6 Comments

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Mona Keizertje…je mag pas spreken wanneer het de Heertjes en Dametjes het gelegen komen en die bepalen dan ook nog wat en waarover je mag gaan spreken…DE EERSTE KLAS DICTATUUR.

  Weet U het nog???…die begin tijd van de AIDS pandemie hoe het mensje toen zich ook anders ging gedragen???

  Tja dat heb je nou eenmaal met een schapen volkje die getrouw achter hun zogenaamde democratische leiders aan lopen met oog kleppen op!
  Het schapen volkje laat zich ook weer letterlijk en figuurlijk chanteren van de bovenste plank!!

  Maar 1 ding staat vast deze verantwoordelijke mensen die straks geen bescherming meer genieten van de Staat der Bananen Republiek die krijgen persoonlijk nog te maken met een vereffening..naar de schade en ellende die zij hebben veroorzaakt met al hun dictatoriale wan gedrag!

  Ik dank U!

 2. Rutte is doodsbang dat het corona-schandaal uitkomt. Hij heeft zichzelf klem gelogen en hij kan nu niets anders meer doen dan angstig dapper zijn infantiele sprookje van het gevaarlijke killervirus blijven verkondigen ….ad infinitum. Maar we weten ondertussen wat er is gebeurd en ook waarom. En het gaat niet aan dat onze eigen volksvertegenwoordigers onze democratie onder het mom van een levensgevaarlijke pandemie verkwanselen aan de dictatuur van een klein groepje beschaafd plunderende en schatrijke “weldoeners”. Rutte, De Jonge, Kaag en nog véél meer van die politieke slapjanussen -aan achterbaksheid geen gebrek!- zullen zich voor dit smerige verraad aan het Nederlandse volk moeten verantwoorden. Dus niks mooie (dat zijn dik-betaalde) baantjes na de politieke carrière maar gewoon de bak in.

 3. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Hoe veel miljarden zijn er onder tussen al weg gesluisd naar de belasting paradijzen?

  Waarom wordt er in de media van uit Meester de Jonge angstvallig verzwegen hoeveel mensen schade hebben op gelopen van wegen die vaccinatie?

  Omdat de media ook onder controle staat van de staat van de dictators….geen imago schade en geen personen aanvallen via de staat media!

  Ik dank U!

 4. En er is nog iets dat pijnlijk duidelijk begint te worden. Al die nette en gehoorzame mensen die tot op de dag van vandaag achter Rutte en De Jonge aanlopen en zelfs tot hun spreekbuis zijn geworden zijn dezelfde idioten die 80 jaar geleden achter Mussert en Van Geelkerken aanliepen.

 5. Rutte doet net of ie het volk juist tegemoet komt maar altijd bewijst hij juist het tegendeel vormt!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.