Duizenden bezorgde burgers lopen mars door Apeldoorn

Tijdens deze zonovergoten middag hebben naar schatting 8.000 – 12.000 mensen deelgenomen aan een manifestatie in Apeldoorn. Zij lopen mee voor vrijheid en tegen de beperkende coronamaatregelen van het demissionaire kabinet Rutte georganiseerd door Police for Freedom.

Politie, (oud)militairen, veteranen, marechaussee, artsen, zorgpersoneel, ambulancemedewerkers, psychologen, docenten, brandweer en jeugdhulp zijn opgeroepen door de organisatie om hun stem te laten horen. Duizenden hebben op 12 juni aan deze oproep gehoor gegeven. Met als resultaat een bonte stoet van mensen met gele paraplu’s en allerlei spandoeken en borden waarop ze hun mening laten blijken die twee uur lang door Apeldoorn wandelen. Onderweg sluiten zich spontaan toeschouwers aan.

De politie van Apeldoorn houdt zich afzijdig. Met uitzondering van een aantal politiefuiken die zijn opgesteld bij de toegangswegen van Apeldoorn. Dit is duidelijk bedoeld als intimidatie voor de deelnemers. Het is heel waarschijnlijk dat daardoor het deelnemersaantal enigszins is gedrukt. Een andere ontsierende actie van de kant van de autoriteiten is dat Willem Engel in een dergelijke fuik tijdelijk is aangehouden, maar later toch kan aansluiten bij de manifestatie.

In de oude media circuleren aantallen deelnemers van enkele honderden.

Rob Vellekoop, 12 juni 2021

5 Comments

 1. wellicht toch idee om NOS een correctie van het aantal te laten plaatsen op hun site. Is toch te duiden als fake nieuws 2500 ipv 8000.

  Hulde aan de demonstranten!!

 2. Ik was bij aankomst in zo’n fuik gereden. Volgens de agent zochten ze naar stokken en metalen pijpen. Toen ze m’n opvouwbare scootmobiel zagen liggen mocht ik weer snel doorrijden en werd mij een fijne demo toegewenst. Het ging er vriendelijk aan toe. Demo was overigens super!

 3. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Weet je…nou kijk ik best wel veel journaals…maar dit is mij nog niet mede gedeeld…uhm….het was zekers geen belangrijk nieuws??…of toch een beetje censuur??

  DE BEROEPS BEVOLKING WAKKER SCHUDDEN VOOR EEN TOTALE VOLKS OPSTAND!!!

  Tig jaren lang bent U misleid–voor de gek gehouden–uitgebuit–geconfronteerd met volksverlakkerij–overheden die aan zelf verrijking doen en steeds meer macht over U willen hebben.

  Al dit MOET een halte toe geroepen worden!!

  Ik dank U!

 4. Wat zou ik graag met mensen in contact komen die net zo bezorgd zijn over wat er nu in de samenleving aan het gebeuren/ uitrollen is!
  Ken in mijn omgeving nauwelijks mensen die geen “brave volgers” zijn.

 5. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  Recentelijk nog op de G-7 samen scholing…DE grootste DICTATOR IS–BIDDEN zelf van deze planeet.

  Hoeveel Nederlandse MKB bedrijven zijn er na de eeuw wisseling naar China vertrokken onder het kopje—daar zijn de milieu regels niet van toepassing—daar zijn de lonen vele male lager dan hier—daar heb je geen arbeid inspectie—-daar hoef je geen belasting te betalen op de winsten die je daar maakt…kortom de goed kust voor Holland bv….en nu….gaat men van uit hier een koude oorlog voeren tegen China…2.0!!

  best wel hypocritisch…..het draait weer om—-MACHT—net als vrolijke vriend M=Rutte de af gelopen 10 jaar heeft gedaan…als men toen —voor de verkiezingen –alles had mede gedeeld van al dat wanbeleid,hadden we een heel andere uitslag gekregen van die verkiezingen.

  En waarom…omdat die o zo gewelddadige USA De dictator MOET zijn over de gehele planeet!!!….dreigt mij die te verliezen –krijg je een wereld =oorlog die de USA zal stichten..om zo aan de MACHT van deze planeet te kunnen blijven!

  Zo en nu is het tijd voor een….!!
  Afz.De Sloper.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.