Het weer is in de war of het is weer in de war

Bericht uit de Matrix

Een bericht van Peter van Hees*

Iedere maand neemt Peter van Hees ons mee in de wederwaardigheden van weer en meer. In deze terugblik op de maand juli laat hij zien dat vrijwel alle aspecten van onze leefomgeving inmiddels worden gemanipuleerd.

De eerste dagen van juli waren zonder blauw vanwege het wolkendek. Daarna was er mooi blauw te zien, met fijne windveren, zoals op de foto van zaterdag 3 juli.

Weer in Driebergen zaterdag 3 juli 2021

De volgende zaterdag zag ik de eerste bijtjes en hommels in de bloeiende linde en een week later schreef ik: ‘Ze bloeide dit jaar tien dagen later dan verleden jaar en waar het toen wemelde van de bijen, zijn ze nu bijna totaal afwezig.’

Ik sprak daarover met een imker uit Zeist die antwoordde: ‘Ik had in wat korven plek gemaakt voor de lindebloesemnectar, maar er is door de bijen niet of nauwelijks op de linde gevlogen. Een andere imker, uit Groenekan, zei dat weliswaar wel op de linde gevlogen was, maar dat de bijen daar, net zoals in Zeist, van slag lijken. Er komt nog zwerm voor, wat niet past op dit moment van het jaar. Het is ook alsof ze zich niet goed weten te oriënteren.

Het gevoel van ‘het weer is in de war’ had ik vanaf 11 juli in steeds sterkere mate. Hier een foto van 12 juli ’s morgens om 7 uur met een chemtrail tegen de wolken aangeplakt.

Weer in Driebergen 12 juli 2021

Meestal liggen deze stof- en stuffbanen boven de wolken. Er volgen weer wat dagen met wisselend weer en dan valt er ineens zoveel regen verspreid door het land dat er overstromingen zijn.

Weermanipulatie

Het gevoel en de gedachten die ik erbij heb, herken ik een paar dagen later in een video op het internet. Het filmpje gaat over het creëren van regen doordat op bepaalde momenten op bepaalde plekken grote hoeveelheden water – mogelijk vermengd met chemicaliën – de lucht in worden gespoten. Als je de inhoud van dit bericht in je opneemt, besef je hoe het weer op dit en andere gebieden gemanipuleerd wordt: Meedogenloos, als zelfs de bijen hun oriëntering aan de zonlichtinval verliezen!

In een andere video  wordt gedocumenteerd hoe een Duitse weerman van de ZDF al in 2009 in het weerbericht van het journaal opmerkt dat bepaalde wolkenslierten niets met regen of sneeuw te maken hadden, maar waarschijnlijk ’s middags boven de Noordzee door militaire vliegtuigen zijn uitgespoten op een hoogte van vijf tot zes kilometer. Daar kwamen zoveel vragen op van kijkers, dat ZDF een meteoroloog naar de studio uitnodigde, die antwoordde dat dit fenomeen al sinds 2005 bij Duitse meteorologen bekend was, maar dat ze er niet direct iets aan konden doen, omdat de milieuzone in het luchtruim zich slechts tot 4 kilometer hoogte uitstrekte en er daarboven kennelijk vrij gespoten kon worden.

“Ook al komen deze wolken niet van de Duitse strijdkrachten, het feit dat niemand zich verantwoordelijk voelt voor stoffen die regelmatig op Duitsland neerkomen en die eigenlijk verboden zijn, meteorologen vinden dat gewoonweg absurd”, aldus de meteoroloog.

Een anti-humane koers

Verbijsterend hoe het na documentatie van deze feiten tot nu toe niet tot een heldere oplossing is komen. De website geoengineeringwatch.org besteedt aandacht aan manipulatie van klimaat en weer. In dit bericht wordt de uitspraak gedaan dat elke stof hoog die in de lucht komt, vroeg of laat neerdaalt op aarde en, naargelang haar aard, een bedreiging vormt voor de ademhalende wezens, zoals U en ik.

De oprichter en ziel van GreenPeace, Patrick Moore, heeft zijn organisatie verlaten, omdat zij met de suggestie dat er te veel mensen op aarde zouden wonen om de planeet te kunnen laten voortbestaan, een ‘anti-humanitaire’ koers ging varen. Hij bewijst dat we noch in een opwarming van de aarde zitten, noch in een te veel aan CO2. Er is zelfs gebrek aan CO2.

Het is goed om te beseffen in welke vergaande mate bijna alle aspecten van onze leefomgeving op aarde inmiddels gemanipuleerd worden: de lucht die we inademen, het water dat we drinken en het voedsel dat we tot ons nemen.

