Agent: de politie is tot op het bot verrot

Amsterdam240121 ME staat in slagorde klaar.

De getuigenverklaringen voor de Commissie liegen er niet om. Volgens deze agenten is de politie tot op het bot verrot. Het gaat niet meer om de-escaleren, maar juist om geweld aanwakkeren of inzetten tegen burgers. Deze politiemensen verklaren dat de leiding keihard werkt aan de ontmenselijking. Ze vinden dat ze NL te gronde richten in dienst van een repressief regime. Ondertussen zwijgt het parlement.

Moed

Er is moed voor nodig. Dat blijkt uit de verhoren van de Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie BPOC van politie-agenten.
De eerste vier bespraken we al eerder in Opdracht aan politie: demonstranten zijn virussen die je moet bestrijden.

In de volgende 14 komt naar voren dat het onmogelijk is om als agent naar buiten te brengen hoe er het in het corps aan toe gaat. Tenminste niet in alle openheid. Je kunt het enkel anoniem doen. De commissie heeft echter wel toestemming om als er daadwerkelijk onderzoek van de overheid naar de wantoestanden binnen het politiecorps komt deze gegevens wel openbaar te maken.

Dienders die niet even gewelddadig zijn tegenover demonstranten of overtreders van de avondklok worden verraden en voortaan bestempeld als ‘wappies’. Dan hebben zij geen leven meer binnen de dienst. “Wanneer je niet meedoet lig je eruit.”

14 maart

We maakten een reportage van de demonstratie van 14 maart in Den Haag. Hier zette de ME veel massief geweld in tegen geweldloze demonstranten.
Lees het hier nog maar eens na Politie leeft zich uit tijdens manifestatie Malieveld met wappies meppen.

Terwijl de oude media, de mainstreammedia, steeds schrijven dat de demonstranten het geweld veroorzaken.

Nu horen we dus van agenten in hun verklaringen wat er zich afspeelde aan hun kant. De ME had namelijk de instructie van de leiding gekregen om het geweld aan te wakkeren, te starten. Dit in plaats van hun taak, namelijk indien nodig de-escaleren. Zij moesten optreden met maximaal geweld en een voorbeeld stellen. Ook honden op de demonstranten afsturen en gericht slaan op het hoofd met de wapenstok in plaats van op de benen. Slagen op het hoofd zijn namelijk het meest bloederig en afschrikwekkend.

Dit soort afschuwelijke acties zijn dan het gevolg.

Fotografie Johan Meijboom. Politiegeweld 140321 Malieveld, Den Haag

Geweld

Een agent vertelt:”Sinds maart 2020 jaag ik op demonstranten, mondkapjesweigeraars, jongeren die plezier maken in een te grote groep en overtreders van de avondklok. Het is nu dus blijkbaar grappig geworden om burgers te verwonden.”

Een ander zegt:”Geweld is een instrument geworden om demonstranten en andere burgers te intimideren.”

Binnen het corps verwacht de leiding dat agenten direct geweld inzetten bij overtreding van de coronamaatregelen of bij belediging van een diender. Een belediging is snel gemaakt. ‘Collega’s’ die hieraan niet meedoen moeten van de leiding worden aangegeven en vliegen eruit.

Ontmenselijking

Ontmenselijking binnen de politie vindt in een rap tempo plaats. Ze noemen burgers: teringwappies, coronakoeien, covidrunderen, beklapweigeraars, coronakutten en antivaxxdebielen. De dehumanisering maakt het een stuk gemakkelijker om andersdenkende burgers in elkaar te slaan en te verwonden.

Het zijn per slot van rekening maar ‘asociale wappies’, ‘achterlijke complotdenkers’ en ‘het doodslaan niet waard.’

Volgens de leiding zijn ze ‘effectief’ tegen besmettelijk tuig, wappies bij wie het bovenin niet functioneert.

Iemand verklaart:”Ik heb gelachen om spartelende wappies in de arrestantenbus.”

