Onderweg naar Wappieland komt het steeds dichter bij

Voor sommige gevoelige mensen zijn de contouren al zichtbaar van de hemel op aarde, utopia 2.0, de vijfde dimensie, of hoe je het ook noemen wilt. Geïnspireerd door zieners als  Christina von Dreien en anderen zijn we onderweg naar Wappieland, wars van de negatieve krachten die de mensheid gevangen houdt, in een ijzeren greep. Een greep die sinds begin 2020 steeds knellender lijkt te worden, maar juist lucht geeft voor de grote stap voorwaarts. Blijkbaar lopen we een lange mars van meer dan duizenden jaren in de richting van het licht, van meer bewustzijn. En we gaan er dan ook komen!

Kracht en wijsheid

Als we luisteren naar de mensen die over een grote gevoeligheid beschikken dan zitten we in een mentale gevangenis, waarvan we ons op eigen kracht kunnen bevrijden. Daar hebben we niemand voor nodig, slechts vertrouwen in onszelf. Een vertrouwen en zelfbewustzijn dat tevoorschijn komt nadat we onze angsten hebben overwonnen. Net zoals achter de wolken de zon schijnt, zo straalt ons de kracht en wijsheid vanachter onze angsten tegemoet.

Daarom is het nodig ons te richten op de dingen die positief zijn en ons vooruit zullen stuwen, in plaats van dat we blijven steken in de negativiteit waarin de machthebbers van de wereld ons gevangen willen houden. Draai je om en kijk naar de vermogens die we als mens bezitten en niet naar de kant waar het lijkt alsof we alles hebben verloren.

Nadat je je hebt omgedraaid en afgekeerd, van de negativiteit die ons probeert te verlammen en van onze menselijkheid probeert te beroven, kan je de prachtigste zaken ontdekken.

Grenzen

Van jongsaf aan is ons geleerd dat we als mens zeer beperkt zijn. Terwijl we juist over ongelofelijke vermogens en krachten beschikken. De mens kan veel meer dan hem of haar is ingeprent. Echter nu hangt ‘succes’ af van de mate waarin iemand is geslaagd zich aan te passen aan de regeltjes van het systeem.  Dat zijn de succesvolle mensen, waarvan wordt aangenomen dat ze om die reden gelukkig zijn.

De mensen die niet passen in het systeem of zelfs weigeren hieraan mee te doen, leiden een ongemakkelijk leven. Hun straf voor het zich niet aanpassen is uitsluiting in de een of andere mate.

Het onderwijssysteem is een lange leerweg naar volledige aanpassing. Alle ongewenste capaciteiten, denk aan overgevoeligheid, telepathische en zelfgenezende vermogens worden niet geaccepteerd. Ze passen niet bij de gemiddelde mens zoals deze gevormd wordt door opvoeding en onderwijs.

Beeld

De mens leeft naar het beeld dat hem of haar is opgedrongen door onderwijs en massamedia. Dat betekent voldoen aan het schoonheidsbeeld (waar vrouwen bijvoorbeeld levenslang mee worstelen), ook van het leven een succes maken (succes wordt dan afgemeten aan de hoeveelheid rijkdom die iemand weet verwerven). Een ander beeld waaraan mensen horen te voldoen is dat van een goede burger. Mensen zijn ‘goed’ als zij nauwkeurig luisteren naar de wetten die overheden verzonnen hebben. Ongehoorzaamheid hieraan zorgt eveneens voor uitsluiting.

Gelukkig komt er een moment dat de mens zich realiseert dat hij voortdurend op het verkeerde been is gezet. De gestelde grenzen zijn opgewekte illusies door machthebbers die hun macht en grip op de bevolking willen behouden. Het beeld waaraan mensen moeten voldoen houdt hen eveneens in het gelid, zodat ze blijven gehoorzamen aan het gezag.

Utopia 2.0

Uitgerekend in deze tijd, waar de machthebbers de zaak op de spits drijven en hun ware aard laten zien, bestaat er de mogelijkheid over de gestelde grenzen heen te stappen en te stoppen met het voldoen aan een beeld waar we ons helemaal niet prettig bij voelen. Dit is de tijd om op onderzoek te gaan naar onze capaciteiten, mogelijkheden, gevoeligheden. Juist doordat alles op scherp wordt gezet zien we het verschil tussen zwart en wit, tussen goed en kwaad, tussen gevangenschap en vrijheid.

 

Wappieland

Er is moed voor nodig om niet mee te gaan in de waan van de dag. Het is moeilijk om je niet te laten vaccineren, wanneer de druk al maar toeneemt. Het is best zwaar om steeds maar weer in te gaan tegen de verhalen van de massamedia over ziekte en besmetting. De meest krachtige mensen hebben het moeilijk om zich niet te laten verleiden tot mee gaan in de leugen van de coronacrisis.

Iedere manifestatie die plaatsvindt is daarom een warme douche voor de deelnemers. Eigenlijk zeggen ze tegen elkaar: Hou vol, we zijn liefde en blijven trouw aan onszelf!

Voor al diegenen die op zoek zijn en blijven naar de hemel op aarde, utopia 2.0, de vijfde dimensie, hou vol, met elkaar zijn we bezig met de lange mars naar het paradijs op aarde.

Een paradijs waar mensen het vermogen kennen zichzelf te genezen, waar harmonie en vrede heerst, waar mensen niet langer verouderen, waar mensen leven van de opbrengst van hun eigen tuintjes, en ze in kleine gemeenschappen met elkaar samenwonen. Daar waar de mens zichzelf weer ziet als onderdeel van de natuur en voor alles om hem heen respect en liefde voelt.

Stop met vechten

Hou op met het knokken  en strijden tegen de oude structuren, de oude machthebbers, de oude media. Keer je om en ga op stap met elkaar naar het land van de wappies, waar ook de oude wetten en regels niet meer bestaan. Laat het kwaadaardige, waar we nu nog tegen demonstreren achter. Werk in de eerste plaats aan jezelf, je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. Je zult zien dat de hemel op aarde zich dan vanzelf voor je zal openen. Hier zal tijd niet meer bestaan, net zoals stress verleden tijd zal zijn.

Tot ziens in Wappieland.

https://t.me/wappieland

Rob Vellekoop, 14 juni 2021

6 Comments

  1. What’s there to say, except: If you wanna be a bird it won’t take much to get you up there, but when you come down, land on your feet! (holy modal rounders)!

  2. Prachtig…ik ga mee naar Wappieland, daar voel ik me wel thuis! Hier niet.

  3. ik ben al onderweg. Heb hier in Portugal mijn eigen “wappieland”gecreëerd……..

  4. Mooie woorden. Zelf richte ik in Antwerpen Nutopia op, waar ik na de zomer een heuse start mee wil maken. Een aanzet hiertoe heeft al vorm gekregen in ta go d’amberes. In drie maanden tijd hebben al meer dan 700 dansers hun angst laten gaan om te kunne genieten van hun lieveling eenheidsdans, tango. Zonder mo masker, en zonder 1 melding van besmetting. En we zetten de nodige volgende stappen om ook jongere mensen deze éénheid en verbindingsdans aan te bieden via modernere muziek en i integratie van andere da stormen in Neo tango. Zelfs verdiepingsweekenden via aquatango. In het water waaruit we allen geboren worden gewiegd worden als baby, onder water bewogen worden in volle overgave alsof je tussen de sterren zweeft. Een hemelse ervaring van éénheid en heelheid. Alles ip donatiebasis met adviesbedrag. Alles te volgen bij tango d’amberes op tango.be en FB: aquatango. Nieuwe tijdsmensen, welkom

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.