Jay buigt wel, maar breekt niet

Bericht uit de Matrix

Tisjeboy Jay, entertainer en steun voor velen in deze bange dagen, stopt vanaf 20 september met zijn optredens onder het coronadictaat. Bij deze rasartiest met een missie, namelijk mensen laten lachen, blijft het niet bij klagen. Hij voegt de daad bij het woord. Jay blijft als geen ander een baken van positiviteit in deze zwarte tijd.

Jay schrijft

Jay schrijft op zijn FBpagina: “Test en v—accinatie plicht voor horeca en theaters.

Het zat eraan te komen… maar vanaf 20 september is het theater niet langer een plek voor iedereen. Zodra je mensen uitsluit op basis van kleur, geloof of gender staat de wereld op zijn kop. Zodra je mensen uitsluit op basis van medische redenen valt dit onder solidariteit. Beleidsmakers hebben het begrip volksgezondheid een nieuwe betekenis gegeven. Iedereen is vrij om om te kiezen hoe ze ongezond blijven. Maar het is niet langer geoorloofd om zelf te bepalen hoe je gezond blijft, dit moet namelijk in lijn zijn met de visie van beleidsmakers.

Oh nee want niemand word gedwongen.. maar…Wanneer er consequenties hangen aan de manier hoe jij je lichaam behandeld spreken we niet langer over een vrije keuze. Dan spreek je over medische apartheid. Ik voel mij niet thuis in dit circus en ik wil hier niet langer een onderdeel van zijn.

Je kan wel klagen over de maatschappij, maar wij zijn de maatschappij.

Ik hoop dat elke artiest en elk theater zich blijft afvragen of dit allemaal nog klopt met je morele kompas. Ik ga de komende maand nog extra knallen maar na 20 september gooi ik de handdoek in de ring. Ik zal ik niet meer op het toneel verschijnen, niet onder deze voorwaarde.

Vandaag laat ik mijn koppie even hangen, maar vanaf morgen kijk ik weer omhoog.
Mijn passie is mensen laten lachen en dat stopt niet, ik vind mijn weg wel.

We buigen maar we breken niet.

Reacties

De reacties op de mededeling van Jay blijven niet uit. Ondertussen hebben duizenden hun steun betuigd aan de moedige comedian. Hij heeft een grote aanhang dankzij zijn opbeurende berichten en acties om mensen blij te maken of in het zonnetje te zetten. Binnen 14 uur na het verschijnen van zijn bericht reageerden al meer dan 8.100 mensen en deelden 6.500 het.

Naast complimenten reageren ook velen met de boodschap dat het de hoogste tijd wordt om een nieuwe samenleving te starten. Voor veel mensen is de houdbaarheidsdatum van deze manier van samenleven al lang gepasseerd. Ook worden andere amusementmakers opgeroepen hetzelfde te doen.

Nicole van der Scheer schrijft:

“Lieve Jay, als jij het bijltje erbij neer zou gooien of inderdaad zou toegeven aan dit idiote plan dan zou ik dat heel erg vinden, maar gelukkig doe je dat niet en wordt jouw morele kompas zuiverder en zuiverder. Je bent een stralend lichtpunt in deze donkere tijden. Blijf schijnen jij bijzonder mooi mens!!!

Maatregel

Het demissionaire kabinet eist vanaf dinsdag 20 september dat mensen alleen nog met pcrtest of vaccinatie openbare gelegenheden binnen mogen. Deze eis stellen ze echter onder allerlei voorwaarden. Rond de 20e zal pas echt bekend zijn wat ze willen doen. Zoals gebruikelijk blijft het kabinet het wapen van de onduidelijkheid en daardoor onzekerheid inzetten om de bevolking verder te manipuleren.

Vanaf 1 november ‘kan’ de 1,5 meter maatregel van tafel, maar dat hoeft natuurlijk niet, staat onder andere te lezen in de letterlijke tekst van de persconferentie.
Bijgaand de tekst van de uitermate vage uitspraken van de demissionaire minister-president.

Scheuren

Eerste scheuren aan de kant van de autoriteiten.

 

Rob Vellekoop, 15 augustus 2021

2 Comments

  1. Dus komende tijd gaat het erop aankomen. Ikzelf heb besloten om waar mogelijk niet meer te voldoen aan regels waar ik het niet mee eens ben. Onlangs tweemaal een bezoek aan een ziekenhuis moeten brengen waar streng wordt geadviseerd om een mondkapje te dragen. Geweigerd, viel niet mee. De specialist had er wel begrip voor maar droeg zelf wél een (niet werkend) mondkapje, met wat verontschuldigingen. Binnenkort naar de tandarts. Ik ga vooraf bellen of mondkapjes (in de wachtkamer) verplicht zijn. Zo ja, zeg ik de afspraak af en ga op zoek naar een andere tandarts.
    Als gepensioneerde heb ik wat meer ruimte voor dit soort persoonlijke besluiten, als je een baan hebt zal dat een stuk problematischer zijn. Theater, bioscoop, restaurants, als ik daar niet meer welkom ben, so be it. Waar mogelijk stop ik medewerking aan deze totaal verziekte, gecorrumpeerde, misdadige samenleving.
    Je ondersteunt, vrijwillig of gedwongen, bewust of onbewust, het hele proces dat voorafgaat aan het product dat je aanvaard.
    Daarnaast zoveel mogelijk acties en bewegingen ondersteunen die dit verziekende proces ondermijnen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.