Allemaal mensenwerk

Chemtrails en toevoeging van schadelijke substanties aan water of voedsel: het is allemaal mensenwerk. Het zijn gewoon NAVO-vliegtuigen die chemtrails verspreiden: die moeten ergens opstijgen, naar Nederland vliegen en ze zijn zichtbaar in het luchtruim. Zorg dat we een democratisch bestuur krijgen dat straaljagers de lucht instuurt om die vliegtuigen te onderscheppen. Stel vast wie de piloten zijn, waar de vliegtuigen vandaan komen. Leg de bevindingen voor aan de Tweede Kamer en roep de Amerikaans ambasadeur op het matje.

Dan verdwijnen de chemtrails na verloop van tijd als sneeuw voor de zon, kunnen we deze rubriek naar het archief verwijzen en ons richten op de volgende opgave, namelijk hoe we de bijenpopulaties weer omstandigheden kunnen bieden, waarin zij opnieuw een alomtegenwoordig onderdeel van onze leefomgeving kunnen worden. En onze kinderen en kleinkinderen een levende metafoor bieden, hoe je een samenleving succesvol zou kunnen inrichten.

Dit artikel verscheen ook op Transitieweb.

9 Comments

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  De Noord en de Zuid kappen zijn van slag..waardoor je andere straalstromingen in de atmosfeer gaat krijgen….en dat is de mens op deze planeet de veroorzaker van.

  Ik dank U!

 2. Wat vreselijk voor de dieren/bijen/ ZO snel mogelijk weg met de mensen (zijn het wel mesnen?!) die onze aarde kapot maken! Echt die mensen moeten weg van deze planeet.

 3. Ooit heb ik een e-mail gestuurd naar Partij vd dieren , naar aanleiding van een stuk in de krant over dierenwelzijn. Ik vroeg of ze ook zo begaan zijn met mensenwelzijn , of ze niet een onderzoek konden instellen naar de schadelijkheid van chemtrails . Onnodig te vermelden dat ik NOOIT antwoord heb gekregen .

 4. Meer dan 40 jaar gewerkt in het technisch onderhoud van de vliegtuigen die al die strepen boven ons hoofd maken (burgerluchtvaart). Nooit enig spoor gezien van apparatuur (tanks, pompen, kleppen, leidingen, verstuivers, enz) dat iets te maken zou kunnen hebben met het sproeien van chemicaliën. Deze vliegtuigen vliegen op kerosine, verbranden van 1 kg kerosine levert 1,4 kg water op, een grote vliegtuigmotor verbruikt al gauw 1 kg kerosine per seconde (!). Dat is héél veel waterdamp achter die motor dat in de ijskoude lucht (-45 tot -60) wordt geblazen.
  Hou toch eens op met die chemtrail onzin. Terwijl iedereen angstig naar boven staat te staren worden we aan alle kanten genaaid.

 5. Beste Albert, tot mijn veertigste heb ik nooit iets van de matrix gezien. Ik heb het nooit voor mogelijk gehouden. Dat wil echter niet zeggen dat deze er niet is. Tot het moment aanbrak dat door ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven ik alles in twijfel ben gaan trekken en 10 jaar lang de matrix met behulp van het schrijven voor De Lange Mars heb onderzocht en ontdekt.

 6. Beste Rob, ik heb het specifiek over die strepen in de lucht, die zijn normaal verklaarbaar met bekende processen in chemie, scheikunde en meteorologie. Ook ik trek vrijwel alles in twijfel, behalve de zaken waar ik persoonlijke ervaringen mee heb gehad (Ik heb nooit zelf kunnen waarnemen dat de aarde een bol is, dus zelfs de platte aarde hypothese houd ik voor mogelijk, al acht ik die zéér onwaarschijnlijk).
  Als al die strepen in de lucht chemtrails zouden zijn, moet er op de luchthavens een enorme logistiek zijn om de vliegtuig te voorzien van chemicaliën. Burgerluchtvaartmaatschappijen zullen het overigens niet in hun hoofd halen om hun vliegtuigen te laten voorzien van dit soort ‘duivelse’ apparatuur.
  Het zou natuurlijk in de kerosine kunnen zitten, maar dan is elke trail, kort, lang, wel of niet oplossend, zichtbaar of onzichtbaar, een chemtrail. Ik ben in mijn loopbaan ontzettend veel in aanraking geweest met kerosine, ook veel werkzaamheden verricht in de brandstoftanks. Als daar (gevaarlijke, ongezonde) chemicaliën in zouden zitten had ik dit waarschijnlijk niet kunnen schrijven. Neemt niet weg dat de kwade machten er alles voor over hebben om het weer te kunnen beïnvloeden (HAARP?), een effectiever wapen is bijna niet te bedenken. GEO-engineering is een bestaande wetenschap.
  Kortom, niet alles is wat het lijkt, zowel de ene als de andere kant op.
  Ik waardeer je werk trouwens hoor.

 7. Ben oud-vlieger en wil graag onderstrepen dat AlbertV het hier bij het rechte eind heeft. Het is naïef te denken dat het stinkend rijke groepje zakkenwassers dat de wereld regeert haar eigen voortbestaan met chemtrails gaat vernietigen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.