Zorgmedewerkers worden arbeidsongeschikt na C.prik

Del Bigtree interviewt drie zorgmedewerkers wiens levens zijn verwoest na het krijgen van de injectie waar de massamedia en regeringsleiders zo enthousiast over zijn. De ‘prikjes’ die de mensen weer vrij moeten maken van de maatregelen. De waarheid laat echter een heel ander beeld zien. Drie moedige, sinds kort, gehandicapte vrouwen brengen dit afschuwelijke nieuws naar buiten. Aan het einde van dit artikel meer bronnen van mensen die bijwerkingen durven te melden.

Shawn Skelton

Shawn, al 25 jaar gecertificeerd assistent verpleegkundige, krijgt op 4 januari 2021 haar eerste spuit. Binnen enkele dagen krijgt ze vreselijke stuiptrekkingen die 30 dagen aanhouden. Dit alles houdt ze over aan haar Moderna injectie. Een eerlijke dokter durft in eerste instantie haar te melden dat het hier een vaccinatie-ongeval betreft en raadt haar af een tweede injectie te nemen. Alle andere artsen die haar zien beweren dat de stuiptrekkingen niet door het vaccin maar door stress worden veroorzaakt of angst. (PTSS, angstaanvallen)

Angelia Desselle

Deze dame van middelbare leeftijd is manager van een onderzoekscentrum als ze op 5 januari 2021 haar eerste Pfizer’shot’ neemt. Ze is dan nog kerngezond. Binnen twee uur daarna krijgt ze ernstige hoofdpijn. De dag erop slaapt ze vijftien uur achter elkaar. Een paar dagen later is ze niet meer in staat haar benen te gebruiken. Daarna krijgt ze ook stuiptrekkingen. Aanvankelijk vertelt het ziekenhuis dat het is veroorzaakt door het vaccin. Desondanks ontvangt ze geen behandeling tegen de stuipen. De verzekeraar ontkent alles. De officiële diagnose is ‘zwakte van de benen’.

Kristi Simmonds

Deze verpleegkundige ontvangt op 19 januari 2021 haar eerste dosis Moderna en ook zij krijgt complete spasmen. Tijdens de stuiptrekkingen kan ze niet meer praten. Ze vindt het heel angstaanjagend. Zij heeft dit vaccin genomen om haar cliënten te overtuigen dit eveneens te doen. In het ziekenhuis noemen ze haar complicaties een paniekaanval en sturen haar naar huis. Alle drie de dames krijgen dezelfde diagnose, en weigeren de artsen een verband te leggen met het vaccin.

Conversion disorder

De naam waarmee de artsen voor deze ziekteverschijnselen komen is functionele neurologische stoornis of conversie stoornis. Hun toestand zou met andere woorden kunnen zijn veroorzaakt door stress of een trauma, maar zeker niet door de vaccinatie.

Deze vrouwen hebben geen baan meer, geen inkomen, hun medische kosten krijgen ze niet vergoed door de verzekering en na drie maanden hebben ze nog steeds geen antwoorden laat staan hulp.
Zij kunnen hun werk niet meer doen, door de stuiptrekkingen. Ze zijn volkomen afhankelijk van de hulp van anderen geworden.

Mainstream

Ze hebben geprobeerd andere mensen te waarschuwen voor de gevolgen. Hun video’s worden echter verwijderd op de sociale media. De fact checkers noemen hun verhalen onzin. De mainstreammedia negeren hen volkomen. De vrouwen zeggen dat deze media dit verborgen willen houden voor het publiek.

Ze voelen zich heel erg in de steek en aan hun lot over gelaten.

Gewaarschuwd?

Ze vertellen alle drie dat ze nooit vooraf voor de bijwerkingen waren gewaarschuwd. Shawn had zich nooit laten vaccineren, als ze vooraf onderzoek had gedaan, zegt ze. De zorgprofessionals waren echter gerust, omdat, zo vertellen ze, vaccinaties een normaal onderdeel zijn van de zorg.

Te veel hebben ze geluisterd, vinden ze, naar hun leiders, en naar de media.

Ze wisten ook niet dat de vaccins niet door de FDA waren goedgekeurd. De injecties hadden wel een zogenaamde Emergency Use Authorization (EUA) gekregen. Dat is een mechanisme dat beschikbaarheid en gebruik toestaat van medische tegenmaatregelen, inclusief vaccins, tijdens noodsituaties van de volksgezondheid, zoals de covid-19 pandemie.


Dit is de video van Del Bigtree van het interview. (https://www.brighteon.com/16c0f2a6-a07f-4442-998a-13b429f49288)

Telegramgroepen met vaccinatie slachtoffers:

mRNA Death Toll

Covid vaccine injuries

Covid vaccine victims

Coronavaccins bijwerkingen

Nog meer artikelen over vaccinaties vind je hier.