Misbruikt

Het lezen van al dergelijke verklaringen is ronduit schokkend. Gelukkig zijn er nog agenten die erg ongelukkig zijn met de situatie. Zij nemen het risico dit naar buiten te brengen, waarmee ze hun baan en inkomen op het spel zetten. Stuk voor stuk zeggen ze dat zij hiervoor geen politie-agent zijn geworden. Zij dachten de burgers juist te gaan beschermen.

Een agent verklaart verdrietig:

“Ik kan als politieman geen mens meer zijn. Ik voel me misbruikt voor het onderdrukken van onschuldige burgers. Door een overheid die mij misbruikt om de vrijheid van mensen in te perken, grondrechten zoals het recht op demonstraties met voeten te treden.”

Parlement

“Ik help mee Nederland te gronde te richten, in dienst van een repressief regime.”

Al deze zaken komen aan het licht dankzij de inspanningen van een handvol mensen die dit alles onderzoeken. De Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie bestaat uit vrijwilligers.

Eerder lieten zij artsen en wetenschappers aan het woord komen. Nu zijn dus politiemensen aan de beurt. Het is een schande dat het parlement zelf geen onderzoekscommissie installeert en de onderste steen boven brengt. Blijkbaar hebben zij het een en ander te verbergen en zijn ze zelf niet brandschoon. Het zou hen sieren hierin op te treden.

Je kunt door op deze link te klikken het werk van de BPOC financieel steunen.

BPOC2020.nl is hun site.

Alle politieverhoren staan hier.

Rob Vellekoop, 2 april 2021

6 Comments

 1. Als ze echt er problemen mee hebben vreedzame burgers in elkaar te slaan, waarom stoppen ze er dan niet mee befehlen uit te voeren van dit misdadige criminele regieme?
  Ze kunnen het ook omdraaien en er 150 uit de 2e kamer arresteren omdat die door middel van terreur het land met geweld aan een terroristische vreemde mogendheid overdragen!

 2. De westerse man is gedomesticeeerd tot een halve vrouw. Hier een trainingsvideo voor een ieder die zijn vrijheid en een waardig leven wil verdedigen tegen de satanische overheid, desnoods of juist met geweld.

  Vuisten bij je kaak, ellebogen tegen je ribben en knie omhoog, mikken en uittrappen met onderbeen, all day !

  https://twitter.com/fotograafLdmVbg/status/1350868316508856321

 3. Het geeft te denken dat 35% van de politie een migratieachtergrond heeft.
  Deze mensen hebben veel minder gevoel voor het originele volk en gaan er vanuit dat het volk zich aan hen moet aanpassen en niet dat zij in dienst staan van het volk. Dit soort figuren zijn dus ideaal om op te stoken en op te fokken en ze op die manier veel gemakkelijker, en gewetenlozer, op de voornamelijk blanke demonstranten (graag zelfs ook op de blanke vrouwen) kunnen inslaan.
  Een strak doorgevoerde regie dus.

 4. Een goed voorbeeld van ‘politiek correcte’ politiebazen, waarmee ook meteen duidelijk wordt waarom de ‘wappies’ een ‘gevaar voor Nederland zijn’ en islam terroristen, BLM radicalen en Antifa idioten absoluut niet.

  De ‘linkse’ oud commissaris Joop van Riessen stelde al vele jaren geleden op de televisie dat ‘Wilders gemold moest worden’ en dat zijn aanhang ‘het land moest worden uitgejaagd’. De man is daar nooit op aangepakt, nota bene zat Diederik Samson (toen PvdA leider) tegenover hem bij het zogenaamde correcte praatprogramma Pauw & Witteman. Dit was in 2007, vele jaren voordat zogenaamde politiek correcte burgemeesters opriepen om in een soort politiek correcte lynchmob de al van tevoren ingevulde aangiften op politiebureaus tegen die Wilders te gaan ondertekenen. Over democratie gesproken! Dictatuur heerste toen al.

