Duurzaamheidsagenda of agenda 21: het groene bedrog

De doelstellingen van de Verenigde Naties voor de 21e eeuw vallen bij ons onder ontwikkelingssamenwerking en internationale afspraken. De agenda bestaat uit 17 doelen.  Zij gelden in alle landen en voor alle mensen. En let op, Nederland rapporteert rechtstreeks aan de VN over de voortgang! Deze doelen zijn prachtig, maar de uitwerking zal leiden tot een werelddictatuur waar we dagelijks al een voorproefje van krijgen. De ware bedoelingen van Agenda 21 of 2030 zijn namelijk verstopt achter een groen duurzaam verhaal. Ken je dit verhaal dan zie je de reden van de gebeurtenissen van de afgelopen decennia.

SDG’s

In 1992 hebben 178 landen VN Agenda 21 in Rio de Janeiro geaccepteerd. Het is een plan van de Verenigde Naties, het is de agenda voor de een en twintigste eeuw en iedereen denkt dat het de duurzaamheidsagenda is, maar niets is minder waar. De plannen gaan zelfs terug tot de 70-er jaren van de vorige eeuw.

Kijk op de website https://www.sdgnederland.nl/

Deze SDG’s heten voluit de Sustainable Development Goals maar worden vaak afgekort naar SDG’s.

De doelen zijn schitterend, maar volgens Rosa Koire in haar boek “Behind the Green Mask: UN Agenda 21” is er sprake van de illusie van een groen masker. Zij schrijft dat de uitvoering van de doelen rampzalig is. “Het idee is de buitenkant, de uitvoering is de gewenste uitkomst.” Je kunt eigenlijk geen bezwaren hebben tegen het idee.

Hoe kan je er iets op tegen hebben dat er geen armoede meer heerst (doel 1), of dat er geen honger meer is (doel 2), ook niemand zal zich verzetten tegen een goede gezondheid en welzijn (doel 3) of kwaliteitsonderwijs (doel 4). Tevens moet er gendergelijkheid komen (doel 5), schoon water en sanitair (doel 6), betaalbare duurzame energie (doel 7) enzovoort.

Klimaat

Een van de bekendste onderdelen is natuurlijk doel 13 klimaatactie en dan met name de poging om de aarde niet verder te laten opwarmen door ‘broeikasgassen’. Op de een of andere manier trekt deze doelstelling de meeste aandacht of wordt hiervoor de meeste aandacht gevraagd. Misschien omdat dit mensen het meest aanspreekt. Het wordt ook erg dramatisch voorgespiegeld.
Wij hebben hieraan een reeks artikelen gewijd. (Bijvoorbeeld #Klimaatverandering is een geloof, meer niet)

Daarnaast stellen de opstellers van de Agenda het individualisme tegenover het communitarisme. Hierdoor ben je ‘egoistisch’ als je je individuele rechten en vrijheden opeist. Je zou meer voor de gemeenschap en het algemeen belang moeten overhebben.

Agenda 2030 voor Duurzame ontwikkeling

Agenda 21 en de meest recente Agenda 2030 – is een plan om de bevolking te reduceren in omvang. Bill Gates deelde hierover openhartig zijn ideeën om dit doel te behalen met vaccinaties en andere middelen tijdens een TedX voordracht:“De wereld heeft 6,8 miljard mensen. Dat gaat naar ongeveer 9 miljard. Als we het goed doen met nieuwe vaccinaties, gezondheidszorg en andere gezondheidsdiensten dan kunnen we dat misschien terugbrengen met 10 tot 15%.” (Bron)

Deze genocide-agenda van de mensheid is al in volle gang. Denk aan chemtrails (of “Geoengineering”), vaccins, bestraald voedsel, GMO’s, Codex Alimentarius, smart meters, 5G uitrol.

Rosa Koire wijst er in haar boek over de agenda op dat je alles moet wantrouwen waar het woord ‘smart’voor gezet is. Denk aan smart meters, smart train, smart food, smart growth, smart cities.

Hoe wordt Agenda 21 lokaal wereldwijd ingevoerd?

De VN zegt hierover zelf dat het uitgebreide plan van actie zowel wereldwijd, op nationaal en lokaal niveau door organisaties van de VN, regeringen en belangrijke groepen op elk gebied met menselijke invloed op het milieu hieraan werken.

Het woord ‘duurzaamheid’ helpt hen hun het depopulatie plan onverminderd te promoten. Het klinkt groen en vooruitstrevend en komt zeer positief over, dus waarom zouden ze hieraan twijfelen.

Een NGO met de naam “International Council for Local Environmental Initiatives” (ICLEI) voert dit voor de VN uit. Vervolgens pikken steden het lokaal op, zoals Londen, Berlijn, Rome. (Zie iclei.org)

Volgens de officiële website van ICLEI doen 12 megasteden, 100 supersteden, lokale regio’s en 450 grote steden in 84 landen mee. Het doel van deze NGO is om rond 2050 er voor te zorgen dat een derde van alle mensen in steden zullen leven.

Zij leren kinderen om duurzaam transport te gebruiken wat nauw aansluit bij het mensen-beheersprogramma van Agenda 21. Dit als poging om de meeste mensen te concentreren in megasteden weg van de plattelandsgebieden die moeten gaan dienen als open plekken voor de natuur en waardoor zij gemakkelijker kunnen worden gecontroleerd.