 

Rob Vellekoop, 20 mei 2021

9 Comments

 1. Ja, de WHO (onder hoede van Bill Gates) … moeten we ook vooral serieus blijven nemen nietwaar, net als de mainstream media !!! ;

  Trouw – 20-5-2021

  11:57
  WHO: goedgekeurde coronavaccins werken tegen alle varianten
  De coronavaccins die tot dusver goedgekeurd zijn, werken goed tegen alle bekende varianten van het coronavirus, waaronder ook de variant die momenteel veel rondgaat in India. Dat zegt een van de directeuren van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) van de Verenigde Naties.

  “Alle varianten van het coronavirus die tot nu toe zijn opgedoken reageren op beschikbare, goedgekeurde vaccins”, zei Hans Kluge. De Belgische arts zit namens Europa in het bestuur van de WHO. (NOOT; mouth piece van Big Pharma !!!)

  Het aantal nieuwe coronagevallen in Europa is in de afgelopen maand met 60 procent gedaald, aldus Kluge. “Maar deze vooruitgang is kwetsbaar. We zijn eerder in deze situatie geweest. Laten we niet dezelfde fouten maken als vorig jaar. Daardoor kon het coronavirus weer de kop opsteken en kregen het zorgstelsel, de gemeenschap en de economie de volle laag. We zijn door schade en schande wijs geworden. We gaan nu de goede kant op, maar we moeten goed blijven letten op het virus dat in Europa 1,2 miljoen levens heeft geëist. Dat staat gelijk aan de volledige bevolking van Brussel.” (ANP) NOOT; betrof dat maar de levens van die idioten in dat EU circus aldaar !!!

 2. Waarom worden trouwens eerst alle ouderen geprikt met dat Gates vergif? Als het echt een vaccin tegen dat corona zou zijn dan prik je eerst de jongere mensen die werken, want daar moet je maatschappij het van hebben, gezonde werkende mensen. Als je vaccin een vergif is met de bedoeling opruiming te houden dan is het slim om met de ouderen te beginnen, die zijn inactief op de arbeidsmark, kosten een fors bedrag aan AOW en hebben en houden huizen bezet die je nodig hebt voor de door de VN en EU gewenste invasie vanuit Afrika want die ouderen met AOW zijn met 3, 5 miljoen. Dus! Win-Win!

 3. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Vroeger had je—Adolf Hitler–Tijdperk,in die tijd werden de mensen ook misbruikt door de farma’s die er toen ook al waren,maar later sprak men daar schande van…de mens als proef konijn te gebruiken..anno 2021 is het daar weer zo…en er is NIEMAND die daar nu openlijk schande van uit durft te spreken!!!!…Ra ra hoe kan dit dan??
  Ik zou haast willen zeggen…ga hier mee naar de RTL -groep media…treed hier mee naar buiten,want die zijn een buitenlandse omroep die niet gelinkt is aan de Nederlandse staat,en als het op de staats tv aan komt wordt dit artikel bewust weg gehouden en of verzwegen!!

  Alle farma’s die zijn gevrijwaard van rechts vervolging en schade cleam’s,zelf U w eigen overheid is schade loos….kijk nog maar eens goed naar die ge-likte overheidspotjes.
  —Laat U ZICH VACCINEREN EN DOE DIT VOOR JE OMGEVING—dat alleen al rukt naar…???

  Het wordt hoogste tijd voor een staats greep en dat–DE BEROEPS BEVOLKING–het hier over gaan nemen!!

  Men is al bezig om een covid pilletje te ontwikkelen..dat houdt in dat U nog jaren lang dit pilletje moet gaan slikken…en slikt U dit zo maar???

  Snoep verstandig en eet gewoon een peer.

  Laat U zich niet gek maken,U bent namelijk GEEN schap.
  Ik dank U!

 4. Ik heb al 2 uitnodigingen ontvangen om de gifspuit te komen halen. Ik ga hier uiteraard niet op in, maar bewaar ze wel als bewijs materiaal om later aan te kunnen tonen dat de staat geprobeerd heeft om mij willens en wetens deel te laten nemen aan genocide. Je weet nooit waar het nog goed voor is als het tot gerechtigheid komt, want dat er ooit gerechtigheid gaat plaatsvinden is een kwestie van tijd.

 5. Vandaag en morgen 21,22 mei nog gratis te downloaden via Amazon Kindle:

  ‘Gestoorde Roofridders’ van mij 370 pagina’s

 6. De gang naar de stembus is de dictatuur van het proletariaat.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.