tyar wan bun zeggen we hier dan.. en bedankt hiervoor.

 2. Ter verduidelijking voor de lezers onder ons, “omhoog gevallen”
  in de zin van “omhoog gevallen politici”
  betekent dus met steun van en gefaciliteerd door het Koningshuis.
  Het Kabinet van de Koning dus, maar laat je niet misleiden.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Kabinet_van_de_Koning_(Nederland)
  Zij besturen de Toneel Democratie.

  Zodat je begrijpt wie in dit land de scepter zwaait.

  Tenslotte is het hij “de onschendbare” die de wetten ondertekent.
  Thomas Paine – de rechten van de mens.

 3. Helemaal mee eens Fountainhead of om met Murray Hubbard te spreken:

  My view of the state is: following Franz Oppenheimer and Albert Jay Nock,
  I regard the state as a predatory entity.
  It does not produce anything but rather steals resources from those engaged in production.

 4. Duidelijk. Daar moeten we vanaf.
  Naar directe democratie zonder de kroon.

 5. De “Belgische opstand” was voor veel mensen een verrassing. Maar niet voor de Belgische politie die op tijd en in grote getale -hoe is het toch mogelijk- aanwezig was. Dus dat is verder ook wel duidelijk. Verder moet mij van het hart dat ik opvallend veel Nederlandse mannen heb leren kennen als laffe praatjesmakers. Precies het soort dat Rutte en zijn kliek goed kan gebruiken. Geen mannen die eerlijk in het holst van de nacht de woningen van politiemensen en politici affakkelen maar slappe zakken die samen koffie drinken, die ballonnetjes hebben in de vorm van een hartje en die dansen, klappen en liedjes zingen. Om zich vervolgens te laten aftuigen door misdadigers van de ergste soort.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.