Internationale Vredesmars op zaterdag 15 mei ook in NL en BE

Bijdrage van Veerle Coulembier*

World Wide Demonstration for Freedom (WWD) organiseert in 180 steden en in meer dan 40 landen op dezelfde dag overal ter wereld een samenkomst. Ook Amsterdam en Brussel doen mee.

Amsterdam en Brussel

In Brussel vindt de samenkomst plaats in het Ter Kamenerbos en in Amsterdam in het Arena Park Amsterdam, respectievelijk om 13.30 en 12.00 uur.
Deze internationale beweging wil alle groeperingen samenbrengen per regio of per land om samen te verbinden voor de vrijheid.

La Boum

In Brussel organiseert de volksbeweging van La Boum ook nog een testfestival als ludieke feestactie, LA BOUM TEST. Deze start omstreeks 16 uur in het Ter Kamerenbos.

La Boum schrijft in een verklaring als toelichting op de actie:
“Het was onze minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden die ons op het idee bracht voor deze test. Er is uiteraard geen sprake van het goedkeuren van systematische tests om toegang te krijgen tot externe openbare evenementen.

We zijn ook fel gekant tegen elk type gezondheidspas of Europees groen certificaat om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld een festival zoals voorgesteld door Alexander De Croo . Dit zou in strijd zijn met onze grondrechten en bovendien wetenschappelijk niet gerechtvaardigd zijn.

Dus hier zijn de redenen waarom we dit zelf zullen demonstreren in afwachting van de wetenschappelijke basis van GEMS-voorzitter Erika Vlieghe, die zegt dat wat ze op 8 mei op het Flageyplein zag niet veilig was .

Om deze test uit te voeren, bieden we een van onze specialiteiten aan: een BOUM in de buitenlucht op 15 mei in het Ter Kamerenbos. Die dag zullen we een antigeentest doen op enkele vrijwillige deelnemers. De MEDAKIT- test die we zullen gebruiken, is veilig voor het neustussenschot, in tegenstelling tot de zeer onaangename PCR-test.”

Alle info op http://labime.be/la-boum-test/

20 maart

De eerste wereldwijde demo werd gehouden op 20 maart. Hieronder wat beelden.

 

Veerle Coulenbier, 14 mei 2021

7 Comments

 1. Die zijn gek: “Om deze test uit te voeren, bieden we een van onze specialiteiten aan: een BOUM in de buitenlucht op 15 mei in het Ter Kamerenbos. Die dag zullen we een antigeentest doen op enkele vrijwillige deelnemers. De MEDAKIT- test die we zullen gebruiken, is veilig voor het neustussenschot, in tegenstelling tot de zeer onaangename PCR-test.””
  Helemaal niet toegeven aan testen. Alleen als iemand het zelf wil. Je gaat toch geen alternatief verzinnen voor die covid gekkies.

 2. Die zijn knettergek!! Gaat men demonstreren voor de vrijheid en laat men zich vrijwillig testen??? Zijn jullie nou helemaal van de pot gerukt? Rot op met die achterlijke testen die nergens op slaan er is geen enkele test die een virus kan detecteren laat staan dat ze een corona virus kunnen meten. Flauwekul allemaal die testen zijn er enkel om je ziek te maken net zoals vaccineren je ziek maakt. Vreemd dat DLM plus dit artikel plaatst.

 3. De criminele handlangers van het oppermachtige digitaal-financiële complex (onze politici) hebben in de gaten dat de corona-leugen niet lang meer overeind kan blijven. Steeds meer mensen kijken achter de coulissen van de corona-leugen en uiteindelijk zullen ook de domste mensen begrijpen dat de vernietigende maatregelen een heel ander en uiterst kwaadaardig doel dienen dan de volksgezondheid. Daarom wordt nu ineens haast gemaakt met het vaccineren.

  NOGMAALS: NEURENBERG-2 VOOR HET GORE TUIG IN ONS PARLEMENT.

 4. Nog even ter verduidelijking:

  Ons financiële systeem is in 2008 (bankencrisis) tegen de betonnen muur gereden en in de jaren erna kunstmatig in leven gehouden. Maar het systeem is vorig jaar opgegeven. Dit feit heeft het digitaal-financiële complex (Amazon, Google, Apple, investeringsbank Black Rock etc) de gelegenheid gegeven om het “oude” systeem genadeloos uit te plunderen volgens alle regels der kunst en met de serviele hulp van onze politici. De corona fake-pandemie maakt deel uit van deze plundertochten. De enorme aantallen PCR-tests, maskers en vaccinaties moeten namelijk gewoon betaald worden en weinigen beseffen dat big pharma hiermee een financiële opsteker heeft gehad die zijn weerga in de financiële geschiedenis niet kent. Alle welvaart stroomt de komende jaren van arm naar rijk: het gaat -als vanouds- allen maar om geld. Na de corona lockdowns komen de klimaat lockdowns (huh, het ging toch om een virus?) die nog veel vernietigender gaan worden voor de burgers en de middenstandsbedrijven.

  NEURENBERG-2

 5. Beste mensen: het kapitalisme wat jullie noemen (de banken etc.)is al in de jaren zestig/zeventig van de vorige eeuw overleden en begraven alleen dit is voor de gewone mensen geheim gehouden, om geen wereldwijde revolutie te krijgen, het heeft alles te maken met de hypotheken, de overwaarden en de levensverzekeringen. De tijd dringt voor het grootkapitaal om op te treden en daarvan zijn we nu getuige, lees “Gestoorde Roofridders” door de Boze Oude Man, verkrijgbaar op Amazon Kindle. voor € 4,99 (370 pagina’s).

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.