Wereldregering

Paul McGuire een internationaal erkend expert, spreker en auteur schrijft in zijn boek The Babylon Code:

“De werkelijke agenda is om een wereldregering te installeren, een economisch systeem voor de hele wereld en een wereldgodsdienst.”

Op deze manier zal de VN geleidelijk de controle van nationale regeringen overnemen. Ook dit kan plaatsvinden als mensen goedgelovig zijn en alles voor zoete koek aannemen wat regeringen en organisaties zoals de VN onder leiding van de oude media hen voorschotelen.

Codex Alimentarius

Codex Alimentarius is een term voor de voedselregels die in 2009 zijn geratificeerd.

De Dr. Rath Health Foundation meldt hierover – “Net 15 jaar nadat ze tijdens het Neurenberg oorlogstribunaal waren veroordeeld, Bayer, BASF and Hoechst zijn ze opnieuw de architecten ven de volgende mensenrechtenschending. In 1962 richten zij de Codex Alimentarius Commissie op.”

Dr. Rima Laibow zegt over deze regels, dat ze bepalen dat vitamines giftig zijn en daarom in consumptie beperkt moeten worden tot ineffectieve doses. Ook moet de voedselvoorziening worden bestraald waardoor de nutriënten uit onze voeding verdwijnen. Daarnaast moet de massa overstappen naar GMO voeding voor consumptie. Volgens Laibow zal dit tot de dood van drie miljard mensen leiden in de komende decennia.

De World Health Organization bevestigt deze schatting.

Veel zaken die we krijgen voorgespiegeld, zijn niet wat ze lijken of wat ons gesuggereerd wordt. Blijkbaar is het steeds nodig de informatie te checken. Ik raad de lezer aan ook deze gegevens te controleren.

Wereld Economisch Forum en Klaus Schwab

Een van de middelen om de doelstellingen van Agenda 2030 te kunnen halen is het laten crashen van de economie. Dat maakt de bevolking volgzamer en afhankelijker.

Denk aan de economische reset van Klaus Schwab. Hij is een van de voormannen van het WEF, die een ingrijpende verandering wil, van korte termijn visies naar lange termijn visies, van aandeelhouders kapitalisme, naar stakeholders kapitalisme.

De WEF partners zijn ‘Apple, NBC universal, Amazone, JPMorgan Chase, Kaiser Permanente en tientallen andere high-profile bedrijven. Deze niet verkozen machthebbers hebben als plan de menselijke samenleving te herscheppen op hun manier. (Lees ook Hele wereld moet gevaccineerd worden in 2021)

Eigenlijk grijpt alles in elkaar op het moment dat je het in verband brengt met deze agenda. Dat geldt natuurlijk ook voor het hele coronacircus met de vaccinatiedwang.

>Agenda 21

>Agenda 2030 for Sustainable Development

Rob Vellekoop, 13 mei 2021

5 Comments

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Kijk daar heb je weer een complot denker zouden andere onwetende mede mens zeggen…maar dit is al jaren bekent dat die beruchte schimmige 14 Families de dienst uit maken en dat zei bepalen wat en hoe deze planeet er uit gaat zien,
  DAAR neemt jullie koningshuis OOK aan deel!!

  Jaren geleden hebben deze liedels al mede gedeeld dat er TE VEEL mensen op deze planeet vertoeven om ze alle te voeden.dus zo nu en dan moeten er op een bijzondere manier mensen het veld ruimen!
  Heel onschuldig mogelijk…..kijk er zijn op dit moment weer te veel Palestijnen,nou dan schieten en bombarderen de gewelddadige mede mens gewoon weer op die bevolking daar….met mede weten en met toe zicht en met in stemming van DE wereld gemeenschap….LEUKER KUNNEN DIE LUI HET NIET MAKEN!!

  Voor al de jongeren onder ons…..denk nog maar eens goed na voor dat U een kind gaat maken,in wat voor toekomst en ellende die zij gaan krijgen.

  Ik ben tig jaren een LOON-SLAAF geweest voor al die o zo geweldige ambtenaren piramide..Overheids lui—Wet houders–Ambtenaatjes…..zij weten alles vele male beter(daarom is het ook 1 grote tering bende geworden door die lui) dan de beroeps bevolking die allemaal met hun handjes moeten werken.

  Ik dank U!

 2. The lunatics have taken over the asylum.

  Let op daar komen de lockdowns voor het ‘klimaat’!

  ‘klimaatbeleid’ net zoals ‘coronabeleid’ is niets dan een machtsgreep waarbij je grondrechten van mensen inperkt op basis van bangmakerij: wie straks over z’n CO2-budget zit moet in ‘klimaatlockdown’. Met dank aan de ‘slimme’ energiemeter.

  Politici die voor ‘De Klimaatwet’ hebben gestemd zijn allen vijanden des volks, het ambt van parlementariër volstrekt onwaardig, incapabel.

 3. Klaus Schwab van het WEF is gewoon weer een nieuwe Adolf Hitler. “By 2030 you will own nothing and be happy”.

  Schwab en zijn kontkruipers in de Nederlandse politiek en in het konink lijkhuis maar eens op de zuidpool zetten zonder geld en zonder kleren. Eens zien hoe happy ze daar zijn.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.