  Een tweede is de oud hoofdcommissar Pieter-Jaap Aalbersberg die sinds 1 februari 2019 de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid is. Daarvoor, van 7 november 2011 tot 1 februari 2019, was hij in de rang van hoofdcommissaris korpschef van het Amsterdamse politiekorps. Deze oud politieman riep zijn dienders als hoofdcommissaris op zo weinig mogelijk aangiften aan te nemen omdat dit Amsterdam dan als zeer criminele stad neerzette. Maar hij ging hoogstpersoonlijk wel bij mevrouw Sylvana Simons langs om haar aangifte over zogenaamd discriminatie te noteren. Gevalletje klasse justitie? De man is ook in opspraak geweest via die recentelijk veroordeelde politiecommissaris die collega’s kaartjes voor evenementen wist te bezorgen.

  Wat verwacht je als dit soort bijna regelrechte antifa gevallen de baas bij de politie zijn (geweest)? Wat denk je dat er nu zit? Waarschijnlijk alleen nog maar erger! Het neplinks heeft zich overal geïnstalleerd daarin zit het probleem, dit neplinks weet dat zij maar een kleine beperkte club zijn dus moeten ze met intimidatie en geweld, dictatuur dus, de maatschappij onder hun laarzen houden.

  Zolang wij in Nederland en het liefst in de hele EU niet al dat neplinks verjagen zullen nazistische vormen van DDR dwang, Sovjet terreur en Turkije dictatuur enkel erger worden. Deze lui hebben ook helemaal niets met links, het zijn reactionaire geldharkers die enkel met eigen belang bezig zijn.

 5. De Mentale Zuivering van het Politie Dier!

  “Men (people) are rarely aware of the real reasons which motivate their actions.”
  ― Edward L. Bernays, Propaganda

  De geschiedenis bewijst ons keer op keer dat wanneer puntje bij paaltje komt,
  “de Politie” niets meer of minder is dan een Knuppel.
  Zij dient slechts 1 doel, het onderdrukken met geweld van een vreedzame bevolking
  die haar stem laat horen wanneer zij het met besluiten van de heersende klasse
  niet eens is.

  Deze specifiek geselecteerde diersoort op een IQ van minder dan 40, geen geweten
  en een totale afwezigheid van enige moraliteit is tot de meest extreme uitingen van geweld
  in staat voor de Staat, door de eed van trouw gezworen aan de Koning.
  Wij zijn 1, zo roepen zij in groepsformiteit, als legitimatie voor het instrument van onderdrukking.
  Waakzaam en Dienstbaar voor de Koning en zijn Kabinet, tegen de bevolking.
  Schaamte is een mentale toestand hun onbekend.

  Het gaat dus over “Hoe is het in Godsnaam mogelijk dat de Politie
  zo schaamteloos te werk gaat en hoe kijk je dan in de spiegel en
  hoe vindt je rechtvaardiging voor je abnormale gedrag”.

  Dan maar een andere classificatie van persoonlijkheidsstoornissen
  als voorwaarde voor het deelnemen aan deze “specifieke diersoort”
  ten einde zich met veel genot te laten misbruiken door Koning en Kabinet.

  Volgens Theodore Millon:
  Antisocial: People with antisocial personality disorder depict a long pattern of disregard for other people’s rights. They often cross the line and violate these rights.
  Sadistic: Gain satisfaction through dominating, intimidating and humiliating others. They are opinionated and close-minded. Enjoy performing brutal acts on others. Find pleasure in abusing others.

  De creatie van Totalitair Europa (Agenda 2030, Great Reset), door een ongekozen groep en met Nederlands Bestuur in opdracht van het Koningshuis als hoofdsponsor met geroofd belastinggeld gaat vol gas verder. Onder de vlag van de United Nations en de WHO. Want zoals Rutte vermeldde “zolang de WHO zegt dat de “plandemie” niet over is gaan wij door”. Dus maak je borst maar nat de komende 10 jaar.

  Zuivering van het geweldsapparaat naar een sadistische samenstelling voor onderdrukking van de autonome denkers in verzet is hiervoor blijkbaar noodzakelijk.

 6. Ik moest deze twee keer zien..

  Het ligt niet aan rutte dat hij onze vrijheid afneemt.
  Its you!
  https://youtu.be/W8snh20NRAk
  Kleine kern van waarheid echter:
  Zij hebben de wapenstok en honden. ( en de tech)

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.